Na vagyok még, csak putyorgott a gépem, inkább elküldtem, hogy el ne vesszen!
Clau, Balázs nagyon-nagyon édes!!! A hunci kép nagyon tetszik, tök jól mutatna Lotti mellett, ahogy ezt csinálja
Tök szupi a motor
Köszi kérdésed, sajnos még fáj az állkapcsom, igen, tulajdonképpen akkor fáj, ha kinyitom nagyobbra a számat, de ez elkerülhetetlen, mert enni kell
Ha a bal oldalon támasztom az arcom, akkor is fáj, szóval muszáj lesz megcsinálni és az még a gond, hogy néha fáj kicsit az egyik fogam, na most így, hogy félig bírom kinyitni a számat, elég húzós lenne fogorvoshoz menni, mert be se tudna nyúlni rendesen a számba
Ancsa, jó hogy jöttél, ezer éve nem voltál te se. Oltással kapcsolatban fent írtam. Szóval mi még várunk vagy be se adatjuk, vagyis ha beadatjuk, max. Zoli kapja meg (egyelőre).
Lkata, ú, nem irigyellek, hogy ma nem foghatod meg Norbikát
Nyakból kicsippentés? Úrég
Veronika, nem semmi alvókája van Pálminak!!
Napi egyszer alszik? Mert ha igen, akkor a 3 óra tök oké, de a 4 az kemény. Bár nálunk is van néha, hogy Lotti 2. alvása 2,5 óra, de elég ritka, időjárástól is függ.
Rákszűrés, ááááááá, már tök rég tervezem, de úgy utálom
De tudom, el kéne menni. Amúgy is néha úgy érzem, nem teljesen okés a dolog, a hasam meg az egész, nem tudom elmagyarázni, de valahogy nem jó, úgyhogy el kéne menni, hogy megnyugodjak.
Macianyu, nem semmi, hogy mindjárt szülsz
Azért kemény menet lesz két ilyen kis gyerekkel
Vigyázzatok magatokra!
Képzeljétek, ma bementünk Lottikával a munkahelyemre az Október 6 utcába. Mindenki odáig volt, Lotti meg elemében, jött-ment, fontoskodott
Utána átsétáltunk a Vigadó térre a másik bankfiókba egy másik kollégához is aki kérte, hogy menjünk már be hozzá, na ott is pakolt, ügyködött, rámolt. Most először utazott földalattin, de bírta, bár először kicsit megijedt a hangtól.
Holnap pedig mikulás buli lesz Zoli munkahelyén, oda megyünk.
Persze kissé tartok minden nagyobb közösségbe menet miatt, de hát a boltban is tömegnyomor van mindig, oda pedig kell menni egy héten legalább 2-3 alkalommal
Ennyi van velünk, hétvégén megyünk karácsonyi ajcsikat venni, le akarjuk tudni, mert már most utálom a tömeget
Pedig még nincs is
Ez van velünk.