Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ildi... :lol: :lol: Háát, azért Norbi technikája más :wink: ő olyan maga alá gyömöszölősen csinálja :lol: :lol:
Másnak nem csinál ilyet a fia itt a fórumon???? :roll:

Marek...jó hogy jelentkeztél. Nagyon drukkolok hogy összejöjjön a baba! :D De valóban a körülmények nehezítik ezt az biztos.
Sokat vagy apukádékkal? Azért ők takarítanak, tudnak főzni?Vagy mindent te csinálsz ott is??? :roll: :(
Mert az nagyon megterhelő lehet. :(
Örülök hogy Bori ilyen stram kiscsaj! :lol: Hozz majd róla képet is ha lesz időd! :lol: Jó???
Sok erőt nektek, puszi!

Clau...nagyon aranyos Balázs! :D Kis formás és a pofija még mindíg olyan szép , mint egy angyalka. :lol:
Régen hogy hasonlítottak egymásre, nem? Bettyna Szabija, a te Balázsod Tücsök Áronja és Norbika :lol:
Most már mind más és más...a szüleikre hasonlítanak :wink: :lol: :lol: :lol:

Holnap megyek pajzsmirigy izotóp vizsgálatra, drukkoljatok, utánna meg bejelentkezünk Norbival a bőrgyógyászhoz :( Nagyon kipattogott megint, nem is mult el igazából, de most csúnyább a pofija :roll:

Kép
Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Erről jut eszembe Bettynáékról Tücsökékről mit tudtok?????
Remélem jól vannak :(
Eltünt Emmalena, Sensi, Ancsa is........... :?
HAHÓÓÓÓ TÖBBIEK MIZU???????

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Szöszke,
nem, nem kapok hírleveleket, valószínűleg nem egy helyről rendeltünk.

A kislányról nem akarok itt írni, mert ezt bárki olvashatja, a párom is tudja, hogy ide írkálok... elég zűrös az ügy. A kislány már most sem az anyukájánál lakik, hanem a párom édesanyjánál, mert az anyukája nem tudott neki megfelelő körülményeket biztosítani... na mindegy, majd kiderül mi lesz... :?

Clau,
Pálmi is csinálja ezt az ágyon, hogy hanyatt dobálja magát és hangosan kacag :lol: Nagyon cukik a képek!

Marek,
tündéri amiket írsz Boriról! :) Akkor eléggé tudja mit akar, nekem úgy tűnik! :)

Kép

Kép
sz.veronika
 
 

 
 

Sziasztok
Bocsi,hogy zavarok,Lovaszkata-nak szeretnék írni:
Az én kislányaimnak is ilyen a bőrük,mint Norbinak.Ne aggódj,nálunk a fogzás okozza+ilyenkor a hideg is rátesz egy lapáttal.Mi is voltunk bőrgyógyásznál,aki csak megerősített ebben.Jó zsíros krémmel kenjed neki,naponta többször (Neogranormon,Nivea,Sudocream) és el fog múlni :wink: Nekünk még sokszor most is kipattog a bőrünk,mert folyamatosan fogzunk. :wink:

Sziasztok,minden jót!
Vendég
 


LKata
Én főzök apának is, meg a hétvégén a tesómnak. Ez nem gond, mert amúgy is főznék magunknak, bár néha elég nehéz Bori mellett, de megoldom, sokszor este csinálom, amikor már elaludt, máskor meg reggel, amikor még alszik. Ha egyik se jön össze, akkor pedig lóg a hátamon, és úgy.
Takarítást is bevállaltam, azt heti egyszer csinálom. Jó nagy a ház, de sokkal gyorsabban megy, mint nálunk, mert nincs annyi kacat... :oops:
Nem ez a megterhelő, hanem az a heti 20 óra, amit még megtartok... :roll: De ezt meg én akartam, úgyhogy nem nyavajgok...

Norbika arcán ezek a foltok tuti, hogy nem a tejtől vannak? Nekem nagyon gyanús... :roll: Persze az is lehet, amit Eszti ír, de Norbinál ez csak mostanában kezdődött, és a fogzás viszont már régóta tart... :roll:

Eszti
Szia!!!! Pont mostanában gondoltam rá, hogy rég hallottam felőletek. Most már tényleg be kellene iktatni egy talit...

Rólunk
Bori nagyon durván fogzik. Kijött a kilencedik és a tizedik, volt egy kis nappali nyűgösség, esti folyamatos szopi, és egy kis hőemelkedés, de ennyi. Azt hittem ilyen könnyen megy ez nekünk. Erre a tegnapi éjszaka a 14 hónap eddigi legdurvább éjszakájára sikeredett. Éjféltől ötig szenvedtünk. Hol csak cicin volt jó, hol ott sem, végül rájött, hogy minek aludni, egytől háromig játszott, én meg ültem, mint a zombi, háromkor kivittem a konyhába, mi a férjemmel elfogyasztottuk a reggeli kávénkat... :twisted: , aztán toligáltam egy fél órát a babakocsiban, aztán újra cici, hintáztattam a hasamon, majd cici, majd játék, végül ötkor cici, és alvás. Hétkor újra cici, újra alvás. Most persze alszik, mert az éjszakai alvás nem volt túl pihentető... :roll: Én meg megyek, mert vár a konyha. Mostanában ezt csinálom, bár nem túl nagy intenzitással, így még nem sok látszatja van:
http://charmed.animehq.hu/blog/flylady-program/
Lehet, hogy Borkaby is elkezdte, kíváncsi lennék, ő hogy halad. Én épp a konyhát csinálom a héten, már megpucoltam az ablakot, de van még mit csinálni... :roll:

marek
 
 


Szia Marek
én is nagyon sokat gondoltam rátok mostanában,de nem mertelek "zargatni".Őszintén sajnálom édesanyádat :cry: :cry:

És tényleg jó lenne egy talit összehozni :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Bocs a zavarásért!

Vannak vadiúj harisnyáim Primark és Dunnes Store-ból.
Ha valakit érdekel, most raktam fel képeket babaszobára. Dec 18-án tudnám postázni. Gyönyörűek!

http://www.babaszoba.hu/csevego/temak/G ... ?#h8960974

Izelítő:
Kép Kép

Ha vennél, légyszi babaszobára írj, vagy privit!
Köszi!
pumuklii
 
 


Pálmi már megint több, mint 3 órája alszik :shock: Mostanában elég sokszor előfordul... aztán majd este 11-kor se tudom még ágyba dugni, reggel meg 10-ig alszik... tök ciki, már nem tudok mit mondani a lakásnézőknek... 11-ig ne jöjjenek, de aztán 1-5-ig se, utána meg már sötét van azért nem jó... namost szerintetek hány embernek jó kijönni lakást nézni 11-13 óra között? :roll: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Marek,
jó sok mindent csinálsz :roll:

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok!
Lkata: Nem semmi ez a maciszex- kezdek örülni, hogy két lányom lesz :shock: :lol: Aranyosak vagytok, hogy van hozzá türelmetek- szerintem ez az egyetlen, amit tehettek. Egy egyéves tényleg nem fogja még ezt fel.
Veronika: nem irigyellek a mostohalányodért. De azért te sem szeretnéd, hogy ha veled valami történne, akkor a párod mamája nevelné Pálmit, a párod helyett. :oops: Biztos nehéz egy kamasszal, de egy apa-anya által elhanyagolt kamasznak még nehezebb lehet. Ezt persze anélkül mondom, hogy bármit is tudnék rólatok, úgyhogy lehet, hogy semmi köze a ti életetekhez. Mindenesetre drukk, hogy mindenki számára pozitívan rendeződjön az életetek. :roll:
Marek: sajnálom anyudat. Valaki írta, hogy fogd magad munkaterápiára- szerintem Bori-terápiára kéne fognod magad. :shock: Apukád, tesód elég felnőtt már- muszáj nekik főzni és takarítani rájuk? Furcsa, hogy egyáltalán elvárják tőled a gyerek , a munka és a saját háztartásotok mellett. És a férjed hogyan támogat? Nektek kell eldöntenetek, de biztos, hogy ez az ideális időpont a második gyerkőcre, mikor az elsőszülöttedre sincs elég időd? Mi még csak a várandósság vége felé járunk, de néha már most sem tudjuk elképzelni, hogy osztjuk majd be a gyerekeket. Pedig én nem is dolgozom, és igazán a háztartástól kezdve mindent együtt csinálunk férjecskével. :oops: Persze te erős csajcinak tűnsz és aktívabbnak is nálam- nektek is drukk a jó döntéshez. :wink:
Tercsi: drukk-drukk. Nekünk a mensi megjövetelének előírt időtartama után 1 héttel is csak extra halványan látszott a csík...Nem jelent semmit.
Mi: elkezdtem CTG-re járni...olyan furcsa, hogy megint itt tartunk. Olyan furcsa érzés. Valszín 2 ünnep között érkezik meg babu2, bár már most is nagyon várjuk. Közösségbe már nem járunk, reméljük megússzuk bacik nélkül. Oltani nem merek- mi van, ha magzatom immunhiányos, penicilinérzékeny, stb...ezeket nem lehet előre tudni, de ha mégis ilyen lenne, nem tudom, túlélné -e az oltást...
Megvettük a második babaágyat is- majdnem elbőgtem magam, mikor apa összerakta. :oops: :P
Az Istvánban egyébként látogatási tilalom van, apák csak szülni mehetnek... még jó, hogy nem az első babut várjuk- nem hiszem, hogy depi nélkül megúsznám. Így most lazábban veszem a dolgot...első a baba egészsége. :shock:
Drukkoljatok majd, nem tudom, hogy ez az egész H1N1 hisztéria -e, vagy valós veszély. :evil:
Mindenkinek jó karácsonyi készülődést,
M.

macianyu
 
 


Macianyu
Én hiszem, hogy jó döntést hoztam, és kissé sz@rul esett amit írtál, bár lehet, hogy csak túlságosan érzékeny vagyok mostanában.
Asszem végigmegyek a tanácsaidon egyesével:
-Egyáltalán nem várják el tőlem, hogy főzzek, takarítsak rájuk, de nem esik nehezemre. Főzni amúgy is főzök, mert nem vagyok hajlandó kaját rendelni (fene tudja mit raknak bele). A heti egyszeri takarítás meg kb. egy óra, miközben papa Borizik, legalább addig se a saját bajaival van elfoglalva. Bevállaltam, pedig nem kérte, sőt tiltakozott ellene. Lehet, hogy te nem csinálnád, de én úgy érzem, hogy ezt kell tennem, és biztos vagyok benne, hogy van köztünk még olyan ember, aki ugyanezt csinálná a helyemben, és nem hagyná az édesapját magára egy ilyen helyzetben.
-Mi valóban nem együtt csináljuk a házimunkát a férjemmel, de ez nekem nem fáj. Ő rengeteget dolgozik, viszont mellette elég sokat van a Borival, legtöbbször ő fürdeti, sokszor sétálnak együtt stb. Nem várom el, hogy kiporszívózzon helyettem, mert ha hiszed, ha nem, szívesen csinálom.
- Valahogy az írásodból nekem az jött le, hogy te úgy gondolod, nem foglalkozok eleget a kislányommal. Nemtom ezt így látatlanban hogy szűrted le, de ha így gondolod, akkor biztos így is van.
Az tény, hogy sokat tanítok, de mások is kb. ennyi időre hagyják a gyereket a nagymamára (én bébiszitterre, lehet, hogy ezért vagyok szar anya :roll: ), csak ők moziba mennek, vagy konditerembe.

Persze várhatnánk a még megfelelőbb időpontra, mielőtt vállalunk egy következő babát, de szerintem tökéletes időpont nincs, valami úgyis mindig ellene szól, akkor lehet, hogy mégis inkább a szívünkre hallgatunk, ami meg úgy diktálja, hogy most kell jönnie a tesónak.

Egyébként drukkolok, hogy nálatok továbbra is minden ennyire tökéletes legyen, mert úgy azért tényleg sokkal könnyebb az élet (gondolom).

Bocs lányok, ha most megfagyasztottam a hangulatot, de ezt nem tudtam magamban tartani. :oops:

marek
 
 


Marek: nem megbántani akartalak, csak azt akartam jelezni, hogy szerintem nem lenne gáz, ha nem próbálnál mártírként helytállni ebben a nehéz helyzetben. Az, hogy te ezt nem mártíromságnak éled meg, az ismét csak a te lelkierődet bizonyítja. És ezt tényleg nem cikizésnek írtam, valóban úgy gondolom, erős csajci vagy.
Mindemellett:
-nem gondolom, hogy a papádat és tesódat az által hagynád magára, hogy nem takarítasz ki helyettük és nem főzöl rájuk.
-az, hogy pároddal mi a munkamegosztás, megintcsak a kettőtök megegyezésének kérdése. Szerintem te is sokat dolgozol, és anno te panaszkodtál, hogy nem segít eleget, és magadra hagy a gyerekkel. De tudom, hogy erre sincs tuti recept- ez is párkapcsolat függő, kinek mi felel meg.
-az, hogy nem foglalkozol a gyerekkel eleget, a te írásodból jöt le- te mondtad, hogy sajnálod, hogy mennyi időt tölt el rád mai-teiezve- aktív játék helyett. A heti 20 munkával töltött órát is gondolom tőle veszed el. DE: én ezt nem tudom eldönteni, neked- nektek kell tudni, hogy ez kevés -e vagy sok.
Célom tényleg nem a megbántás volt, hanem csak az: ne hagyd, hogy erőn felül kihasználd saját magad. Én is hajlamos vagyok az önostorozásra- ilyenkor néha jó, ha szólnak: ne vegyek fölös terheket a vállamra, csak azért, mert azt hiszem, ez az elvárás. Lehet, hogy magamból kiindulva akartalak kicsit feloldozni a plusszterhek vállalása (plusz háztartás, plusz gyerek) alól. Még egyszer bocsi ha megbántottalak, emellett mégisúgy érzem, nem voltam bántó.
M.

macianyu
 
 


Marek, szerintem nem fagyasztottad meg a hangulatot. Csak az tudja, milyen egy értelmetlen szülőhalál miatt csonkává vált családban megpróbálni összetartani az elkeseredett családtagokat, aki átmegy ezen...
Amikor anyukám meghalt, a nővéremmel minden hétvégén felváltva utaztunk haza apához 220 km-re, takarítani, főzni, mosni amíg bele nem rázódott. Egy férfinak a gyászolás mellett az önálló életvitelt is megtanulni jóval nehezebb...
Egyáltalán nem elítélendő, hogy bébiszitterre hagyod Borit. Ez nem von le semmit az anyai értékekből.
Valaki fél éves korától bölcsibe adja a gyerekét. És az is normális dolog.

Macianyu, a munkaterápiát én írtam. Ebbe beletartozik minden, ami esetleg eltereli a gondolatokat.

Sz.veronika, a Vitecell honlapján volt hírlevél-lehetőség. Most a H1N1-ről volt nagyon jó cikk.
Gergő is kezd a napi egy alvásra átállni. De az akkor 2-2,5 óra. Általában dél körül, de van úgy, hogy csak 14 óra körül alszik el...

Lkata, ha nem tej, akkor nem valami dióféle csapta ki Norbika száját? Tudod, vannak olyan termékek, hogy ez van rajtuk "nyomokban mogyorót tartalmazhat"...vagy kakaót, diót, ilyesmiket... Azért gondoltam, mert ezekre az anyagokra kifejezetten a száj környékén jelentkezik a reakció, és úgy, ahogy Norbinak.
Különben mi is holnap v. holnapután megyünk bőrgyógyászatra, mert Gergő combján, vádliján és az alkarján vannak pöttyök. olyasmi, mint az anyatejes pötty. Régebben azt mondta a dokinőnk, hogy ekcéma, de nem vitte le a gyógyszertári csodakrém, és a homeopátiás krém sem. Igazság szerint amióta nem kenjük semmivel sem, tök sokat javult. :roll: Lehet, hogy még egy hét várakozással el is múlna. :shock:

Kép
szöszke
 
 


Clau, a kisfiúk igazi kis gengsztereknek néznek ki harisnyában. :D Én ide járok: http://www.sporttemplom.hu/ De piszok drága...11.900,- Ft a havi délelőttös bérlet. Úgyhogy minél többet kellene fogynom ennyi idő alatt, hogy ne kelljen többet venni. :wink:

Kép
szöszke
 
 


Macianyu,
azért van most a párom anyukájánál a kislány, mert ő kierőszakolta, hogy nála lehessen, mivel az anyukájának nem megfelelőek az anyagi körülményei.

Viszont nem nagyon jönnek ki egymással, mert mindkettő elég erős egyéniség, de a nagymama az anyjának semmiképp sem akarja visszaadni a gyereket.

Közben az anyuka meg szeretné visszakapni a kislányt, de a lányzó itt Pesten imádja a barátait és nem akar az anyukájához lemenni vidékre. Ha az anyja feljönne Pestre, akkor persze szívesen visszamenne inkább az anyukájához, de az anyja és a barátai közül a barátait választja, mégha itt a nagymamánál is lakik, akivel sokat veszekszenek.
Na itt jött, hogy akkor jöjjön hozzánk.

A lánynak az a lényeg, hogy Pesten maradhasson, csak a nagymamával meg nem jönnek ki...

Úgyhogy tulajdonképpen én most csak azért szívjak, mert a nagymama kierőszakolta a gyereket, aki itt Pesten beilleszkedett és így már nem akar megint új helyre utazni, közben meg már a nagymama lepasszolná... ha nem vette volna el a gyereket eredetileg az anyjától, akkor nem is lenne semmilyen fennforgás...

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sz.veronika...érthető most már. És nem irigylésre méltó szituáció...

Kép
szöszke
 
 


sziasztok

kata: nem semmi ez a maci szex. fiam 1vagy 2 alkalommal csinálta ezt régebben /maci nélkül/ de azóta semmi :lol:

igen, jól emlékszel még nem megy egyedül. /én is csak 14 hóssan kezdtem/

zsuzsu: nálunk is csak fürdés elötti 5-10 perc van pelus nélkül

ildi: sajnállom az esést

marek: nagyon aranyos lehet a lányod, ahogy segit. a babához pedig drukkolok.

veronika: sajnállom a nagylány dolgot,remélem hamar megoldódik

na megint csak igy röviden, ébredés van

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Sotske....köszi az infot. :D
Holnap azért megyünk bőrgyogyászhoz. :wink: Olyan ekcémásnak tűnik. :roll: Lehet a cumitól is mert sokat cumizik mostanában.

Marek...hát nehéz lehet helytállni ebben a helyzetben.Sajnálom.

Voltam izotop vizsgálaton, most tök rádioaktív vagyok :? :( Nem foghatom Norbit sem ma, anyu vigyáz rá. :( De mennem kell.
Pussz, majd mesélek.

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


De jó ide benézni!

Viszont esélyem sincs a visszaolvasásra, csak átsiklottam.
Nagyon szorgalmasan fotóztok, csodálatosak a képek!

Mi az a maci szex?

Beoltatjátok a gyereke(ke)t H1N1 ellen? Mi a férjemmel beoltattuk magunkat, azt olvastam a hazai vakcina túl erős (az adalékanyagokra vonatkozóan gondolom, vagy tán az is hogy a teljes vírus benne van, nemtudom) ahhoz h 3 év alatti gyerekeket oltsanak. Nem tudom mit tegyek, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül.

Gondolom mostanában nem lesz fórumtalálkozó, talán tavasszal vagy nyáron - jó lenne, de az még messze van.

Láttam már többen túlvannak az első komolyabb baleseten, esés, stb. Nálunk egy diavetítő esett Linda fejére a szekrény tetejéről, felszakadt a bőr, kiserkent a vér, bevittük a kórházba, szerencsére nem tört be semmi, végülis csak súrolta a diavetítő, de nagyon nagyon nagyon megijedtem.

Nagyon gratulálok minden frissensült újrakismamának - vigyázzatok magatokra. És drukkolok hogy minden újonnan tervezett pocaklakó is elinduljon földi útján. Mi még egyenlőre nem tervezünk, örülök h van egy kis időm újra magamra (inkább néha meg meg csillan a sok tennivaló közt).

Ne felejtsetek el, majd még jövök máskor is, fotóval.

Anikó, Linda

kéne egy új vonalzó

Kép
ancsa123
 
 


Picit visszajöttem, látom nem maradtam le semmiröl :wink:
Bocsi ha hibásan írok, de ez anyukám gépe és ezen alig találom az ékezetes betüket. :roll:
anyu meg nálam van fennt Norbival.Este talán már nem sugarozok addig ő van vele.Még jó hogy most nem vagyok terhes
tudom mert meg se ihattam volna ezt a radioaktív kontraszt anyagot. :?
Szoval,nem lett toxikus az izotop eredmény,de a doki nem nyugodt, kell mennem biopsziára is, vagyis
cytologiai szövettanra :cry: Magyarul nyakonszúrnak és kicsípnek egy darab szövetet. :roll: :cry:
Ugy tudom fájdalmas dolog az ilyesmi, nagyon félek töle :oops: :(
Az tuti hogy nem hormonális eredetü a megnagyobbodás :) ez talán jó hír.

H1N1...lehet már uncsi téma, bocsi :oops:
Csajok, ne szóljatok meg , én lehet beadatom a H1N1 oltást Norbinak. :roll: Félelmetes mennyi beteg van, s már
kisbabák is kerültek kórházba..... :(
és azok a szegény kismamák.... :roll: :( :(
Apuék tegnap Budán voltak akupunkturán, anyu oda jár télen kezelésre, mert köhög hörgöszükület miatt.
A doktornö tüdögyogyász, nagyon jo hírü.
Mondta hogy tulajdonképpen milyen kárt okoz ez a vírus a tüdőszöveteiben már 6 ora alatt....ő nagyon javasolta
a gyermekek, kismamák beoltását.

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Egy ismerősöm küldte, akit érdekel megadom az elérhetőséget (doktornéni és ő csinálja):

H1N1 AZONOSÍTÁS kevesebb mint 24 órán belül!

A H1N1 vírus gyors terjedése miatt egyre többen betegednek meg, az utóbbi napokban nőtt a súlyos esetek száma is. Az új influenzavírussal fertőzöttek 80%-a 50 év alatti.

Ennek a mostani influenzának a kezelése akkor lehet hatékony, ha a H1N1 vírust időben felismerik, azonosítják.

Megfázásos, hurutos vagy náthás tünetei esetén a H1N1 vírus esetleges kóroki szerepét, a mintavételtől számított 24 órán belül meg tudjuk határozni.

A mintavétel (nyálkahártyáról történik) és a laboratóriumi meghatározás ára: 12.000 Ft.

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Ancsa...sziaaa :D Hiányoltalak.Mesélj még magatokról.
Én szerintem beadatom az oltást Norbinak.Mi már be vagyunk oltva, 3hete. De így is fertőzhetünk sajna.
Maciszex :lol: ....azt Norbi csinálja. :oops: :lol: Az előző oldalon meséltem épp hogy milyen furi módon tornázik a maciján :oops:
.....konkrétan meg dugja... :oops: :roll: :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Pálmi megint 4 órája alszik, mint tegnap :shock:

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok!

Én eddig nagyon oltás ellenes voltam de tegnap nagyon de nagyon elbizonytalanodtam és ma meg is kapták a gyerekek!Doki azt mondta Zsófinak adasam be a közöség miatt de mivel Zsebit vinnem kell magammal mert egyedül nem maradhat neki is adjuk be mert ott simán elkaphatja.Én úgy tudom akik kórházba kerültek inkább szegényes körülmények között élők,Zsófi óvijába sok van ilyen így nagyon megilyedtünk :cry: :cry: Már az elején elhatároztuk ha egyikünket beoltatjuk akkor mind a 4-en felveszük így vasárnap megkapjuk mi is apáva.Kicsit megnyugodtam de azért félek a mellékhatásoktól :oops:

Marek!Megmondom őszintén én tuti nem így reagáltam volna macianyu hozzászólásásra de lehet én vagyok forro vérü :roll: Szerintem nem vagy Mártír és ha velem ilyen történne úgyan ezt tenném igen is főznék,mosnék,takarítanék apura mert még is a lánya vagyok és ez a minimum!Az meg,hogy tanítasz nem rossz anyaság azért csinálod,hogy Bori megkapjon mindent.Csodálom mennyi erőd van!!!Hajrá kistesó(szerintem sincs jó idő a kistesóra valami mindig van és lesz)

Kata!És mikor lesz eredmény a vizsgálatról?

Zsuzsa!Mi holnap sütünk mézeskalácsot!Ábel élvezte?Várja a télapot?

Tercsi!Szerintem még nem lehet terhes tüneted!Én várnék és csak akkor csinálnék tesztet ha késik!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Ha nem baj hoztam pár friss képet karácsonyra csináltatuk őket 8)

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Kata84, mi még várunk az oltással. Túl nagy a hisztéria körülötte. Az, hogy naponta 80-100 ember hal meg pl. rákban, semmilyen visszhangot nem kap...
Most beszéltem a munkahelyi orvosom lányával, aki az évfolyamtársam volt fősulin, és megkérdeztem, mit gondol az anyukája. Azt mondta, hogy ő ugyan beoltatta magát, de még mindig nem tudja tiszta szívvel ajánlani. Ráadásul a pánikkeltés egyik oka lehet, hogy minél többen oltassák be magukat, mert lejár a vakcinák szavatossági ideje... :?
Hát én egyelőre ehhez nem szeretnék asszisztálni... Ugyanakkor több babás ismerősünk is beoltatta a családját. Ott mondjuk nagyobbak a gyerekek (4-5 évesek).

Kép
szöszke
 
 


A képek nagyon szépek! :)

Kép
szöszke
 
 


Sz.veronika, Gergő csak 1,5 órát aludt 1 óra körül, pont megjártam az edzőtermet. :D:D És nem ébreszted fel valamikor? Nem pörög később, ha túl sokat alszik?

Kép
szöszke
 
 


Ezt nézzétek meg: tüneteket összehasonlító táblázat
http://sertes-influenza.info/sertesinfluenza-tunetek

Kép
szöszke
 
 


Marek, nagyon érdekes az a napirendes link, amit beszúrtál. egy-két dolgot ki is próbáltam ma :)

Kép
szöszke
 
 


Lányok! Rákszűrésen voltatok?

Kép
szöszke
 
 


Kata...ezek a képek gyönyörűek, nagyon szépek vagytok, te is olyan csinos anyuka vagy, csak lesek! :shock: :D :D
Biztos nagyon fognak a nagyszülők örülni ha meglátják :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Rákszűrés...én jövő héten tervezem, hogy megyek! :wink:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Szöszke!Nekem mondta a Doki,hogy amit a tv-ben és a médiában hallok azt felezem nyugodtan de azt is mondta,hogy mivel Zsófi közöségbe jár és most már igen csak terjed a vírus inkább adasam be.Zsebivel nagyon nagy gondba voltam de mivel Ő is jön az óviba minden namp 2x neki is beadattam.Én a te helyedbe tuti nem adatnám be Gergőnek nem jár közöségbe ahogy kivettem az írásaidból ti nem vagytok olyan plázázosak nincs kitéve olyanyira mint az enyémek.Ha 3éve lett volna mikor Zsófi még kicsi volt és otthon vagyok nem adattam volna be.Én márciusba voltam de januárba tervezek menni újra :)

Orvosról jut eszemvbe 2napja majdnem felrobantam:a bölcseség fogam a bal(jobb oldalon tavaly kihúzták mert begyúladt,apadt a tejem)elkezdett fájni nem olyan vészesen de elmentem fog dokihoz hát ki kell müteni.Magánba minimum 20ezer de volt aki kerek perec megmondta 50e a mütét :shock: :shock: Na ennyi pénzem nincs és nem is adnák ki ilyenre.Sztk alapon ingyenes de be kell feküdni 2napra amit megtudok oldani mert anyu addig "helyetesítene".Felhívom a kórházat vizsgálatra rögtön kaptam időpontot megkérdeztem mikor lesz kb a mütét január közepe de inkább vége :evil: :evil: :evil: Komolyan felháborító vagy kifizetsz egy vagyon magánba vagy vársz és közbe szenvedsz :evil: :evil:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Kata84, isteneeeeeeem, gyönyörűek ezek a képek!!! Te is nagyon jól nézel ki, a két kicsi pedig zabálnivaló!!!
Fog :evil: Nagyon gáz! De nézd meg, én beutalóval mentem a SOTE-ra az állkapocs problémám ügyében, erre most 45-50 ezer forintot akarnak lerántani rólam :x

Oltás, nagyon-nagyon nem tudom, mit tegyünk :roll: Húgom ma beoltatta magát, 21 hetes terhes. A háziorvosunk nem ajánlotta neki, de ő már csomót parázott ezen, ráadásul tömegközlekedik, azt mondta, hogy mindenki köhög bele a fejébe, és most nyugodtabb, hogy beadatta. Nálunk az van, hogy Zoli az, aki max. be lesz oltva (egyelőre), a Kismama újságban azt írja az egyik kedvenc "újságos" dokim (Dr. Veres Gábor, gyerekgyógyász), hogy ő mindent összevetve az oltás beadására voksol, de a cikkben benne van az is, hogy "jelenleg a három- és tizennyolc éves kor közötti gyerekeknek adható BIZTONSÁGGAL" Tehát akkor most a 14 hónapos kislányomnak nem biztonságos??? :shock: :?

Marek, én veled értek egyet, bár értem, hogy Macianyu mit akart ebből kihozni, de - bár nálunk még ilyen eset nem történt (és remélem sokáig nem is fog!) - tudom, hogy apukám milyen, ha egyedül maradna, ha csak rá gondolnék, megszakadna a szívem, én is biztos mennék, amikor csak tudnék, segítenék neki mindenben, mert ő tipikusan az a férfi, akit világéletében kiszolgáltak a nők, nem takarít, nem tud főzni stb. szóval megértelek és csináld így továbbra is, ha a szíved ezt diktálja!!!
Szerintem nagyon ügyes vagy, hogy bírod és további kitartást mindenhez!!!!!!!!!!!!!!

Liliputis cipő tisztítás infó EZER KÖSZI!!!! :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


H1N1....én sem akartam Norbit beoltatni eddig mivel nem járunk közösségbe, de azán gondolkoztam hogy itt a Karácsony,
a mi családunk hatalmas, a dédi mamánál pl. az apukám családja (min 25 fő)minden Karácsony másnapján összeül egy vacsira.
És még ott a családom másik fele, a férjem rokonai, az a rengeteg ovodás rokon gyerek akik mind a Norbival akarnak játszani :roll:
Egész ünnepek alatt rettegjek???? :roll: :(

Ildi...szerintem jól tette a tesód hogy beadatta az oltást, okos volt. :)
Amúgy a 3 év alatti gyermekek csak fél vakcinát kapnak!!!!

Kata....jövő héten kérek időpontot a cytológiára, és megyek biopsziára...nem tudom milyen gyors az ügyintézés...
addig felkészülök rá lelkileg is :roll: :(
Be vagyok sz..va :oops: :cry:
De téged se irigyellek a fogad miatt :roll: :( Jaj szegény!

Norbi már alszik jó fél órája, olyan rossz volt hogy nem ölelgethettem meg. :cry:
De talán már nem "sugárzok" :? Hajat mostam, letusoltam, kimostam mindent ami rajtam volt ma.... :roll:
Azért tök durva dolog ez a radioaktív cucc :shock: :(
Na pááá, sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lovaszkata 2009.12.03 21:17-kor.

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Na vagyok még, csak putyorgott a gépem, inkább elküldtem, hogy el ne vesszen!

Clau
, Balázs nagyon-nagyon édes!!! A hunci kép nagyon tetszik, tök jól mutatna Lotti mellett, ahogy ezt csinálja :wink:
Tök szupi a motor :lol:
Köszi kérdésed, sajnos még fáj az állkapcsom, igen, tulajdonképpen akkor fáj, ha kinyitom nagyobbra a számat, de ez elkerülhetetlen, mert enni kell :roll: Ha a bal oldalon támasztom az arcom, akkor is fáj, szóval muszáj lesz megcsinálni és az még a gond, hogy néha fáj kicsit az egyik fogam, na most így, hogy félig bírom kinyitni a számat, elég húzós lenne fogorvoshoz menni, mert be se tudna nyúlni rendesen a számba :?

Ancsa, jó hogy jöttél, ezer éve nem voltál te se. Oltással kapcsolatban fent írtam. Szóval mi még várunk vagy be se adatjuk, vagyis ha beadatjuk, max. Zoli kapja meg (egyelőre).

Lkata, ú, nem irigyellek, hogy ma nem foghatod meg Norbikát :cry:
Nyakból kicsippentés? Úrég :shock:

Veronika, nem semmi alvókája van Pálminak!! :shock: Napi egyszer alszik? Mert ha igen, akkor a 3 óra tök oké, de a 4 az kemény. Bár nálunk is van néha, hogy Lotti 2. alvása 2,5 óra, de elég ritka, időjárástól is függ.

Rákszűrés, ááááááá, már tök rég tervezem, de úgy utálom :oops: De tudom, el kéne menni. Amúgy is néha úgy érzem, nem teljesen okés a dolog, a hasam meg az egész, nem tudom elmagyarázni, de valahogy nem jó, úgyhogy el kéne menni, hogy megnyugodjak.

Macianyu, nem semmi, hogy mindjárt szülsz :lol: Azért kemény menet lesz két ilyen kis gyerekkel :shock:
Vigyázzatok magatokra!

Képzeljétek, ma bementünk Lottikával a munkahelyemre az Október 6 utcába. Mindenki odáig volt, Lotti meg elemében, jött-ment, fontoskodott :lol: Utána átsétáltunk a Vigadó térre a másik bankfiókba egy másik kollégához is aki kérte, hogy menjünk már be hozzá, na ott is pakolt, ügyködött, rámolt. Most először utazott földalattin, de bírta, bár először kicsit megijedt a hangtól.
Holnap pedig mikulás buli lesz Zoli munkahelyén, oda megyünk.
Persze kissé tartok minden nagyobb közösségbe menet miatt, de hát a boltban is tömegnyomor van mindig, oda pedig kell menni egy héten legalább 2-3 alkalommal :?

Ennyi van velünk, hétvégén megyünk karácsonyi ajcsikat venni, le akarjuk tudni, mert már most utálom a tömeget :roll: Pedig még nincs is :?

Ez van velünk.

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi...deee, tömeg van már most is :( , anyuék a Auchan-ben voltak, nem találtak parkolót, mi 3 hete már az
Ikeánál sem találtunk parkolót. BORZALOM! :twisted:

Bátor vagy hogy így csavizol Lottival, én még a helyi CBA-ba se viszem be, nehogy valaki megfertőzze.
Lehet túlzás,túl parázós vagyok, de én tuti nem vinném Norbit mikulás buliba. :roll:

Ja még annyit hogy azért a hugod vigyázzon, mert most még vagy 10 nap mire kialakul a védettsége. :wink: :!:
Szegény kismamák, azért nekik ez milyen dilemma :roll: nem lennék most kismama. :(
Bár akkor is beadatnám a védőoltást, szerintem.

Macianyu...te még mindíg nem adatod be???Akkor legalább védett lenne a kisbabád is fél évig!!!!!!!

Vicky...hol vagy??? mi van az unokatesóddal aki most szült és H1N1-es lett?????Remélem a baba nem kapta el! :(
Jobban van?Otthon van vagy kórházban? :(
Drukkolok értük! Remélem nem lesz baj! :(

Na de most már tényleg megyek, fáradt vagyok, minden jót nektek!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


LKata, ha ezt bátorságnak lehet nevezni, akkor bátor vagyok, de én inkább azt mondanám, hogy élek, élünk. Nem maradhatunk a 4 fal között :roll: A mikulás bulira régóta készülünk, már alig várjuk, hogy lássuk, Lotti mit szól a mikuláshoz, és a felhajtáshoz!
Az ember parázhat a betegségtől, de mi van, ha ez még hónapokig itt lesz? Most nincs olyan idő, hogy pl. játszótéren töltsünk órákat, kell program, Lotti igényli és nekem is nagy igényem, hogy ne otthon üljek, mert ha 2 napig nem megyünk ki, én már tiszta idegbeteg vagyok :?

Amúgy tegnap beszéltünk Zolival erről az egészről, lehet, beadatjuk mindhármunknak :? De még mindig nem tudom, hogy jó-e egy 14 hónapos babát oltani ha legyengített, de vírusokkal és a fél vakcina az is vakcina...

Többiek, akik már ezer éve nem írtok!!!!!!!!!!!!!!!! Ti beadatjátok babáitoknak???????????? Nymalac, Bettyna, Tücsi ..........

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!
Szerintetek az jelent valamit egy terhességi teszten, hogy a rendes csík sötétrózsaszín, a második csík fehér, és a háttérből kilátszik (mert ugye az egész mező rózsaszín)???

Kép

Kép
tercsimama
 
 


oltás: Tegnap beoltattam magam :oops: Én is nagyon ellene voltam eddig, de kicsit megijedtem, h meghalt egy kismama, és sok baba került lélegeztetőgépre. Lehet, hogy mégsem olyan veszélytelen ez a vírus...És ma beoltatom a Laurát is. Délután elsétálunk a dokihoz, azért először megkérdezem tőle, hogy ő mit javasol, de sztem oltás lesz belőle...

rákszűrés: Én hétfőn kaptam nőgyogyászhoz időpontot, de mivel SZTKba megyek, majd miután kiderült melyik doki lesz, eldöntom lesz e rákszűrés vagy csak gyógyszert iratok. Ha nem jön össze a szűrés akkor kérek a saját dokimhoz időpontot. Csak oda janurába tudtak volna adni időpntot, gyógyszer meg kell...

nusildi: Én is viszem Laurát mindenhova. Nálunk legközelebb Zalaegerszegen találtak H1N1est(legalábbis ami kiderült) úgyhogy még viszonylag nyugodt vagyok. De ezért is oltatjuk be magunkat most, mielőtt ide is elér.

kata: Szuperül nézel ki, nagyon jók a képek!!!
A bölcsességfogaimmal én is megszenvedtem, még nem nőtt ki mind, vmelyik csak félig, de mindig bedagad.Pálinkával szoktam öblögetni, az leapasztja:D Remélem nem kell kiszedni, hugom bnőjének múltkor szedtek ki kettőt, kivágták neki... :?

Megvettük Laurának a karácsonyi ajándékait. Minimálisat koltottunk rá, de igy is sikerült jó dolgokat venni neki. Vettük neki színes fa építőkockákat, egy könyvet, egy formabeillesztős játékot és egy nagy maci formáju párnát. Ti vettetek már vmit?

Kép
Kép
Kép
eszterbabe
Szombathely
 
 
 
 


tercsi: Nem tudom, én ezt úgy venném, hogy pozitiv:D Mikor a Laurával csinaltam tesztet, a második halvány volt, nagyon, ki is dobtam a szemétbe, mondom jó, nem vagyok terhes... Aztán 1 óra mulva megláttam a szemétbe a tesztet és a két jó erős csíkot:D
Drukkolok a babához nagyon!!!

Kép
Kép
Kép
eszterbabe
Szombathely
 
 
 
 


Ez egy ismeretlen teszt, Apa hozta valamelyik nap, sosem csináltam még ilyet. Elvileg két csíknak kéne lennie, de nem felemás színűnek... :?

Kép

Kép
tercsimama
 
 


Tercsi!Raksz róla képet?(tesztről)

Ildi!Én velek értek egyet attól,hogy betegségek vannal élni kell!A mi gyerekorvosunk oltot Zsebinél kisebb babákat is és engem ez megnyugtat.Amúgy Zsebi belázasodott,Zsófinak kutya baja sem lett.Én meg megnyugodtam és nem járatom ezen az agyam

Eszter!Én is nagyon ellene voltam és most nálunk is felveszi az egész család!Majd megírnád Laura belázasodott-e?Én már novemberbe megvettem minden ajándékot :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sajna nem tudok, a telefonom nem tudja úgy fényképezni hogy látsszon...de nemsokára hazaér Apa egy újabb számomra is ismert tesztjével és meglátjuk. A sima Tesco-s nem mutat semmit még de az nem is ilyen érzékeny, hisz jövő hétvégén kellene megjönnie...Azt mondják az érzékenyebb tesztek kimutatnak már korai terhességet is és mi már a vérzés utolsó napján plusz következő este voltunk együtt Apával (ugyanúgy mint Nórinál)...mindjárt elhányom magam :shock: Fú ez a mindennapi hányinger baccus, nem bírom...
Ez a sok tünet mind pont olyan mint Nórinál...de a teszt nem mutatja még biztosan.

Kép

Kép
tercsimama
 
 


Én a Dm-be vettem anno Claster Blue(azt hiszem)az nagyon érzékeny teszt és már a 3napos terheséget is kimutatja!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Tercsi...szerintem terhres vagy :lol: na de még ne éld bele magad. :wink: Norbi elötti terhességemnél volt így,
hogy felemás színű volt a tesz, és 5 napra rá már erős csíkok voltak és a doki is látta Uhon.
A 2 csík 2 csík mégha halvány is :wink: :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Beadattam Norbikának a H1N1 elleni védőoltást :!:

Fél adagot kapott, tök jól van, most aludt el. :D Nem is sírt, csak egyet nyekergett :wink:
Lehet kis láza lesz, figyelni kell.

Voltunk bőrgyógyászaton is, tényleg semmi baja :lol:
Esztinek igaza volt, csak a nyálától ilyen a bőre.Ugy is hívják cumi- vagy fogzási kiütés.
Az álla és a cumi közé került nyál, ételmaradék csípi ki, mert érzékeny a bőre....ennyi.
Kapott patikai kevert krémet, és csak fürdető krémmel fürödhet. :wink:

Mennem kell, minden jot nektek.

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Szerintem is :lol:

Kép

Kép
tercsimama
 
 


lovaszkata: A beadatásért is kellett fizetni? Vagy hogy van egy gyerekdokinál? CSak m akkor ugy készülök:D

Kép
Kép
Kép
eszterbabe
Szombathely
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?