Sziasztok!
Pammut nem semmi pasid van! Elképzelem, ahogy "Rád reccsen"....
Szárnyas malacok=kacsák
Nóri! Biztos szépek lesztek Lucával a fotózáson, a hálóing nagyon szép! Örülök, hogy beválik az apaváró naptár! Adventi is van?
Zuzmoo! Gratula a melóhoz!
Boruska! Mikor említetted, hogy a kocsid milyen régóta van szerelőnél, már akkor nem tetszett a dolog. De remélem jobban kijöttök így az ügyből, drukkolok!
Jocó! Küldjük továbbra is a pozitív energiát, Gerinek mondd meg, hogy ne idegeskedjen, negatívkodjon, gondoljon sok szép és jó dologra. Neked meg erőt és kitartást!
Edit! Mi a baj? Ha nem is tudunk segíteni, de legalább meghallgatunk Téged. Az is sokat jelent ám!
A tegnapi napom nagyon jó volt! Kezdem azzal, hogy én is megszabadultam a nemkívánatos dzsungeltől. De mire végeztem!
már nem volt levegőm. De legalább csak egy sebbel megúsztam a műveletet, pedig még tükröt is használtam, hogy minél tökéletesebb legyen az eredmény, mivel tudtam, hogy a dokinő meg fogja kukkolni. Megvolt a nagy méretkezés, az uh-on megnézegettük a kis csöppömet, aki nem is olyan kis csöpp.
Na szóval a méretei 29+6 naposan:
BPD: 80 mm
FL: 60,9 mm
AC: 259,5 mm
Súlya: 1682 g
Az uh-n fejvégű fekvésben volt, de nem hiszem, hogy állandóan így van, mikor annyifelé szoktam érezni a mocorgását.
Állítólag jó nagy a lepényem, ezért még rengeteget fog nőni. De könyörgöm hova, már így is olyan nehéz néha a poci! Na meg hogy fog kiférni a nem óriás alkatomból???!!! Bele sem merek gondolni.
Sajna, nem 4D gépen vizsgált, így csak képeket kaphattam róla. Ígérem majd bepróbálkozom, hogy ide is tudjak tölteni egy képet.
A múltkori alkalommal levett kenetem eredménye elveszett, így újra levettük. A méhszájam 3100, ennyi volt egy hónapja is, csak nem mertem bevallani.
Rendesen be voltam sz@va, nehogy úgy járjak, mint Vicky, de hál'istennek nem nyíltam tovább.
Tegnap megkaptam az engedélyt a h1n1 oltásra, mondjuk eddigre én is besz@tam. Most beszéltem a háziorvosommal, aki holnap fog oltani. De mivel már 3 napja fájogat a torkom, ezt is jeleztem neki, de azt mondta, ha nincs lázam, nyugodtan beoltathatom magam. Azért holnap még rákérdezek, hogy biztos?
Külső: páromnak így is tetszek. Most mondta, hogy azért már látszik, hogy nő a fenekem, de neki tetszik. Nem vagyok kövér, csak pocakos. Egyébként én is tetszem magamnak, főleg hogy kerekedik a poci. Már ott tartunk, hogy a konyhában annyira kicsi a hely, hogy amikor helyet akarunk cserélni, akkor az ajtóhoz közelebb lévőnek ki kell mennie a sarokba, hogy a műveletet végrehajtsuk.
Kórházi csomag: hát eddig sehogy sem akar ráállni az agyam, hogy összekészítsem. Asszem nem akarok még szülni...
Akik mennek 4d-re, majd dobjatok ide is egy képet, ha tudtok!
Tali: még mindig nem tudok semmi biztosat ígérni, pedig szívesen mennék...