Sziasztok!
Engem is kiakasztott ez a haláleset, én meg még ezzel a hülye virussal viccelődtem tegnap...
De a férjem nagyon nem akarja, hogy oltassam magam, én is félek, hogy mi van, ha a babának baja lesz, mi ugye még nagyon az elején vagyunk oltani csecsemőket pl. nem is lehet. Baromi nehéz kérdés, de a 16. hétig még alszom rá. Most az oltás felé hajlok...
Csomee! Akkor itt is graatu, meg további drukkok a babákért!!!
Bodza! Szeretem olvasni amiket Esztiről irsz, mert ilyenkor ideképzelem magam elé!!! Annyira édes lehet!!!!
Moncsiga! Remélem házat mostmár tényleg találtok, mert nem jó ez a bizonytalanság! Szegény, nem irigyellek, ha úgy jársz mint Rencsi! És még most kéne Nimródnak cuccok után is bóklászni!!!
Julcsi! Örülök, hogy jól vagy és hogy jól éreztétek magatokat! Majd megmondod mit csinált neked a párod??? Nekem az egyik évfordulónkra (akkor még nem voltunk házasok) varrt egy pici sziv párnát és befújta fini illatú kölnivel. Ennek már 7 éve, és a párnácska még mindig illatozik!
Rencsi! Remélem a telihold és a Mikulás együttes erővel meghozzák neked Domit!!!
Ma ismét súlyrekordot döntöttem. 46 kg-ot mutizott két mérleg is!!!
Ezzel már 4 kg. pénteken megyek apánkhoz, szegény tényleg kiugrik az ablakon....
Pedig szigorúan napi 5x eszem, kétszer csak gyümölcsöt, kenyérfélét csak reggelire egy fél szeletet... Nem szeretnék a totál zöldség-húsra visszatérni, azt annyira nem birta a bélrendszerem, agyon ki voltam tőle...
Meg a háziorvos elküldött haematológushoz, hogy ő mondja meg a tutit, hogy kell-e valamit kezdeni a thrombocitámmal. Ide megyünk Kistarcsára....