Sziasztok!
Itthon dekkolunk, mert Bence is megkapta az oltást hétfőn, és már tegnap is úgy kelt hogy nem érzi jól magát, kicsit náthásnak tűnt, ma meg nagyon fájlalja a torkát
Tök jó... És én még ezután mennék oltatni, pénteken tervezem.
Bár nálunk Apa is elég beteg (persze dolgozik) de így tőle is elkaphatott bármit Bencus. Előtte meg tőlem
Kata, sokat gondolok rátok!!!! Biztos minden simán megy! Tudod már mikor kerül sorra Bence? Vagy már túl is vagytok rajta????
Majd írj hogy mi volt/van vele!
Olga, én is halmozom év közben a játékokat, most legalább van miből válogatni karácsonyra
Balázs mit kap?
Hát úgy tanult meg Bence olvasni hogy kb. 3-4éves kora óta érdeklik a betűk, volt betűs habtapi szőnyegünk, meg mindig mindenhol kérdezte a betűket. Számítógépen is szokott játszani, ott is elolavsott dolgokat. Aztán kb. 2hónapja olvasott nekem az utcán szavakat, eladó, kiadó, nyitva, zárva, wc, ilyeneket
Akkor nem is hittem hogy tényleg azért tudja mert elolvassa, azt hittem azért mert egyszerűen mint kép rögzült az agyában az a szó. De aztán itthon elkezdett könyvcímeket olvasni, akkor már gyanús volt. És végül Jázminnak mesélt könyvből
Na, akkor elétettünk egy újságot és abból is olvasott, nekem ekkor vált igazán hihetővé hogy tud olvasni a gyerekem
:):)
Persze legjobban a nagybetűs írások mennek neki, a kisbetűnél még sokszor kérdez hogy b vagy d, meg az ékezetes magánhangzók sem mennek még teljesen jól. De idő kérdése ez is szerintem
Írni pedig tök viccesen ír
Nyomtatott nagybetűkkel,
szeretetel, kető, olyan édes
De pl. a szakács szót úgy írja le hogy
szakcs, hiszen ott van benne a KÁ
Na szóval mi is büszkék vagyunk rá! Viszont mióta ez van, azóta elkezdett vágyni az iskolába
Pedig előtte soha de soha nem mondta hogy szeretne menni. De most gondolom már kíváncsi hogy ezek után mi jöhet a suliban
Dorka, látod most meg Bencus kezd lebetegedni. De ha nem lesz beteg, csak kicsi nátha tényleg, akkor pénteken bemegyünk délután a Kossuth térre, sétáljatok ki ti is és akkor találkozunk!
Egész jó programok lesznek.
De jó lesz nektek a Télapó!! Én is szeretném ha találkoznánk vele, de félek hogy szemtől szembe egyik gyerekem sem lesz a legbátrabb
Szabi lebuktatta a gondozónénit? Elmondta hogy nem is szokott velük reggelizni?
De aranyos!
Hozzánk meg tegnap jött az Angyalka, nálunk ő hozza az adventi naptárat
Idén kindereset kaptak, nagyon tetszik nekik. Bár Jázmin szempontjából nem volt túl jó ötlet, mert így konkrétan minden nap Kinder tojással indít, sőt este nagy sírás is volt mert a következő(ke)t is szerette volna kinyitni
Ő még nem igazán érti ezt.
De mondtam hogy 1 Kinder- 1 kanál Duphalac szirup, mert ugyebár azóta is küzdünk ha sok édességet eszik
Judit, húúú, nagggyon szép lett az akváriumotok!
Szami, már értem Anna suliját, köszi
Igazad van, tényleg fontos a suli is. Mert nálunk pl. azt hiszem kétévente váltják egymást a tanítónénik, nem 4évig viszik az osztályt
Hajni nagyon engedné Bencét suliba
Majd eldől még...