Reni: Isten éltessen!
Kezd bizonytalanná válni a bécsi út.
Beparáztam, hogy túl sokan lesznek és majd jól rámköpködnek mindenfélét. Még hezitálok kicsit, reggelre megálmodom. Pedig úúúgy imádom az adventet ott.
Fotózás: én Apának a szülinapjára szánom meglepinek, január végére, hogy csináltatok fotókat. Van egy csaj, aki olyan szolidan erotikus fotókat csinál kismamákról, diszkrét fehérneműben, vagy farmerban, kicsit nyitott felsővel, stb. Szerintem nagyon ízléses és visszafogott, de azért mégis szexi. Bár ha így haladok a kilókkal, lehet, inkább karácsonyra kéne
Boruska: attól még, hogy nincs papír, a szerződés szóban létrejött. Biztos volt ott veled egy-két tanú (férj, apukád), aki szintén hallotta, hogy elvállalja a melót és előleget vesz át, nem?
Ha átvette az előleget, majd utóbb úgy döntött, hogy nem csinálja meg, akkor elszámolási kötelezettsége van, ha meg úgy vett át pénzt, hogy már akkor tudta, esze ágában sincs megcsinálni, az meg Btk. Esetleg kilátásba helyezhetnéd, hogy feljelented. Vannak ennél célravezetőbb megoldások is, de ugye én olyan tanácsot nem adhatok
Nekem nem nagyon fáj semmim, csak irtó lajhár lettem. Olyan a mozgásom, mint valami lassított felvétel.
Edit: én maradok a gyantánál, fájdalmas, de sokkal tartósabb. Mióta terhes vagyok, amúgy is sokkal lassabban nő a cucc. Mondjuk vicces a dolog a kozmetikusnál, mert hasra már nem tudok fordulni, úgyhogy próbálom kecsesen a nyakamba tenni a lábam. Pocakos balerina