Új privát üzeneted érkezett!

Reni Boldog Szaulinapot!

Edit, borotvas sztori :D

Zuzmoo, gratulaciok a munkahoz.

Pammut, gyermekdalelemzes :D :D

A tocsnit macoknak ismerem es szeretem is nagyon, de a krumpli reszelesnel mindig elreszelem a kormom...

Egyebkent meg ket napja olyan gyomoregesem van, hogy megorulok. Probaltam mar mindent de csak ideig-oraig hatnak.

A szulesfelkeszitorol meg lemaradtam, a szulesznonek koszonhetoen. Marhara orulok. Decemberben mar nem indul a januari is csak ho kozepen, igy az mar eleg keso nekem :evil:

Kép

Kép
editmk

Na, én, aki a fák életét megvédendő műkarácsonyfát tartok, most végeztem egy dél-amerikányi őserdő kiirtásával. :) De most olyan jó! Így várom haza az én drága, szülinapos párocskámat! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok,

Edit, dzsungel jane… ez jó, ,én is hasonlóképp szoktam ezeket a dolgokat „művelni” De legközelebb bevonom apjukat… ugyan húzta a száját, mikor mondtam neki, már sajna másképp nem megy… mire végeztem, így is szuszogtam, mint a gőzmozdony… még szerencse, hogy „félsarok” kádunk van, és van rajra ülőke… így kicsit könnyebb. De a tapogatás még marad…

Inflienza… én még mindig tartom magam ahhoz, hogy nem oltatom magam… jövőhét szerdától úgysem megyek sehová, max szülésfelkészítőre, ott meg csak nem kapok el semmit.

Ma megkaptam a „sétálópapíromat” a HR-től… minden részleggel alá kell íratni, hogy nincs „tartozásom” feléjük…már jó lesz itthon maradni… elég volt a melóból. Már csak 6 munkanap!!! juppijééé!

Nekem a seggcsontom nem fáj, viszont a hátam és a mellem alatt a bordáimnál annál inkább… mindta el lenne szorítva a mellem alatt… sokáig azt hittem, hogy a melltartó szorít, de nem… ahogy anyu mondta, „kislányom csont van a hasadban, az nyom”… és milyen igaza van.
Forma… hát igen, ez is egy forma… kilóban megmaradtam eddig a 8-nál, próbálom tartani magam ehhez… viszont ma mindenki azt mondta, hogy „úr isten mekkorát nőtt a hasad”… hát én nem látom…

Reni,
Boldog Születésnapot!!!

Fotózás…én majd a sógorommal csináltatok magamról fotókat… „amatőr”, de profi a gépe, a macskáit szokta fotózni, kész műterem van otthon náluk… (de nem mászok fel a macskajátékra) majd meglátom. Ha nem sikerül, még mindig mehetek fotóshoz… :)
Annakidején jobb képeket csinált az esküvőmön, mint a „profi” fotós.

Zuzmoo gratula a melóhoz… :)

Nóri… ez naggggyon édi… :D Gyorsan megmutattam apjuknak is... tetszett neki is... :)

Barbi

KépKép
hbarbi80

Nóri!

Nem is mondtad (vagy csak én nem figyeltem), bevált az Apaváró naptár Lucánál?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kati!

Ja, igen! Zsuzsi is rákérdezett már, de elfelejtettem válaszolni. Igen, beválik. Ezzel haza is tudom csalni a bölcsiből Komoly fegyver lett a kezemben, annyira élvezi. Hazaérünk és az első dolga rohanni, hogy bontsunk ajándékot!
Bár most nagyon haragszik apjára. Olyanokat mond, hogy nem szereti, meg egy szót sem szól a telefonba... :cry: De amikor mondjuk meglátja az autóját, ujjong, hogy megjött apa... Hát nagyon sok ez a 3hét neki!!!! :roll:

Mai vacsi: nagy adag csokipuding, őszibarack befőttel és tejszínhabbal. Sztetek mennyi vas, c-vitamin és egyéb értékes dolog van benne???? :D
Vendég

Nóri,
szerintem = 0
de nagyon jól hangzik!!!!

Barbi

KépKép
hbarbi80

Kiszámoltuk a költségvetésünket decemberre és nem lesz valami bőséges a karácsony. :( De legalább a baba bútora meg van. Fotelom sajnos most biztos nem lesz, max. januárban. A légzésfigyelőből viszont nem engedek, de valahogy le kell csapnom egy 10.000-st. És lehet hogy minden ellenérzésem és rossz emlékem ellenére az idén műfenyőnk lesz. Hátha lesz még a babával is ilyen évünk és akkor legalább fánk legyen. Egy kicsit el vagyok keskenyedve. Pedig nem is kaptam rossz pénzt annak ellenére hogy táppénz.

Én úgy szoktam írni ha már rég nem olvastam, hogy gépelem egy word-be vagy notepad-be és onnan másolom be. Így ha van is valami gáz a babanettel, akkor sem veszlik el, mert csak akkor törlöm ki, amikor már megjelent itt a hozzászólásom.

nóri: Vacsid nekem is tecc.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Nemreg jottem Geritol. Ma jol megijesztet. Ennyire nem volt meg ilyen melyponton. Szerinte a hormonok teszik. Egesz nap beton volt a pocakja es raadasul nem is eszik joforman semmit. Ugy kellett megtomjem.Erdekes, miutan megnyugodtunk es ettunk, a pocak 10 perc mulva kisimult. Miert kell bajt csinalni, ha nincs?!
Reni Boldog Szulinapot!!
geri79

Szegény Geri!

Gondolom sokat idegeskedik a helyzet miatt, és ettől is keményedik a poci. Nyilván Jocó, Te is hiányzol neki, és ettől is stresszes. A közelgő ünnepről már nem is beszélve! De mondd meg neki, nem ér annyit a karácsony, hogy belehajtsa magát és Ábelt egy ilyen "idegbajba"! A legfontosabb, hogy ha minden jól megy, együtt lesztek az ünnepen! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Reni: Isten éltessen!

Kezd bizonytalanná válni a bécsi út. :( Beparáztam, hogy túl sokan lesznek és majd jól rámköpködnek mindenfélét. Még hezitálok kicsit, reggelre megálmodom. Pedig úúúgy imádom az adventet ott.

Fotózás: én Apának a szülinapjára szánom meglepinek, január végére, hogy csináltatok fotókat. Van egy csaj, aki olyan szolidan erotikus fotókat csinál kismamákról, diszkrét fehérneműben, vagy farmerban, kicsit nyitott felsővel, stb. Szerintem nagyon ízléses és visszafogott, de azért mégis szexi. Bár ha így haladok a kilókkal, lehet, inkább karácsonyra kéne :?

Boruska: attól még, hogy nincs papír, a szerződés szóban létrejött. Biztos volt ott veled egy-két tanú (férj, apukád), aki szintén hallotta, hogy elvállalja a melót és előleget vesz át, nem? :wink: Ha átvette az előleget, majd utóbb úgy döntött, hogy nem csinálja meg, akkor elszámolási kötelezettsége van, ha meg úgy vett át pénzt, hogy már akkor tudta, esze ágában sincs megcsinálni, az meg Btk. Esetleg kilátásba helyezhetnéd, hogy feljelented. Vannak ennél célravezetőbb megoldások is, de ugye én olyan tanácsot nem adhatok :D

Nekem nem nagyon fáj semmim, csak irtó lajhár lettem. Olyan a mozgásom, mint valami lassított felvétel.

Edit: én maradok a gyantánál, fájdalmas, de sokkal tartósabb. Mióta terhes vagyok, amúgy is sokkal lassabban nő a cucc. Mondjuk vicces a dolog a kozmetikusnál, mert hasra már nem tudok fordulni, úgyhogy próbálom kecsesen a nyakamba tenni a lábam. Pocakos balerina :lol:

Kép
juci-77

Juci!!!

Gyantázásnál: kutyapóz! :lol: :lol:
Vendég

Reni! Addig gondolkodtam, hogy kinek akarok írni, hogy a köszöntésed elmaradt. De most pótolom. Boldog szülinapot!

Kép

Kakti,
párodnak is boldog szülinapot!

Pammut, alapból én is össze szoktam írni, kinek mire reagálnék, de ma ehhez sem volt erőm. Azt reméltem, emlékezni fogok. Bár nem tudom, miért gondoltam ezt, mikor boltba menet 3 dolgot is felírok, mert a boltban csak az jut eszembe, hogy 3 valamit kell vennem, de hogy mi az a 3 :?: :roll: :oops: 8)

Jocó, hát egyikőtöknek sem könnyű. A tehetetlenség érzése elég romboló tud lenni, szerintem most ez van Gerinél is. Úgy érzi, tehetetlen, az, hogy egész nap fekszik, olyan hatású, mintha nem csinálna semmit. És mivel nem nagyon mozog, még az étvágya is elmegy. Sokat gondolok rátok, hogy túljussatok ezeken a nehéz napokon!
ktc

Hahó, csak gyorsan...
Zarja!

Nekem is van 3 napja ilyen. Elkezdek szédülni és olyan émelygés indul a gyomromból. Nincs étvágyam se.... Mi lehet ez?

Pammut!

Látom, hogy jó messze laksz innen, pedig anyósom gyerek tüdőgyógyász de Törökbálinton sajna. Itt várnotok sem kellen...

Na megpróbálok holnap dokihoz bejutni, de csak ha már üres a szakrendelő.

Én Domestos törlőkendővel törölgetem mindenki kezét ha megyünk vhová, magamét is.

Reni!

Utólag is:Isten éltessen!

Móni
kokonya

Jó reggel!

Pocsék éjszakám volt...

Móna, a domestos kendő sajna nem fertőtlenít (én is megdöbbentem ezen), viszont a gyögyszertárban lehet kapni a már mások által is írt Clarasept termékeket. Azok nagyon jók! Mi most a fertótlenítőjét használjuk, Kézmosás ut. kéz szárazra, majd 1 kis adag kézbe ebből, elken , hagy megszáradni. Szinte mindent kiírt. A literese 1150FT. Van kendője is (ennek az árát nem tudom) az 1l -es szappan 1490Ft.

Jocó, Geri sokat gondolunk rátok! Sok erót , kitartást, babónak meg még min 2 hónap pocakban maradást kívánunk.

Na, mentem...

Kép
csipike09

.Jocó! Vannak ilyen mélypontos napok a kórházban, amikor az embernek mindentől elmegy a kedve és minden ok nélkül elönti a reménytelenség (tapasztalatból mondom, 5 hétig voltam kórházban ezzel a babával). Lehet ma meg teljesen vidám lesz :D . Csak tömjed, meg beszélgessetek. A látogatások, telefonok megtörik az egyhangúságot.

Kokonya Kösz a dokit :D . Valahogy majd kihúzzuk hétfőig, bár ma hajnalban is nagyon köhögött szegényem :( .

Katica Bolt-listát én is szoktam írni, pláne ha a városba készülök többfelé. Listát gondosan elteszem, aztán az első üzletben úgy elkeverem, hogy onnantól csak keresgélés van :D .
pammut

Jó reggelt!

Köszönöm szépen mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok :lol:

Jocó! Kitartás! Csak legyél mellette és hamar átjuttok ezen a mélyponton. Jövőre meglesz a babuci (de szigorúan csak jövőre jöhet :lol: ) és elfelejtitek majd ezt a sok rosszat ami történt veletek és lesz egy felhőtlen boldog kis családotok :lol: Sok puszit küldök Gerinek, meg ölelgesd meg helyettem, hogy én küldöm :lol: Hátha egy kicsit jobb kedve lesz egy kis jó távoli öleléstől... :P Sokat gondolunk rá, küldjük a sok pozitív energiát úgyhogy nem lesz semmi baj, csak pihenjen és gondoljon arra, hogy már csak 2 hónap :roll:

Áááá basszus felborítottam a teámat az asztalra :cry:

bellerreni
Eger

sziasztok,

tegnap voltam védőnőnél....lemázsált, edzőcipőstül +7kg... mi volt a baja? anyuka, azért 12kg-t tessék hizni...mondom jó, amint nem lesz stressz az életemben, és lesz életkedvem, és egyáltalán, majd talán... :roll: :roll: egyébként mindent rendben talált, hallgattunk szívhangot, úgy tűnik Pocok még mindig keresztbe fekszik szerinte... :cry: :cry:

Edit

Kép
ézsóné

Edit! Mikor mész dokihoz? Mert tőle is jó lenne, ha megerősítést kérnél a keresztben fekvésre, bár az már jó, ha keresztben van, abból már fordulhat jól :lol: Még nem vagy elkésve egyébként semmivel, de majd meg lehet próbálkozni a homeos bogyókkal és a többi praktikával, hogy beforduljon, ha a dokid is azt mondja. Hogy bírod a munkát? Nekem ma laza napom lesz, csak ülni nem jó :?

bellerreni
Eger

Kattkat, én nem ismerem a tócsit, tócsnit, cicegét, lapcsánkánt és a macókot sem :( Ezek mik?

Nóri, puding vacsorád: hát kalcium van benne, ami nagyon fontos ilyenkor, az őszibarackban meg van azért ez-az még, úgyhogy nem volt ez olyan rossz vacsi!

Edit, ha sok a súlygyarapodás az a baj, ha kevés akkor meg az. Na ezen igazodjon ki az ember…
Csanádnak van még ideje befordulni, ha még nagyobb lesz, már nem fog elférni keresztben és befordul, úgy több helye lesz.
lara

Lara!

Úgy sem ismerős, hogy prósza? Krumpliprósza? :lol:
Sztem ennek van a legtöbb neve...
Kíváncsi vagyok, Pammut Borinál hogy hívják, mert én aputól cicegének ismerem. Ő meg ugye móvári...
Vendég

Ezen a vidéken valóban cicege névre hallgat :D, de én alapból veszprémi vagyok, ahol meg tócsi. Kecskeméti évfolyamtársnőméknél lapcsinka.

Lara Ez egy nagyon finom és egyszerű kis kaja. Lereszeled a nyers krumplit, kicsit kinyomkodod a levét, összekevered liszttel, sóval (borssal, tojással és egyéb ízlés szerinti dolgokkal), tenyérnyi (kisebb/nagyobb) lapos lepénykéket formálsz (esetleg evőkanállal simítasz bele egy-egy adagot) és forró olajban szép aranybarnára sütöd. Na, ezután jön ismét az ízlés dolga: megkenheted fokhagymával (mint a lángost), tehetsz rá tejfölt, sajtot. Kb. ennyi. Frissen, melegen finom, sajna a család úgy eszi, ahogy sül. És a krumplit utálatos reszelni, ráadásul ha a nagylyukon reszeled, nem is olyan finom.
pammut

Á, eszembe villant még egy neve, talán Csornán nevezik berét-nek.
pammut

Ma itthon vagyok és azt terveztem, hogy besétálok a városba és elkezdem a vásárolgatást. De olyan ocsmány ködös idő van, néhány méterre lehet csak látni :(

Nálunk tócsni, illetve lepcsánka. Naaaagyon szeretem én is! :)
Kell hozzá krumpli (lereszelve), tojás, liszt, zúzott fokhagyma. (van ahol tojás helyett tejfölt vagy aludt tejet tesznek bele)
Kép
zuzmooo

A hétvégén mi is ezt ettük vacsira. Bár én a nagylyukon reszelem és nem teszek bele tojást, de most tettem bele reszelt sajtot. És úgy mint, Pammutnál, nálunk is ahogy sül, fogy :D

Gondolom a kislyukas teljesen lángos tipusú...ez egykicsit "merevebb"

Nem tudom mit főzzek/süssek :roll: Vmit felső csirkecombból kellene...

Kép
csipike09

De jó neked Zuzmoo! Neked van kedved ehhez. Nekem 2 oldali tömeg undorom van és még sehogy sem állok sem a mikulással, sem a karácsonnyal :? Ráadásul pingvin üzemmódban nem is lehet mindent hipp-hopp beszerezni :roll:

Kép
csipike09

Se prószát, se berétet nem ismerek :o Nemsemmi mennyi neve van ennek, ám kép alapján sem ismerős.
De ahogy leírtátok, az nem lehet egyszerűen krumplis lángos és kész? :D :D Nem kell ezt annyira cifrázni! :D
lara

nálunk a család konkrétan krumplis pogácsának hívja :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Edit: már csak tényleg pár nap van vissza a melóból. Tudom, nem könnyű, gondolom a munka közben a fizikai nehézségek csak hatványozódnak, de ilyenkor lebegtesd meg szemeid előtt Csanád tutkó vadi új helyes első biciklijét, amiért most robotolsz. Milyen helyes lesz Csanád rajta! És mennyit fogsz futni utána. Egyből megvan a fitneszbérlet ára is!
És mi a lelombozó???
Babát vársz, össze vissza rúgkapál a pocidban, sose vagy egyedül, készülsz a fogadására, nem kell már megtanulnod a szuperbruttósítás módszerét, adóigazolásokat sem neked kell már kiadnod, most nem kell kéthetente táppénzes papírért menned a dokihoz, nincs hideg, gyönyörű az ősz és a szerető párod vár haza. Azért mégiscsak szép az élet! Nem?

zarja

Felénk a krumplilángos: összetört főtt krumpli + liszt + pici olaj és olaj nélkül vaslapon kell megsütni. Szóval nagyon nem ugyanaz :) De ez is fini :D
zuzmooo

Cicege: nálunk krumpli, só, liszt, tojás és tejföl (kefír) az alapanyag. Bár az utóbbi időben szoktam beletolni egy kis fokhagymát is. És én nem reszelgetem kézzel, ott a robotgép, beletolom az meg lereszeli. Így rögtön a legutálatosabb része a kisütés lesz :) Hogy az ember lányának semmi se jó :D
És mi rászoktunk fokhagymás tejfölbe mártogatjuk, isteni!

Még egy megjegyzés: mikor még volt kertecském ( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nagyon szerettem) akkor egyik évben iszonyú sok tököt sikerült termesztenünk. Két főre szüreteltünk napi 10-14 kiló tökfélét (tök, hosszú tök, istengyalulta tök, patiszon, cukinni) egyre csak gyűlt a rengeteg érett tök a pincében, minden nap valami tököt ettünk, és csak nem fogyott el. Na akkor kínomban kiváltottam a cicegéből a krumpli felét tökkel, és tök :D jó íze volt. Ha sok a tök otthon nyáron, érdemes rápróbálni.

zarja

Zuzmoo: az más, az nem cicege, azt hívják nálunk krumplispogácsának. Bableves mellé kiváló

És akkor még van a pogácsa formájú sós sütemény, ami krumpliból készül, de azt már a keveredés elkerülése miatt csupán és puritánon poginak hívjuk.

zarja

Lányok! Aki nem pihen eleget annak kiszívom a vérét :) (Szandika kicsit több mint 1 évesen :)
Jocó! Add tá Gerinek is :) Körülbelül egy idős terhesek vagyunk, mindketten a 31 hetet tapossuk, mondd meg neki, hogy beszélgessen kicsit a babóval, hogy minimum januárig maradjon még bent és tényleg nem szabad idegeskedni.

Kép

zuzmooo: kínzás volt ezt a lapcsánkát betenni :twisted: én is imádom, de mivel eteti magát nálunk is hamar elfogy, utána meg lelkiismeret furdalásom van, mert azért elég nehéz kaja.
Képzeld, jövő héten megyünk 4D uh-ra Medvéhez. Mindenképpen szülés előtt még látni szeretném, hogy az a nyavajás köldökzsinór lekerült-e végre Levente nyakáról, csak sima uh-n meg sose látták

csipike: szerintem a kismamák jól teszik ha ebben a karácsonyi taknyos gethes időszakban tömegiszonyosak és szépen otthon csücsülnek :)
stephie

zarja, van abban igazság amit mondasz, persze, de sok a lelombozó dolog is sajnos... szerető pár? efelől vannak kétségeim!

Edit

Kép
ézsóné

Anita: mi most pénteken megyünk Medvéékhez :) Nagyon várom már!
zuzmooo

Te Edit! Eddig nem szapultad emberedet! Burgum!

Hehe! Gondoltam, hogy a tócsi majd kavar hullámokat. Egy ennyire ismert ételnek rengeteg neve, változata és elkészítési módja van :D . Nálunk a krumplis lángos az a rendes kelt tésztás lángos, a tésztájába teszünk némi áttört főtt burgonyát. És akkor ropogós lesz! (Szombaton volt, 80 dkg lisztből el is pusztítottuk, pedig kiadós bableves mellé volt.)

Én ma spenótot eszek, emberemnek paradicsomos káposztát csinálok, fasírttal.
pammut

Komoly hibát követtem el: tegnap mogyorókrémet ettem és itt hagytam a számítógép előtt az üveget, így aztán amióta felkeltem és ideültem, bele-bele eszek :( Megpróbálok erőt venni magamon és elpakolom.
zuzmooo

Edit! Naaaa? Mi a baj? Te nem szoktál ilyen lenni. Tessék magadat összeszedni!

Nálunk is tócsni amit beraktatok és imádom, csak nagyon olajos is tud lenni.

Én is megyek 4D-re csütörtökön. Nagy várom már, hogy láthassam a kis pofiját, remélem nem bújik el.

Na kaptam munkát úgyhogy dolgozom egy kicsit.

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

zuzmooo: akkor legalább azt is megtudom, mennyibe kerül :) az tuti, hogy ha a dvd mellé képet is kérsz az plusz 2 rugó. Na azt nem fogjuk kérni

nálunk pont úgy van ahogy zuzmooo írja, krumplis lángos, kelt tésztás, se a krumpli lángos : főtt krumpli+liszt pici olaj. Nekem a nagyikám azt nyújtotta ki nagyon vékonyra és tekerte fel kis patkó formára és úgy sütötte ki tepsiben
stephie

Azt a bizonyost mi is a Hajdú-Bihari elnevezéseken ismerjük: tócsni vagy lepcsánka. :) (Anyukámék Debrecenből valók) De én vagyok itt azt hiszem a kakukktojás: én nem szeretem! :?

Ma végre elment Apa a vizeletleletemért éééééés: tök jó lett! :D
Minden a határétéken belül van kb. középtájon, vagy ami olyan, az mind negatív! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Anita, az rendben is van, hogy kismama influ időben otthon csücsüljön. De akkor ki veszi meg az ajándékokat?? :roll:

Lehet, hogy csak én vagyok így elmaradva és ti már be is csomagoltátok ?

Pammut, nálunk tegnap volt fasirt.

Be kellene jelentkeznem a fodrászhoz... a hajam lenőtt festékestől :? És ha megyek akkor már a pediküröst is be kellene iktatni. A kozmikust most hanyagolom szülés utánig. Egyszerűen az ilyen irányú fájdalom tűrésem egyenlő a 0-val.

Kép
csipike09

na, inkább megmaradok magamnak!!! :oops: :oops: :oops:

Edit

Kép
ézsóné

Edit, inkább add ki magadból a feszültséget, rossz kedvet itt (akár konkrétumok nélkül) mint h magadban szenvedj. Nem éri meg. Tegnapi napot végig görcsöltem, mert nem tudtam túl tenni magam azon a sok "jó tetten" amit kaptam :roll: Ma igyekszem nem is gondolni rá.

Szóval, vedd be a lesz@rom pirulát!!

Kép
csipike09

Edit: szívesen "meghallgatunk" Még ha konkrétan segíteni nem is tudunk, jobb ha kiadod magadból. Ha nem akarod itt, írj a gmail-re.
zuzmooo

Én is a lexarom tablettát ajánlanám! :)

Illetve az egyik barátainknak mindig volt otthon valami gagyi, olcsó étkészlet, mert feszültséglevezetésnek néha jól esett egy-egy tányért földhözcsapni! :wink:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.13 20:53-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok.

Jó sokat írtatok míg nem jártam erre felé. :)

Reni: utólag is Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánok.

Megvolt a bortúra hétvégén. Nagyon jó volt. Egy mesterszakács főzött nekünk. Volt sok szekszárdi bor, meg jó kis élőzene. Szombaton meg mentünk Kaposvárra mamámékhoz. Tőlük vasárnap érkeztünk meg és mentünk is tovább férjecském búcsúbulijába, mert elhagyta a II. kerületet és a XIV.ben dolgozik tovább.

Kattkat: én is olyan vagyok mint te. Éjszaka nem tudok aludni. Kb. 1kor elaszom, hajnalban meg már kukorékolok utána meg még alszom fél 11-ig. :roll:

Geri-Jocó: Kitartást nektek és mondd meg Gerinek, hogy próbáljon meg ne idegeskedni, mert azzal nem segít a babán.

Boruska: kb. én is olyan depis hangulatban voltam hétfőn, mint te. Nem is volt kedvem még olvasgatni sem a babanetet. Én az időre fogom, mert olyan pocsék volt, de hála az égnek csak 1 napig tartott. :lol:

Mi is megyünk majd jövő héten 4d-re, meg rendes dokihoz is. Már nagyon kíváncsi vagyok, mert nekem a pocakom az nem nőtt. Szerintem. Nem tudom hol van benne a gyerek! :shock:

Nálunk a krumplis dolgot macoknak hívják és mi is imádjuk. Lehet csinálni kéne majd hamarosan. Most anyuéknál lesz hétvégén meg a jövő hét végén is disznóvágás. Jó finom kis házi hurkát úgy megenném, de mi majd csak karácsonykor megyünk haza, mert spórolni kell a gázolajjal, mert mással nem nagyon tudunk. Meg nincs is kedvem utazgatni már.

Megyek ma barátnőzni délután, de tömegközlekedni sem sok kedvem van. Nem akarok elkapni semmit. :?

Influenzával kapcsolatban én még most sem tudom mi lenne a jó, még gondolkodom.

Most már befejezem, bocsi ha hosszú voltam.
:roll:
Vendég

Lányok!
Holnapután tali!
Mi a végleges lista?

Én tuti megyek... :wink:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kép

Tessék Edit! Bevenni belőle egy pár darabot, oszt jó van :lol: