Lili este megint belázasodott, náthás, köhög. Egy hetet sem sikerült most oviba mennie.
Délután megyünk orvoshoz, félek, nehogy tüdőgyuszi legyen belőle. Aztán ha kikeveredik ebből a betegségből, én is elmegyek beoltatni magam. Lilinél még mindig inkább a nem felé hajlunk.
Anyany, gratulálok!
Tök jó, hogy túl vagy rajta, akkor már "csak" a nyelvvizsga van hátra.
Szegény Zsófi, máskor is volt már ilyen, hogy hányt az autóban?
Mancsa, örülök, hogy Levi jobban van. Furák ezek a dokik, kiben bízzon akkor az ember.
Auszriában ilyenkor megbökik az ujjukat és egyből kiderül, hogy bakteriális vagy vírusos eredetű a betegség, aszerint kezelik. Így nincs felesleges antibiotikum sem. Jó lenne, ha mi is eljutnánk ide.
Karácsony: szenteste először négyesben leszünk, aztán vacsi Anyuéknál, öcsémékkel együtt. Másnap öcséméknél meg nálunk leszünk, megosztjuk a kajakészítést. 26-án elvileg Sopronba megyünk, 3 napra.
Mi is készülünk Mikulásozni, Apáéknál lesz céges rendezvény Budán. Persze csak ha Lili meggyógyul, szegénykém, tavaly ilyenkor a rota miatt nem tudtunk vele elmenni. Natit is visszük, hát, kíváncsi leszek.
Ancsi, aranyos lehet a hintaló nagyon, biztosan tetszeni fog Dorkának. Lilinek egy plüss pacija van, ami dobog meg nyerít, Nati azt is imádja.
Winchi: most én is fürdős játékot néztem ki Natinak, az is ilyen csúszdázós, micimackós. Szüleimtől meg öcséméktől közösen pedig egy triciklit szeretnénk kérni Neki, Lilinél az valahogy kimaradt.
Lányok, van valakinek bevált gofri receptje? Névnapomra kaptam gofrisütőt, ma este szeretném kipróbálni, szeretnék tutira menni.
Na, megyek reggelit készíteni.
Szép napot,
Katinka