Sziasztok!
misssouare: A programcsászár nem olyan vészes, nekem az volt! A legrosszabb élmény tényleg a branül, meg az infúzió volt. A katétert érzéstelenítés után adták be, a kivétele sem volt rossz! Fel a fejjel!
Utána azért fáj, de túl lehet élni. Minél hamarabb próbálni kell mozogni, enni valami édeset felkelés előtt, nehogy elájulj, és több liter folyadékot inni, mert azért vérveszteség, az van. A vastabletta sem árt, mert kicsit vérszegény leszel utána, de tényleg pozitív élmény volt a szülésem a császárral együtt is, úgyhogy ne félj! Minden rendben lesz!
Nekem 7-re kellett menni, szép ráérősen készülgettünk (ultrahang, nst, előkészítés, zuhanyzás, infúzió...). 9. 31-kor megvolt a kisfiam. Az apukája egyből ott lehetett vele, és ahogy ellátták, meg is kapta. Aztán 2 órát volt inkubátorban, mi addig kipakoltunk a szobában, hoztak enni is, csináltak nekem szendvicset, szívószálat, és poharat vigyél inni! A férjem töltögette a vizet, szerintem vagy 4 litert megittam. Cserélték is a katéter zacsiját.
Petit is kihozták, csodálhattuk. 6-kor ment el a férjem, 7-kor zuhanyoztam, átöltöztem, és átmentem a végleges szobába, toltam Petit, hozták a motyómat, kipakoltam, gyönyörködtem a csemetémben, stb.... Nem lesz olyan rossz, hidd el!
Iroko: Én is emlékszem Rád, és nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!
Kinga: Örülök, hogy megtartjátok a babát! (Egyébként azt szerettem volna még előtte mondani, hogy még egy gyermektelen párnak felajánlani is jobb, mint elvetetni. Az egyik ismerősöm nemrég kapott így babát, és annyira boldogak a férjével! Bár ez az édesanyjának biztos iszonyat nehéz lehetett! )