Új privát üzeneted érkezett!

[quote="fürtöske"]
írta:
fürtöske
Zsuzsinka te most hogy állsz?

Lett két pozitív tesztem, 15-én megyek uhu-ra. Már nagyon várom! :D :D

HCG-re pedig bejelentkezem, mert én sem bírom ki, hogy ne tudjam!!
zsuzsinka

Bocsi :-)
Nem mindet Fürtöstek írta, csak bénázom... :D :D :D
zsuzsinka

Kiscsillag
köszike :wink:

Igazából 2-őt szeretnénk visszakérni, 3-on még vacilálunk :roll:
Valami égi jelre várunk :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Kép Kép Kép Kép

Jó éjt mindenkinek :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Jó reggelt!

Lombikbaba
Mániákus tesztelő vagy?
Én még olyan 6-7 hetes terhesen is tesztelgettem.

Zsuzsinka
Mikor mész vérvételre?

Betty
Nehéz döntés!
pájaro

Gyerekem zizi...
pájaro

Alle, mélt megkaptam, köszönöm!!!!! :D Ismerkedem a rendszerrel, és olvasgatok!

Puszi, szívesen!!! :D

Betty, drukk az égi jelhez! Max 3-as ikreid lesznek! :lol:

Kép
kata05

Sziasztok!

Húúú, annyi változás történt, csak kapkodom a fejem, hogy ki kicsoda lett. Fel kell kötni a gatyát, ah fel akarok zárkózni, pedig még vagy 2 hétig tart az oktatás, és addig csak a szokásos bekukkokra tudok jönni.

A drukkok persze mennek mindig, és igyekszem is olvasni, de írni már csak ritkán van időm.

Babim!
Gratula! Én bevallom arról is lemaradtam, hogy eksön van nálatok.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok!

Drukk csajok :wink:
Vendég

Sziasztok!

El vagyok havazva, bocsánat! :oops:

Betty: örülök, hogy jöttél! :lol: Holnapra egy kalappal!

Az akciózóknak mennek a drukkok! Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!
Holnap megyek hcg tesztre a kaáliba! :D :D
zsuzsinka

Sziasztok!

Mindenkinek amihez kell :)

Kép

Én jelenleg eléggé betegeskedek, agresszíven kiütött a nátha, de valószínűleg a H1N1 elleni oltással nem hozható kapcsolatba (csütörtökön kaptam meg..)
Az oltással kapcsolatban annyit mondhatok nektek, hogy nekem a háziorvosom nagyon javasolta, pláne így, hogy még nem vagyok terhes, mert két hét alatt kialakul a védettség, így mire sikerül a lombik, akkora már nem kell félnem tőle :) :D Úgyhogy mérlegre tettem a dolgokat és inkább bevállaltam. Két napig fájt a karom izomláz-szerűen, egyéb tünet nem volt.
Úgyhogy beállok az ajánlók táborába, kismamáknak nem szereti Ő beadni, de aki még nem terhes, az csak nyer vele. Remélem.. :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Zsuzsinka, holnapra egy kalappal!

Lombikbaba, óriási gratula! Szép hcg!

Petitomi, üdv itt! Hajrá hármaska!

Babim, itt is gratula, és szuszááááá!!!!

Csomee, Brizo, boldog pocakosodást!

Közben visszaolvastam néhány oldalt. Látom nagy az isten állatkertje Inci személyében. :evil: Még jó, hogy letiltották innen. Köszi érte!

Nagyon szépek a gyerekek csajok!

skrisz72

Mindenkinek köszönöm a szorításokat és a gratulációkat!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Itt most tényleg nagy babaeső van! :lol: :lol: :lol: :lol:
pájaro

Sziasztok lányok!
Zsuzsinka:én a 12ik nap elmentem a helyi korház nőgyogyászat ambulanciára és kértem egy hcg vérvételt, és mondtam hogy ez alapján vetetem magam táppénzre. 1.5 óra alatt megvolt a sürgösségi és tb re ment. még indokolnom se kellett. nektek jó drágán csinálják meg.
Kis* : holnap december nemsokára start fagyibabák!
skrisz: megnéztem a képeket nagyon édes csajszi és milyen huncut mosolya van!
betty:drukkok repülnek !
briz, csomee pocisimi!
Mindenkinek tov .szép estét !!
kukori 2

En nekem is csak olvasgatni van idom...de ezek az egy napon regisztralt Zsuzska,inci,kukori,lombikbaba es tarsai ngyon furak...azt hiszem valami skizofrem talalt ra a topikunkra csak azt nem tudom miert nem mashol szorakozik :twisted: mikor jott inci jott utana egybol zsuzska...lehet meglehetne nezetni az IP szamot mirol is irnak es akkor kiderulhet a turpisag mert ez a tulbuzgosag nekem sandit :? Es en igy nem tudok drukkolni mert nem hagyom magam hulyenek nezetni :twisted: Hat ilyen van itt a forumokon de miert ide talalt azt nem tudom :roll: A legtobbjukrol kiderul,hogy meg joval 18alattiak :roll: Azt sem tudjak mirol irnak Mondjuk ez a szohasznaltukbol is kiderul :roll: Remelem beke es csend honol a topikra 8)

Azt sem ertem miert kell a tesztettek elfoglalni magukat az ujaknak minden nap :shock: Nekem ez mar sok...szerintem vgyunk itt paran akik evek ota lombikoznak es nem jon ossze a baba egy uj regisztralt meg akinek elsore osszejon az meg legyen mar tapintattal a regi tagokra...marhara nem birom mikor a masik lelkivilagara kakilnak az ujak :evil:

Ha tevednek mar most elore bocsanat erte de nekem ngyon szembetuno a dolog :roll:

Csajok meg en is levgyok maradva magamhoz kepest kicsit...ezert meg nem tudok jonni de mindenkinek drukkolok 8)

Kép

Priviket mindig nezem de irogatni nem sok idom van mostansag :oops: 1000sorry erte hianyzik mindenki :!: Mabe te miert torolted magad? :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget???
Sajnálom, hogy az örömömmel téged, vagy bárki mást megbántottam volna!

Én létezem. Régen voltam tizenéves. És most volt az 5. lombikunk. 8 éve szeretnénk a férjemmel gyereket!

Mindenkinek minden szépet és jót kívánok!
lombikbaba

Lombikbaba
Sajnos emiatt a skrizo miatt nehez mar elhinni ki valos. Mint irtam ha tevednek elore is elnezesedet kerem. Kulonben meg nem ilyen a stilusom csak a napokban kicsit harapos a hangulatom bocsi nem ally szandekomban bantani egy bekes plane kismami forumozot :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Kukori: igen, ma már december, visszaszámlálás megkezdődött.. 4-3-2-1.. :D

Bridget: nem örülök annak, hogy nem nagyon van időd, meg hogy harapós a kedved, de azért szeretünk :)

Zsuzsi: szép magas HCG-t kívánok mára ++++++++++++++++

Betty: lurkódrukkok :wink: babatapik útban :D +++++++++++++++++

Kismamiknak pocaksimi, Anyukáknak babapuszi :)

Ma nem mentem be suliba, inkább gyógyulgatok, meg hát úgyis megvannak a vizsgáim.. Még januárban lesz eü. jog-ból vizsga, meg egy összevont szigorlat, még 3 házi dolgozatot kell megírnom, s ennyi :) Ja, még egy TDK-s dolgozatot is kellene írnom, de azon még filózok egy ideig.. :roll: :twisted: :lol:

Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok

írtam, elszállt :evil: bbrr

Baba tiszta szívemből gratulálok, vigyázz magatokra. :)
Olyan jó, amikor végre régi motorosokat olvasok , hogy sikerült.

Bri pusz, azé még így harapósan is hiányzol :)

Pájaro, örülök hogy maradtál :) , de kiváncsi lennék honnan ez a név :roll:

Kiscsillag gyors gyógyulást.

Zsu drukk+++++

Lombikbaba gratulálok :)

Kismamiknak pocaksimi.

Kisbutáról nem tudtok, Ő is úgy eltünt :(

most mennem kell

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Kis-csillag: most jöttem rá, hogy Te TE vagy!!!!!!!!!!!!!! HURRRRRRRÁ!!!!!!!!!!! ezer meg egy éve......de örülök!!!!!!!!!!!!!!!

bocsánat a többiektől, hogy nem írok más értelmeset :oops: de úúúúgy örülök!!!!!

Kép

Kép
julika79

Árnika, Skrisz és Kiscsillag!
Köszönöm a drukkot!! Ma sajnos nem tudtam elmenni vv-re, de holnap bepótolom!

Bridget!
Sajnálom, hogy morcos vagy mostanában!!!!
Nem vagyok fantom én sem! Véletlen, hogy néhányan pont egy időben regisztráltunk, kicsit rosszul esett amit írtál, de semmi gond, bármelyikünkkel előfordulhat. :)
Nagyon szívesen megosztom veleteket a kálváriámat, de szerintem felesleges, mert mindannyiunknak megvan a saját keresztje amit cipelnünk kell életünk során.
Nekem a lombik nem zavart be egyáltalán az életembe, mert olyan borzasztó dolgokon mentem át addig, hogy ez már meg sem kottyant!!
Remélem azért nem kell, hogy lelkiismeretfurdalásom legyen, ha elsőre sikerül? Én túl vagyok két mellműtéten daganat miatt és még harminc sem vagyok, legalább ez hátha összejön!

Drukkolok mindenkinek!!!!!
zsuzsinka

Sziasztok!

Erre nem kell írni semmit!
Csak azt szerettem volna ezzel jelezni, hogy mindenkinek nehéz...

Nekem sokat segít, hogy itt lehet köztetek és megoszthatom veletek a történéseket!

Remélem ez így marad!!!

:D :D :D :D
zsuzsinka

Julika: ez nagyon aranyos volt :D Ölellek milliószor Titeket :)
Kép Kép Kép

Zsuzsi: akkor is mennek tovább a drukkjaim, előre drukk a holnapi vérvételhez! Szomorú amit leírtál :( de kitartó vagy és türelmes, s hidd el, meglesz a gyümölcse :)
Kép Kép

Bocsi lányok a sok szmájliért :oops:
De ma annyira hüle vagyok
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*!

köszi!köszi!köszi!köszi!köszi!köszi!köszi! :D :D :D
zsuzsinka

Hi!
Tegnap este rengetegetírtam és eltűnt, nem volt időm újraírni akkor...most is inkább bemásolok egy e-mailt, amit az egyik barátnőmnek kültem:

24-re voltam kiírva, aznap hajnalban be is mentünk mert már órák óta 8 perces fájásaim voltak...de ezek még enyhék voltak és csak 1 ujjnyira voltam nyitva.
Nem is kerültem szülőszobára, hanem ki az osztályra.Aztán napközben fájások elmúltak, éjjel visszajöttek, 25-e reggel 4-től 4 percesek voltak és azok már igazi, jó fájdalmasak. De még mindeig csak 1 ujjnyi.
2 óra múlva mondom a sokinak, hogy ez egyre brutálabb, na akkor volt szűk 2 ujjnyi, mehettem a szülőszobára, ahol amúgy teltház volt.
Viktort is berendeltem addigra, eggyütt szültünk járvány ide vagy oda, az apás szülés mehetett, csak látogatási tilalom volt.
9.10-kor burokrepesztés,fájások erősödtek (állva vajúdtam amúgy a bordásfalat markolszva)...egy óra múlva már éreztem, hogy jönnek a tolófájások is...szóltunk dokinak...fájás közben megnézte a méhszájat...elég brutál volt...de még mindig csak 2 vagy 3 ujnyi volt.Vajúdjak csak tovább. Később tuti 3 ujjnyi volt...tartsam vissza, lihegjem el a tolókat...na mondanom sem kell mit megszenvedtünkmég vagy 1órán keresztül, amikor jött a fájás, az inger, hogy nyomj és hát nem lehetett...aztán néha próbálkoztunk a nyomással (bejött doki, szülésznő), a doki közben a méhszájamat simizte, hogy tűnön már el...ki tudja hanyadik ilyenalkalomra eltűn tés végre kibújt rajta Alexa. Na onnan már tényleg lehetett nyomni a fájásokkal és onnan már a 2.fájásra meglett először a buksija, majd a teste is kicsusszant.:)
Szóval a fájások elviselhetőek voltak, a kitolás picsafüst, csak az visszatartós ill méhszájtágítós rész volt nagyon kemény...de közben is végig pozitív voltam,bármikor újracsinálnám....hisz megérte.:)
Viktor végig asszisztált, borogatott, masszírozott, levegőt vett velem, kincset ért a jelenléte bent.

Tejcsi van,de sajna be is dugult egy tejcsatorna a balban tegnap, azóta borogatom,masszás, másfajta szopipozició, mellszívás...brrr
Amúgy tök jó itthon...néha húzós, amikor Alexa nem akaraludni 2 szopi között...de majd megszokja a rendet...aztán jobb lesz.
Apa első éjjel nem is aludt...csak 6 kor mertel ehúnyni a szemét...de a 2. és3. éjszakán már aludt, csak 1x kelt fel mindkét éjjel ringatni egy órácskát a kiscsajt..
Ma már dolgozott, itt lent a kisboltabn, de hamarosan váltja anyuja és jön haza...gondolom elég hulla ....
Én most aludtam az előző szopival Alexával, meg reggel is sikerült még7-9ig, mert éjszaka meg csak vagy 1-2 órát.

Hugom, akinek 2 kisgyereke van,tegnap ismeg ma is volt itt délelőtt és segített, így jól telt a délelőtt. Mérleget is intézett a tanácsadóban, amiért Viktor elment az ebédszünetében...így legalább tudom, hogy mennyit eszik a csaj.
Mert áltban félórát cicizik, de most amikor mértem, fél óra alatt is csak 20grammot evett.:S
Nappal áltban 3 óránként eszik, de éjjel 12 és 3 között ez mindig besűrűsödik, szinte egyfolytában enne...ezért is kellett a mérleg...

Na ennyit most...mennem kell...mindenkinek pusz és hajrá!!!

Kép
vizkriszisback

Nagyon ügyes voltál Krisz!!
Erőt merítek majd belőled, ha oda kerülök egyszer én is!
Nagy puszi nektek!!!! :-)
zsuzsinka

Vkrisz:ügyes voltál.Mégegyszer: gratulálok!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Kis-csillag
Drukkolok a fagyikáidnak! Jobbulást neked! Mit tanulsz?

Betty
Nekem eddig a 2 lombiknál 3-3 beültetett embrióból lett 1-1 gyerek :wink:

Bridget
Én is létező ember vagyok! :wink:
Szombaton Lexával és egy másik lombikos anyukával dumcsiztam :lol: :lol: :lol: :lol:
Sajnálom, hogy rossz a hangulatod!

Zsuzsinka
Drukkolok!
Vendég

Vizkrisz
Ügyesek voltatok, vagytok?
Egyet nem értek...miért kellene a kislányodnak aludnia 2 szopi között? :roll:
Ha evett, próbáld meg letenni...ha nem sír, hagyhatod nyugodtan... :wink:
Vendég

Árnika
Te most hol tartasz?????
Vendég

Sziasztok!

Krisz: ez egyszerűen csodás, ahogy leírtad, nagyon, de nagyon ügyesek voltatok mindhárman! Remélem a tejdugasz hamar elmúlik :wink: Puszi nektek!

Petitomi: eü. szervező - és mivel már eldőlt nyáron, egészségturizmus-szervező leszek, ha egyszer elvégzem :twisted: :shock: :lol:

Zsuzsi: :lol: Egyébként teszteltél ma is? :wink: :D

Mindenkinek mindenhez, amihez csak kell:
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-csillag
Sok sikert!
Nem lehet rossz, csak én nem vagyok egy nagy szervezős :oops:
(és én vagyok az a gyagya, aki szereti az eü-t :wink: )
Vendég

Sziasztok Lányok!
Bridget: Sajnálom hogy ilyen hatással volt az a pár irásom amit irtam. Létezem, és 4 lombikom volt 15 év alatt és 3 iszonyú orvosi műhiba,
elmultam 35 és örültem hogy itt befogadtak. Én még meg is könnyezem örömömben ha valakinek sikerül egy olyan élményben részesülni mint pl krisz, Nem haragszom de mivel megneveztél ezért szeretném tudd NEM VAGYOK SE SKIZOFRÉN SE 16 ÉVES.

kis* : te tudsz vmit a fagyis kezelésedről, csak kiváncsi lennék nálatok mi a protokoll, nekem már volt és alig stimuláltak nem is éreztem hogy felkészült a szervezetem. sajnos a munkahalyem a jelenlegi sem kedvez mert hidegben állok egész nap

Zsuzska: nagyon szorítok neked

csomee brizo? nektek is pocisimi

a babásoknak sok sok babakacajt

lombikbaba : te mikor mész uhura?
Mindenkinek szép estét és kis*-os báránykákat
:?
kukori 2

Sziasztok!

Visszaolvastam, de lehet kihagyok vkit, előre is bocsánat!

Bri: mi a baj? Jöhet priviben is!

Betty: naaaaaaaaaa? Hány baba lapul a pocakban?

Baba: :D

Zsuzsinka, Kukori, Lombikbaba: ezer éve nem csatlakoztak hozzánk, de akkor is egyesével, és Inci "elborulása" után értem Brit is, meg Titeket is. Természetesen szívesen fogadunk bárkit, nem zárt a topic. Csak azokat nem szeretjük, akik a + teszt után egyből lelépnek. Sok ilyen volt már, ez is tapasztalat. Szóval írjatok bátran! Én én speciel szívesen végigolvasnám az "előéleteteket", ha megosztjátok velünk. És a drukkok mennek nektek is persze!

Vkrisz: még1x gratulálok! Képet kapunk majd?

Kis*: hogy vagy?

Kép

Kép

*puszedli*

Vkrisz, nagyon pörgős szülésed volt, ügyesek voltatok!!
Vendég

Puszedli
32 éves vagyok. 8 éve szeretnénk gyereket.
Először a sima, otthoni nőgyógyásznál próbálkoztunk. Jöttek a hőmérőzős, clostys hónapok :cry: :cry: :cry:
Aztán eljutottunk egy meddőségi központba. (Pécs) Nekem az 1. lombiknál 2, a 2-nál 3 petesejtem lett, 3. napra 2-3 sejtesek voltak az embriók. Megcsinálták az ET-t, de mondták, leírták, hogy rossz minőségűek az embriók. Nem is tapadtak meg
Ha nem csinálják meg az ET-t, akkor nem veszett volna el lehetőségem :cry:
Közben elköltöztünk Hajdú-Bihar megyébe... a debreceni Kaáliba kezdtünk járni.
A 3. stimumnál is csak 2 sejt lett, nem voltak azok se szépek, biológus inkább nem javasolta az ET-t, éppen azért, hogy ne vesszen el egy támogatott lehetőségem.
Akkor merült fel, hogy kellenek további vizsgálatok.
Volt laparoszkópia, genetikai, immunológiai, endokrinológiai, hematológiai vizsgálat. (közben volt egy újabb stimu+ET)
Kiderült a PCOS, IR, trombophilia.
Most volt az 5 stimuláció (4. ET)
2 darab 8 sejtes embriót ültettek be, és most először lett 4 fagyibabám :lol: :lol: :lol:

És én a képemet adom a hozzászólásomhoz :wink:
lombikbaba

Jó estét Mindenkinek!

Kukori: Szezso mesélte, hogy egy Estrofem nevezetű tablit kell szedni majd, ami felkészíti a nyálkahártyát, mondjuk azt viszont nem tudom, hogy abban a ciklusban lesz peteérés? Szóval még nem tudok mindent előre, a fagyis dolog még nekem is "szűz" talaj :)

Petitomi: akkor már ketten vagyunk, mert én is szeretem :lol: :wink:

Puszi: köszönöm, már sokkal jobban, reggelhez képest! Azt hiszem én nyertem nem a nátha - bár a ma esti hír letaglózott, elhunyt nálunk egy 24 éves fiatalember az intenzíven H1N1 miatt és még csak látogatási tilalom sincs :evil:
Na nem baj, már vicceltem a kollégákkal, hogy én vagyok csak beoltva, akkor én dolgozok mindenki helyett - de mindenki fizuját én veszem fel :lol:
És te Drága? Pocid jól van már? Varratok? Nem fájogat?

Lombikbaba: nem semmi történet :shock:
De most ott lapul a siker a pocidban :wink: :)

Olyan sokan eltűntek :? :( De remélem mindenki JÓLvan :!:
Hiányzóknak is sok-sok puszi és drukkk +++++++++++++++

Jó éjszakát - szép álmokat
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Kép

A skrizot a forumokra ertettem nem csak erre az egy forumra volt mar hozza szerencsem!Nem ez az elso eset es nem csak inci az elso,hogy ez van...mashol is vannak ezert irtam...nem pont arra az x.szemelyre ertettem :arrow: 16evesnek incit titulaltam a fogalmazasa alapjanamikor gyerekesen kikelt magabol.De nem is ez a lenyeg,mint ahogy irtam mar elore elnezest kertem ha tevednek...de nekem sajnos igy nehezebben megy most az ujak fele nyitas.

Meg szerintem jogos is a feltevesem azok utan ami itt zajlott.Vegulis ugysem jovok mostanaban csak azert gondoltam en is megirom mar a velemenyemet.En visszaolvastam az egesz tortenest es ha valaki is visszaolvassa erdekes dolgokat lehet eszrevenni,ugyhogy tartom magam azon allasomhoz,hogy incinek a parja azaz skrizo masa itt van :roll: Valaki mindig epp utana irt es olyan jol elvoltak mint az 100eves baratnok...most tarsultatok egy csapathoz vgy agymassal akartatok beszelgetni.Na mind1 ez igy csak egy koltoi kerdes volt.

Befejeztem mert nem akarom a tobbiek eletet itt rontani. :? Ok ugyanis beszelgetni jonnek ide.

Kis*
En sem orulok a harapos kedvemnek de orulok,hogy azert igy is szeretsz :oops: :) Latom mar egy honap ala ment a vonalzid 8)

Arnika
Lattam kerestel sokat masokkal egyutt koszonom aranyos toled!Mikor jottok vgyis kezdtek megint?

Zsuzsinka
Ugy legyen ahogy irtad!Veletlenek nincsenek!Azt mondjak minden valamiert tortenik :wink:
[quote]R írta:emélem azért nem kell, hogy lelkiismeretfurdalásom legyen, ha elsőre sikerül?

Most akkor neked sikerult vgy meg csak sikerul?Mert kicsit lemaradtam es mar tenyleg nem tudom ki hogy all :?

Babaimi
Teged is olvastalak de most nem ertem...nem talaltam azt a bizonyos hsz-ed csak az utanit,hogy voltal hcg-t nezetni...mennyi volt babas vgy? 8)

Petitomi
Ezt eszrevettem :wink: sot a lanyok is ismernek mar szal felsem merult bennem miutan persze vegig nem olvastalak titeket...addig meg 8) :lol:

Puszi
Konkretan nincs semmi csak amik mennek itt mindenfele a forumon mar kicsit zavar(ugy mindenfele) aztan mar nem esik olyan jol igy irogatni sem :roll: De most egyenlore az ostopikba irogatok aztan a tobbike meg meglatom...egyenlore hanyagolni akarom dehat azert megiscsak vgytok itt olyanok akik miatt jonnek :roll: Skype-on neha elkaphatnal 8) akkor is irhatsz ha szukre vgyok :!: Mert csak rejtozkodom neha de ott vgyok 8) :lol: Jovore mikor kezdtek?Es mi van a varratokkal?Olvastam mi volt :shock:

Lombikbaba
A rossz minosegu peteid miert lettek?pcos miatt? :idea:

Skrisz
Oz vad karira huuuhaa ngyon tudhatsz te csaj :shock: 8) Anyud blogja tecc 8)

Nyulasz,
Regen lattam rolatok kepeket johetne par akar priviben is...felvillanyoznatok vele 8)

Rana
Toled is szivesen veszem 8)

Vkrisz
En nekem meg nem volt idom gratulalni neked igy most megteszem:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Bridget!

Én beszélgettem Incivel, de most "találkoztam" vele először. Próbáltam a védelmére kelni először a "felkiáltó jelek" miatt, de utána én is ledöbbentem a szövegén. Mindegy! MEgértelek, szerintem le is zárhatjuk a témát! Ok?? :D

Nem tudom mit írjak neked arról, hogy sikerült e?
Lett egy pár pozitív tesztem, de annyira törékenynek érzem még ezt az egészet és ennyi év várakozás után el sem tudom hinni, hogy nekem is lehet egy kisbabám.
Holnap megyek hcg-re, utána már talán "okosabb" leszek.
15-én pedig az uhu lesz.

Most néhány órája nagyon görcsölök...
Remélem nem lesz gond! Én már harmadik hete többnyire fekszem, ma pedig elég sokat voltam ágyon kívül... be kellett menni a munkahelyemre.
Velem most ennyi van!
zsuzsinka

Lombikbaba: köszi a történeted. Természetesen elhiszem, de nem a fényképed miatt. :wink:

Mabe: elárulod miért kellett a névcsere?

Kis*: én jól vagyok, hasam teljesen oké már, köszi!

Bri: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Zsuzsinka
Felolem is lezartnak tekinthetjuk :wink: Holnapra pedig magas HCG-t kivanok :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép estét mindenkinek!

Bridget, sajnálom a rossz kedvet :( Kívánom, hogy ahogy jött, múljon is el.

Zsuzsinka, simán lehet annyi a görcsölgetés oka, hogy a sok pihenés után ma mozogtál, és több vért kapott a méhed (ami jó, én dokim azt mondja, ET után nem kell ágynak esni).

Puszi, jobbulást neked. Simán lehet az oltástól a nátha, végülis gyengített vírust kaptál. Én is beoltattam magam, 1-2 napig éreztem, mintha fájna a torkom, de más bajom nem volt :)
Én is oltáspárti vagyok, pláne most, hogy egyre több fiatal áldozatról hallani, és arról, milyen szinten teszi tönkre a szervezetet a H1N1.

Kis*, vagyok, általában olvasok, csak épp elhavazódtam munkaügyileg.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle
Elfog sot mar jobban is vgyok...csak kikellett irjam magambol ami zavar :roll: En sajnos nem tudom ezeket a dolgokat bennt tartani :oops: Hogy vgytok...nalatok lesznek tortenesek mostansag? :roll:

Azt elfelejtettem mondani a tulipos kep fentebb a nem babasokbak van!!!Mindenki valasszon egyet :P 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Alle: ezt nem nekem szántad sztem! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!
Puszi neked és köszönöm! :D :D :D

Alle! Remélem nálam is így lesz! Megnyugtattál vele!
Eddig minden bejött amit mondtatok, bízom benne, hogy most is így lesz!
Holnaptól beiktatom a sétálást...
Ti mennyit pihentetek a beületés után? Olyan tanácstalan vagyok, nem voltam még ilyen helyzetben.
zsuzsinka

Jó reggelt kívánok!

Bridget: persze, hogy szeretlek :) :oops: Nekem is vannak nyűgös és rémesen hisztis napjaim, mint pl. most az elmúlt néhány napban nem kis mértékben mentem Apácska agyára, de ettől függetlenül a szívem a helyén van :D
Ebből a rengeteg tulipánból pedig mindenkinek jut egy szál, Neked is Te Drága :wink: :) :D

Alle: tudom, vagyis sejtem, hogy sokan azért nem tudnak írni, mert elhavazódtak, nekem is lesznek olyan napjaim majd biztosan, amikor örülök, hogy el tudom olvasni azt a rengeteget, amit egy nap produkálunk :D
Az oltást én kaptam egyébként, és én úgy tudom, hogy elölt vírus van benne, viszont ha az oltástól lett nálam ez az agresszív nátha, akkor vajon az élő vírus mit tett volna bennem? :shock:

Puszi: kérdésem lehet buta, de akkor nálatok most hogyan tovább? Mikor kezdhettek ismét? Vagy most spontánkodtok? :wink:

Zsuzsi: én 2007-ben javarészt feküdtem az ET után, akkor sikerült, de most csak akkor feküdtem amikor feszült a pocakom, egyébként pedig csináltam mindent amit kell, kivéve a nehéz tárgyak emelgetése, meg nem most jött rám szerencsére az őszi nagytakarítás még sem sikerült. De a fagyibabás akció után sem fogok feküdni, mert annak a híve vagyok én is, ahogy itt sokan, hogy kell a mozgás, hogy a méh vérkeringése megfelelő legyen. Csak tudni kell, hogy hol van a határ :)
Drukk a mai magas HCG-hez!!!!! +++++++++++++++++
Kép

Következő képen küldöm mindenkinek, aki háztartást vezet :lol:
Tessék megmutatni Apákoknak :lol: :lol: :lol:

Kép

Szépséges napot mindenkinek, mindenkinek puszika, megyek lassan agytágító programra a suliba :lol: :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Szép jó reggelt!

Pár napig nem vagyok...és mennyi új ember...úgy érzem volt itt vmi vita is...de még nem olvastam vissza...

Mellem jobban van..kopp..kopp.kopp. :D Már nem piros, de most is melegítem (a melltartóban van egy arctonicos laposüvegben melegvíz), aztán megmasszírozom és abból lesz szopi fél10 körül.
Ma éjjel nem kellett apának kelni Alexához, rájöttem ugyanis tegnap este, amikor is nem tudott aludni, hogyha fél ülő helyzetben a mellkasomon fekszik és én a hátát simizem, megnyugszik és elalszik...na letenni már nemigen tudtam...de ez volt éjjel 2-3 között megint...de legalább megnéztem a múltheti Doctor House-t ...persze átmentünk a nappaliba.
Most a fél7es szopi után szépen elaludt, most is ott szunyál a kiságyában , vigyáz rá a babyőr és a légzésfigyelő. :D Én most nem feküdtem le hozzá, mert le vagyok maradva 1-2 adminisztrációval: itthoni ktg vetés készítése, különböző papírok kitöltése tgyáshoz meg mittudomén (mivel a tajkártyája hétfőn meg is jött)...stb
Tegnap hoztunk babamérleget is, érdekes, hogy van amikor 20 perc alatt 20 gr-ot eszik, van amikor 13 perc alatt 60-at. :shock: :D
Páromnak sokan gratuláltak tegnap a boltban, ill.sokan kérdezték mizu...ő meg büszkén mutogatta a fényképeket. :D

Petitomi
Hát egy pár napos baba nemigen tud mást csinálni két szopi között. Pár percig persze elvan néha magában is...de inkább csak sír ha nem tud elaludni...hisz még nem nagyon tudja magát lekötni semmivel.

Kis*
Apa is oltat holnap. Tényleg félelmetes, hogy egészséges emereket is mennyire leterít ez a tipusú influenza. :(

Puszi
Most nem tudok képet rakni, mert az apánál van a laptopon. Iwiw, myvip?

Mindenkinek pusszancs

Kép
vizkriszisback

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?