Nikuc,
ez az agyhártya-gyulladás elleni nem kötelező. A mi doktornénink sem oltás-párti, de ezt ajánlotta. És Márti is mondta, hogy a környezetében volt végzetes eset ebből, azóta itt parázok.
A doktornéni azt mondta, hogy tavasszal is be lehet adatni, ha végülis nem jár még közösségbe, akkor nincs gond.
De mivel Márti említette a fenti esetet, azóta úgy gondolom, hogy akkor most játszóházba se merek menni vele, meg át látogatóba más anyukákhoz, forumtalikra, stb...
Lehet hogy anyut az kavarta be, hogy most hallja a sok infot a tévéből a H1N1 oltással kapcsolatban, igaz ez nem az, de azt mondja azért van rossz érzése, hogy ebben a vírusos időszakban, belenyomjunk a gyerekbe egy másik fajta vírust... odamegyünk a dokihoz, ott lehet, hogy épp elkapja a beteg gyerekektől az influenzát is és még be is oltják...
A hétvégénk viszont megoldódott. Nem merem Pálmit itthagyni, úgyhogy a párom megy le Siófokra, anyu lesz éjszakára babával én elmegyek talizni a barátnőmmel, de ha bármi van tudok szaladni haza. Siófokról azért nem tudnék...
Izgi, mert a párommal még soha nem voltunk külön egyetlen éjszakára sem... de mondjuk ő jó helyen lesz, rendszeresen járunk oda a barátaihoz, normális, rendes társaság, ott nem féltem
Én meg már nem is emlékszem mikor voltam bulizni, 2-3 éve tutira nem, de lehet, hogy több... úgyis túl soknak érzem ami rajtam van, kell ez az egy este lazítani...