Sziasztok Csajok!
Ma már végre újra van ovi, így van egy kis időm kreatívkodni. A Kornélka mellett semmit sem lehet csinálni, mert akkor mindig ott van a kezem ügyében és semmi sem sikerül úgy ahogy én szeretném. Flóra mellett bármit tudok csinálni. Leteszem a földre a sok pléd halomra és úgy elvan, csak lesünk. Csak akkor nyügösködik, ha elfárad és menne aludni. Képzeljétek szombaton csináltam neki az első komoly kajcsit: rizs, kukorica és csirkemell. Nagyon hamar jól lakott vele. Tegnap már kicsit hígabbra volt pépesítve, mert ilyenkor nyögvenyelősen csúsznak le a falatok. Lassan kint vannak a fogacskák is, mert már nagyon látszik a fehér, de még nem tört át, és annyira rág mindent, és közben morog, mint a bolhás kutya. Haláli ilyenkor, majd készítek erről is videót és felteszem a megosztóra. (2 jön lenn, mindkettő látszik!!)
Nofikám! A cukormázat a netről szedtem le. asszem 1 tojásfehérje és 20 dkg porcukor, és ezeket addig keverni amig ragacsos nem lesz. Érdemes azonnal habzsákba, vagy nájlon zacsiba tenni, mert nagyon gyorsan megköt. Szívtam is vele rendesen, a második házikómra nem is jutott belőle, mert annyira kiszáradt, hogy már nem tudtam vele ragasztani. Köszi a bókot, ami a házat illeti, de én nem vagyok vele nagyon megelégedve, de ez az első próbálkozásom volt, majd jövőre okosabb leszek. Azt hittem, hogy egyszerűbb, de tévedtem. Te is nagyon ügyes vagy ami a kézügyességet illeti. Nekem a csokor és koszorú készítés nem megy annyira. Lehet, hogy ma még szét kapom az adventi koszorúmat, amit tavaly csináltam és csinálok másikat. Kicsit műnek néz ki.... De lehet, hogy ma mégsem, mert az üvegmatricáknak kellene neki ugranom, hogy holnap lehesen kifesteni őket. Az ablak pucolás is vár rám, még szerencse, hogy csak 3 hatalmas ablakom van (még!!, ha költözünk akkor kicsit emelkedik majd a számuk... De bárcsak....) Jól eltértem a tárgytól.... Anyám, tök hülye vagyok ma. Fáj a tökfejem....
A barnázgatás nálam is megvolt sokszor aktus után. Vagyis inkább azután volt. Jól be is tojtam. Mikor mész dokihoz?? Elvileg mikor kellene tesztelni??
Daniella! Nagyon ügyes a kicsi lányod! Nem baj, hogy ilyen mozgékony, legalább van benne élet!! Reméljük a vidámsága is megmarad élete végéig. Flóra is mozgékony, mindig jár keze, lába vagy valamije, de annyira nem ügyi, mint a tesója volt mozgás téren. De én ezt sem bánom. Ha 1 évesen nem megy még, hát Istenem van ilyen, a Kornélka úgyis mozog eleget. Ti is olyan jól álltok már a háza, olyan jó nektek. Lámpáink nekünk is a kész helységekben fenn vannak, de azért még sok hiányzik, és ez sem 1 fillér. A kapcsolok is hiányoznak még. Kb. az étkezőre való és néhány a nappalira megvan, azért még jónéhány hiányzik. A festés is hátra van még a ház 3/4 ben. Néha úgy érzem soha nem lesz kész.... Olyan csiga tempóban halad minden. De inkább az a biztos, hogy legyen tartalék, minthogy beköltözünk aztán nem tudjuk fizetni a részletet és úszik a ház....
Laar! Ti is szuper tempóban haladtok. Kívánom, hogy most már nem adodjanak gondok, de hát ahogy Daniella és Arte is írta sajnos az építkezés mindig tartogat apró meglepetéseket, ami az embernek jókora fejtőrést okoz. Nekem is nagyon tetszik Míra szobácskája. Biztos jól fogja magát érzeni benne.
Luca! Remélem, hogy az oltásnak semmi mellékhatása nem volt nálad, és vmivel szerencsésebben élitek meg mint Etna. Egy biztos most nem lennék kismama!! Így is sokat gondolkodtam rajta, hogy mi legyen... De most hogy 3 kismama is intenzíven van, hát nem tudom... Tamás hangját felvehetnéd nekünk és elküldhetnéd, én annyira szeretném hallani....Annyira édes lehet!!
Etnám!! Jobban vagy már?? Hogy állsz a kiscsizmával?? Majd küldj róla képet!! Boti jó kisfiú mostanában? Hogy tetszik neki az új tudomány?? Nem sokára szülinap!! Gondolom nagyon várjátok már!! Anyud évein teljesen ledöbbentem!! Nem néztem volna ennyi idősnek, kb. olyan 55-60 közés soroltam volna!! Boldog szülinapot neki!! Mikor is lesz?!
Angyalkám! Anyukádnál mit okoskodtak ki az orvosok?? Jobban van már? Örülök, hogy próbálsz nem stresszelni a barnázgatáson, az Eszterkénél sem okozot gondot, fogd fel így, de azért, jó, ha az orvos szemmel tart!! Egyébként hogy érzed magad?! Rosszullétek vannak?? Kérdezted múltkor, hogy a Kornélka hogyan élte meg a cocivágást, háát nem is tudom... Tiszta apja, mert a húsra van kihegyezve a gyerek. Múltkor kérdeztem, hogy mit kér vacsira erre azt mondta, hogy kolbászt. (ez a cocivágás után 2 nappal volt) Mondtam neki, hogy az még nincs, erre ő: De most vágtunk cocit, nem lehet hogy nincs!!! Aztán vettem ki a fagyasztóból és sütötöttem le neki. Szóval, ő már a kezdetektől tudta, hogy a Duda Pocsolya azért van, hogy legyen belőle kolbász és szalonna. Ő nem sajnálta őket, velem ellentétben. Annyira sajnáltam a Dudát, hogy 4x szúrták le. Nem akart meghalni, még a teknőben is felállt! Akkor volt végem. Pedig nem is voltam kinn, csak néha kilestem. Egyébként anyukám ügyesen lefoglalta és nem is gondolt rá, hogy mi történik ki. Most sem keresi őket, és jó ízűen eszi belőle a húsikát...
Sajnálom, hogy Eszterke szét pakol neked az egész házban, de ő még kicsike, ahhoz hogy megmagyarázd neki, hogy ezt nem szabad. Az én fiam még most sem érti pedig négy éves, bár lehet, hogy ez azért van, mert valamit nem jól csináltam... Örülök, ha néha összepakol maga után. Na de nem utatlak tovább!!
Arte! A Zalakerámia oldalán nézelődjél! szerintem, ha van nekik ilyen termék akkor meg is találod. Nekünk is minden zalakerámiás. Szerintem nagyon szép, és jó áron is vannak. Ja igen, ha megtalálod az oldalon akkor az árát is ki tudod keresni. Én is ott figyeltem le mindent. Remélem a vizsgát kirázod a kisújjadból!! A házzal ti is nagyon jól álltok!! A kandallónak szánt sarkot tetted fel az iwiwre?? Jól gondolom?? nagyon drukkolok, hogy baba is jöjjön és tudjatok legkésőbb januárban költözni!!
Ha máskor nem a házban, minden helységben himihumiztok és akkor biztosan sikerül!!
:D
Szilvi! NAgyon sajnálom, hogy ennyi a munka, de legalább van!!! A baba dologért megy a drukk! Talán, ha egy kicsit ellazulsz össze is jön!!
Rózsa! Neked is megy a drukk! Remélem, a sok munka mellett nem merülsz ki teljesen! A házatok elkelt már??
Lesza! Merre jársz? Írj nekünk!! Mi újság nálatok??
Tina! Hogy sikerült a cocivágás?? Hogy vagytok? Danika, mennyit nőtt az elmúlt egy hétben?? Biztos megint szemmel láthatóan nagyobb fiúcska!!
Kiru! Hogy van Ákos? MEggyógyult már? Nagyon remélem!! Az oltással kapcsolatban hogy döntöttél?? Mekkora most Ákosod??
Vasikáé! Mi újság veled? Dolgozol ezerrel gondolom! Mit kap a drága VAsi a Jézuskától?? Nekem ruházni kell az uramat. Hihetetlen, hogy mennyire kevés pénz jut arra, hogy az ember öltözködni tudjon. Nem is tudom mikor vettem magamnak utoljára ruhát... (talán a keresztelőre, de hétköznapit ?!? fogalmam sincs!!)
Grácus! Tudsz már valamit?? Lesz tanfolyam??
Niki! Mizujs?! Írjál majd!!
Azt hiszem, megint sikerült egy regényt írnom nektek! Anyám! Egy órája gépelek!! Vajon mennyit írtam?! Bocsi, hogy lefárasztottalak benneteket!! Gondolom jó uncsi lettem!!
Ezért búcsúzom is!! Puszantalak benneteket pocin kívül és belül!!
Sziasztok!!