Új privát üzeneted érkezett!

folyt.

Grácus: Biztos ügyi voltál és jól sikerült a teszted!!! Szorítok, hogy megkapjad az állást! Mikor derül ki a dolog?

Kiru: Hogy vagytok? Ákosom? Milyen kajcsikat kóstolt eddig?

Csajok, amúgy rajtam kívűl szinte mindenki beoltatta már itt a fórumon magát H1N1 ellen?

Bibócska: Gratulálok a 12. hét betöltéséhez!!! Olyan jó, hogy végre eljött ez az időszak is neked, a 2. trimeszter meglátod, sokkal kellemesebb lesz. Most már nyugodtabb lehetsz, persze azért továbbra is nagyon vigyázz magadra és a kis pocakbabádra!!!

Etna: Örülök, hogy Boti végre kikeveredett a takonykórból! Ti jobban vagytok már az oltás miatt? Remélem, igen. Igazad van, a Kismama magazin tényleg ezt a "trendi", hordozókendős, Brendonos stb. feelinget sugallja folyton :D , de szerintem mindenki csinálja úgy, ahogy neki és a babájának jó, na és persze tényleg marhára pénztárcafüggő is a dolog. Szerintem tökéletesen jó anyukák vagyunk attól, hogy nemkövetjük az újságban leírtakat. :)

Rózsa: Örülök, hogy te is jöttél egy kicsit, sajnos igazán ritkán kukkantasz be hozzánk. :( Olyan jó lenne, ha tényleg összejönne nektek spontán a baba!

Arte: Hogy vagy? A kandalló, amiről képet tettél fel, tényleg gyönyörű! Nekem Laar-éké is nagyon tetszik, el tudnék képzelni egy olyat a nappalinkban, de egyenlőre ez még a jövő zenéje....

Kép

Kép
daniellla
 
 


Vasikáé: Hogy vagy? Nálatok hogy zajlik majd a karácsony? Szenteste kettesben lesztek Vasival vagy a lányok is veletek lesznek?

Remélem, nem hagytam ki senkit, ha mégis, akkor bocsi, nem volt szándékos...

Mi jól vagyunk, Alexa néhány napja mászik és már egy ideje magától felül. Folyton dumál, sikongat, igazi kis örökmozgó. Az étvágya jó szerencsére, eszik főziket, gyümiket és már husit is, a héten pedig megkóstolta a csirkemájat. Ízlett neki. 6 fogacskája van már jó ideje, felül 4, alul 2. Ezek egész gyorsan kibújtak. Súlyát most nem tudom, dec. 16-án megyünk tanácsadásra, majd akkor megírom. Hosszát a múltkor 71 cm-nem mérte a védőnő, mikor itt volt nálunk.

Pussz mindenkinek és szép álmokat kívánok!
Majd teszek 1-2 képet is.

Kép

Kép
daniellla
 
 


Kiru: Azt akartam még írni, hogy Ákosnak jobbulást kívánok, remélem, jobban van már!

Arte: Neked meg hatalmas drukk a holnapi vizsgához! ++++++++++ Sikerülni fog!!!!!!

Kép

Kép
daniellla
 
 

 
 

Sziasztok!

Nofi, nagyon szepek lettek a kis koszoruk. Ugyes vagy! En csak gyertyat csereltem a milyenken valahogy nem jut ra ero, hogy keszitsek. Nekem a barnazgatas mar jo ideje tart, de ugy volt, hogy miutan kesett vagy 2 hetet, akkor kezdodott azt hiszem, szoval mar reg tudtam, hogy babat varok, es dokinal is voltam, es joval azutan kezdodott. De mostis van valami minimalis majd penteken okosabb leszek. Drukkolok neked!

Laar, most megfogom kerdezni a dokimat, hogy mitol van mar ez a barnazas, annak ellenere, hogy szedem a duphastont. Nagyon szep lett a babaszoba. Miracska mit szolt hozza? VAgy o meg nem latta?

Daniella, most 8hetes, es 5napos vagyok kb. EN igy szamoltam. Penteken delutan megyek dokihoz, mar nagyon varom. Tudod bevallom oszinten, hogy bant mikor van ez a kis barnazgatas, de nem idegesitem ugy magam, mint Eszterrel, szoval igy masodjara, mar maskepp eli meg az ember lanya, vagy legalabbis en. Remelem enis kaptam videokat, mindjart megnezem. Puszi nektek!

PEtram, nagyon ugyes Flora, nagyon tetszett a kis video, es a taviranyito birtokba vetele, latom neki is nagyon bejon. MOstmar megtudtam nezni a a kepeket is. Nagyon szep lett a mezeskalacs haziko. Ugyes vagy. Enis szeretnek majd kesziteni, de szerintem nekem nem sikerulne ilyen szepen. Most megproballok majd ujra matricakat kesziteni az ablakra, remelem nem szaradtak be a festekek. A Kornelka megy mar oviba? Nagy volt a lazadas?

ETnam, remelem mar jobban vagy, es nem lesz komoly bajod. Annyi rosszat lehet hallani. JO, ha Botika eljatszik ebredeskor, es nem uvolt, nallunk is volt regen ilyen, de meg egesz kicsi koraban. MEgkaphatnam a cimed sms-ben, vagy e-mailben?

MEgyek mostmar osszekapom a hazat mig alszik Eszter.
Aldott napot nektek!

Akartam kerdezni, hogy mit szoltak a gyerkocok az adventi koszorukhoz? Eszter ugy nezte a gyertyalangot, es tetszettek neki a karacsonyi zenek. NEM tudtok olyan oldalakat, ahonnan lehet tolteni ilyen zenet?

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Sziasztok!

Drágám megkapta az oltást, délre megyek én is és beadatom, addig bnőméknél lesz a kicsi.Remélem nem lesz mellékhatása semmi.

Küldök pár képet a hálóról is, bár nem tom mennyi látszik..

a sötét színű az lilás bnás, aztán bézs és két csík lett ebből a virágmintából, állítólag nagyon szép majd ma megyek megnézem

Kép Kép Kép

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok Csajok!

Ma már végre újra van ovi, így van egy kis időm kreatívkodni. A Kornélka mellett semmit sem lehet csinálni, mert akkor mindig ott van a kezem ügyében és semmi sem sikerül úgy ahogy én szeretném. Flóra mellett bármit tudok csinálni. Leteszem a földre a sok pléd halomra és úgy elvan, csak lesünk. Csak akkor nyügösködik, ha elfárad és menne aludni. Képzeljétek szombaton csináltam neki az első komoly kajcsit: rizs, kukorica és csirkemell. Nagyon hamar jól lakott vele. Tegnap már kicsit hígabbra volt pépesítve, mert ilyenkor nyögvenyelősen csúsznak le a falatok. Lassan kint vannak a fogacskák is, mert már nagyon látszik a fehér, de még nem tört át, és annyira rág mindent, és közben morog, mint a bolhás kutya. Haláli ilyenkor, majd készítek erről is videót és felteszem a megosztóra. (2 jön lenn, mindkettő látszik!!)

Nofikám! A cukormázat a netről szedtem le. asszem 1 tojásfehérje és 20 dkg porcukor, és ezeket addig keverni amig ragacsos nem lesz. Érdemes azonnal habzsákba, vagy nájlon zacsiba tenni, mert nagyon gyorsan megköt. Szívtam is vele rendesen, a második házikómra nem is jutott belőle, mert annyira kiszáradt, hogy már nem tudtam vele ragasztani. Köszi a bókot, ami a házat illeti, de én nem vagyok vele nagyon megelégedve, de ez az első próbálkozásom volt, majd jövőre okosabb leszek. Azt hittem, hogy egyszerűbb, de tévedtem. Te is nagyon ügyes vagy ami a kézügyességet illeti. Nekem a csokor és koszorú készítés nem megy annyira. Lehet, hogy ma még szét kapom az adventi koszorúmat, amit tavaly csináltam és csinálok másikat. Kicsit műnek néz ki.... De lehet, hogy ma mégsem, mert az üvegmatricáknak kellene neki ugranom, hogy holnap lehesen kifesteni őket. Az ablak pucolás is vár rám, még szerencse, hogy csak 3 hatalmas ablakom van (még!!, ha költözünk akkor kicsit emelkedik majd a számuk... De bárcsak....) Jól eltértem a tárgytól.... Anyám, tök hülye vagyok ma. Fáj a tökfejem....
A barnázgatás nálam is megvolt sokszor aktus után. Vagyis inkább azután volt. Jól be is tojtam. Mikor mész dokihoz?? Elvileg mikor kellene tesztelni??

Daniella! Nagyon ügyes a kicsi lányod! Nem baj, hogy ilyen mozgékony, legalább van benne élet!! Reméljük a vidámsága is megmarad élete végéig. Flóra is mozgékony, mindig jár keze, lába vagy valamije, de annyira nem ügyi, mint a tesója volt mozgás téren. De én ezt sem bánom. Ha 1 évesen nem megy még, hát Istenem van ilyen, a Kornélka úgyis mozog eleget. Ti is olyan jól álltok már a háza, olyan jó nektek. Lámpáink nekünk is a kész helységekben fenn vannak, de azért még sok hiányzik, és ez sem 1 fillér. A kapcsolok is hiányoznak még. Kb. az étkezőre való és néhány a nappalira megvan, azért még jónéhány hiányzik. A festés is hátra van még a ház 3/4 ben. Néha úgy érzem soha nem lesz kész.... Olyan csiga tempóban halad minden. De inkább az a biztos, hogy legyen tartalék, minthogy beköltözünk aztán nem tudjuk fizetni a részletet és úszik a ház....

Laar! Ti is szuper tempóban haladtok. Kívánom, hogy most már nem adodjanak gondok, de hát ahogy Daniella és Arte is írta sajnos az építkezés mindig tartogat apró meglepetéseket, ami az embernek jókora fejtőrést okoz. Nekem is nagyon tetszik Míra szobácskája. Biztos jól fogja magát érzeni benne.

Luca! Remélem, hogy az oltásnak semmi mellékhatása nem volt nálad, és vmivel szerencsésebben élitek meg mint Etna. Egy biztos most nem lennék kismama!! Így is sokat gondolkodtam rajta, hogy mi legyen... De most hogy 3 kismama is intenzíven van, hát nem tudom... Tamás hangját felvehetnéd nekünk és elküldhetnéd, én annyira szeretném hallani....Annyira édes lehet!!

Etnám!! Jobban vagy már?? Hogy állsz a kiscsizmával?? Majd küldj róla képet!! Boti jó kisfiú mostanában? Hogy tetszik neki az új tudomány?? Nem sokára szülinap!! Gondolom nagyon várjátok már!! Anyud évein teljesen ledöbbentem!! Nem néztem volna ennyi idősnek, kb. olyan 55-60 közés soroltam volna!! Boldog szülinapot neki!! Mikor is lesz?!


Angyalkám! Anyukádnál mit okoskodtak ki az orvosok?? Jobban van már? Örülök, hogy próbálsz nem stresszelni a barnázgatáson, az Eszterkénél sem okozot gondot, fogd fel így, de azért, jó, ha az orvos szemmel tart!! Egyébként hogy érzed magad?! Rosszullétek vannak?? Kérdezted múltkor, hogy a Kornélka hogyan élte meg a cocivágást, háát nem is tudom... Tiszta apja, mert a húsra van kihegyezve a gyerek. Múltkor kérdeztem, hogy mit kér vacsira erre azt mondta, hogy kolbászt. (ez a cocivágás után 2 nappal volt) Mondtam neki, hogy az még nincs, erre ő: De most vágtunk cocit, nem lehet hogy nincs!!! Aztán vettem ki a fagyasztóból és sütötöttem le neki. Szóval, ő már a kezdetektől tudta, hogy a Duda Pocsolya azért van, hogy legyen belőle kolbász és szalonna. Ő nem sajnálta őket, velem ellentétben. Annyira sajnáltam a Dudát, hogy 4x szúrták le. Nem akart meghalni, még a teknőben is felállt! Akkor volt végem. Pedig nem is voltam kinn, csak néha kilestem. Egyébként anyukám ügyesen lefoglalta és nem is gondolt rá, hogy mi történik ki. Most sem keresi őket, és jó ízűen eszi belőle a húsikát...
Sajnálom, hogy Eszterke szét pakol neked az egész házban, de ő még kicsike, ahhoz hogy megmagyarázd neki, hogy ezt nem szabad. Az én fiam még most sem érti pedig négy éves, bár lehet, hogy ez azért van, mert valamit nem jól csináltam... Örülök, ha néha összepakol maga után. Na de nem utatlak tovább!!

Arte! A Zalakerámia oldalán nézelődjél! szerintem, ha van nekik ilyen termék akkor meg is találod. Nekünk is minden zalakerámiás. Szerintem nagyon szép, és jó áron is vannak. Ja igen, ha megtalálod az oldalon akkor az árát is ki tudod keresni. Én is ott figyeltem le mindent. Remélem a vizsgát kirázod a kisújjadból!! A házzal ti is nagyon jól álltok!! A kandallónak szánt sarkot tetted fel az iwiwre?? Jól gondolom?? nagyon drukkolok, hogy baba is jöjjön és tudjatok legkésőbb januárban költözni!!
Ha máskor nem a házban, minden helységben himihumiztok és akkor biztosan sikerül!! :D:D

Szilvi! NAgyon sajnálom, hogy ennyi a munka, de legalább van!!! A baba dologért megy a drukk! Talán, ha egy kicsit ellazulsz össze is jön!!

Rózsa! Neked is megy a drukk! Remélem, a sok munka mellett nem merülsz ki teljesen! A házatok elkelt már??

Lesza! Merre jársz? Írj nekünk!! Mi újság nálatok??

Tina! Hogy sikerült a cocivágás?? Hogy vagytok? Danika, mennyit nőtt az elmúlt egy hétben?? Biztos megint szemmel láthatóan nagyobb fiúcska!!

Kiru! Hogy van Ákos? MEggyógyult már? Nagyon remélem!! Az oltással kapcsolatban hogy döntöttél?? Mekkora most Ákosod??

Vasikáé! Mi újság veled? Dolgozol ezerrel gondolom! Mit kap a drága VAsi a Jézuskától?? Nekem ruházni kell az uramat. Hihetetlen, hogy mennyire kevés pénz jut arra, hogy az ember öltözködni tudjon. Nem is tudom mikor vettem magamnak utoljára ruhát... (talán a keresztelőre, de hétköznapit ?!? fogalmam sincs!!)

Grácus! Tudsz már valamit?? Lesz tanfolyam??

Niki! Mizujs?! Írjál majd!!

Azt hiszem, megint sikerült egy regényt írnom nektek! Anyám! Egy órája gépelek!! Vajon mennyit írtam?! Bocsi, hogy lefárasztottalak benneteket!! Gondolom jó uncsi lettem!!

Ezért búcsúzom is!! Puszantalak benneteket pocin kívül és belül!!
Sziasztok!!
wpetra
Pusztavám
 
 


Sziasztok!

Petra lesz tanfolyam csak nem biztos, hogy felvesznek kb 80 fő volt a teszt íráson és csak 20 főt vesznek fel! Ma vagy holnap telefonálnak ha felvetek ha nem akkor levélben értesítenek.

Daniella a tesz a tanfolyamhoz kellett állás ügyben semmi új nincs!

Nofi nagyon jó lett az adventi csokor! A barnázgatást sajnálom.

Angyalom remélem a barnázgatás elmúlik most már. Anyukád jobban van már?

Remélem mindenki jól van!

Mi tegnap feldíszítetuk a házat olyan szép volt este ahogy világított :lol: meg készülődünk mert dec. 12-én megyünk bécsbe kirándulni meg az adventi vásárba már alig várom!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Sziasztok Lányok...

Hát, ma reggel megint elkezdtem vérezni. Magam alatt voltam, amíg Petrával nem beszélgettem. Köszönet érte, Petrám.

Majd estefelé jövök, nyalogatom a "sebeimet".

Szép napot mindenkinek: Nofi

nofertiri
 
 


Sziasztok!

A kiscsajom pohárból iszik...van csőrös avent varázsitatófejünk a cumisüveghez, de nem tom hogyan kell használni tud vki segíteni, vagy ömlik a tea vagy nem jön semmi, ha megfordítom azt a szelepet vagy mi az.....

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok!
Arte, szorítottam neked a vizsgára. Ámbár én tudom hogy minden rendben volt.
Grácus, rengeteg ember jön a Denso-hoz. Ma is borzasztóan sokan voltak. Állitólag idén akarnak 300-at és január-februárra még 200-at. A Bécsi kirándulást irigylem is meg nem is mert kíváncsi vagyok de nem nagyon díjazom a tömeget. Kissé fóbiás vagyok. Biztos nagyon szép lehet a házatok.
Nofi, gyönyörűek lettek a csokrok. Gratulálok, nagyon ügyes vagy. Borzasztóan sajnálom a ma történteket. Elhiszem hogy magad alatt vagy. Nyalogasd csak nyugodtan a sebeidet, mind ezt tesszük ha szomorúak vagyunk. Veled vagyok.
Daniella, én is készülgetek a karácsonyra. Természetesen lesznek a lányok nálunk is de azt még nem beszéltük meg hogy mikor jönnek. Általában 24-én nálunk kezdenek és csak utána mennek a barátjukhoz. De én nem irányítom őket mert úgy csinálják ahogy nekik jó. De, már vettem a hugim kisfiának ajándékot. Mivel repülőket emlegeti állandóan ezért vettem neki egy repülő szettet. Nem volt drága és nagyon szépek.
Laar, nagyon szorítok hogy ne legyen mellékhatása az oltásnak. Nagyon szép lesz a ház. Nagyon jól néznek ki a fűzfaágak.
Petra, már nagyon várom a videót. Nagyon szívesen nézem mert olyan aranyos. Hidd el nagyon szép lett a házikó. Kicsit maximalista vagy, ugye? Én is kérdeztem hogy mivel ragasztottad össze, de most már értettem hogy a tojás habbal. Minden évben csinálok én is mézeskalácsot de házikót még nem csináltam. Most asszem csinálni fogok mert itthon leszek 17-től. Vasinak még nem tudom mit veszek. Kicsit gondolkodtam hogy kéne az autóra kipufogó és szerintem valahogy inkább abba segítenék neki, de ajándék nélkül nem hagyom ezért csinálok neki valami meglepit és kap ajándékot is hiszen névnapja is karácsonykor van.
Velem csak az van hogy 17-ig nincs pihi. Dolgozok ezerrel szombatonként is. Kicsit kimerítő de örülök hogy így van mert ilyenkor az jút eszembe hogy van állásom és fizetésem. Megjött a karácsonyi hangulatom is mert anyósom küldött egy első adventi emailt és annyira tetszett. A Vasit változtatlanul imádom és ő is engem. Ennyi. Mindenkit ölelek és pusszantok. Nofikám téged különösen.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok lányok!

Most elvan a Törpém, próbálok írni Nektek!

Etnám!
Köszi a pletyót :D Mindig fel tudsz dobni... Kajcsit, ahogy megbeszéltük. Pusszantás Nektek, és ölelem azt a csibész Botikát!

Nofi!
Nagyon sajnálom ezt a vérzés dolgot. Ez most akkor azt jelenti, hogy nincsen baba? Ne keseredj el Drága, Veled vagyunk, sikerülni fog hidd el! A csokraid gyönyörűek lettek, én is mindig úgy csináltam őket egészen tavaly karácsonyi, onnantól ugyanis a Törpördögöm mellett nincs ilyenre idő sajnos. EGyébként hétvégén már meglepően jól együttműködött velünk a karácsonyi díszek kirakásában.
Oltással kapcsolatban még most sem tudom, hogy jól tettük-e... de az biztos: Mindenképpen a Tamás miatt volt, ha Ő nem lenne, én sem lennék beoltva. Bár amiket most hallani a hírekben.. egyre durvább ez a vírus. Talán mégis jó ötlet volt az oltás. Még nincs semmi mellékhatás, a vállam sem fáj már.

Angyalom!
Nekem nagyon sok karácsonyi zeném van. Ha hazaérünk (most anyunál vagyunk) kiírom Neked a címeket és ha gondolod küldök belőlük mindennap egy keveset, mert szerintem elég nagy a méretük. Ha valakinek kell még, akkor szóljon és beteszem a címzettek közé :) Eszter tündér lehet, tegyél majd fel képeket, mostanában nem láttam, vagy csak nem emlékszem? :) PUszi Nektek!

Petrám!
Nagyon szuper a mézeskalács házikód. Én is akartam már ilyet csinálni nagyon régóta, de valahogy minidig elmaradt. Mézeskalit is csak tavaly sütöttem először, csgabo adta a receptet, tuti lett. Féltem tőle, mert azt hallottam macerás, aztán nem is volt vészes. Most meg a sztracsatellás muffin gyártásra vagyok rákattanva. A múlt héten kétszer sütöttem meg, nagyon jól sikerül. Hozzáteszem, én eddig 3-szor sütöttem muffint, egyik beleégett, másik nem sült meg, 3. már füstölt is.. :oops: Ez most nagyon tuti
ÉN is néztem a kis videot, át tünemény ez a csajszi. Nagyon ügyes Alexával együtt. Próbáltam már Tamás hangját felvenni, de mindig észreveszi és olyankor az Istennek sem dumál. De majd összehozom. MAgam sem hiszem el, sokszor olyan szavakat kimond, legújabbak: majom, nyuszi, kapcsold be/le/fel (tap-cso-be/je/föj), ezek nagyon mennek neki. Olyan édes.

Arte!
Gondoltam Rád délelőtt, hogy sikerült a vizsga?

Velünk semmi különös, mamikámat bevittük reggel a kórházba, remélhetőleg már túl van a műtéten, aggódom miatta egész nap. Nem félt szerencsére, igazi hős volt, büszke vagyok rá. Anyukám most megy hozzá munka után, majd hozza a híreket. Lassan indulunk haza, mert igazából csak tesóm van itt anyunál, Ő meg itthon dolgozik, tök jó neki, hazaköltöztették a gépét és most itthon csinálja a melóját. Puszi Nektek, ha kell valakinek még karácsonyi dal,akkor szóljon és küldök mindennap párat.

Kép

Kép
luca81
 
 


Most már itthonról :) sikerült felvennem a Tamás dumcsiját, apa valahogy összevágja (mert több darabban van), aztán küldöm.
Angyalom megtaláltam a Törpe karácsonyt, nem tudom ismered-e, nagyon tuti. A törpék énekelnek karácsonyi dalokat, Tamás imádja. Ha még egy darabig bírja, akkor kiírom Neked a címeket! Puszi

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok!

Petram, koszonom anyukam jol van, valami bakterium van a gyomraban, amit az idegesseg valt ki, es gyomorfekejt okoz stresszel. De mostmar kezelik, szerencsere otthon van. Miket sikerult ugyeskedned? A vegen Flora nem sutotte meg a husikat? A KOrnelkat pedig megtudom erteni az egesz cocivagas nem er semmit kolbasz nelkul nekem is az a kedvencem.

Lucam, koszonom szepen a listat, mar irom is mit szeretnek. Hamar ilyen kivansagaim is lehetnek. EGY angyal vagy!
VEgulis az eloado mindegy nekem, csak ezeket a dalokat szeretnem: O szep fenyo, Kiskaracsony , nagykaracsony; Szallj kicsiny feher hopehely; Szentkaracsony; Szancsengo; Gyertyak; CSendes ej; Kell ott fenn egy orszag; Betlehemi kiralyok; Ha elmulik karacsony; Mennybol az angyal; es vegulis a torpikek is johetnek ha nem tul nagy keres. Remelem nem voltam nagyon terhetetlen. AMikor tudod elkuldod, elore is koszonom. Enis kivancsi vagyok Tamas hangjara, az ove is olyan kis vekony, vagy inkabb dormogosebb. Remelem a mamikad hamar felepul, igazan bator, vagy csak jol titkolja a felelmeit, mert megiscsak egy mutet. REmelem mostmar tenyleg rendbe jon a kis keze.

Gracus, koszonom hala Istennek anyukam jobban van. Drukkolok tovabbra is neked munka ugyben is. Ferjecsked jol van igaz? Ha mar kirandulni is mentek, igazan irigykedem, jo ertelemben. NEM keszitenel nehany kepet a hazi vilagitasrol. Ugy tetszenek az ilyen dolgok. nekunk iden biztos nem lesz kint semmi, de bent megproballom enis kicsinositani a hazat.

Laar, nagyon szep lett a szobatok. Nagyon otletes a tapeta nekem nagyon tetszik.

MOst teszek nehany kepet eszterreol, mert mar tenyleg reg tettem. Puszi mindenkinek es aldott napot!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Kép Reggeli bilizes

Kép A kisuncsijaval azt hiszem mindent sikerult szetpakoljanak

Kép Igy eszik egyedul, es mindig atteszi a villat, kanalat a jobb kezebe

Kép Itt epp habfurdot vesz

Kép Reggeli az ablakba, apa mindig megengedi

Kép Szoltam anyanak, hogy bebujtam a fiokba

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Sziasztok!

Angyalom Eszterke nagyon aranyos kis tündér! Örülök, hogy Anyukád jobban van!
Majd csinálok képeket és megpróbálom vagy ide vagy e-mailban elküldeni!
Férjecském jól van sétálunk minden nap a Bécsi kirándulás ajándék, hogy ilyen jól viselte a műtétet hadd örüljön tavaly úgysem volt mert dolgozot. Élmény lesz neki mert Ő még soha nem volt külföldön!

Zsuzsa hát kíváncsi vagyok nekem telefonálnak-e eddig még a tanfolyamról sem értesítetek :( Én nem félek az új vírusól nem is oltatam be magam meg az Atya sem fél a járványtól mert nem modta le az útat.

Nofi sajnálom! :cry:

Remélem mindenki jól van!

Velem semmi különös!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Angyalom!
A kis hercegnőd gyönyörű, azok az édes göndör fürtjei... Nagyon helyes. A számokat küldöm, de nem tudom milyen mail címre, ha jól emlékszem Neked yahoo-s van, gmail-es nincs?
Csajok, ha kell még valakinek karácsonyi dal, írja ide a mail címét is, mert mindenkitől megvan min. 2 és gőzöm nincs hova küldjem. Freemail úgysem tudja fogadni. (Etna, Vasi, Kiru gmail-es címe tuti, arra tudom küldeni ha kell) Most már esküszöm felírom őket egy papírra is, aztán rendet teszek a címjegyzékben, mert így tiszta káosz, hogy mindenki két-három címmel van bent. :roll:

Mamikámat megműtötték tegnap, fel is hívott utána, csodálkoztam rajta. Örült nagyon, mert mégsem kellett kivenni csontot a medencéből, hanem meg tudták oldani anélkül. Gipsz sincs neki, így talán hamar hazajöhet. Orvossal még nem tudott beszélni, de szerintünk lehet csak egy csavart húztak meg neki.
Remélem ma szebb idő lesz, mert most eléggé szomorkás. Megyek, mert Tamás itt mellettem egyfolytában: nem-nem-nem... a gépre nagyon allergiás, mert akkor nem vele foglalkozom :) Puszi Nektek, jók legyetek, szép napot!

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok Lányok!!

Nofikám! Szívesen máskor is! Bármikor számíthatsz rám!! De te ezt úgyis tudod!!
Remélem, ma már jobban érzed magad!

Lucám! Nekem is van gmail-es címem. Örülök, hogy mamikád túl van a műtéten. Remélem, most már helyre jön a keze is!! Hugidnak is jobb otthon gondolom!! Ő hogy van?? Tamásod édes lehet ahogy tiltakozik a gép ellen!! Várom a hangját!!

Vasikáé! Igyekszem mielőbb rögziteni a kiscsajt ahogy morog... Igérem küldöm, amint meglesz!!

Angyalkám! Nagyon aranyos Eszter, és egyre inkább rád hasonlít!! Eddig is ezt mondtam, de most!!! Sikerült kicsit kreatívkodni?! Örülök, hogy végre kiderült, hogy mi okozza anyudnál a gondokat, reméljük hamarosan egészséges is lesz!

Laar! A hálótok is nagyon szuper lett!! Alig várom, hogy lássam az összképet!! gondolom, hogy már várod a végét! Totál meg tudom érteni! Hogy vagy? Túl vagy az oltáson??

Grácus! Remélem, hogy összejön a tanfolyam!! Vagy valami munka! A Virágkötős dolgot már nem csinálod??

Egyenlőre ennyi voltam! Ha tudok még jövök! Puszi mindenkinek! És bocsi, azoktól akik most kimaradtak!!
wpetra
Pusztavám
 
 


jajj lányok most olvasom a neten, hogy meghalt az egyik h1n1-es kismama pesten... :( annyira durva. itt egy hozzászólás a témához:

"A tehetetlen düh és a sírás folytogat !!! Ez is a sok pánikkeltő miatt van akiki azt terjesztik , hogy jobban féljenek az oltástól ! SZőrnyű!!! Sötét középkor! Egy ismerősöm kismama, hetek móta nem mozdul ki a lakásból retteg, hogy elkapja a h1n1-et, de beoltatni sem meri magát.
Ez is csak reklámfogás az oltóanyagnak? Mert volt képe azt írni valakinek, hogy most a beteg kismamákkal akarnák rávenni az embereket az oltásra!!! Ébredjetek már fel!
Itt egy független sejtbiológusprofesszor véleménye , aki most tért haza a stocholmi h1n1-ees konferenciáról:

http://www.hazipatika.com/topics/natha_ ... t_20091130"[url][/url]


Petrám!
Akkor Neked is menjenek a karácsonyi dalok?

Kép

Kép
luca81
 
 


Lucám! Jöhetnek, persze!! Szegény kismama és a picikéje!! :S
wpetra
Pusztavám
 
 


sziasztok lányok!

kezdetnek, tud valaki valamit bibócskáról? rég írt, remélem semmi gond nincs!

lucám!
mamidnak jobbulást kívánok, én is most azért tudok csak írni, mert botit apja elvitte a polusba. ő is allergiás a gépre. két napig dolgozott norbi, kicsit hulla vagyok, aztán a lakás még mindig romokban. megnézem most teszveszt, bár anyuék ennyikért nem hiszem, hogy fognak tudni venni. a gyógyszertár és a rezsi elviszi egyikül nyugdíját.

jaj lányok képzeljétek apum valamelyik nap rosszul lett. hát én azt hittem menten meghalok, nem tudott beszélni, nagy nehezen mutogatotta szőllőcukor felé. fél óra volt, mire helyrejött. hirtelen leesett a cukra. össze-vissza eszik, nem éhes. szombat reggel meg meghalt a nagybátyám. előző héten volt a nagynéném életmentő műtétje az epeköve befúródott a hasnyálmirigyébe (úgy látszik családi hagyomány az epekő) most jött ki a kórházból és másnap meghalt a férje. éjjel álmában, az unokája és a felesége mellett. erre mondják, hogy szép halál, nem? szerintem olyan nincs. borzalmas lehet, hogy előző nap még beszéltek és aztán már soha, ilyen közeli családtagom nagyon rég halt meg, az unokatesóm összetört, mert szíriában él az egész család, nagybátyám teljes arab volt, orvosi egyetemen ismerkedtek meg a nagynénémmel és prof létére nem engedte a szívkatétert és arab ember szokása szerint szinte csak magvakon, kávén és cigin élt. ja és már halála másnapján eltemették, nem ért oda az unokatesóm, ő itt él, fogorvos. 3 napig virrasztanak érte. hát remélem a nagynéném nem megy tönkre ebbe az egészben, mert ő ott semmit nem dolgozott kint, nem szokás a nőknek, itthon nincs nyugdíja, ott sem tudom, hogy mi jár neki. a család tartja el, de hát azért ő mégis idegen maradt hiába él kint több, mint 40 éve. ráadásul jó vallásos család, remélem kiállnak mellette. bocsánat, hogy untattalak ezzel titeket.

laar!
szép lesz nagyon a lakás a lindaxa mennyibe kerül? én is elkezdek valamit, mert a redet és a lindaxát 1 évig kell szedni, azt tudtad? én meg jövő dec után szeretnék visszamenni a fagyibabákért. addig -20 kg-mal kevesebbnek kell lennem. a lindaxa is annyira pörget? én csak a nemalvás miatt aggódom, szar éjjel fent lenni.

vasi!
nemsokára mész dokihoz, dórit megkérdezem ,hogy az intézet, hogy áll. akartam kérdezni, csak nincs soha egy percem sem, hogy akkor most érdemes megcsinálni a + műtétet? nem lenne jobb egy újabb lombik? én írtam a forgách intézetet, oda ne vidd a hülye zárójelentést, nem próbálod meg? nem akarok hülyeséget írni, de szerintem a lombiknak nagyon az esélye, nem? több petesejt, több esély! de persze ez az én véleményem, 1000-el drukkolok. hátha a jézuska ötletet ad! :lol:

grácus!
mennyi idő múlva értesítenek. írok privit, képzeld nem találom az email címed! én meg meg vagyok győződve, hogy minden mailemet megkapod, amit kőrüzinek írom.

csajok! fantasztikusak vagytok, gyűlik a személyes levél!

nofi!
nagyon sajnálom a vérzést, nekem is volt többszőr, de attól még lehet baba. meg ha isten ne adja nem most, akkor jön a kari, jézuska biztos hoz valami szépet neked is.

arte!
köszi a meghívást, megyünk! :lol: én ott leszek, ha akarod, ha nem! :lol: mindent megnézek személyesen.

petrám!
hány gyerek lett beteg, hogy bezárták nálatok az ovit. én kicsit nyugodtabb vagyok, hogy beadattam magamnak az oltást, de csak 10 hónapig ad védettséget. kismamaként nem adnám be, de most mennyi kismama van az intenzíven. nagyon ügyes vagy ne petra néven legyél ezentúl, hanem duracell nyuszi, :lol: enniy energia nincs a földön. én boti mellett néha még a kanalat sem tudom felemelni, olyan hulla vagyok, nem házat építeni, sütni, főzni, stb.

angyalom!
akkor is azt mondom, hogy tiszta anyja eszterke, nagyon szép kislány, be...rás, hogy mekkora lett, már bocsánat. nagyon megy az idő. pici pötty jól van? elmúlt a barnázás? anyukád jobban van? nagyon imádkoztam értetek! címem:1161 Budapest, Tavirózsa tér 5. 4/17. remélem erre a címre gondoltál!

daniella!
nagyon ügyes lexi, a fülbevaló kérdés megoldódott? én nagyon oltás ellenes vagyok, de boti miatt beoltattam magam. tőlünk legalább már csak a gyengített vírust kapja, ami akár még magától is gyógyul. állítólag kisgyerekes családnál kötelező lenne, mint leszáéknál kint. itt ebből is politikai kérdést csinálnak. úgy kéne, hogy azt mondják, hogy kisgyereked van, oltatsz! bár ez nem demokratikus, de én is 5 orvostól 6 félét hallottam. aztán hallgattam a háziorvosomra és a gyerekorvosra. csak tudják! hozzáteszem, mind a kettő antibiotikum és gyógyszer ellenes, homeopátiás orvosok is egyben. engem megnyugtat, hogy nem kell lélegeztetni, ha elkapom. :roll: szerintem nincs veszteni valód, bár én elég gázul voltam tőle, de csak én, meg kicsit anyuék, de ők nem voltak lázasak.

szerdán megyek mérésre, boti biztos fogyott, mert a betegsége alatt nem nagyon evett. képzeljétek, már nem kúszik, mászik sehova, hanem megy. olyan furi. nagyon ügyi kiskrapek, végre nem pakol annyit, de öltözésnél még mindig ordít.
megyek csempét sikálni, mert már szürke a vízkőtől. rohadt bordó csempe, soha többet sötét színt!

bibócska írjál!

niki!
csók nektek, írtam mailt.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok!

Luca örülök, hogy a Mamád jól van! Jobbulást kívánok neki!
Szegény kismama és a pici :cry:

Petra a virágkötős meló csak idény munka volt :( tanfolyamról még nem értesítetek de Én már le is tettem róla. Meló meg jó lenne valami mert akkor következő évben anyagi csőd lesz :cry:

Etna az email címem:
gracia86@freemail.hu

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Etnám jó Neked, hogy apja néha elviszi :) Nekem egy az, hogy itthon sincs, másik meg: el nem tudnám képzelni, hogy Ő EGYEDÜL elviszi mondjuk boltba, mert nem nagyon tudja kezelni, ha pl. nekiáll a gyerek nyügösködni nyilvános helyen :) De hát az apák már csak ilyenek, túl aggódósak, de én így imádom :wink:
A nagybátyád története nem semmi. Remélem lesz elég ereje nagynénédnek, nagyon nehéz lehet most neki. Talán a család tartja benne a lelket.

Angyal akartam még írni Neked az ádventi koszorút: Tamásnak is tetszett, de neki már nem újdonság a gyertya, hiszen apukámnak mindennep vittünk mécsest, amíg be nem jött a rossz idő. Most csak hétvégén megyünk, mire anyukám hazaér már sötét van. Tamás már régen megtanulta a "mécse", "gyufa" és "gyetya" szót. Amúgy mostanában megint eléggé megnehezíti a dolgunkat: szinte mindennap elmondja anyunál a szobában, hogy "papa nincs" (a fotelra mutatva, mivel ott szokott üldögélni. Nagyon nehéz, elmesélem neki mindig, hogy Ő az angyalkákkal van, és fentről figyel minket. Milyen is boldog lenne, ha itt lehetne velünk és látná Tamást. Sajnos csak 10 hónapig adatott ez meg neki :cry: Na jó abbahagyom, úgy látom ma ilyen depis napom van, kint szakad az eső, olyan sötét van, mintha már négy óra lenne. Kimozdulni sem tudunk, hosszú lesz még este fél 8-ig, mire apa megjön. Puszi nektek!

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok Csajok!

Íme a rágcsa videó: http://www.videoplayer.hu/videos/play/434481
wpetra
Pusztavám
 
 


itt vagyok drága etnám :D :D :D
puszilok mindenkit nagy ölelés nektek csajok!!!!!!!!!!!!
nagyon boldog vagyok ma voltunk uh. és genetikai tanácsadáson...
sajna most képet nem tudtam hozni viszont jó híreket igen no meg pici para hír is van de remélem nem lesz gond!!
szóval Lali-manó jól van korának megfelelő méretekkel rendelkezik hosszú lábú fiam lesz tiszta apja.
és igen azt mondták a doki nő 100%-ra mondta hogy pöcörős bújkál a pocimban.
hátrahajló a méhem így nem tudta megnézni hasin csak hüvelyi uh.de így megtudhattuk a nemét...
Még nem írtam de talán valóban van női/anyai megérzés mert érdekes mósón mióta kiderült hogy megint babás vagyok attól a pillanattól kezdve érzem hogy fiú.
ugyanígy örültünk volna a kislánynak is hiszen mindegy milyen nemű egészséges legyen ez a legfontosabb de fiú és bejött a megérzésem...
fülig ért a szám mikor kijöttem az uh.-ról és mikor elmondtam Lajosomnak hogy fiúcskát várunk ő is bevágta a vigyorexet:-)
a tanácsadás sem volt vészes csak mivel van egy alapbetegségem meg a clexane injekció így kicsit magasabb a kockázat esélye genetikai problémára 6-7%...
de egyenlőre mindent rendben találtak majd legközelebb január 5-én kell mennünk ismét genetikára..
a 16.héten meg afp és megint uh...
remélem a továbbiakban is minden rendben lesz főleg Lali-manóval!!!!

bocsi hogy most nem írok többet de kicsit extázisban vagyok...
csak el ne bízzam magam :) :)
most megyek cuppok hadát küldöm ám mindenkinek kicsiknek nagyoknak :D :D :D
bibócska
 
 


bibócska!
gratulálok a pöcsöshöz, most majd megtudod, hogy milyen az igazi szerelem! mert eddig tuti nem tudtad, majd ,ha meglesz!!!!!!! :lol: meg sok egyebet is meg fogsz tudni, de azt majd ráérsz kitapasztalni :lol: igaz lucám és kirum? ti is tudnátok aludni! :lol:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Drága Bibócska!

Gratulálok én is a kukacoshoz :) Végre megint fiú, már úgyis többségben vannak a csajok! Vigyázz nagyon Magatokra, most már minden rendben lesz! Igaza van Etnának, majd idejében mindent meg fogsz tudni :wink: addigis pihizz nagyon-nagyon sokat, mert Lali-Manó majd gondoskodik minden percedről, ha már kibújt :) Puszi és gyere gyakrabban!

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok!

Petra: az a sarok nem a kandallónak van, az a számítógépes sarok lesz. Tudom a kandallós képen ilyen megoldás van, de előbb megvolt ez a srég fal ötlet, mint kitaláltuk a kandalló formáját és így a kémyén is máshová lett rakva. Megnéztem a videót, nagyon édi ez a kiscsaj és h kajabál :D

7főn elmaradt a vizsga... Kicsit zizi a betanítónk, de én kedvelem, mert jófej :D elvileg holnap lesz. De csak akkor hiszem amikor már túlleszek rajta.

Etna: annyira kifürkészhetetlen a sors keze... míg valaki meggyógyul a másik elmegy... Azért kiváncsi lennék milyen jradékok fogják megilletni.

Laar: hogy csináltátok a mintát a falra?

Most lépek mert kicsit tanulgatnom kéne, meg a járólapmennyiséget számolni....

Pusza mindenkinek!!

ui.: a legfontosabb és a legrosszabb hírt nem is mondtam.... megjött a havim... visszaszámoltam a 14 napot és akkor aztán tényleg volt akció... úgyhogy úgy döntötteM, hoyg amíg a házba nem költözünk nem fogok foglalkozni a gyerek témával.

Mégegyszer is legyetek jók!!

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok!

Etna!
Én még ettől a Lindaxától még nem nagyon fogytam..egy hete szedem kb, uh nem tok mit mondani rá..egy évig szabad csak szedni őket, utána szünetet kell tartani, nem egy évig kell..
30 szem volt 5rugó!Azt mondják van olyan jó mind a Reductil, meg ugyan az a hatóanyaga is..csak más a gyártó.

Arte!
A minta a falon, tapéta..

Nofim!
Nagyon sajnálom, h így alakult, de ne add fel!

Fáj az oltás helye, nem tok azon az oldalon aludni:(

puszika

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bekukk, mert mennem kell dolgozni, úgyhogy visszaolvasni nem tudtam, de bepótolom. Remélem mindenki jól van, és mindenkit elkerül ez a nyavalya. Képzeljétek tegnap beoltattam magam, pedig álmomban sem gondoltam, hogy megteszem. Totál ellene voltam az egésznek. Viszont miután most még tuti nem vagyok babás, mivel most múlt el a mensim, ezért szántam rá magam. Ha terhes lennék, nem lenne rá bátorságom szerintem. Viszont nem szeretném a 9 hónapot végig rettegni, hogy mi lesz, ha elkapom. Így is lesz bőven min izgulni szerintem. Hát nem tudom jól tettem-e!!!!! Viszont most fáj a karom, amelyikbe kaptam. Remélem nem jön más mellékhatás.

Szorítsatok Nekem, hogy a Jézuska hozzon két csíkos tesztet!!!

Puszi mindenkinek!
Szilvi!
szilvi09
 
 


Arte!
Ne add fel, jönni fog az a Manó, kitartás! Van akinél sajnos nehezebben sikerül, de biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb beköltözik a pocidba! Jól teszed szerintem, hogy most egy időre nem gondolsz rá, figyeld meg most fog sikerülni! PUszi

Szilvi!
Én egyfolytában drukkolok Neked, ugyanúgy ahogy Arte-nak, Nofinak, Grácusnak és a többi babára váró csajszinak! Szép karácsonyi ajándék lenne, azt biztos! Bátor vagy oltás terén, én nem hiszem hogy beadattam volna, ha nincs Tamás. Hallani mindenfélét, nekem már tökre elegem van belőle. Puszi Neked is! Próbálj gyakrabban jönni!

Mamikám olyan jól van, hogy holnap úgy néz ki jöhet is haza. tökre örülök neki, legalább kicsit nyugisabb karácsonyunk lesz. Persze tojok az úttól, mert most is akkora köd van, hogy a szemközti házat nem látom. Remélem kisüt a nap is, mert felhő egy szál se, csak köd. Puszi Mindenkinek, indulunk a városba, ezer ügyünk van.

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok!

KOszonjuk a bokokat! A ferjecskem nem szereti ezt hallani, hogy ram hasonlit, mert szerinte csak ra :d Tiszta dilis. Nagyon oda van a lanyaert es forditva. Orankent kerdezi, hogy Apa? KEpzeljetek ma olyan ugyes volt, hogy szolt mikor kellett kakiljon. Es szaladtam eszeveszetten a biliert, es sikerult:) Nagyon buszke voltam ra.

ETnam, enis kis pottynek hivom. KOszonom szerintem jol van. Erdekes, bar nem akarom elsozlni magam, hogy nehany napja nagyon keves, es csak halvany barna folyas volt, ugy nez ki javul a helyzet legalabbis bizom benne. sAJNALLOM, ami a csaladodban tortent. Remelem edesapad jobban figyel majd ezekutan magara. BAra z en anyukam is ilyen, o nem ehes nem eszik, aztan meg csak elajul, nem tudom miert csinalljak, en nem tennek ilyet, dehat ok mar csak ilyenek. Boti nagyon ugyes, hogy igy jarkal. Hogy erzed mikor johet a teso, vagy ti most sem vedekeztek?

Gracus, kivanok nektek felhotlen szorakozast, es varom a kepeket! Ott is keszitsetek majd. HA kerhetlek vigyel magaddal lelekben! Mikor lesznek teszt eredmenyek?

Szilvi nagyon drukkolok neked! Szivembol kivanom, hogy a JEzuska megajandekozzon titeket!

Petram, sikerult kesziteni egy mikulast a konyha ablakban van, onnan nezi hogy Eszter jo kislany e mert csak akkor jon hozza, mar mondtam neki, es nagyon ugy tunt, hogy ertette. Es aztora kerult ket csengo fenyoaggal szalaggal, azt mar tavaly is csinalltam, csak a masik lakasban maradt. de meg sok mast valasztott ki a frejecskem, ugyhogy mais keszitek kettot remelem. Eszter furcsa modon nem akart segiteni. BAr egyszer mondta, hogy adjal, es ugy kert a kezevel, de aztan mondtam, hogy ezt nem lehet, es megertette. tulajdonkepp neki jobb szorakozasa volt, mert adtam neki egy csomo micimackos matricat, es azokkal volt elfoglalva. MOst is olyan edes volt. Mondtam, hogy gyere menjel aludni, erre o a a a es ment a szobajaba, maszott fel az agyba, egy tunder volt. A mezeskalacshazikot it a netrol vetted? ENis lattam eggyett de az nagyon bonyolultnak tunt, ha lesz pici idod elkuldod ezt nekem legyszi. Elore is koszi. Flora is gey nagy figura baba ugy latom. MEg kell enni oket! A taviranyitot meg mindig kezeli? Jatszanak mar a Kornelkaval?

Lucam, koszonom a torpes dalokat megkaptam 5-6ot kuldtel azt hiszem de ketszer ugyanazt. Aranyos lehet Tamas, ahogy beszel, csak sajnallom hogy ilyen hamar megkellett tanulja ezeket a szavakat. ELis bogtem magam ahogy irtad, nehez lehet nektek nagyon! EN kivanom, hogy eros legyel nagyon. Tamasnak ezt egyenlore nehez megerteni, de az angyalkakkal van tata, az jo otlet, a legszebb amit mondhattal neki. ORUlok, hogy legalabb mamaikad jol van. Mihamarabbi gyogyulast a kezecskejenek!
Enis nagyon sajnalltam a kismamat es a babajat. NEha furcsa dolgokat muvel az elet. Igyekszem enis nem jarkallni vasarolni, vagy olyan helyre, ahol nincsenek sokan. De megsem tudnek felelosseget vallalni az oltassal, ha sem az oltas gyartok, sem az orvosok nem vallalnak, akkor en???

Huu remelem nem maradt ki senki! MOst megyek fozni, bar nagyon nincs kedvem, ma nem vagyok valami jol. Biztos az ido is betett.
Aldott napot mindnekinek!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Angyalkám!
Már akartam kérdezni, hogy odaértek-e a dalok, mert ha nem, akkor nem szórakozok vele :) Elkezdtem feltölteni a második ötös csomagot, (fél óra min.), ha fent lesz küldöm is. Aztán még lesz öt szám és ennyi a törpkarácsony. Én is akartam mondani: Eszterke egyre jobban Téged formáz. Imádom a göndör hajú csajokat, kiskoromban én is mindig göndör hajat akartam, de nekem totál egyenes. :( Ügyes volt nagyon a bilizéssel! Tamás mindig utána jelzi, hogy van a pelusban valami, de nem baj, szépen lassan haladunk a bilizés felé. Egyébként a Ranschburg Jenős könyvben írja az öreg, hogy 18-24 hós koruk előtt nem nagyon tudják jelezni, ha pisilni, vagy kakilni kell, ez ennyi idős korban kezd fejlődni náluk. Puszi, ügyeskedjetek csak tovább :)

Mi megjöttünk a városból, ragyogó napsütés van, mellette tök hideg. Eltekertünk bicóval a Tescoba, jó kis túra volt, 2 km-re van tőlünk. Tamás ki is fáradt, alszik, mint bunda :) Puszi, megyek közben főzni én is.

Kép

Kép
luca81
 
 


a képet még akartam csatolni, hogy dőlt ki a Drágám, a földön aludt el a macival :D alig tudtam feltenni az ágyra.

Kép

Kép

Kép
luca81
 
 


csak gyorsan, lucám petőfi vagy!!! a két gyerek nagyon durván egyforma, zoknicsipesz nálunk is játék, csak nálunk kék!

angyalom, tesó ha jönne várnánk, de mivel pcos vagyok esély nincs rá, majd jövőre lombikkal. addig meg nem számoljuk a napokat, de azért néha eszembe jut, hogy középidős vagyok kéne valami, de aztán boti elfeledteti a szándékot, mert valami mindig közbejön olyankor.

laar, nem értettem félre, az orvos mondta, hogy akkor van értelme, ha hosszabb távon szeded, különben jojó effektus léphet fel. de ő is mondta, hogy max 1 évig szedhető. árban szinte elenyésző a külömbség, tehát maradok a rednél, ha egyszer lesz rá felesleges lóvénk. az sem mostanában lesz.

felébredt boti a du-i alvásból, ilyenkor, ma sem fekszünk korán.

csók a többieknek.

arte, szilvi, köszi!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok!

Petra Flóra nagyon aranyos!

Bibócska gratula a kisfiúhoz :lol:

Angyalom csinálok képeket és lélekben mindenkit magamal viszek :lol: próbáltam a világításról képeket csinálni de nem nagyon sikerül még próbálkozok hátha.

Luca Tamás nagyon aranyos.

Arte, Szilvi drukkolok, hogy a Jézuska + tesztet adjon! :lol:

Hát a tanfolyam nem sikerült :cry: már értesíteni kellett volna mert ma van az orvosi :cry: hát ez van már beletőrődtem.
És talán a hangulatom is jobb valamivel próbálok ++ maradni.

Remélem mindenki jól van!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Grácus!
Köszi a bókot Tamásról :) Jól csinálod, csakis pozitívan! Biztos akad majd valami munka, vagy tanfolyam. Mikor is mentek Bécsbe? Tutira gyönyörű lesz, innen tőlünk is mindig indulnak utak a vásárra, de ismerőseim azt mondták nagyon rohanós, alig vannak ott, aztán már jönnek is haza. Inkább kocsival kéne egyszer elmennünk, hozzánk közelebb van Bécs, mint Pest.

Kép

Kép
luca81
 
 


Szia Etna!

Értem, azt hittem félre olvastad..hhát ha én egy évig folymatosan szedném, tuti csont soványra fogynék...de akinek sok súlyfeleslege van annak tuti úgy is kell szednie..én csak egy két hónapig szoktam..és eddig még nem jött vissza semmi..
Sztem nem elenyésző a 3ezer forintos különbség, de te tudod.

pusszancs

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok!

ETnam, meglasd jovore ossze fog jonni pikk pakk :) Kivancsi lennek Boti mit szolna majd, ha lenne ott meg valaki ofelsegen kivul. En mar attol is tartok, hogy Eszter jatszani akar majd vele, es dob neki nehany jatekot.

Lucam, koszonom szepen a dalokat. CSak 1pici gondom volt a masodik adagnal nem jott semmi egy dal sem. De sebaj, ezek is jok lesznek. Halas vagyok erte, es varom a nagyoknak szolokat is! Tenyleg nagyon koszi hogy idot szakitasz ra!
NAgyon edes volt TAmas, ahogy elaludt. NEkunk is van ilyen kepunk, de meg egeszen kis korabol. 7-8honaposan kb. A konyvet enis olvastam, igen igy van, de gondolom nem art, ha neha proballkozunk. LEgalabb napi egy kaki vagy pipi a bilibe, hat az nagyon jo lenne. Mert latom en, hogy ejjel nagyon megtolti a pelust, szoval meg szo nincs leszokasrol messze meg a messzi, de igy proballkozunk. Puszi nektek!

Aldott napot mindenkinek! Megyek meg tevekenykedek kicsit, mig nem kell fel angyalkam.

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Sziaszok Lányok...

Kicsit jobb a hangulatom, apa vígasztalt. Aranyos volt. Majd 3 napig görcsöltem, ma már jobb a helyzet. Barátnőim is azzal vígasztaltak, hogy a vírus miatti esetleges komplikációk miatt, jobb volt ez így, és az a fontos, hogy spontán, természetes úton azért mégiscsak sikerült, ezután biztos könnyebben esek majd teherbe.
Elhatároztam, hogy én sem fogok annyit foglalkozni a kérdéssel, végre itt a tél, megyek korizni. Már alig várom.. :-D

Arte, sajnálom a mensit, de fel a fejjel, sikerülni fog.

Bibócska, gratulálok a kis kukacoshoz. :-) Vigyázz magatokra.

Etnám, sajnálom, hogy így összesűrűsödtek a bajok a családban. Részvétem nagybátyád miatt.
Apudnak nincs cukorbetegsége? Rájuk jellemzőek a tünetek, amit leírtál...

Petrám, tündér vagy, köszönöm, hogy tartottad bennem a lelket. :-) Amiről beszéltünk, sikerült elintézned? Flórának sok-sok puszi...

Laar, szívem, nagyon klasszul fest a lakás, igazán ügyesen és szépen csináljátok meg. :-)
Már látod az alagút végét?
Mirának sok-sok puszit küldök...

Angyalka, nagyon szép kislány Eszter, és nagy kópé. :-)

Jajj, Lányok, képzeljétek, Sadával megyünk az Operába, jövő hét szerdán este, megnézzük a Diótörőt. Annyira szeretem azt a mesét, bár azt nem tudom, Sada mennyire lesz elragadtatva a balettől. Eddig mindig azt mondta, hogy annyira nem tudja értékelni, de amikor kérdeztem, hogy elmenjek-e valamelyik bnőmmel erre az előadásra, kerek perec kijelentette, hogy ketten megyünk. Majd mesélek, hogy bírta. :-)
Sikerült egész jó helyet kapnom, már vagy egy hónapja vadászom rá a jegyeket.

Most mennem kell, megyek Sada karácsonyi ajándékáért, meg a jegyekért, és még később valamit főznöm is kellene.

Bocsánat, akinek most nem írtam, puszi mindenkinek: Nofi

nofertiri
 
 


csajok, véletelen felmentem a volt fórumunkra és ezt találtam, gondoltam kiteszem, átrtani nem árt!

Kedves Gyermekre Vágyó Párok!



A Károli Gáspár Református Egyetem végzős pszichológia szakos hallgatói vagyunk és szakdolgozatunkat a meddőség témakörében írjuk.

Úgy gondoljuk, hogy a meddőséggel kapcsolatban a pszichológiai tényezőket méltánytalanul elhanyagolják a gyógyítás során. Manapság e probléma széles rétegeket érint és számos szakmai tapasztalat bizonyítja, hogy a háttérben gyakran olyan okok állnak, melyekre pszichológiai módszerek megoldást jelenthetnek.

Kutatásunk során különböző szempontok figyelembevételével szeretnénk megismerni, hogy az egyes párok esetében mik lehetnek a meddőség okai.

Munkánk során egyik fő célunk az, hogy az eredmények ismeretében segítséget nyújtsunk a kutatásban részt vevőknek, és mindazoknak, akiket érint ez a probléma.

Azon pároknak, akik részvételükkel segítik munkánkat, részletes visszajelzést és konzultációs lehetőséget nyújtunk. Hiszünk abban, hogy ezáltal segíthetünk közelebb kerülni a megoldáshoz.



Amennyiben Ön és párja már több, mint egy éve küzdenek a meddőséggel és nyitottak ara, hogy részt vegyenek kutatásunkban a babaravarva@yahoo.com e-mail címen jelentkezhetnek és tehetik fel kérdéseiket.



Ha környezetében tud olyan párról, akik a témában érintettek lehetnek, és érdeklődhetnek a részletek iránt, kérjük juttassa el hozzájuk levelünket.





Üdvözlettel:



Csúcs Zita és Horváth Flóra

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok!

Etna!
Nagyon segítőkész csajszi vagy, nagy köszönet jár neked mindazért amit teszel.


Lányok!
Elmúltunk 6 hónaposak, gondolom tápszert fogunk váltani..eddig Milupa Ha Optima-t használtunk, most jön a 2.jelzésű...éjszakára használ vki Jó éjszakát! tápszert?Milyen árban vannak a 2-es tápok drágábbak, mint az 1-esek?? Sztetek váltsak olcsóbbra vagy maradjak a Milupánál?

Szia Nofikám!
Menj csak korizni, jönni fog a baby ha majd eljön az ideje.
Biztos jó lesz a Diótörő, mondjuk én sem rajongok a balettért, de az Operában biztos szupi lesz.
Mit veszel Sadának?

Lányok, Szilvi, Arte és a többi babára váró csajszika, megy továbbra is a drukk.

Bimbócska, hogy vagy? Nem küldenél pocis fotót:)

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


sziasztok lanyok!
megerkeztem......lehetlen visszaolvasni benneteket:) de mostmar itt leszek!
röviden annyit hogy csodalatos volt otthon...anya jol van 7-en kapja az elsö kemot! a mütet helye szepen gyogyul es nagyon jo eselyei vannak a doki szerint!
elvittem pestre fizettem egy valag penzt hogy jo kezekben legyen de ez a resze nem is erdekel!
a mensim keszül megjönni ,de jol vagyok! felek az infulenzatol mert az egyik csaj is elkapta a kaszinoba!
fertötlenitem magam minden percben!
remelem mindenki jol van ......holnap jövök egy kicsit hosszabban,csak most mennem kell tovabb! megint be kell hoznom a lemaradasom!
millio puszika mindenkinek!
suzi2
 
 


Sziasztok!

Luca dec. 12-én megyünk. Próbálok nagyon + álni a dolgokhoz!!

Nofi biztos szép lesz az opera a diótötő az nagyon szép mese igaz Én nem szeretem a balettet!

Suzi örülök, hogy Anyukád a körülményekhez képest jól van! Imátkozok érte biztos minden rendben lesz!

Jaj el is felejtetem írni tegnap megjött a gázcsekk és csak 7 ezer forintot kell ráfizetni meg a e havi számla úgy örülök azt hittem, hogy majd olyan 40-50 ezer forint lesz de nem! :lol:

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Sziasztok Lányok!

Jó sokat írtatok, mióta nem jöttem.
Sajnos Alexa megint beteg. :( Nincs semmi más baja, csak lázas 3 napja. 37,5 és 38,4 között mozog a hője. Kapott már kúpot és Panadolt is. Nem köhög és nem is náthás. Lehet, hogy ez a 3 napos láz lesz, majd meglátjuk, elvileg most a kis piros pöttyöknek kell kijönniük, de nem biztos, hogy lesznek. Voltunk dokinéninél, picit vérbő a garata, de a tüdeje tiszta, nem kellett antibiot. csak homeós bogyókat kaptunk meg Tantum Verde orr sprayt. Remélem, hamar rendbe jön!
Áttört a 7. fogacska is (bal alsó második), emiatt is lehetett mondjuk a hőemelkedés. Asszem, azt már írtam, hogy másfél hete mászik. Olyan édes!

Képzeljétek, végül én is beadattam a H1N1 elleni szurit a párommal együtt. Pedig én nagyon ellene voltam, de a sok betegség és a halálhírek meg az, hogy kisbabám van, végül meggyőztek. A húgom félidős kismami, ő is beoltatta magát, a nődokija javasolta mindenképp és a 2 éves kisfia is megkapta az oltást.

Luca: Nagyon aranyos volt Tamás azon a képen, amelyiken kidőlt a macival. Drága kis szíve! Tényleg jó lenne, ha elküldenéd, ahogy beszél, szívesen meghallgatnám én is. Örülök, hogy Mamikádnál jól sikerült a műtét és hogy jól van!
A pécsi lövöldözésről írtál még a múltkor, ugye kaposvári volt az áldozat, a kisebbik húgom alatt járt 1-gyel gimiben, jól ismerte. A családjáé az egyik helyi gyógyszertár, mi is oda járunk, mert a dokinénink mellett van. Felfoghatatlan, ami történt. :( Tegnap volt a temetés.
Nagyon szépen köszönöm én is a dalokat, azt hiszem 6 már átjött. Aranyos vagy!
Azt akatram még kérdezni, hogy te mennyi idős koráig szoptattad Tamást?

Mindjárt folyt. köv. ezt most elküldöm.

Kép

Kép
daniellla
 
 


folyt.

Angyalom: Ma mész dokihoz, ugye? Vagy már talán voltál is...Majd gyere mindenképp, hogy mit mondott! De én biztos vagyok benne, hogy minden a legnagyobb rendben van a pocaklakóddal! Eszterke tündéri szép kiscsaj, köszönjük a fotókat! Olyan kis igazi, csajos kislány, remélem, Alexa is ilyen lesz! :) Örülök, hogy Anyukád jobban van! Karácsonyra mit fog kapni a pici lányod?

Laar: Nekem is fájt a karom a szuri után, de csak 1 napig, ma már nem érzem. Szerencsére aludni is tudtam tőle. Míra hogy van? Miket csinál már? Tápszerből szerintem válthattok már a 2-esre, én nem cserélnék márkát, ha ez bevált, a Milupa 2-ese biztos jó lenne Mírának. Mennyi tápit iszik egy nap? Más folyadékot nem nagyon iszik? (tea, gyümilé, víz)
Nagyon szép lesz a hálótok is, várom a többi fotót!

Nofi: Sajnálom a mensit. :( Te a hődet méred, ugye? Ovu tesztet nem használsz? A Diótörő biztos szuper lesz, valamikor gyerekkoromban láttam én is, kb. 1000 éve. :D

Suzikám: Már pont hiányoltalak, erre írtál! Szívből örülök, hogy Édesanyád jobban van! Kitartást és sok lelki erőt kívánok neki a kezelésekhez! Biztosan meg fog gyógyulni ilyen szerető és törődő család mellett!!!!

folyt.

Kép

Kép
daniellla
 
 


folyt.

Petra: Megnéztem Flórácskáról a videót, nagyon édes rajta! Alexa is mindent a szájába vesz és rágcsálja. :) Nagyon szépen ül már Flóra, néhány napja Alexa is megül úgy, hogy nem támaszkodik már a kezeivel. Néha billeg kicsit, de nem dől el, olyan ügyesen tud egyensúlyozni. Remélem, ti nem vagytok betegek. Úgy sajnálom Alexát, olyan kis bágyadt és nyügi most a láz miatt, ma du. pl. a mellkasomon aludt egyet úgy, mint régen, csecsemő korában. Ti mentek tanácsadásra még az ünnepek előtt? Mi 16-án. Kiváncsi vagyok a súlyára.

Etna: Szegényem, biztos jól megijedtél, amikor Apud rosszul lett, még jó, hogy nem lett komolyabb baja. Aki hajlamos az ilyenre, annak tényleg nagyon oda kell figyelnie az étkezésére. Nagybátyád miatt részvétem! :( Boti jól van? Szerencsére a szurinak nálam nem lett semmilyen mellékhatása, csak annyi, hogy fájt egy kicsit a karom 1 napig, mintha izomlázam lett volna.

Arte: Sajnálom a mensit, de jó ötletnek tartom, hogy egy darabig most nem akarod görcsösen és inkább a házatokra koncentrálsz, hidd el, ez a laza hozzáállás meg fogja hozni a gyümölcsét! ++++

Bibócska: Elveszett bárányka, jó hogy jelentkeztél te is! Gratulálok a kisfiúhoz! Mi is a fiúnevetek? Örülök, hogy minden rendben volt a genetikai tanácsadáson. A hátrahajló méh miatt szerintem ne aggódj, nagyon sok nőnek van ilyen és semmi problémát nem okoz különösebben. Hihetetlen, hogy hamarosan afp-re mész, nagyon gyorsan megy az idő!

Akiket kihagytam, azoktól bocsi, most mennem kell, mindenkit 1000-szer puszilok!

Kép

Kép
daniellla
 
 


Jó estét lányok!

Ma nem voltunk itthon, így el vagyok maradva a karácsonyi dalokkal :)
Daniella a Tiedét most töltöm fel, csak hatalmasak, így lassan megy. szerintem még csak négy szám ment át, mert az egyik kettes adagot kétszer küldtem.
Én egy éves koráig szoptattam Tamást, az első szülinapján még szopizott, aztán úgy döntött köszöni szépen, többet nem kér :) erről könnyen megjegyezem :)

Nem tudom tegnap látta-e valaki az fél hetes rlt híradót, benne volt a kis Gergő, akiről néha írtam. (aki a fertőzést kapta a koraszülött osztályon) Tegnap vihették végre haza, de képzeljétek a héten betörtek hozzájuk. Valaki kileste, hogy egész nap nincsenek otthon, és bementek.. felforgatták az egész házat, még a gyerekruhákat is, összesározták...stb. Ilyen bunkó emberek vannak. Bent volt a mai újságban is, majd elküldöm Nektek a cikket.
Most rohannom kell, mert fürdés van, csak egy percre jöttem. Etnám csúcsszuper a video, egyiket már néztem, hatalmas rajta Boti. Pusszantás

Kép

Kép
luca81
 
 


Csajok küldtem Nektek egy kis fejtörőt :) Tamás legújabb és egyben legkomplikáltabb szavát, találjátok ki! Kész van a másik hangfelvétel is, de ma már nem küldöm, mert 6 mega és sokáig tartana feltölteni. talán holnap, ha időben hazaérünk, ugyanis megint egész nap megyünk: előbb győr, majd dunaszeg. Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
luca81
 
 


lucám!

diódaráló! én ezt értettem ki belől.

daniella!
jobbulást alexának, botinak is a torka volt piros, csak ő nem volt lázas, nem náthás nagyon?

laar!
köszi a bókot!

suzy!
üdv újra köztünk, örülök a jó híreknek, hogy anyud jól van, mikit sajnálom.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok!

Daniella!
Tápit csak reggel este kap, van h napközben is adok neki neki, reggel 200ml, este 220ml, napközben 100-150ml/alkalom.
A sütőtöktől nagyon sokszor kakil, most napi 4x volt neki, a napi 1-2 helyett, uh nem adtam neki tegnap sem és ma sem gyümit, csak tápot, most meg folyékony nagyon sárga kicsit fehér darabos kakija van..mi történt szegényem pocakjával? mit csináljak vele, csajok?Félek, h vmi gond van.
Teácskát iszik, van h a Hipp instantot adom neki, de most egy ideje csak a sima mecsek babyt adtam neki, lehet h attól kakilt ennyiszer és nem is a töktől?De ez a hasmenéses sárga nyugtalanít..

most megyek teszek veszek, meg el kellen ugranom a boltba is..

puszika nektek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?