Új privát üzeneted érkezett!

Kislibus,
most már tegyél fel pocak képet, ha már ennyit írtál róla, akkor kötelező !! Majd mi "eldöntjük" mikor szülsz: március, április, május, junius :) - mármint a méret szerint mekkorának tünik. :)))))

Hanyatka,
és melyik városban élsz? Nekem a legrégebbi barátnőm Erlangenben, már 15 éve. Az ex férje nőgyógyász Nürnbergben. Félig magyar. Csodálom, hogy nincs szülésznő, mert a bnőm azt mondta, hogy ott nem dokit,hanem szülésznőt választanak a nők. :shock:

Moncsi,
nem hiszem, hogy ha mértékkel fogyasztod a csokit akkor most baj lenne a cukorral. Neked a saját reggelidet kell vinni, ugye azt írtad?
A Nyírőben mindig sajnáltam a cukros lötyit ivó lányokat. Szörnyű lehet. Nekem egyszer kellett azt a gipsz szerű vmit inni gyomor röntgenhez, az is undorító volt.
miciona
 
 


Melcsi,
hol lehet látni Marcikáról képet? Nem hiszem, hogy egy csecsemő túl enné magát, vagy éhen halna normális körülmények mellett. Szerintem se aggódj emiatt. Később, majd leáll biztos. Aztán sokaknál jön olyan korszak, hogy egy féle ételt nem eszik (pl. húst), aztán egyszercsak újra.

Ercsikati,
megnézlek az iwiw-en is. Látszik a pocak nővés amióta nem láttalak!

Chilike,
biztos nagy munkában vagytok, mert tegnap nem nagyon jöttél. Azért ne pakolgass sokat!
miciona
 
 


Miciona! Teszek képet, amint lesz rólam... (még nincs) Meg amint rájövök, hogy ide hogy kell feltenni. Elolvastam a GyIK-ben, de ott azt irják, hog gépről nem lehet feltölteni, csak ha külső netes hivatkozást adok meg. Ezért nem tudtam a babáról se feltenni, pedig a 10 hetest már fel tudnám, mert a barátnőm lefotózta és elküldte emilbe.

Nem vagyok egyszerű eset... :lol:

Tegnap kivasaltam a függönyanyagot. Haza kellett hozni avatni a sötétitőt, met pamut, és a varrónő mondta, hogy jobb ha most próbáljuk ki, hogy nem megy-e össze a mosásban. Hát 3 órán át vasaltam, a derekam majd leszakadt a végére..... Aztán vissza vittük, remélem két hét múlva tényleg készen lesznek!!! :)

Kép
kislibus
 
 

 
 

Sziasztok!

Képeket dobok fel a Pocaklakóról, mert Tesóm - KÖSZÖNÖM - kicsinyített nekem, úgyhogy már nem lesz gond!

Kislibus!
Nem kell külső hivatkozás, egyszerűn rákattintasz a "melléklet feltöltése" link-re és már lehet is keresni a gépen! Annyi kritérium van, hogy ha jól emlékszem 600*600 mp kell hogy legyen! De úgyis jelzi a gép, ha túl nagy a felbontás!

Miciona!
Örülök, hogy látható a változás! Én is látom, sőt már tényleg észrevehető! :)

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Kép A kis édes!

Kép Itt olyan édes! Kinevetett minket! :)

Kép Itt meg nem is nevet RÖHÖG! :):):)


Kép És ez??! Tiszta izom kolosszus! :)

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Ercsikati! Akkor megpróbálom!!!


Kép

Siker???

Kép
kislibus
 
 


Juhéééééééééééééééééééééééé :!: :!: :!:

Itt 10 hetes a babóca :)

Kép
kislibus
 
 


Kislibus!
Ugye nem is ördöngösség? 10 hetes kis babóca! :)

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Na sziasztok kismamik! :wink:


Jó sokat irtatok, úgyhogy, ha nem bánjátok most nem irok mindenkinek név szerint, igaz visszaolvastam, de már el is felejtettem kinek mit akartam irni... :lol:
Köszi, hogy hiányoltatok! :wink:

Nagyon szépek a babák, grtaula az anyuciknak! :lol:

A PC babakocsikról én is hallottam jót is rosszat is, nagyon "régi" márka, talán vannak már jobb korszerűbb kocsik is, habár biztos ők is fejlődnek. Egyébként amit julcsika kinézett azok pont nagyon szép/praktikus kocsik szerintem! Ja és, hogy te milyen kis kreativ vagy julcsi! :wink: Ilyen szép dolgokat késziteni saját kezűleg!

rencsikém a terhelése cukim nekem is 5, csak az éhgyomori volt 3, 7, ami kevesebb, de mutattam a védőnőnek, azt mondta inkább alacsony legyen, mint magas! Viszont meséltem neki, hogy apánk mindig szól a diéta/hizás miatt(pedig tényleg nem hizom, szar a mérlege) a védőnő meg félreértette, azt hitte azért szól, mert nem hizom eleget! :lol: :lol: Az ő könyve szerint a 14. héttől mér és azóta havi 1 kilót hizok, ami szerinte nem sok, szóval nem is értette az egészet!Egyébként idáig akárkinek elmondtam ezt, hogy ikrekkel 14 kiló tneged hizni mindenki ki volt akadva, hogy az elég kevés! De mindegy!
Tegnap kész lett a vizelet eredményem és van benne fehérje, 0,300 a "normál" érték max. 0,08 lehet, ettől meg is ijedtem előszőr kicsit, mert nagyon soknak tűnt(attól függetlenül, hogy már nem vizesedek és a vérnyomásom is 100/60 volt tegnap is), szóval azért felhivtam apánkat, azt mondta a terhességtől emelkedik az érték, 2grammnál van gáz, addig meg ugye nem akarunk eljutni, de mostmég nagyon messze vagyunk tőle, úgyhogy nincs miért aggódni, csak ne egyek sót, húst viszont jó sokat egyek.
Egyébként nagyon aranyos volt, szokás szerint hülyéskedtem vele kicsit, igaz voltak nála, de hallottam, hogy mosolyog! :wink:
Nálad is néztek fehérjét ugye? Majd megnézed mi volt? Köszi :wink:

Holnap megyek a genesisbe, már alig várom!
:lol: :lol:

Ja egyébként én is nagyon gyengének érzem magam néha, és mindenki kabátba van én akkor is polóra vetkőzöm olyan melegem van, akkor ezekszerint ezek a hőhullámok!Nem is gondoltam volna, hogy az alacsony cukor miatt van!
Tegnap egy pár órára elfogott olyan rossz kedv, nem tudtam mi bajom van, de leteszteltem a milka szaloncukrokat amik itthon vannak, na attól kicsit jobban lettem! :lol:

Aki volt ilyen újraélesztős tanfolyamon leirná, hogy mi a lényeg?
Tegnap mondta pont a védőnőm, hogy manapság már nagyon elenyésző a csecsemőhalál, de azért jó a légzésfigyelő , ha van! A mérleget feleslegesnek tartotta, azt mondja azt úgyis érzi a kismama, hogy kiürül rendesen a cici, akkor meg biztos, hogy rendesen fejlődik a baba.Ők meg amúgy is mérik. Úgyhogy én nem kölcsönzők.

A tapéta kész van, nagyon szép lett, igaz 1 tekercsel kevesebbet rendeltek meg, úgyhogy nem lett elég, összesen 4 csik hiányik, de mindegy, már nem is idegesitem magam ilyeneken, ma megrendeljük újra és szerencsére jövő hétre meghozzák(eddig 1 hónapot kellett várni rá, úgy hogy előre kifizettük), szóval jövő héten felrakják még a hiányzó csikokat!De igy még jövö héten se költözök vissza abba a szobába.Mindegy.
Azért ez elég dühitő, múltkor meg többett rendeltek 3 tekercsel, és nem veszik vissza, pedig nincs kibontva!!!! Azt már nem is irom le, mennyibe kerül 1 tekercs!
chilike1
 
 


Meg csak a 39.oldal tetejen tartok... Mucikam! Teljesen normalis!!!! Anyatejtol nem lehet "elhizni"!!!!! Eszti az elso hoban 910g-ot hizott, pedig O sosem evett 100akat, de nagyon taplalo a tejem es akkor meg O is gyakran evett /igeny szerint szopi/. A dokinenink mondta,h ez igy van jol. Meglatod szepen lelassul a hizas es beall a sulya 9-12honapos korara.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bodza2005 2009.12.01 21:21-kor.

Kép
bodza2005
 
 


Gyonyoruek a Babulonok Libus es Katas!!!! :D
na,visszaolvasok,latom, a 38.oldalon sem olvastam meg mindent,nem semmi a termes :lol:

Kép
bodza2005
 
 


Eszti egesz nap ugat, teljesen kutyamanias lett, mar vettunk egy kis pluss kutyat, azzal kel-fekszik. :D A Baratnomeknel 3orat ult az ablak elott es nezte a kutyikat+ugatott. :lol: Csip-csip-csokat jatszik es labdazik meg nagyon sokat. Anyunal allandoan zongorazni szeretne es nem am csak par billentyunk, bejarja az egesz klaviaturat. :D Nagyon kis okos,ugyes,oda vagyunk erte totalisan. :DI

Kép
bodza2005
 
 


Sziasztok!
Üdv minden kit és legelőször hosszú idő eltelte után Ercsikatának egy hatalmas gratula a gyönyörű kisfiúhoz! :D
Nagyon boldog vagyok hogy sikerült.
Chilike:ne szomorkodj :D picik szeretik a csokit egyed csak.
Most nem olvasok vissza csak benéztem és Ercsikatának olyan nagyon örülök hogy gondoltam írok!
Petit,Esztit,Kittit és szüleiketkülön puszilom!
Mindenkinek hatalmas drukk1000-el! :lol:
Szimba család nektek is! :D
kitti4
 
 


Kata!
Kislibus!
Nagyon cukik a babócák!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyan csodálatos a tudomány.Amikor még én hordtam a gyermekeimet még nem volt uh.És egy igazi titok volt az egész gyermekvárás.Mondjuk annak is megvolt a varázsa.De ez így csodás!
Most nosztalgiáztam egy kicsit.De jól esett :lol: :lol:

szurikáta
szurikáta56
 
 


Chili! Jó lehet, hogy megvan a tapéta! Azon a pár csikon meg télleg ne edd magad, az a design. :wink:
Járkáltok már a csjoknak cuccok után???
Ezek a hőhullámok... Én állandóan meg akarok fagyni. Ha itthon a termosztát nem kapcsol időben, már veszek is magamra még egy réteget....

Ercsikati! Köszi, hogy segitettél!

Bodza! Köszi, de hát még gondolkodunk apával, hogy kire hasonlit... :lol:

Hallottam egy jó viccet:
Tudja mi az influenza legjobb ellenszere???
H1N1 almát... :lol:

Határozottan állitom, hogy páromnak nagyon jót tett ez a hosszú közös uhu! Már beszél néha a babához, meg időnként elkezd olyan mozgásokat csinálni amiket a baba csinált az Uh. alatt!!!

Kép
kislibus
 
 


Szurikáta! Köszi! Gondolom, hogy jó visszagondolni a babavárásra még sok-sok év után, akkor is ha felnőttek! Én nagyon örülök, hogy van uh. mert igy nyugodtabb az ember. Mondjuk akkoriban még csak az volt a lényeg, hogy a kismama jól legyen, a bennti dolgokról tényleg nem sokat tudtak. Természetesebb volt az egész babavárás-szülés is az biztos. Akkoriban még nem is nagyon kellett diétázni, meg mindentől óvni magukat a kismamáknak nem???

Kép
kislibus
 
 


Kislibus!
Ez tényleg így volt.
Kaptunk E vitamint,folsavat meg esetleg vasat. Ennyi.És hízhattunk amennyit csak tudtunk.Nem szólt sem a doki sem a védőnéni.
Minden a természetre volt bízva. Én több mint 25 kg-okat híztam. :lol:

szurikáta
szurikáta56
 
 


Bodza!
De édes az Eszti bébi!!!!
Olyan aranyos dolgai vannak. És ahogy leírod! Szinte látom és hallom :lol: :lol:

szurikáta
szurikáta56
 
 


Sziasztok!

Hanyatka
Nekünk van légzésfigyelőnk. Szerintem hasznos dolog, főleg, ha nem egy szobában alszotok a babával. Igaz a bölcsőhalálnak iszonyú kevés az esélye, de engem akkor is megnyugtatott.
Amikor véleltlenül egy szobában aludtunk Fannival állandóan azt lestem, hogy lélegzik -e. Semmit nem is aludtam.

Julcsi
Nekünk majdnem ilyen Pierre Cardin babakocsink van, annyi a különbség, hogy a miénknek elöl is nagy kerekei vannak.
Mi teljesen megvagyunk vele elégedve. Egyetlen egy dolog hiányzik, hogy nem lehet fordítani, tehát a sportrésznél nem feléd néz a baba.
ikky
 
 


Helló Csajszik!

A ház, amit néztünk felejtős, mert több adósság van rajta,mint amennyit kaphatnának érte. Túl nagy a zűr, nem kell ez nekünk!
Mindjárt megyünk, nézünk másika(ka)t.
(így viszont simán tudunk holnap du. Apánkhoz menni, mert nincs semmi szerződéskötés)

Miciona, igen saját kaját ettem. Ennek nagyon örültem, mert a cukroscucchoz nem sok kedvem volt.
Kész is a leletem. Néztek Hydroxyvajsavat 0.04 (0.0-0.3), éhgyomri glukoz 5.3 (3.3-6.0) ez necces kicsit nem?, 90 perces glukoz 5.9 (3.8-6.5) ez gyanúgy, haemoglobin a1c 3.3% (4.0-6.0) erre kaptam **-ot, hemoglobin a1c ifcc 12.568 (20.0-42.1) ez is **. Talán ezek nem baj, hogy alacsonyak. Utána néztem ez a hemoglobinhoz kötődő glukoz mennyiségét mutatja 2-3 hónapra visszamenőleg.
Chilike,te írtál eredményeket? mindjárt vissza nézem.

Libus! Látom a te babád is elérte a- z Apánk megfogalmazása szerint- maci állapotot. Nagyon cuki!

Bodzikám,de jó hogy írsz! Este írok emilet teneked!

Uh, most rohannom kell! Majd még jövök!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Na, ide is felteszem a listát, hátha bújkál még zugolvasó kismami és örülne. ;-)

Szóval:
A napi teendők, történések regisztrálása, nyomonkövetése:
Libri
Kép



Lefejt tej biztonságos és steril tárolásához-fagyasztóban:
Pump & SaveŸ anyatejtároló zacskó
http://etc.minimano.hu/Medela/Pump_and_SaveReklam.p


A legtökéletesebb mellszívó:
Mini Electric - Medela
Hálózati és elemes mûködés.
Egyetlen mellszívó a világon, amely az élettanilag természetes szívási ritmust megvalósítja még elemes mûködés esetén is!
Szabályozható szívási erõsség.
http://www.univill.hu/mellsz.htm


Cumisüveg helyett itató (pohár vagy cumisüveg tető is tökéletes vagy régi kv-s csésze is kiváló, az a vaskos):
MEDELA SOFTCUP PUHA, ADAGOLÓS BABAETETŐ KANÁL
Márka: Medela
Könnyűvé teszi az etetést . Kitűnő alternatívája a pohárból történő itatásnak. A puha kanál alakú etetőfej finoman érinti a baba ajkait és megelőzi a tej kiömlését. Automatikusan utántöltődik. Nem okoz problémát a későbbiekben a szopizásnál.
http://etc.minimano.hu/Medela/Pump_and_SaveReklam.pdf
http://www.minimano.hu/termekeink/babae ... kanal.html


folyt.

Kép
bodza2005
 
 



Mellbimbó/védő/ápoló, amit nem kell lemosni:
PureLan krém Medela BERENDON (van külön Medela termékek polca, egy tubus 1évig elég)
A szoptatás által megviselt repedezett mellbimbó ápolásának természetes szere a 100 %-os tisztaságú lanolin (gyapjúzsír) kenőcs. Színező anyagot, tartósítószert nem tartalmaz.
Vékony rétegben kenje rá a mellbimbóra a kenőcsöt.
A kenőcsöt nem kell lemosni szoptatás előtt, íze semleges.
Használható a nátha alatt kipirosodott orr, vagy száraz kézfej ápolására is. A tubus tartalma 7g.


Melltartóbetét:
MAM Care ultravékony
(nem nyomódik át a melltartón és a blúzon/pólón+szuper nedvszívó!


Szoptatós melltartó és segítőkész, kedves eladó (az idős néni):
Mammut I., fszt., Aranypók, Triumph
Mamabel Pure N (nagyon jó anyag, kényelmes és baromi könnyen lecsatolható)
Mamabel Cotton (ez isteni viselet melegben, nagyon vékony, másképp lecsatolható, nekem egyszerűbb előkapni belőle, mint lecsatolni :-))

folyt.

Kép
bodza2005
 
 


Leggyorsabb és legpraktikusabb sterilizáló:
Philips Avent mikrós sterilizáló



Cserélhető pelenkázó alátét:
BabyLove DM vagy egy másik, az is jó Müller


Bőrbarát fürdető, illetve koszmó elleni sampon + 50es bébi (nem a gyerek, az később :-) napvédő krém:
Babe fürdető
Babe sampon
MAMMUT GYÓGYSZERTÁR


Fürdőkádra rács, h ne törjön le a derekad:
Praktiker (ajtónak árulják :-)

Popsikrém:
Az itteniek már tudják, van egy szuper receptem (soha nem piros Eszti feneke), dokinénink saját recipéje, ha kéri valaki, szívesen megírom.

folyt.

Kép
bodza2005
 
 


Lista a kórházi csomaghoz:

http://www.google.com/search?client=saf ... =Lista+a+kórházi+csomaghoz&ie=UTF-8&oe=UTF-8

Nem tudom, más hogy van vele, de szerintem egy először szülő kismamának nem kis fejtörést jelent a „kismamacsomag” összeállítása, azaz annak a táskának az összepakolása, amellyel szülni indul a kórházba. Én magam is hiába kaptam több helyről is listát a szükséges dolgokról, mégis hosszú időbe telt, mire sikerült összeállítanom a csomagomat. És persze vittem nem egy felesleges dolgot és hagytam itthon nem egy olyat, ami nélkülözhetetlen egy kórházban.
Most megosztom Veletek az Én kis listámat, hátha lesz, akinek pont ez az iromány fog segíteni a saját „kismamacsomagjának” az összeállításánál.
A listám 3 részből áll: az első tartalmazza azokat a dolgokat, amelyekre a szülőszobában van szükség (ezeket célszerű külön táskába pakolni), a második a kórházban nélkülözhetetlen dolgokat tartalmazza, a harmadikban pedig felsorolom, hogy mire van szüksége a babának, amikor hazavisszük.

Szülőszoba
2 papucs – 1 a tusoláshoz, 1 a szobába
tusfürdő
törülköző
előlgombolós hálóing – célszerű bekészíteni, bár van olyan kórház, ahol a szüléshez kórházi hálóinget kell felvenni
zokni – ha egy picit hidegebb van, még jól jöhet
wc papír, wc-re papírülőke, papír zsebkendő
vastag eü.betét – a legtöbb kórházban a szülés után adnak gézbe tekert vattát, de azért nem árt bekészíteni a sajátunkat, nehogy meglepetés érjen…
személyes iratok: igazolvány, lakcímkártya, TB kártya, Terhes könyv, leletek, Házassági Anyakönyvi Kivonat vagy Apapsági Nyilatkozat – ezeket már a szülés előtt elkérik
ásványvíz, szőlőcukor, csoki – igaz, szülés alatt nem szokás enni, de akár utána is jól jöhet, ill. nem árt gondolni az éhező kispapára
fényképezőgép, videokamera, mobiltelefon – nehogy elmaradjon a felejthetetlen pillanatok megörökítése

Kórház
2-3 előlgombolós hálóing – most már a legtöbb kórházban megengedett a pizsama is (régebben a szülészeten csak hálóinget lehetett hordani)
2 papucs – 1 a tusoláshoz, 1 a szobába
2-3 törülköző – 2 nagyobb a tusoláshoz, 1 kisebb a kézmosáshoz
köntös
alsónemű – ha nem akarsz ott mosni, készíts be kb. 1 hétre elegendő bugyit és zoknit (a bugyi mindenképp kényelmes legyen, olyan ami tartja a pocakodat a szülés után, illetve császármetszés esetén nem irritálja a műtét helyét)
2-3 szoptatós melltartó és melltartóbetét – a melltartóbetét jól jöhet, ha beindul a tej, mert tisztán tartja a melltartót
tisztálkodó szerek: tusfürdő, testápoló, intim szappan, fogkrém, fogkefe, dezodor, arckrém, fésű, hajcsat vagy hajgumi…stb. – ki-mit használ még nap, mint nap
eü. Betétek (minél vastagabb, annál jobb) – az első napokban nagyon jó pl. a Tena Lady, amit a gyógyszertárakban darabra is meg lehet vásárolni, így több méretből is összerakható a megfelelő mennyiség, pár nap utántól pedig elegendő az éjszakai betét is (van, aki a gézbe tekert vattára esküszik!)
wc papír, wc-re papírülőke, nedves wc papír, intim törkőkendő, papír zsebkendő, konyhai papír kéztörlő
evőeszköz, 2 pohár, konyharuha, szalvéta
mellszívó – szerintem előre felesleges befektetni egy drága elektromos készülékbe, mert lehet, hogy nem is lesz rá szükség. Viszont egy 1-2 ezer forintos kézi mellszívó segítség lehet a tej beindításánál és a maradék tej lefejésénél és nem is jelent nagy kiadást. Ha pedig úgy alakul, hogy a kismamának minden nap rendszeresen kell fejnie (túl sok a teje, vagy nem szopizik rendesen a baba), a kórházban töltött napok után is beszerezhető a megfelelő elektromos, hatékonyabb készülék.
bimbóvédő (kiemelő) – sok kismamának szüksége van rá az első napokban, sőt van, aki hónapokon át, akár az egész szoptatás alatt használja
bimbóvédő krém – jószolgálatot tesz a mellbimbó igénybevett bőrének, hisz nyugtatja a kirepedezett, égő bőrt. A legjobbak azok a krémek, amelyeket szoptatás előtt nem kell lemosni, ilyen pl. a Babylove a DM-ben és az Avent.
tejserkentő tea vagy homeopátiás szer a tejtermelés segítésére
személyes iratok (feljebb már felsoroltam őket)
mobiltelefon és/vagy telefonkártya, telefontöltő a mobilhoz
olvasnivaló, discman, mp3-4 lejátszó, kisrádió, kistévé…stb. – bármi, ami leköti a figyelmedet a szabadidőben
fényképezőgép – sok aranyos, felejthetetlen pillanatot kaphat el a kismama a kórházi napok alatt is
kispárna – ha biztos kényelmesen akarsz feküdni és jól aludni, ne hagyd otthon a saját kispárnádat
sampon, hajszárító – szülés után, ha már rendesen tusolhatsz, jól fog esni egy alapos fejmosás
ásványvíz, rostos üdítő – 1-2 napra elegendőt vigyél magaddal, aztán a látogatók úgyis elárasztanak mindenféle földi jóval (aminek a felét se fogod elfogyasztani!)
a babának a kórházi tartózkodás alatt biztosítanak ruhát és tisztálkodó szereket, de pelenkát több kórházban is vinni kell, főleg, ha az anyuka egyszobában van a babájával (ilyenkor általában még azokban a kórházakban is kell vinni, amelyekben az újszülött osztályon lévő babáknak biztosítják a pelust)

Babaholmik hazaútra (időjárástól függően)
· body – rövid vagy hosszú ujjú
· rugdalózó – ujjatlan vagy hosszú ujjú
· kiskabát
· sapka
· takaró – vékonyabb vagy vastagabb
· bundazsák
· textilpelenka a feje alá
· mózeskosár vagy autósülés (babahordozó)

Kép
bodza2005
 
 


Moncsiga!
Sajnálom a házat, de amit most néztek meg, az tuti jó lesz! Sok szerencsét hozzá! Elmondod, hogy milyen kajcsit ettél a cukros cucc helyett? Nimóci baba hogy viselkedik? Keményedés elmúlt már ugye?

Kitti!
Aranyos vagy, hogy ennyi idő után gratulálsz nekem! :) Köszönöm! Te hogy vagy? Mi van veled? Mesélj magadról! Jöhetnél kicsit többet is ám! :)

Chilike!
Tuti jó lesz Genesis, majd meglátod! Mi 1 órát voltunk bent, és 68 képpel és 1 óra videóval jöttünk ki! Nagyon meg voltunk elégedve! Tényleg minden olyan, mint ahogyan Bodzi leírta! És tudom, hogy ha megyünk még akkor is hozzájuk fogunk menni, mert a csajszi Barna Csilla nagyon-nagyon kedves volt. Egész végig dumcsizott a gyerkőcünkkel, annyira tetszett! Szóval szerintem nem fogsz te sem csalódni! Aztán kérünk képet és élménybeszámolót is! :):) :lol: :lol:

Szurikáta!
Köszönöm a dicsérő szavakat! :) Ezt hárman hoztuk össze - Apánk, ErcsiApu és Én, ja és persze a TI Drukkjaitok nélkül nem sokra mentünk volna! És majdnem kihagytam a szurikat amiket tőled kaptunk! :oops: KÖSZÖNJÜK még 1x! :)

Kislibus!
Igazán nincs mit! Ezért most cserébe dobálnod kell képeket rendszeresen ám! Egy pocak fotóval adós vagy és ahogy lesz újabb kép a törpiről kérjük azt is! :)

Melánia!
A pocakos képet tőled is kérjük ám! Nincs elfelejtve! :lol: :lol: :lol: :) :D Hogy érzed magad? Híztál már? Mikor mész UH-ra és vizsgálatokra? ErcsiApu Puszil benneteket! :)

Miciona!
Nálatok is pangás van mi? ErcsiApu is mesélte, hogy náluk is elég kevés megrendelés van, de már készülnek a hét végére, hiszen fizetéses hét vége lesz, na meg Advent is, szóval nekik már a hét vége felé beindul a munka! :)

Legyetek jók! Majd még jövök! Vagyis nem is biztos, mert megyünk a fogorvoshoz egy aranyos kis pecsétért! Nem tudom hogy érünk haza, de szerintem jövök még! :)

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Időhiány esetén segítség:


http://elintezzuk.hu/baba_mama
Árak
Válassza ki a bal oldali menüből, hogy mit szeretne elintézni. Elintéztetni. Az ügyintézési költség annyiszor 4.000 Ft, ahány van a választott szolgáltatás mellett.
.
Pl. TAJ kártya vagyis 8.000 Ft.
Ami ehhez jöhet még
.
1. kiszállási díj - ha nem fáradna be a Pozsonyi útra, hanem inkább mi menjünk.(annyiszor ennyi, ahányszor megyünk Önhöz)

0 Ft - XIII. ker
500 Ft – V. VI. VII. ker
1.000 Ft – I. II. VIII. IX. XII. ker
1.500 Ft – III. IV. XI. XIV. ker
2.000 Ft – X. XV. XVI. XVIII. ker
2.500 Ft - XVII. XIX. ker
3.000 Ft – XX. XXI. XII. XXIII. ker
2. illeték (ha van egyáltalán, de az ugye Állam bácsié. megmondjuk előre, hogy mennyi, és persze erről is számlát hozunk)

Ha bármilyen kérdése maradt az árakkal kapcsolatban, hívja bátran ügyfélszolgálatunkat a 3-740-740-es vagy 06(30)610-9066-os számon, vagy írjon az info@elintezzuk.hu-ra.

folyt.

Kép
bodza2005
 
 


Pelus:
A kórházban Fixies volt, remek, de csak neten láttam.
Használtunk Pumpers-t, amit pl. Bécsben vett a barátnőm, az tökéletes, de az itthoni nekünk legalábbis, sokszor okozott balesetet, a Libero viszont bevált, Huggies nekünk nem, Babylove kicsiként szuper volt, a nagyobbaknak való már nem. Ez szerintem babafüggő pl.méret, combika stb.


Bölcsőpárna (amikor kinövi, szuper a fekve szoptatáshoz is /megtámasztani a babát és egyéb praktikus célokra)
Kenguru vagy Brendon

folyt.



Szijjjjjjjja Moncsikám! Jóóó! Várom!!!
Mikor jöttök Apánkhoz vagy másért? Ne hagyjatok ki minket!!!! :D

Még nem tudtam mindent elolvasni, de pótolni fogom!!!!

Kép
bodza2005
 
 


Hordozó:
Nekünk nagyon-nagyon bevált, nem fáj a derekunk, akár pár óra után sem, ami ugye nem hátrány, az a Baby Björn hordozó!
Szívből ajánlom! Annyi féle kenguru és kendő van, de nagyon be lehet fürdeni, ha nem tart jól a hátadon, mert hamar elfárad a derekad és meg is fájdul, főleg, ha eleve derékfájós az ember... Sokàig jò!!! 2èves kislànyt làttam benne Apuka hàtàn 7vègèn. Imàdjàk az apukàk.
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bodza2005 2009.12.01 17:24-kor.

Kép
bodza2005
 
 


Csajocskáim!
Keresem a popsikrémet és küldöm. Bocsánat a késésért. :oops:
Ha még eszembe jut valami, írom.

Amikor sos válasz kellene, légyszike' írjatok a mailemre, mert azt naponta nézem, ide nem mindig sikerül feljutnom mostanság.

Hanyika! Mailben megválaszoltam mindent. Cupppppp

Kép
bodza2005
 
 


Hanyatka!
Ment az e-mail! Remélem meg leszel elégedve a mennyiséggel és a minőséggel is! :) Aztán várom a választ!

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Bodza!!! Köszi az infokat, csak győzzem olvasni...

Julcsi! Hogy vagy???

Ercsikati! Hát szerintm pocakfotó csak karácsonykor lesz... :wink:

Kép
kislibus
 
 


Meghalt az egyik H1N1-es kismama és a babája is... :cry: :cry: :cry:

Kép
kislibus
 
 


Sziasztok!

Kislibus,
Köszi, jól vagyok, csak ma sajnos egész nap nem voltam otthon.

Voltam Apánknák, szuper nyugi volt, senki nem volt. Jó kedve is volt, csomót nevettünk megint, mikor megtudta hogy beteg voltam, rögtön mondta, 'na akkor ma nem csókolózunk' :) Úgyhogy kivételesen nem kaptam puszit.

A súlyomról, étkezésről egy szó sem esett (elégedett volt, de nem dícsérgetett azért:)), a szeméremcsont fájást megkérdeztem, azt mondta totál normális (mondjuk ezt tudtam, de azért valami 'panaszt' csak akartam mondani:)).
Viszont rákérdeztem az oltára. Hivatalosan persze ajánlja (ajánlania kell), de sikerült kiszednem belőle, hogy nem hivatalosan viszont nagyon nem....
Azt mondta, úgy tudja, hogy a 4 (most már sajnos csak 3) kórházban ápolt kismamának egyéb baja (cukorbetegség, pajzsmirigy, stb) is volt.
Még utolsó napra (18.-a) behívott egy gyors vizsgálatra.

Moncsika,
Sajnálom a házat :( Drukkolok, hogy találjatok hamar másikat.

Kata, Libus,
Nagyon édesek a gyerkőcök :)
Nem tudjátok a Genesis is bezár két ünnep között?

Bodzika,
Köszi a sok infot, bár én ezt már átböngésztem...
PC babakocsiról esetleg neked nincs infod?

Ikky,
Köszi a babakocsis infot!
A sportrésznél is fontos még, hogy két irányból tolható legyen?
Ez azért elgondolkodtató...
Nektek hányas kocsitok van?

Kitti,
Hát te is előkerültél???? Mesélj lécci, a leszívás óta nem láttalak! Mi lett a fagyibabáitokkal???

Ma találkoztam Emerenccel a dokinál, nagyon jól nézett ki!
vjulcsi
 
 


jajj lányok,én teljesen kész lettem a kismama halál hír hallatán :(
rögtön rá is kerestem (nem nagyon voltam képben) és megtaláltam a neten a cikket....ez szörnyű :(

Kép
hanyatka
 
 


Miciona! Bonn-ban lakunk,Nürnberget ismerem,3 éve ott dolgozott a férjem,bár akkor én csak 2 hetente látogattam.Ott sokkal jobban tetszett.


Bodzim,Ikky köszi az infókat.

Kata! a minőség ok, a mennyiségről még vitatkoznék :) :wink:

Chilike merre jársz? sajnálom,hogy újabb körre van szükség tapéta ügyben.

Nagyon cukik a pocaklakó fotók lányok.

Julcsi, örvendek,hogy Apánknak jó kedve volt ( kicsit irigykedem is, mert hiányzik ) és minden rendben van veletek.
Akkor idén még lesz egy kukucska? most is volt uh?
Mondta,hogy mekkora Szonja?

Kép
hanyatka
 
 


Hanyattka,
Nem, nem volt UH, csak dopplerrrel megnézte a szívhangot, így nem is tudom mekkora most Szonjababa, de olyan 700gr lehet saccperkábé :) Nekem nem csinált olyan kézrátétes méretbecslést, mint Rencsikének :D

Igen, még egyszer menni kell, de nem bánom, mert akkor viszek valami meglepetést neki karácsonyra :)

Chilike,
Téged az előbb kifelejtettelek :(
Ügyi vagy, hogy nem idegesíted magad a tapétán, minek is, úgyis kész lesz, nem? 1-2 hét ide-oda, nem számít.
De ugye majd teszel fel képet, léccilécci? :D
vjulcsi
 
 


Rencsi! hogy vagytok ma?

Kép
hanyatka
 
 


Hanyattka és te hogy vagy egyébként?
Irok majd holnap levélkét én is... vagy most te vagy a 'soros'? Nem emlékszem....
vjulcsi
 
 


:) kézrátétes nekem sem volt. Lehet azt csak a végén teszi :)

Nem mesélsz semmit,megvolt az aji átadás vagy még nem ért haza férjecske?

Kép
hanyatka
 
 


sziasztok,

nálam a helyzet változatlan, már csak a szerdai teliholdban bízok.... :wink:

Bodzuska,
köszi az információkat, bár ezeket én már áttanulmányoztam, a popsi krémet viszont még nem kaptam meg.Át küldöd majd? Reméljük most már hamarosan kelleni fog.... :D

hanyatka,
én is a hatása alatt vagyok, szegény férje...egyszerre veszíti el a párját és a gyerekét....ez szörnyű..... :cry:

Kittike,
mi van veled? úgy eltűntél, hónapokkal ezelőtt.....

Libuska,
látod nem volt nehéz a képfelrakás, nagyon édike a bébi!!!

Moncsika,
érthető volt a teszveszes gyorstalpaló?

Chilikém,
az utolsó vérvételes papírom az volt, hogy fehérje sok......de nem volt konkrét szám. Péntekre lesz meg az új vérvétel majd megírom ott mi szerepel.

Kép
rencsi79
 
 


én jól köszi,tegnap mi is voltunk dokibánál,volt uh is meg ctg is,Patrícia hozta a formáját,végig rúgdalta a ctg tappancsokat :)

most te vagy a soros :)

Kép
hanyatka
 
 


A kézrátétes csak azért volt, mert nem tudta lemérni, és mondani akart valamit....és Apánk nagyon viccees tud lenni :D :D

Julcsika,
te miért nem a vacsin vagy?????

Kép
rencsi79
 
 


na itt is vagy Rencsi :)
akkor bízzunk a teliholdban?

Igen bizony Apánk egyben vicces is meg szigorú is,ezért imádjuk,nem?

Kép
hanyatka
 
 


Most haza férjecske, de természetesen még telefonál, persze az asztal 8-ra van foglalva. Hát ilyen az én férjem :D
De mindjárt megyek most már :)

Hanyattka,
Na akkor holnap írok! :)
Ugye most hetente jársz ctg-re? És mit mutat? Gondolom Patrika még nagyon jól érzi magát bent?

Rencsikém,
Én is pont azt néztem, hogy telihold lesz, eszembe is jutott, hogy na vajon milyen hatással lesz ez Domikára???
Bocs a mai beszélgetésért, elment hirtelen a térerő a lépcsőházban, de holnap itthon leszek!

Ja és lányok képzeljétek, a mai ajándékozás elmarad, mert férjecske is saját kezűleg akar valamit készíteni, viszont a munkahely-váltás miatt most nem volt ideje, így ma vacsi, szombaton meg ajándékozás :)
vjulcsi
 
 


Szegénykék! Ez szörnyű!
Barátaink beoltatták magukat+ a 4gyereket, erre a kicsi (5éves) intenzívre került másnapra. Lélegeztetőgépre...
Itt nem lehet okosnak lenni szerintem. Annyi pro-kontra érv van.
Engem nem is oltanának, mivel szoptatok, Eszti kicsi hozzá, Apa a kérdés, de mi úgy gondoljuk, nem oltatunk.
Még soha nem voltam/voltunk influenzásak, de ez sem jelent semmi. Pedig engem a gyerekek agyon ölelnek, puszilnak 18 éve. A kollegáim kidőlnek, visszaesnek, én még el sem kaptam eddig egyszer sem. Ezt nem lehet előre kiszámítani. Én bízom a szervezetemben és Eszti szervezetében, védettségében + Apáéban is. Természetesen nagyon odafigyelünka megelőzésre és bízunk az égiekben is. :D

Kép
bodza2005
 
 


Szép estét nektek Julcsika!

Még csak a szívhangot hallgatják/nézik,ekg szerű papírt nyomtatnak.Ez otthon is így van?

Kép
hanyatka
 
 


Julcsikám,
azért is írtam smst, hogy majd holnap folytatjuk, délután csörgök.
Remélem a telihold elindítja kifelé Domikát!!!
Akkor jó vacsizást!
puszi

Kép
rencsi79
 
 


Kismamikáim! Tudom, h Nektek már elküldtem és örülök, h áttanulmányoztátok, csak gondoltam az újaknak és leendőknek ;-) sem haszontalan.
Julcsikám! A Keresztfiaméknak volt, annak nem volt baja, de az üzletben azt mondták, amikor mi néztünk kocsit, h sokat visszavisznek, mert eltörik valami, amire nem emlékszem.
Kézrátét a végén van. Nekem halál pontosan megmondta Apánk ezzel a módszerével. :lol:
Pedig korábban 3,5kg-ra saccolta, a legvégén mondta, h 4kg lesz. Bejött. :D A kis Cukikánk nem egy véznaság, az már biztos. :D Annyira imádom Csajok!!!!!! Olyan kedves mindenkivel és megsimogatja az emberek arcát, van, akit meg is puszil, de azt is leveszi, aki nem ok. ;-) Nagyon kiegyensúlyozott és iszonyú bátor. A nagy ugatós kutyáktól sem ijed meg, nem is értem. Annyira ügyesen elkapja a labdát már 6hónapos kora óta és tökéletesen irányba visszadobja nekünk, olyan kis ahnyag eleganciával. :lol:
Este olvasok vissza és írok még. Cuppppppppppppppppppppp

Kép
bodza2005
 
 


Rencsikém! Hajrá Domika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Nagyon szép szülést/születést kívánok!!!!!!!!!

Kép
bodza2005
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?