Sziasztok!
Kati,
üdv köztünk! Gratulálok a babához!
Zizi,
így utólag is boldog félévest Flórának
Örülök, hogy mégsem annyira szigorú a diéta. Azóta voltak tünetek, vagy minden rendben?
Kati,
örülök, hogy jól sikerült a buli, a torta, meg minden. Nagyon édes Milán a képeken.
Zsuzsa,
mi a baj? Remélem nem komoly és gyorsan jobban leszel.
Vizsgához gratulálok és továbbra is minden elismerésem, hogy tudsz tanulni.
Szilvi,
bocs, hogy nem jelentkeztem. Mindjárt töltök fel képet a fiúkról
A képek nagyon jók és a rosszalkodós történetek nagyon helyesek
Oltásról,
nálunk volt rota, prevenart, lesz meningo, a barányhimlőt még nem tudom. A dokinő azért ajánlgatja, mert állítólag csúnya szövődményei lehetnek, amik régen nem voltak jellemzőek.
H1N1 ellen a család beoltatta magát, remélem Beni meg megússza valahogy.
Nálunk a családban két 9 éves gyerek elkapta. 40 fok feletti láz három napig. Nem lehetett egyszerű.
Orrszívásról,
a tengervizes spray nagyon jó. Sokat segít, ha az egyik orrjáratot befogod, a másikat szívod, miközben ott a füle felé elhúzod a bőrt. Ha ketten szívjátok, akkor ültetve jobb, mert többet lehet kiszívni, mint fekve. Náthás időszakba jó a párologtató.
Rólunk,
a 3hetes nátha után jött egy hét szünet, aztán most vírusos torokgyulladás lázzal. Nem tudom, hogy hol szedtük össze, de erősen elgondolkodtam, hogy járjunk-e úszni, illetve ringatózni, mert mindkét helyen találkoztam már beteg gyerekkel.
Az éjszakák katasztrófák, van hogy 5szor, 6szor kel fel. Nem tudom, hogy a betegség az oka, vagy a foga (dokinő szerint felül 4 jön egyszerre), de én már nehezen bírom, mert maximum 2 órát tudok egyhuzamban aludni.
Beni állandóan feláll (szinte bárhol), de a leülés néha még problémás, úgyhogy én segítek neki, mert ha elfárad elkezd sírni. Így azért nem sok dologra jut időm
De ha leültetem utána rögtön feláll.
Azt hiszem beindult a hisztikorszak. Ha valami nem úgy van, ahogyan ő szeretné, akkor előfordul, hogy visítva hátravágja magát. Az a szerencse, hogy könnyen elterelhető a figyelme, tehát nem tart sokáig a dolog. Dolgozom az ilyen helyzetek kezelésén, de egyelőre még nem találtam megoldást
Minden tippet szívesen fogadok.
Egyébként kukucsozik, minden zenére táncol, ad puszit, ezerrel tapsol. Szóval imádnivaló.
Néhány kép, ahogyan Boti itatja Benit
Reni