Sziasztok!
Én is a "felelőtlen" kismamák közé tartozom... Szerintetek ha elviszem a nőgyogyihoz pénteken a vakcinát, beadja? Mert nekem gyanús, hogy nem fogja...
De akkor ki? Egy oltópontba tuti el nem megyek a rengeteg kehes ember közé... Honnan tudjam, ott mi mást szedek össze?
És én is úgy gondolom, mint Jocó (Geri párja): többszázan (talán több ezren is) belehalnak a szezonálisnak becézett influenza szövődményeibe, de az nem hír. Most ez a szenzáció! Ezt a vakcinát kell eladni. Mondjuk az enyém is itt pihen a hűtőben, de vacillálok, hogy beadassam-e - és hát ugye az is kérdéses, hogy kivel adassam be. Remélem, a dokim nem akarja majd felnyomni a házidokimat (pláne, ha ő sem vállalja). Mindez akkor lényeges, hogy ha úgy döntök, mégis szuratok...
Alapvetően annyira szerencsésnek nevezhetem magam: én még sosem éreztem keményedni a hasam. Mondjuk ekkora hájréteg alatt nem is könnyű. Bár szerintem már fogy rajtam a háj, mert mindenki azt mondja, hogy nem is igazán változott a méretem az eddigi fél év alatt. De a babó meg mocorog, fickándozik, szóval valószínűleg minden rendben van vele.
Nem baj! Van épp elég tartalékom, bízom benne, hogy leeszi rólam, amire szüksége van!
Nóri-Juci: irigyellek titeket az extra sütizésért!
A mellszívón én is gondolkodtam. Egyelőre jegelem a témát. Majd meglátjuk, lesz-e szükség rá. Ráérünk akkor is megvenni, hiszen azt mindig lehet kapni boltban is, vaterán is, teszveszen is. Egyelőre úgy gondolom, megpróbálkozom a két kezemmel - ha szükség lesz rá.
Nem is tudom, mit akartam még....
Mindegy. Ha eszembe jut, majd megírom.
Jaaa!
Szerintetek nyáron kb. mekkora lesz a tappancsa a manónknak? Jó-jó, nyilván sok mindentől függ, csak a barátnőm hozott nekünk egy kis kocsicipőt, ami nem cipő, hanem egy kis szandálka. Nagyon cuki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2009.11.30 22:11-kor.