Sziasztok!
Van laptopom, fekvős pózból pötyögök...
Ági! Olvastam ám, hogy kérdezzek rá az oltásra, és akartam is, mert érdekel, változott-e az álláspont... Aztán amilyen ideges voltam, hogy minden rendben legyen Rékával, természetesen elfelejtettem.
Bocsi, csatlakozom a dokinál szenilissé váló és bénázó kismamákhoz, ha még van felvétel!
Huhúúúúúúúúúúú! még csak 3 kilo? Nem semmi!
Elevitet szedtem Gézánál a 20. hétig, aztán ritkítottam, 2-3 naponta szedtem csak be. Mondjuk nem emlékszem, hogy mekkora fejkörfogattal született.
Plömi! Jót derültem én is a sztorin!
Oltás: a héten megkapta férjem és a fiam is, én meg a sok henyélés miatt úgysem megyek sehova, tehát védve vagyok, hacsak a család egyéb tagjai nem hoznak nekem vírust ajándékba.
Vitaminok: Én femibiont szedek, + eddig MagneB6, amit ugye cseréltünk Magnézium Citricumra, most azt nyomatom. Van még a vas, és C vitamin.
Összehúzódás és keményedés... hát én már egyszer ugye voltam várandós, mégsem tudom pontosan megmondani, mi a különbség, a dokinak szépen körbe szoktam írni amiket érzek, az a biztos.
Szerintem az összehúzódások a mensis görcshöz hasonlóak, én azzal egyeztetem. Most ez az, ami épp túl sűrű meg erős és korai nálam. EEzenkívül néha azt érzem, mintha hirtelen teliraknák kővel a hasamat és az húzna le. Na az olyan keményedős érzés kicsit.
Ildikó! Ez a fogas doki remélem csak túlzásba vitte a dolgok ecsetelését, mert nagyon rosszul hangzik.
Fiamnál használtam Parodontaxot, most nincs rá szükség egyenlőre...koppkoppkopp.
Anita! Gondolom köpni-nyelni nem tudtál, hogy elhajtottak az oltással... pedig ezt nem hiszem, hogymegtehetnék. én mérgembe lehet, hogy betegjogi tanácsadóhoz fordultam volna...
TKriszta! Akkor hajrá fiúnév!
Buba! a cicás témához sajna nem tudok érdemben hozzászólni, de ha aggódsz emiatt, szerintem tuti el tud küldeni a házidoki is ilyen vizsgálatra...
Orsi! Hú, ez az oltós dolog durván hangzott... remélem, csak riogatás, bár meg tudnám érteni, hisz újszülöttekről van szó. Mondjuk anyukát ott helyben a szülészeten már fölöslegsen oltogatják, mert 2 hét a védettség kialakulása. Midenesetre párommal biztos helyre tetettem az oltós papírját!
Attól én is félek, hogy ha járvány lesz, nem jöhetnek látogatók. Bár nekem csak páromra és a fiamra lesz igényem abban a pár napban...
Melinda! Pihi! Keményedéssel és összehúzódásokkal nem szabad viccelni! A munkát addig végezd, amíg jólesik, de ha úgy érzed, senkinek egy szava sem lehet, ha lelépsz táppénzre... Emberi egy főnök a kismamát még jobban leterhelni... Vigyázz magadra!
Doki mit mondott?
Celluxmag! Mindenki tegnap volt a Halásznál?
Én 3/4 5-kor végeztem nála...
Szerintem már megszünt ez a hovatartozós dolog, bár nem tudom, ha nincs választott orvosod, akkor hogy működik. Területileg Újpest szerintem ÁEK...
No és akkor mi: méhszáj/nak maradt 2000
de mivel vannak görcsölések, marad a pihi üzemmód is. Magnéziumot megtartjuk, mást egyenlőre nem ír, ha nem lesz rosszabb a dolog. Csüt és pénteken már néha jól is éreztem magam rövid időszakokra. Viszont a talponlét nem esik jól. Azt mondta, a vékony testalkatú anyukák sűrűbben panaszkodnak görcsökre... Erre hazajöttem, és elájultam, hogy dagad a combom...
Na ennyi elég belőlem asszem egy ideig.
Dolli