Sziasztok,
hát nagyon lemaradtam, úgyhogy megpróbálom mielőbb bepótolni a lemaradást...
A hetem nagyon gyorsan eltelt... anyuéknál voltam 2 napot, majd anyu jött fel hozzánk segíteni nagytakarítani... jobbanmondva kitakarítottak a nővéremmel és a húgommal helyettem... ja és szombaton este a húgommal feldíszítettem a lakást adventi díszbe... már tényleg csak a karácsonyfa hiányzik.
Szóval velem amúgy minden ok... a babó már befordult, reméljük így is marad... Amúgy növekszik ezerrel, pénteken voltunk UH-on, minden ok, de a párom mivel nem látott semmit, így megbeszéltük, hogy az lesz a közös névnapi ajándékunk, hogy elmegyünk babamozira a héten. Gyorsan be is jelentkezek.
A szüléstől én nem félek... még... persze az utolsó időben biztosan beparázok majd...
Megvettünk egy pár dolgot a bébinek... kókuszmatrac, lepedő, textil pelenkák stb... szóval még ugyan rengeteg dolog hiányzik, de már haladunk...
lassan de biztosan.
Kakti... szerintem jövőhéten kezdjük a felkészítőt, mert holnap megyek dolgozni, és biztosan nem tudok eljönni előbb...
Persze, csak ha neked is jó...
Viszont lenne egy kérdésem... tud valaki egy jó kis krémet ekcémára??? Iszonyatosan csúnya a kezem, és éjszaka is arra kelek fel sokszor, hogy vakarom... borzalmas.
Na egyenlőre ennyi, megyek, eszek valamit, mert még nem ebédeltem, és korog a pocakom.