Új privát üzeneted érkezett!

zsizell: Nem lehet hogy a karácsony miatt előrébb hozták egy héttel az egészet? Talán ezért volt kiírva.
vicky79
Budapest III. kerület

Bár most nézem, hogy a 9-e a második hét szerda.
vicky79
Budapest III. kerület

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá, én már nem tudom :roll: :lol: de kezdek beleőrülni :lol:

Kép
zsizell

azért második hét, mert minden hónap második hetén kezdődik-ezt írták.

Kép
zsizell

lara: És ha egyszerűen csak nem tennétek bele a rácsokat? Vagy a kiságy oldala egyben van? Lehet egyébként ilyen fél-kiságyat kapni, csak nem használható túl sokáig és jó drága.
vicky79
Budapest III. kerület

zsizell: Most akkor nem értem, hogy mit nem értesz. Lehet hogy a szülőszoba látogatás maradt ki. Nem mindegy? Az a lényeg, hogy a 18 órás előadást tették 9-re. Ha bizonytalan vagy, akkor legfeljebb hívd fel a rendelőt.
vicky79
Budapest III. kerület

Én majd a neonatológusos előadásra lennék kíváncsi, valahogy megpróbálok elmenni rá. Érdekelne hogy mi fog történni a babámmal a cukrom és az esetleges koraszülés miatt. Bár csak akkor, ha a dokim engedi.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: lassan már én sem értem, hogy mit nem értek :lol: Na jó , csak viccelek. Ott leszek 9-én 18-kor ez a tuti. KÖszi, az eszmecserét. :wink:

Kép
zsizell

Nálunk most szerdán lenne az első szülésfelkészítő, de most jutott eszembe, hogy látogatási tilalom van. Remélem nem marad el :? Ebéd után fel is hívom a kórházat.

Boruska: sajnálom a rossz kedved. Küldök neked vidító kacsákat! ;)
Kép
zuzmooo

zsizell: Hát szívesen, nincs mit. :D Én ráérek.

zuzmoo: Nagyon édesek ezek a kacsák.

boruska: Nem is mondtam, kacsás pelenkázó lapot vettünk és a bordűr is kacsás, amit kinéztem. Remélem kapunk is majd olyat.
vicky79
Budapest III. kerület

Fuuu, csajok, :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

vicky: igaz, hogy én nem tüdőérlelőt kapok, hanem heti 1x250 mg Proluton-t az asszem női nemi hormon-t tartalmaz, pontosan hydroprogeszteron karbonát :shock: (ne kérdezzetek ennél többet nem tudok)
én akkor pisiltem rengeteget amikor reggeltől egész nap csorgott a magnézium infúzió. Még wc-re és az infúzióval a kezembe mentem és odabent meg felakasztottam a törölközőtartóra.
stephie

Helló lányok!

Ma jó nagy kört futottam. De már végre itthon....

Légzésfigyu:

AC300: csak légzésfigyelő, nincs benne bébiőr
AC301R: légzésfigyelő+bébiőr régebbi típus
AC401: digitális légzésfigyelő és bébiőr. Kezesebb az esélye, hogy befogod a taxiállomás beszélgetéseit, viszont a vasbeton leárnyékolja, szóval panelba óvatosan

AC420: csak bébiőr, nincs légzésfigyelő lapja

AC201: régi típus légzésfigyu+bébiőr
AC100: régi típus csak légzésfigyelő

Ami nem bébiőrös, annak nincs szülői egysége, szóval ha a baba külön szobában lesz, semmiképp nem ajánlom. Hangosan csipog, de nem annyira, hogy egy másik szobában is halljad!
Vendég

Köszi Nóri. Az avent oldalán is szétnéztem, de ott csak az újabb típusok voltak fent. A régiekről nem írtak semmit. Nekem ezek közül talán a 201-es lenne a legjobb.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky! Az a nyálkás izé amit írtál nekem is van és azt mondta a dokim, hogy az csak sima folyás, csak egyszerre kicsit több távozik, de nem kell megijedni tőle.

Hát csajok! Megmondom őszintén már kezd fárasztani az egész napos munka. :shock: Jó lenne egy kicsit lefeküdni és kinyújtózni. Picit fájdogál a derekam is a sok üléstől. Megyek sétálok egyet hátha jobb lesz kicsit.

Légzésfigyu: Én AngelCare-t kaptam. Már otthon van az ágyneműtartóban :lol: de hogy azon belül milyet azt senki ne kérdezze, mert foggalmam sincs. Max ha valaki szeretné akkor ha hazamegyek megnézem. Azt tudom, hogy ez tesóméknak nagyon bevállt.

Boruska! Fel a fejjel. Biztos, hogy ez az időjárás is rátesz egy kicsit. Ha leesik az első hó biztos mindenkit feldob majd :lol: Jah, már mondtam az embőcnek, hogy szerezzen be egy szánkót, mert tuti akkor lesz derékig érő hó mikor menni kell szülni és akkor majd behúz szánkón a kórházba :lol: :lol: :lol:

bellerreni
Eger

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Beszéltem a kórházzal: Amíg látogatási tilalom van, addig biztos elmarad minden szülésfelkészítő. Igazán a jövőheti, a szülőszoba látogatás érdekelt volna. Nem hiszem, hogy idén még feloldanák a tilalmat. :cry: :cry: :cry:
zuzmooo

Reni, nekem meg már full nyűg a melo!!! Reggel úgy keltem, hogy be van durranva a derekam, de annyira, hogy ugy birok menni, hogy kicsit huzom magam után a jobb lábam :shock: :shock: ez mitől lehet? :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Reni!
Gátmasszázsnál a más eszközt nem másra értettem, mint az urad szerszámára. OK????? :lol: Szóval ne örüljön annyira, mert azt nem azzal kell csinálni! :D
Vendég

Apa: hogy mit csinál apa kint?
ezt:
http://209.85.135.132/search?q=cache:3W ... clnk&gl=hu
Vendég

Hello, hello Mindenki!

De jo nektek, nem sokara talakozo, mennek en is.... Bar most epp holnap jon hozzam egy Magyar lany aki nem reg szult, igy jo lesz kicsit kifaggatni a terhessegerol.

Legzesfigyelore vadaszok eppen en is. Mar ki is neztem ebayen, csak meg varni kell egy napot.

Most meg meghivtak a kedvesem karacsonyi ceges vacsorajara, igy vennem kene valami csinosat... Ruhat nem akarok, mert a bokam vizesedik rendesen, cipot sem tudom milyet kene felvenni hozza. Igy marad valami csini felso de most el kene menni vasarolni ahhoz meg nincs kedvem egyaltalan. Huh micsoda dilemma... :shock:

Kép

Kép
editmk

Nóri! Jah most már értem... :oops: Egyébként ő tényleg szívesen megcsinálná, annak is nagyon örülne. Totál p..ci függő :lol:

Edit! Szerintem ráült a drágaságod valami idegre és azért van ez. Már nekem is volt hasonló, majd egyik reggel úgy ébredtem, hogy semmi bajom sem volt.

Vettem télifagyit. Nagyon megkívántam, de már ez sem olyan, mint a régi, de azért gyorsan benyomtam egyet és most szemezek a másikkal is :lol:

bellerreni
Eger

Hányingerem van és ég a gyomrom! :? Mi a fenét egyek???? :cry:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.13 20:43-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

nóri: Valami semleges ízű keksz esetleg?
vicky79
Budapest III. kerület

Hát, nemtom Reni.... lehet a tegnapi otthon hadművelet sok volt, a főzés, egész ház kitakarítása, plusz a bazi nagy udvar összetakaritása :shock:
Nóri: háztartási keksz, ropi, pogácsa

Edit

Kép
ézsóné

Edit! Azért vigyázz magadra. Nem ér annyit az egész ház tisztasága, hogy utána bármi baj legyen...

Nóri! Nekem az elején a gyömbér jött be. :lol:

bellerreni
Eger

Nóri! Fej-fej mellett a halacskáid :lol: :lol: :lol:

bellerreni
Eger

Én nemnormáis vagyok!!!! Betömtem egy nagy adag csípős töltött káposztát tejföllel, meg kenyérrel! :oops:
És tolnék rá valami pudingot! Jáj!

Lassan el kellene hozni a babakocsit meg ilyeneket anyutól. Mondjuk januárban. Semmi kedvem tárolni őket a lakásban... :roll: Addig nem tudok bútort simizni! :-)
Vendég

télleg Nóri, fej-fej mellett vannak 8) 8) 8) 8) 8)

Edit

Kép
ézsóné

Eddig is így volt, csak az elején Luca volt elöl pár mm-rel. Most Noncsi kielőzte. :lol:
Vendég

Gyomorégésre nekem a Ham-Let bejött. Mást nem is próbáltam. Egyébként egyre többet van nekem is hányingeres érzetem napközben és reggelenként... :?

Kép
erusverus

sziasztok!

Na, egy kicsit összeszedtem magam...
Zuzmoo, köszönöm a kacsás képet, tényeg felvidított, meg a többieknek is a lelkimasszázst :)
Bejöttem dolgozni, bár inkább csak megmutatni magam, mert sok dolgom nincs. Bementem az Árkádba útközben, és találtam egy pár tök jó ajándékötletet, attól valamelyes felvidultam.

Anyuméknak digitális képkeretet akadok adni - van valakinek tapasztalata vele? Milyen a jó, mit kell tudnia? Teljesen süti vagyok az ilyen dolgokhoz.

Nemsokára megyek az egyetemre megtartani az előadást egy csomó rendszerváltás után született suhancnak :), biztos lelkesek lesznek :)

boruska

Viki, jó lenne, ha a rácsokat külön külön lehetne beletenni, de egybe vannak az oldalak :(
Biztos lehet kapni ilyen leengedhető oldalú babaágyat, de nem akarok másikat, ha már ez van. Vagy ezt szétvagdossuk, ha meg nem lehet, akkor marad így :roll:

Nóri, jaszóval kirándulni van az urad!!! Én azt hittem, hogy munka ügyben ment oda. Azta milyen szuper körút! Na ilyenre én is elmennék, isteni! Ha nem lennél babás, gondolom te is mentél volna..
lara

csajok, a lista ami fent gmail-en, a Nór+Ildis, na azt sasoltam, gyogyszertárbol azon kivűl egyéb valami?

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok,
hát nagyon lemaradtam, úgyhogy megpróbálom mielőbb bepótolni a lemaradást...
A hetem nagyon gyorsan eltelt... anyuéknál voltam 2 napot, majd anyu jött fel hozzánk segíteni nagytakarítani... jobbanmondva kitakarítottak a nővéremmel és a húgommal helyettem... ja és szombaton este a húgommal feldíszítettem a lakást adventi díszbe... már tényleg csak a karácsonyfa hiányzik.
Szóval velem amúgy minden ok... a babó már befordult, reméljük így is marad... Amúgy növekszik ezerrel, pénteken voltunk UH-on, minden ok, de a párom mivel nem látott semmit, így megbeszéltük, hogy az lesz a közös névnapi ajándékunk, hogy elmegyünk babamozira a héten. Gyorsan be is jelentkezek.
A szüléstől én nem félek... még... persze az utolsó időben biztosan beparázok majd...
Megvettünk egy pár dolgot a bébinek... kókuszmatrac, lepedő, textil pelenkák stb... szóval még ugyan rengeteg dolog hiányzik, de már haladunk... :) lassan de biztosan.

Kakti... szerintem jövőhéten kezdjük a felkészítőt, mert holnap megyek dolgozni, és biztosan nem tudok eljönni előbb...
Persze, csak ha neked is jó... :)

Viszont lenne egy kérdésem... tud valaki egy jó kis krémet ekcémára??? Iszonyatosan csúnya a kezem, és éjszaka is arra kelek fel sokszor, hogy vakarom... borzalmas.

Na egyenlőre ennyi, megyek, eszek valamit, mert még nem ebédeltem, és korog a pocakom.

Barbi

KépKép
hbarbi80

Boruska, mi nászajándékba kaptunk egy digitális képkeretet, de nem az igazi... Szemcsések a képek, kicsi is valójában, és április óta kb. 2x kapcsoltuk be. Biztos van több fajta is, ennek én magam nem néztem utána.
A miénk 7" digital photo frame.
Én nem ajánlom.

Kép
erusverus

erusverus, köszi az infót - én is vmi nagyobbat szeretnénk - a felbontását nem tudod véletlenül? Azon vacillálok, hogy a 640*480 elég nagy?

barbi: én ftorocortot kentem az ekcémámra még régebben és nagyon jó volt, csak nem tudom, babásan szabad-e - bár ennyire előhaladottan tán már nem árt. Viszont iratni kell dokival, recept nélkül nem adják.

http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... kenocs/653

boruska

OKés Barbi!
Mehetünk jövő héttől. :)
A többit majd MSN-en, meg priviben megdumáljuk. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Edit, én ezeket írtam össze magamnak a gyógyszertári bevásárláshoz:
(biztos van közte olyan is, amit máshol is meg lehet venni, vagy érdemesebb máshol venni)

Gyógyszertárból:
• Popsikrém
• Fürdetőkrém
• Hintőpor
• Babaolaj
• 70%-os alkohol
• steril gézlap
• biztonsági fültisztító
• Garmastan mellápoló kenőcs
• Szilikonos bimbóvédő (....... db)
• Lázmérő
• Vízhőmérő
• Szobahőmérő
• Porszívós orrszívó
• Lekerekített végű körömvágó olló
• Körömvirágkrém
• (Panadol)
• Tena bugyi (......... db)
• Tejserkentő teakeverék
• Parodontax fogkrém
• Corsodyl szájöblítő oldat

Kép
erusverus

A 640*480 képfelbontás általában a netes képekhez elegendő. De nem tudom, hogy mutat egy digit keretben... :? Mi is nézegettünk ilyet
Sőt!
A főnökömnek ilyet vett tavaly a banda, asszem a szülinapjára. :)
Megérdeklődjem, milyen típus volt? Az - úgy emlékszem - elég szép képeket mutat. És hát persze minden attól is függ (feltétlenül), hogy maga a kép, ami fel van rá töltve, milyen minúségű!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ezekből a gyógyszertári dolgokból jópárat receptre kell kiváltani (legalábbis mifelénk a gyerekorvos küldi a védőnővel a szülés előtti családlátogatáskor).

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

inditonak milyen pelenkát vesztek? pampers active baby-t?

Edit

Kép
ézsóné

inditonak milyen pelenkát vesztek? pampers active baby-t?

Edit

Kép
ézsóné

Boruska, sajna nem találok se a gépen, se a dobozán se a használati útmutatóban felbontásra vonatkozó adatot. (Vagy csak nem vettem eddig észre.. :? )
De talán kipróbálhatod az üzletben! Mi ugye ezt nem tehettük meg, mivel ajándékba kaptuk.

Kép
erusverus

Mi Pamperst fogunk használni, mert Apa azt tud hozni ócsóért a gyárból. Asszem a Pampers Premium Care-t.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, én is úgy tudom, hogy (pl. az én listámban szereplő dolgok közül is) sok mindent receptre kell majd megvenni, de hogy mikor kapunk a védőnőtől receptet, arról fogalmam sincs. Főleg, mivel, azt mondta, hogy az utsó, terv szerinti látogatásra már lehet, hogy nem jön el. Kb. 2 hét múlva megyek hozzá, akkor rákérdezek. Sőt, lehet, hogy addig egyszer még beugrik hozzám. Volt már olyan, hogy keresett, csak mert éppen a házban jött egy másik családhoz. De nem szólt előtte, én meg pont nem voltam itthon...

Kép
erusverus

Az én babás ismerőseim a DM-es és Rossmannos pelusokat ajánlják nagyon. Olcsóbb, mint a Huggies meg a Pampers, és ugyanolyan jó, meg gumis derekú. Szerintük. Én ezeket fogom kipróbálni.

Kép
zsizell

Én Axxo-t vettem, attól a csajtól akitől ruhákat is. Van benne néhány Libero, Pampers, Huggies és Helen Harper is. A 99 pelust ideadta 2600-ért. Reméljük beválik. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Az jó olcsó volt! Így legalább ki tudsz próbálni több félét, hogy melyik válik be. Én is kis kiszerelésűt veszek majd, és kipróbálok többet is.

Kép
zsizell

Emlegettem a védőnőmet: kb. 10 perc múlva hívott is, hogy jön hozzánk csütörtökön. :)

Sőt, hívott a szülésznő is, hogy 12-én vagy 13-án mehetünk hozzá a klinikára, csak férjemtől kérnek igazolást, hogy beoltották H1N1 ellen. Rám azt mondta, hogy én bemehetek anélkül is.

Pelus: egyik ismerősünk mondta, hogy nekik a tecsós pelus is tökéletesen bevált, és így ezen spóroltak a legtöbbet.

Kép
erusverus

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?