Sziasztok!
Chili!! Én néztem anno a Baby Controllt, annak van ikres változata, amit egy ágyba is be lehet tenni, akkor mindkét babának 1-1 lap áll rendelkezésre, de lehet 2-2 lapos verziót is használni, ha később külön kerülnek, vagy extra nagy a babaágy. (Tudod, én az elején, amig úgy nézett ki, eleve egy ágyba tettem volna őket)
Hol vetted a szopi hálóinget??? Nekem is ilyen tetszene, nem a "nagymama" fazon...
Nemsoká kész lesz akkor a szobátok! Kérdezzétek meg, hogy hány nap alatt szárad a ragasztó, mert többféle van, van ami 2 nap, van ami 2 hét alatt szárad. Plussz, ugye nem mindegy, hogy mennyit tudtok szellőzteni, ha egész nap, akkor a szag is hamarabb kiszellőzik, ha csak napi pár órát, akkor több idő kell. Nedves időben lassabban szárad a ragasztó és a festék is, száraz időben gyorsabban. Plussz, ha glettelnek is, ugye annak is száradnia kell, mi a festék előtt 3 napot hagytuk száradni a glettelést. (Amig újitottuk a régi lakást és ezt a házat saját kezüleg, ezekből nagyon kiokosodtam. ) Lassan elmehenék dolgozni is valami mesterember keze alá...
A munkások meg nem vendégek, ez tény, de tudod, minden munkás szivesebben (és jobban) dolgozik olyan munkáltatónál aki kedves vele. És tudnék mesélni néhány dolgot, hogy mit csinálnak olyan helyen, ahol bunkóznak velük....
Julcsi! Örülök, hogy jól vagy, remélem a köhögésed elmúlik, de ha sűrűsödni kezdene, hivd fel apánkat mindenképp!
A baruha vásárlással kapcsolatban, nem akarom úgy várni ezt a babát, hogy egyfolytában attól rettegjek, hogy jaj, valami baj lesz. Igy is néha az az ember érzése, mintha nem is lenne terhes, most is, ahogy irom ezt a levelet, mert ugye még nem érzem mozogni. De amikor babaruhákat nézegetek-válogatok, akkor teljes tudatában vagyok annak, hogy nekem május-júniusban egészséges kisbabám lesz. Mostanában olyan sok negativ gondolat gyötört, amikor viszont igy nézelődök-vásárolgatok akkor olyan pozitiv érzések fognak el, és jobban szeretném, ha a babám ezt érezné. Hogy várjuk, szeretjük, készülünk a születésére.
Voltunk tegnap a Bergonban is, nekem nagyon tetszettek a kocsik, meg ide praktikusak is, de azon jót nevettünk a párommal, hogy a kocsik felébe még ő is belefért volna a maga 80 kg-jával.
Megkérdezte az eladó, hogy "Látom baba lesz. Márciusra várják???:shock: De hirtelen magam sem tudtam, hogy mikorra is...
Hanyatka! De furcsa, hogy nektek is minden készen áll már!!! El sem hiszem, hogy idáig is eljutunk egyszer!!!
Rencsi!!!! Nagyon nagy a csönd!!!! Csak neeem
Ecskati!!! Dehát már megmondtuk hogy kisfiú kell ennél több???
Nagyon jó lehetett a 4D, főleg, hogy a saját kisbabátokat néztétek!!!
A puszis fotó nagyon édes! Szép nagy má a pocid, ott már van mit simogasson Ercsiapu!!!