Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok Csajok,

Gyors bekukk, nem tudtam mindent elolvasni.

Chili, mi is festettük Marci szobáját és Apánk azt mondta, hogy legalább egy hónap mire kiszellőzik rendesen, szerencsére másfél hónap múlva született, addig állandóan nyitva volt az ablak, bár akkor még jó idő volt.

Julcsi, örülök, hogy jobban vagy.

Katám megpusziltam helyetted, Nagyon jó a pocak puszis kép. :D
Kérünk képet a törpiről. Mi is a genesisbe voltunk és nagyon király volt.

Engem sem érdekelne a járvány, csak Marcit féltem, mert Apa sok ember között van, ezért oltattuk be magunkat, hogy haza ne hozza. Még olyan kicsi, nem tudni, hogy reagálna egy ilyen magas lázzal járó vírusra.

Rencsi szivem, hogy vagy?
Domi még élvezkedik odabent? Nekem is azt mondta először Apánk, hogy Marci megáll 3,5 kg-nál, aztán mégsem állt meg. Nem akarok károgni, de ha a feje nagy, nem valószínű, hogy kicsi lesz a súlya, és Domi fejéhez a 3kg, szerintem elég kevés lenne. Bár Apánknak legyen igaza, elég az a 3kg, majd kint megnő. :lol:

Marcika egy porszívó, annyit eszik, hogy hihetelen. Ma kiváncsiságból mérem, hogy mennyit eszik. És ki vagyok akadva.
1-kor és fél 5-kor evett 140-et, majd fél 7-kor 70-et, fél 9-kor 80-at, fél 10.kor 110-et és negyed 11-kor 40-et, most alszik. Muci normális ez???????
Ja és 5kg, egy hetesen 4kg hoztuk haza, tehát 3 hét alatt hízott 1kg. :shock:
Most nem tudom mit csináljak, vagy rendben van ez így?

Kép
gmelcsi1
 
 


Chilike, írtam privit.

Melcsikém! Ez szép teljesítmény! :lol: :lol: Szerintem -persze az én véleményem tudományosan abszolút nem megalapozott - amíg hízik és nem fogy, addig nem kell aggódni!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Sziasztok!

Chili!! Én néztem anno a Baby Controllt, annak van ikres változata, amit egy ágyba is be lehet tenni, akkor mindkét babának 1-1 lap áll rendelkezésre, de lehet 2-2 lapos verziót is használni, ha később külön kerülnek, vagy extra nagy a babaágy. (Tudod, én az elején, amig úgy nézett ki, eleve egy ágyba tettem volna őket)
Hol vetted a szopi hálóinget??? Nekem is ilyen tetszene, nem a "nagymama" fazon...
Nemsoká kész lesz akkor a szobátok! Kérdezzétek meg, hogy hány nap alatt szárad a ragasztó, mert többféle van, van ami 2 nap, van ami 2 hét alatt szárad. Plussz, ugye nem mindegy, hogy mennyit tudtok szellőzteni, ha egész nap, akkor a szag is hamarabb kiszellőzik, ha csak napi pár órát, akkor több idő kell. Nedves időben lassabban szárad a ragasztó és a festék is, száraz időben gyorsabban. Plussz, ha glettelnek is, ugye annak is száradnia kell, mi a festék előtt 3 napot hagytuk száradni a glettelést. (Amig újitottuk a régi lakást és ezt a házat saját kezüleg, ezekből nagyon kiokosodtam. ) Lassan elmehenék dolgozni is valami mesterember keze alá...
A munkások meg nem vendégek, ez tény, de tudod, minden munkás szivesebben (és jobban) dolgozik olyan munkáltatónál aki kedves vele. És tudnék mesélni néhány dolgot, hogy mit csinálnak olyan helyen, ahol bunkóznak velük....

Julcsi! Örülök, hogy jól vagy, remélem a köhögésed elmúlik, de ha sűrűsödni kezdene, hivd fel apánkat mindenképp!
A baruha vásárlással kapcsolatban, nem akarom úgy várni ezt a babát, hogy egyfolytában attól rettegjek, hogy jaj, valami baj lesz. Igy is néha az az ember érzése, mintha nem is lenne terhes, most is, ahogy irom ezt a levelet, mert ugye még nem érzem mozogni. De amikor babaruhákat nézegetek-válogatok, akkor teljes tudatában vagyok annak, hogy nekem május-júniusban egészséges kisbabám lesz. Mostanában olyan sok negativ gondolat gyötört, amikor viszont igy nézelődök-vásárolgatok akkor olyan pozitiv érzések fognak el, és jobban szeretném, ha a babám ezt érezné. Hogy várjuk, szeretjük, készülünk a születésére. :)

Voltunk tegnap a Bergonban is, nekem nagyon tetszettek a kocsik, meg ide praktikusak is, de azon jót nevettünk a párommal, hogy a kocsik felébe még ő is belefért volna a maga 80 kg-jával. :lol:
Megkérdezte az eladó, hogy "Látom baba lesz. Márciusra várják???:shock: De hirtelen magam sem tudtam, hogy mikorra is... :lol:

Hanyatka! De furcsa, hogy nektek is minden készen áll már!!! El sem hiszem, hogy idáig is eljutunk egyszer!!!

Rencsi!!!! Nagyon nagy a csönd!!!! Csak neeem :?: :?: :?:

Ecskati!!! Dehát már megmondtuk hogy kisfiú kell ennél több??? :wink:
Nagyon jó lehetett a 4D, főleg, hogy a saját kisbabátokat néztétek!!! :D
A puszis fotó nagyon édes! Szép nagy má a pocid, ott már van mit simogasson Ercsiapu!!! :D :lol:

Kép
kislibus
 
 

 
 

Melcsi!!! Anyatejtől szerintem nem lehet elhizni!!!! Nagyon édes, mint egy kis fokabébi!!! Szerintem örülj neki, legfeljebb ne csodálkoz, ha később lelassul a fejlődés üteme! Különben is mit tudnál csinálni? Nem adsz neki cicit??? De ha igy haladtok 3 hónapos korára kétszerezi majd a súlyát. :lol:
Nem baj, keresztlányom is ezt csinálta, utána lelassult a súlya, akkor meg anyukája folyton amiatt aggódott, az orvos meg mindig mondta neki, hogy nincs miért aggódni, a gyerek előre feltankolt..... :lol:
Nagyon ügyesek vagytok!!! Levegőhöz lassan elkezditek szokatni???

Kép
kislibus
 
 


Hali!
Libuska! Mesélj a kocsikról! Szépek? Milyen árban vannak? A honlapon nem írnak árakat...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Sziasztok,

de jó okat írtatok!!!! Vagyok még egyben, de már 2 napj aóránként vannak fájások, de nem sűrűsödik és ettől padlon vagyok.....éjszaka 6x keltem de semmi, mondta Dévai hogy ne pihenjek, meg meg is piszkált, attól hátha megindul, de NEM...... :cry: Még Apánk is mondta, hogy nagyon megszenvedem ezeket a fájásokat, ez nem szokott ilyen sokáig tartani...mert joslófájása sok mindenkinek van, de nekem már vannak rendes fájások is, mert ettől 1100 a méhszájam....
NEM BÍROM ezt a várakozást, minden nap minden órában várom, hogy sűrűbbé válik-e vagy sem....

Kislbus,
hú ez a betegséged durva lehetett....és ez most gyógyszer hatására 140e???Nekem nem sokkal kevesebb,mint neked alapból, 130 körül, csak azért mondta Apánk, hogy hú ezt gyorsan ismételjük, mert az elmúlt 2 hét alatt több mint 50.000-t csökkent....Dévai tud a "múltadról"?

Kép
rencsi79
 
 


Chilikém,
nem találom a cukros papíromat, csak a terhelésest, de ha jól emlékszem nekem is annyi volt kb. mint neked, nekem a terhesléses viszont csak 4,2 volt és erre sem mondott semmit Apánk, akkor mondta, hogy egyek egy kis cukrot vagy mézet, amikor már durva hőhullámaim voltak, mert azt mondta, hogy ilyenkor brutál leesik a vércukrom és attól vagyok ennyire rosszul, de akkor már az volt, hogy szakadt rólam a víz néhány percig, még ha tök hideg volt akkor is, aztán el kezdtem reszketni, rázott a hideg...tiszta klimax :wink:

Hanyatka,
mi mindenképpen akartunk légzésfigyelőt, valószínű béreltünk volna, ha nem kapunk kölcsön, nálunk úgy tűnik nem a mi szobánkban lesz a baba, így kellett a nyugalmamnak. De az fontos, hogy ha van, akkor tud mit kell csinálni, így mi voltunk újraélesztős tanfolyamon....

Kép
rencsi79
 
 


Kislibus,
honnan vette az eladó a márciust? olyan nagy a pocak már? vagy csak betippelte?

Kép
rencsi79
 
 


Melcsikém,

bocsi, hogy mostanság nem hívtalak, de Domiapu letiltott a telcsiről, mondván hogy mindnen spórolunk és meg múlt hónapban csináltam egy nagyon durva telcsiszámlát..... :oops:
Köszi a képeket, annyira szépek, nekem a 2. (tejes) a kedvencem!!!!

Kép
rencsi79
 
 


Kép

Én is vagyok,nem tüntem el.

Katám:aranyos pocakod van!!! Tudom én még tartozom de hétvégén nagy munkában voltunk.Tele a fagyasztóládám karácsonyra husival.Hogy vagy?

Rencsim:sejtem milyen örítő lehet már ez a sok fájás.Apánk nem javasolt egy jó kis szexet a párodal? Állítólag szülésindító!

kislibus:szerintem minden rendben van veletek csak ijesztgetnek itten téged.Neked mekkora már a pocakod?

moncsigám:én olyan sűrűn írtam neked és nem kaptam semmire se választ. :cry: El is vagyok kenődve.

Julcsi:az Alkonyatról nem írtál nekem.Milyen volt??? Én is nagyon szeretem.Örülök,hogy már jobban vagy!!!

bodzus:??? Miújság?
chilike:hogy vagytok?

Kép
Kép
melánia
 
 


Moncsikám,

mi lett ház ügyben? de jó lenne, ha már ott tudnátok karácsonyozni!!! vagy ez naivítás a részemről? Szerintem ez a keményedés cucc már végig kiséri a terhességedet, tudom mennyira szar, de amíg nem árt a babának, addig semmi vész nincs....látod nálam is már 1,5-2 hónapja van és Domi nem akar kijönni... a 4d szuper lesz!!! a 28 héten már a kis vonásai is látszódnak!!!

Kép
rencsi79
 
 


Sziasztok!

Csak megnyugtatásképp írom, hogy Rencsi még biztos nem szül, az előbb beszéltem vele :) Majd biztos jön később.

Libus,
Én is kíváncsi lennék részletekre a kocsikkal kapcsolatban. Láttál esetleg olyat, aminek nem fix a sportrésze, és nem abba kell betenni mondjuk a mózest, hanem csak a váz fix, és a feltétek (sportrész, mózes, hordozó) cserélhető? Mi mindenképpen ilyet szeretnék, és olyan jó lenne, ha bergonnak is lenne ilyen.
Ti kinéztetek magatoknak valami konkrétat?

De jó, akkor jó nagy pocid lehet, ha úgy nézte, hogy márciusra várod, pont egy trimeszterrel saccolt mellé :)

Igazad van teljesen a babavárás-idegeskedéssel kapcsolatban, ezért is mondtam, hogy ügyes vagy. Az csináld, ami neked a legjobb, és ne foglalkozz szerintem sem azzal, aki esetleg mondogatja, hogy babonából még ne. (ezt csak azért írom, mert nálunk ebből volt a családban konfliktus- párom családja azt akarta, hogy semmit nem vegyünk a babának a születése előtt, mert az nem szokás meg a babona miatt- na mi nagyon hamar megmondtuk erről a véleményünket, de persze sértődés lett. Persze nem érdekel :))

Moncsika,
Mi újság a házzal? Akkor megveszitek? Vittetek ki építészt/statikust? (nekünk van egy nagyon jó, aki a mi házunkat is megnézte anno., csak hát bp-i...)

Kata,
Teszel fel képet?
Hihetetlen, hogy azt mondták, inkább kislány....
Mindenesetre apánkba én nagyon bíznék, nekünk mikor már mondott valamit (hogy 90% hogy kislány), az már annyira tuti volt... és azóta ketten is megerősítették.

Melcsike,
Hűha, jó fárasztó lehet ilyen gyakran etetni. De ha ez kel Marcikának, biztos jó oka van rá... én még nem hallottam olyat, hogy anyatejjel túl lehet etetni gyereket, így én azt mondanám- de csak úgy 'érzésből'- hogy ne aggódj. Persze ha az megnyugtat mindenképpen jobb a védőnővel beszélni.
És hogy bírod egyébként? Mennyire vagy fáradt? Miket tudsz mellette csinálni?

Chilike,
Hú az oltásról már nem akarok írni... csak annyi, hogy az influenza valóságos, létezik, így annyival nem tudom elintázni, hogy 'mindig ijesztgetnek valamivel'. A múlt héten én is beteg voltam, sógorom meg 4 napig feküdt 39 feletti lázzal. Ezt nem lehet egy legyintéssel elintézni (nekem), mert a babára ez már rendes kockázattal járna.
vjulcsi
 
 


Csajok:valakinek van valami tuti receptje gyomorégés ellen? A Renit kihagynám,nem segít semmit.Nagyon gyakran sok a savam.Az én felfedezésem az,hogy a Magnesium Citricidtől van.De dokkerbám azt mondta,hogy nem.Nő a méhem és az nyomja fel a savat állítólag.

Kép
Kép
melánia
 
 


Melikém,
azt pont nem mondta, hogy legyünk együtt, csak a lépcsőzést takarítást stb. de esélyünk sincs rá, mert annyira lent van a feje, hogy apánk piszkálódásától is tökre kivoltam annyira rossz volt, így meg sem próbáljuk, ráadásul még a fertőzéstől is félek, hogy már nyitva van a méhszáj.... :oops: :cry:

Kép
rencsi79
 
 


Rencsim:ÉRTEM.Hú akkor nagy rá az esély.hogy Domit a Kép hozza.

Kép
Kép
melánia
 
 


Melikém,
talán egy icipicit tudsz rajta segíteni az étkezéssel, nekem ez a tapasztalatom, amikro durván diétáztam, akkor jobb volt, no csoki, cukor, kávé tea, sós dolgok, TEJ!!!!, sajnos ez csak rosszabodik egy$ébként, mert ahogy egyre nagyobb a baba, egyre feljebb lesz a gyomrod és nyomja ki belőle a cuccot...

Kép
rencsi79
 
 


Melikém,
most arra "gyúrok" hogy legkésőbb a Miki meghozza, de ki tudja, lehet hogy Marcit leutánozza és csak Jézuska lesz belőle.... :cry: :cry:

Kép
rencsi79
 
 


Hát ez vicces én nyugtatok mindenkit Rencsi miattt, miközben már rég itt van :D

Melikém,
Jaj ne haragudj, elfelejtettem, hogy kérdezted az Alkonyatot: szóval,háááááát. Az első részt akkor néztem meg, amikor a könyvet is olvastam, és így nagyon nem tetszett. Most annyiból volt jobb, hogy már viszonylag régen olvastam a könyvet, így nem háborított fel, hogy ahhoz képest nem nagy szám a film.
Szóval én élveztem a filmet nagyon, tipikus könnyű szórakozás (egyáltalán nem ijesztő), nekem nagyon jót tett! Nem egy csúcsszuper film, de a célnak megfelel. Szerintem érdemes megnézni, de az én tapasztalatomból okulva inkább töltsétek le, ne menjetek most moziba!.
És a kismama-létemet bizonyítja, hogy ezen a filmen is képes voltam kétszer elsírni magam :D:D:D
vjulcsi
 
 


Julcsi:annyit azért árulj el hogy a csajszli és a fickó továbbra is szereti egymást a 2. részben? Nem akarunk moziba menni,a másik megoldást szoktuk választani.

Rencsim:NE KENŐDJ EL !!! Nincs miért! Domi ott van és jól van és még az idén anyuci leszel!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melánia
 
 


rencsim:ja, hát éppen most gyűrtem le egy Sport szeletet.De ez nem gyakori mostanába.Nem mennek az édességek mióta kismami vagyok.

Kép
Kép
melánia
 
 


Rencsi, sajnálom,hogy így megszenveded ezeket a fájásokat.Jó lenne ha sűrűsödnének már és elkezdődne.
Hogy kell elképzelni,mennyire erősek?

Újraélesztős tanfolyam a korházban volt?megérdeklődöm én is a szülésznőtől,bár ő nagyon a légzésfigyelő ellen van :(

Sikerült valamit találni az ebay-en?

Melánia,pár hete engem is nagyon kínoz a sav,néha annyira,hogy félig ülve alszom el.Ilyenkor rágcsálok egy kis kétszersültet és talán enyhébb lesz.
Pont ma éjszaka arra ébredtem,hogy majd megfulladok,annyira feljött :(

Kép
hanyatka
 
 


ja,azt én is megfigyeltem,ha estére csokit eszem,akkor sokkal rosszabb :(

Kép
hanyatka
 
 


Melike,
Hát hogyne szeretné??? :)
Kicsit persze meg van bonyolítva, mert olyan, mintha nem, de mégis :)

Hanyattka,
Nekünk is lesz légzésfigyelőnk, érdekes, de bennem fel sem merült, hogy ne legyen. Mi viszont bérelni fogjuk szerintem, így ha nem igazán használható, akkor visszaadjuk (a Jánosban pl. lehet bérelni, nem tudom Németo-ban van-e ilyen).
Mi is voltunk újraélesztős tanfolyamon, igen, a kórházban szervezték!
vjulcsi
 
 


Hanyattka,
'ha estére csokit eszem'- látszik, hogy nem Apánkhoz jársz most terhesgondozásra :D
vjulcsi
 
 


Julcsika, érdekes,mert eddig én is úgy voltam,hogy tuti lesz légzésfigyelő és ez a szülésznő úgy bekavart,hogy elbizonytalanodtunk :(
Bérelni lehet itt is gyógyszertárból,majd megnézzük,hogy hogyan,mennyiért.

Igen,szegény Apánk kiugrana az ablakon,ha hallaná.
Szept.ben a sajttal voltam így,ecsetelte,hogy mennyire nem szabad,zsíros stb,én meg nagy nyugodtam mondtam,hogy persze persze tudom,ezért is nagyon ritkán eszem sajtot.Na kerekedett is a szeme,hogy mi az ,hogy ritkán??majd közölte,hogy akkor ő kicsit kiugrik az ablakon :)hisz azt mondta ,hogy egyáltalán! :)

Kép
hanyatka
 
 


Hanyatka,

a jóslófájások, olyan sima mensis görcsök, nem vészes meg azt már az ember lánya megszokta...a rendes méhösszehúzodások viszont sokkal durvábbak, olyan élesek sugároznak lentről felfelé vagy a derekamba és attól ki is ver a víz olyan jajgatósak meg feszül ninden pocikám :cry: , abból nekem még kevés van egyenlőre...
igen a kórházban volt, kb 1 órás, de szerintem nagyon hasznos. Ez furi, mert én bárkit kérdeztem mindenki mellette volt, védőnő, szülésznő stb. Szerintem alkati kérdés, én tuti egyfolytában azt figyelném, hogy lélegzik-e ha nem lenne, így meg talán egy kcsit nyugodtabb leszek....persze aztán majd meglátjuk....
Sok mindent találtam a ebayen ami tetszik, de nekünk már a cuccok nagy része meg van, ami például szuperek az a babaruhák, de ha hozzáadom a postaköltségek, akkor sokkal többre jön ki mintha itthon megvenném a teszveszen.....járókát akarok majd még nézni, csak még nem tudom, hogy mekkorát és milyet ja és a lényeg, hogy hova fogjuk rakni, mert kezd raktár feeling lenni a lakásban....

Kép
rencsi79
 
 


Julcsi:akkor jól van! Imádom a romantikus jeleneteket benne! :oops: Meg hát a főszereplő se csúnya. :wink: De pl utálom ha egy film első részébe szeretik egymást aztán a másodikba meg már meg se jelenik valamelyik főszereplő.pl:Beépített szépség.

hanyatka:nekem van egy bevált módszerem ami addig segít míg elalszom.Elárulom bár én sem hittem el.Savra sav.Citromlét kell inni rá.Nekem bevált.Csak gondoltam hát ha ti tudtok jobbat.

Kép
Kép
melánia
 
 


amúgy a mérlegről is lebeszélt,hogy ő majd hozza magával és az bőven elég lesz.
Itt nincs védőnő,a szülésznő egyben védőnő is,ő jön majd korház után minden nap,10 napon keresztül.Utána igény szerint lehet hívni.
Érdekes.

Kép
hanyatka
 
 


Rencsi:nem akarok rosszat de apánk nem javasolta a befekvést? Tudom nem jó ott lenni de ott kéznél vagy azonnal.

Kép
Kép
melánia
 
 


Hanyattka,

Hoopsz, most nyomtam le egy mackó sajtot :) Akkor ezt nem mondom el holnap Dévisznek :D
Nekem még egyáltalán nem esett szó diétáról, még semmiről nem tiltott le, de lehet, hogy holnap lesz a napja...

Még meg akartam mutatni nektek, hogy melyik babakocsi tetszik nekem nagyon, igaz, még élőben nem néztem meg, csak neten:
http://www.babycenter1.hu/babakocsi/pierre?cid=57702

Mamik, esetleg tapasztalat, hallottatok róla valamit? Vagy úgy általában a Pierre Cardinről?

Na most rohanok, ügyeket kell intéznem, este jövök még!
Puszik
vjulcsi
 
 


hanyatka:ha nem titok te mere laksz? Csak azért hogy írtad hogy itt nincs védőnő.
Ja sajt ügyben én általában reggelire teszek a zsemlémbe egy lapka sajtot.Akkor ez is baj?
Azt már alig merem elárulni hogy ma sajttal,sonkával töltött húsit csináltam. :oops:

Kép
Kép
melánia
 
 


Hanyattka,
A mérlegben már én sem vagyok biztos...
De azért hajlok arra, hogy az első 6 hétben bérelünk egyett (nagyon olcsón lehet), utána meg nem használjuk már, ha minden rendben lesz. Elvileg azt hallottam, bőven elég a heti egyszeri mérlegelés, amit a védőnő csinál.
vjulcsi
 
 


Julcsi:én nem hallottam erről a babakocsiról semmit.Nem tudok segíteni ez ügyben sajna.Gyors ügyintézést kívánok!
Én is lépek csajok.Sziasztok.

Kép
Kép
melánia
 
 


Rencsi,köszi.Hát nem lehet kellemes.
Számomra is fura,hogy ő ellene van,bár azt vettük észre,hogy itt sokkal nyugisabbak az emberek és olyan lazán veszik a dolgokat.
Pl. megkérdeztük,hogy hogy müködik itt a fülbevaló berakás és képzeljétek azt mondta,hogy ékszerűzletbe kérdezzük meg,mert korházban nem és igazából itt nagyon nem is sietik el az emberek.Meg volt lepődve,hogy mi bébiként már szeretnénk fülcsit :?

Raktár feeling ismerős.A héten akarjuk elhozni a babakocsit és 7végén nézegettük,hogy jójó,de azt is hova fogjuk berakni :)

Kép
hanyatka
 
 


Melánia,köszi a tippet,ezt mindenképp kipróbálom.
Készülök boltba,veszek is citromot :)
ezt tényleg nem gondoltam volna :)

Én most sajna Németországban lakom,így itt minden más,minden idegen,minden nap tapasztalok új dolgokat.
Persze vannak jók is.

Julcsikám, a sajtot ne említsd,arra tuti ugrik :)
Én találtam 17 % zsírtartalmút és azt eszem a szendvicsbe :)

Én az elején híztam többet,akkor volt 2 ! jeles Diéta beírás a kiskönyvemben,de utána visszafogtam magam és mikor elköszöntem még meg is dícsért,de,hogy el ne felejtsem mit beszéltünk ! jelek nélkül továbbra is beírta a Diétát :)

Kép
hanyatka
 
 


Nekem egyetlen ismerősömnek van P.C. babakocsija, ő dicséri,nekik bevált.

Én is lépek,mert főznöm kell és 5re megyünk dokihoz Uh-ra meg CTG-re.
Ja itt már jó pár hete van alkalmanként 10-15 perces CTG is :?

Szép délutánt lányok.

Kép
hanyatka
 
 


amúgy hasonlít nagyon a maxi cosi mura-hoz.Nekem teccik.

Kép
hanyatka
 
 


ÓÓÓÓÓ Melike! Most nagyon-nagyon szégyellem magam! :oops: :oops: Kérdeztél is, én meg nem válaszoltam? Bocsi! Ígérem, ezután nagyon odafigyelek. Jó?
A gyomorégés nálam nagyon ritka. Ha későn eszem,és hamar lefekszem utána, csak akkor kellemetlenkedik egy kis sav. Nincs is módszerem ellene.

Apánk tőlem tuti szívrohamot kapna. Én eszem sajtot is, és szinte minden nap csokit is. :shock:

Rencsim, pedig már én is reménykedtem, hogy esetleg akció van. :wink: Nem adsz nekem leckét teszveszből?
Igen, attól tartok, ezt a keményedést már megnyertem magamnak. Ha Nimókám jól érzi magát így is, akkor bele kell nyugodnom.

Julcsika, én hallottam jót is, rosszat is a PC cuccokról.
Akkor ezt most mit jelent? Oltatsz, vagy nem?

A lakással kapcsolatban még semmi sem biztos, azért nem írok róla. Nyomozunk, tájékozódunk, mérlegelünk, kalkulálunk, alkudozunk.

Nekem ma lesz kész a cukor vizsgálat eredménye. Remélem, én nem leszek kész tőle. :wink:
A gyermekem az utóbbi napokban felköltözött a köldököm környékére. Tök furi, hogy eddig alul volt hasam, most meg középtájon.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Csak egy gyosr kérdés RENCSI-hez, mert rohanok:
ugye megkaptad a privit az e-mail címmel, mert nem válaszoltál????

puszi MindenkinekT
miciona
 
 


Micikém,
láttam a privit, beszélek a férjemmel aztán válaszolok! mikor mész Apánkhoz? vagy erről már írtál? :oops:

Moncsikám,
igazából, szerintem az idő a nagy trükk, nálam folyton be volt kapcsolva a teszvesz és figyeltem egész nap, hogy mik járnak le.
Nem szabad hamar licitálni valamire, mert akkor csak felnyomod az árát, ki kell várni a 1 percen belüli időtartamot. Nem szabad beleszerelmesedni valamibe, mert akkor nehéz lemondani róla és hajlamos az ember drágán is megvenni....ha jó gyors a géped, akkor 1 percen belül tudsz visszaszámolni, hogy menniy van még hátra, kb 15mspercnél licitálsz rá akkor jó esélyed van, ne kerek számot írjál, hanem mondjuk 101Ft-t mert akkor ha valaki 100-t mond akkor is te viszed. az is jó ha eldöntöd neked mennyit ér meg, mondjuk 311Ft-t és hiába áll még a licit 5Ft-n ha más az 5-t túl licitálja, akkor is előjön a te licited ami magasabb és akár 132 Ft-tal is elviheted, pedig akár 311-t is adtál volna érte, de mivel a másik fél nem adot annyit, így megint te nyertél.
Sőt azt is lehet, hogy saját magad az utolsó percben túllicitálod, mert lehet, hogy van még pár másodperc valaki rádlicitál, de neked csak akkor van időd túllicitálni ha egyszerre licitáltok, persze ő nem tudja hogy te megint akcióba lendültél....
Magyarul 311 helyett, licitálsz 101-t, ezt ő látja és az utolsó másodpercben még azt mondja 150Ft, de te közben vele párhuzamosan licitálsz magadra, mondjuk 311-t éshopsz lejár az idő mire észbe kap, már pl 170 Ft-t a tied......

Érted???

Kép
rencsi79
 
 


Rencsike,
még nem írtam. Holnap leszek délelőttös és akkor készülök visszaolvasni . Tudod munkaidőben most olyan időszak van, hogy ráérek :)
Ma szabadok vagyunk Miki ajit készítünk a lánynak. Hannah Montana parókáért indulunk :)
Vettünk délelőtt egy Actifry sütőt, amihez elég egy evőkanál olaj ,azt is szeretném kiprószálni...:)
16.-ára kaptam időpontot. Annyiból jó, hogy szabin leszünk már, de ,ha vmi van a kenettel, akkor nem lesz idő helyrehozni a januári kezdésre, és akkor megőrülök....
Rencsike! Én tartom magam még mindig Domi Mikulás napi érkezéséhez !!!!!! Akkor már neked sem kéne sokat kínlódni a fájásokkal. Apánk is ott lehetne, mert hétvége, szóval minden tökéletes lenne a születéshez:))
miciona
 
 


Melikém,
szerencsére most nem mondta apánk hgy feküdjek be, nem is akarok, mert szörnyű rossz alvó vagyok, minden neszre felébredek, sajnos én nem tudnék aludni egy 5 ágyasban....így is mérlegeltünk, hogy mi legyen, de úgy lesz hogy fizetünk az 1 ágyasért, mert az kb annyi lesz mint a fogadott szülésznő tarifája lenne ....nem volt könnyű döntés, de a kettő már nem fér bele, és radar füleim vannak a szomszéd szobában megfordul valaki már arra is felébredek (ez nem a terhesség miatt van, hanem én ilyen vagyok....)Feküdtem már kórházban akkor csak egy szobatársam volt és ő nem is horkolt csak egy kicsit szuszmogott és egy percet nem aludtam tőle, a végén saját felelősségre hazamentem, mert már bőgtem a fáradságtól, de aludni nem tudtam.....
Én is próbáltam, hogy savra savasat, sőt még tejet is először érdekes módon olyan volt mintha használna, néhány óráig, aztán rosszabodott és egyre többször próbálkoztam, de apánk mondta, hogy ettől csak egyre rosszabb és rosszabb lesz a jó érzés csak rövid ideig tart sajnos....

Kép
rencsi79
 
 


Micikém,
a Miki szuper lenne, csak már legyen 7e és legyek túl rajta.... :wink:
Írsz majd erről a szuper sütőről, hogy milyen mit tud és hogy mennyibe került....gyűjtöm az aji ötleteket, anyuéknak valami szuper sütőlapot akar a család venni....
A múltkor szó volt arról, hogy a párom oroszlán és semmi olyan tulajdonsága nincs, ami jellemző lenne, erre megnéztem az aszcendensét, ami kiderült hogy szűz, hát így meg pláne nem jellemző rá semmi belőle, nagyon fura,hogy valakire ennyire nem illik a horoszkóp....te találkoztál már ilyennel?

Kép
rencsi79
 
 


Rencsi,
oroszlánnak tényleg nem mondanám, de külsőre tipikus szűz. (esetleg rák) Apukám pont fordítottja és ő hiába szűz az asc. oroszlán és ő nagyon az! Amúgy a szűzek a legspórolósabbak! Elég kritikusak, precizek és nagy gyűjtök.
A sütő egy Tefal Actifry. 40 ropi volt a Metroban. Már tavaly szemeztem vele. Mivel nem kell hozzá csak egy evőkanál olaj ,így egészséges, nincs olajszag ,serpenyő tisztítás, több liter olaj felhasználás stb. Több női fórumon elolvastam mit írnak, mert az ízétől tartottam csak, hogy akkor nem lesz-e íztelen az étel. Sokan dicsérték meg van hozzá recept könyv is. Ha kipróbáltam megírom a véleményem.
miciona
 
 


Sziasztok!

Megjöttem! Az Árkádban voltam, olyan aranyosat vettem! Tegnap kineveztünk egy kartondobozt az előszobában papucstartónak (tudjátok, a spórolás:)), és kitaláltam, hogy szépen decoupage-gal megcsinálom. Sikerült vennem nagyon szép cicás (de olyan művészi cicás) szalvétát, és még képkeretet is 450Ft-ért, szóval most gyorsan megcsinálom a tartót, és még mellé a képet is, mire a férjem megjön :)
Meg még az ajándékán dolgozom egy kicsit, mert holnap a Nagy Nap! :) Utána majd mutatok képeket is, ha kíváncsiak vagytok rá.

Moncsika,
Még mindig nem adatom be az oltást.... igazából arra lennék nagyon kíváncsi, hogy azok a kismamák, akik kórházban vannak, vajon teljesen jó egészségi állapotban voltak, vagy esetleg volt valami egyéb bajuk amúgy is? De sajnos erről nem lehet találni információt. Szeretném azt hinni, hogy kismamként is csak akkor veszélyes a vírus, ha a terhesség mellett még más is rossz hatással van az ember immunrendszerére. Szóval még agyalok, tájékozódom, gondolkodom...aztán meglátjuk, nem zárom ki, hogy később még beadatom.

Rencsike,
A párod akkor egy rejtély :)

Micike,
Ez a sütő nagyon jól hangzik, bár brutál drága...
vjulcsi
 
 


Ja és még azt akartam mesélni, hogy elpityeregtem magam az árkádban, amikor meghallottam, hogy az a szám megy, ami a nyitótáncunk alatt volt az esküvőn.....

Nálam ez egyre rosszabb, mindenféle gondolattól is elsírom magam (mindig örömeteliektől szerencsére, rosszaktól nem igazán, azokra nem gondolok)... ti hogy vagytok ezzel?
vjulcsi
 
 


Elrepült amit irtam...

Julcsi! Teljesen kismamivonás a pityergés!!! Bár én az ellenkezője vagyok, a férjem azt mondja olyan vagyok mióta terhes lettem, mint aki beszivott... :lol: Egyfolytában vigyorgok mint a vadalma, ha kell, ha nem.

Babakocsik! Hát csajok azt nézétek meg magatok, mert én két egyformát ott nem láttam. Van minden és ha azt mondom, hogy minden, akkor tényleg minden!!!! (Mondjuk ikres babakocsiból sovány volt a kinálat..) Szerintem irjátok össze mik a fő szempontok és kérjétek meg, hogy olyat mutassanak. Volt olyan is ami váz+Mózes+hordozó+sportrész. Ezt valaki kérdezte... :oops:
Aminek ki volt irva az ára az 40-50 ezer volt, de csak egy-kettőnél láttunk árat. A többi gondolom drágább lehet???

Rencsi! Remélem nem sokáig tart ez az állapot és Domi meglep titeket Mikulásra!!! :D

Kép
kislibus
 
 


Ha dévisz meglátja az én kajanaplómat, nemcsak az ablakon ugrik ki és kap szivrohamot, de közben még kötelet is teker a nyakára szegény.....

Kép
kislibus
 
 


A hasam szerintem nem nagy, de mindenki akivel találkozok és ismert előtte, hüledezni szokott...

Kép
kislibus
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Julcsi,
hétvégén beszéltem egy bnőmmel, aki Pécsre jár Fősuliba, közegészségügyi szakra (nem tudom mi a pontos neve a szaknak :oops: ). Őket tisztiorvosok is tanítják és nagyon oltás pártiak. Kérdeztem a higanyról, azt mondta minden kötelező oltásnak az a vivőanyaga és ez nem azonos a hőmérőben lévővel ,ez kiürül. Állítólag a magyar oltóanyag tisztább, mint bármelyik. Ő beoltatta a gyerekeket is (1,5 és 4 évesek).
Ő nagyon mérges az oltást ellenzőkre. Azt mondta, hogy száz éve mit nem adtak volna egy torokgyík elleni oltásért. Az oltások több gyerek életet mentettek meg, mint amennyi mellékhatásuk lehet. Nem valószínű, hogy az oltás miatt hal meg vki 3 évvel korábban!
Végülis igaza van. Attól függetlenül ,ha nem készülnék lombikra nem oltatnék, de most pont kialakulna addig a védettség, és nem szeretném, hogy emiatt legyen gond, tehát nagyon gondolkozom, hogy a héten el kéne intézni.
miciona
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?