Sziasztok!
Anyany, ez hihetetlen, hogy csak ilyen sokára adnak időpontot.
Azt tudtátok, hogy most már vérvételre is kell kérni? Lili óvónénije dec. közepére kapott, miután a múlt héten bevérzett az egyik szeme. Addig meg csak lesz valahogy...
Szupi, hogy Zsófi szívével minden OK!!!!
Süti: én évek óta valami keksz-szerűséget sütök, jó sokat, adok belőle mindenkinek. Minden évben valami újat, van egy jó sütiskönyvünk, abból nézem ki. Diósat, mogyorósat, mandulásat szoktam, két éve már Lili is segít, együtt szaggatjuk ki különböző formákra. De azt hiszem, idén mézeskalács lesz belőle, Lili most már a díszítésben is ügyes, elsütögetünk majd egy délutánt. De az is lehet, hogy meghívjuk az ovis barátnőit anyukástul.
Ancsi, ahogy látom, Te sem unatkozol, a fóliás sztorinál csak a kakis jobb.
Ja, és ha nekem sikerül adventi koszorút készítenem, akkor mindenkinek, úgyhogy vágj csak bele nyugodtan. Régebben teletűzdeltem fenyőágakkal, most díszszalaggal szoktam körbetekerni a szalmakoszorút, aztán rá toboz, szárított narancs meg a gyertyák. Lehet, hogy ma este meg is csinálom, a hétvége elég sűrű lesz.
Gégéé: mi a Fiskális úttal párhuzamos utcában lakunk, az Öreghegy lábánál.
Készen vannak Lili ovis képei, minden éveben csak ámulok, olyan jó fényképarca van. Ha nem lenne ennyire nagyon gáz a fotómodell-szakma, tuti oda szánnám, már így közel 5 évesen is van érzéke hozzá. Majd befényképezem valamikor nektek.
De jó, hogy süt a napocska, az autónk csak hétfőn lesz készen, így azért kellemesebb lesz elsétálni Liliért az oviba.