Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi is megjöttünk...Elhoztuk a kicsinek a babakocsit,meg összepakolom a kórházi cuccomat...Meg sok ruhát kell mosni.... :? Van mit csinálni,hogy minden kész legyen...
Majd este benézek....

Szép napot.....
anda-vivibaba

Sziasztok lanyok!

Felugrottam gyorsan elmeselni a forgatokonyvet.
December 1- en kell befekudnom a korhazba, december 3- an lesz a csaszar.
Szoritsatok nekem, hogy minden rendben legyen.
Korhazi cuccok keszen :)

deaknezsu
Szőnyi regi malom helyen van egy nagyon szuper butorbolt

anda-vivibaba
udvozollek bar mostanaban nem sokat jartam erre
keszulodes volt ezerrel jovoheten csutortokon erkezik a pici
szep babavarast erre a maradek par hetre

Jo ejt mondenkinek

fiamette

Sziasztok!

Fiamette,
Emeseanyuék elmentek egy zárt topikba,tudod,ugye?
De természetesen szorítunk Neked ezerrel,nem lesz semmi baj!
Ez a pár nap el fog repülni hamar! :) Addig is pihenj sokat!

Andrea,hogy telt a napotok?Vivien gondolom egész nap apukáján lóg,nem?Párod amíg nem megy ki,addig minden nap kell mennie dolgozni?Tatán vannak Ők amúgy?

Móni,géppel mi újság?Kiderült,mi a baj?

Timi,merre jársz ma?Egész nap nem voltál.Minden okés?

Anna barinőjét hazavittem,nagyon jól elvoltak.Roland meg élvezte,hogy teperhet utánuk. :D Olyan fáradt már most lelkecském,asszem ma korábban lesz fektetés.Már fürödtek,vacsiztak,úgyhogy még esetleg sikerülhet is. :D

Holnap ki mit csinál?Nálunk a délelőtti program rendrakás,takarítás stb.,aztán ha felkelt Drágám,átmegyünk a nagymamájához.
Ez a terv.Jó lenne,ha nem esne az eső,egy nagy séta is jó lenne még...

Jó éjt mindenkinek!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok Lányok!

Délután meggyógyult a számítógép, de pont kisütött a nap, úgyhogy kimentünk Tatára megnézni a vadlibákat.
A rooterrel volt baj, ki kellett cserélni, hááááát, nem hiányzott a kiadás Karácsony előtt, de különben nincsen net.
Tatán sétáltunk másfél órát, Lara motorozott is, gyalogolt is, meg cipeltette is magát :P Jó hideg lett azért délutánra.
Délelőtt még megpucoltam a maradék ablakokat, aztán csak gyorsat főztem, finomfőzeléket, tükitojival.
Holnap husileves lesz, meg sóban sült csirke, salátával. Csinálok még gyümölcsrizst is, mert délután jönnek sógornőmék az unokatesókkal.

Anna!

Örülök, hogy jól érezték magukat a gyerekek. Roland édi lehet, ahogy Ő is a nagyok között akar lenni. De hát ez természetes. Lehet, hogy már alszik is, mikor ezeket a sorokat írom.
Laura még pörög, most megyünk fürcsizni. Előbb vacsizott virslit, csemege ubit, lekváros kenyeret :shock: :P

Fiamette!

Szorítok a császárhoz, tuti nem lesz semmi baj, ne aggódj. Bár nekem úgy remegett előtte a lábam, hogy nem tudtam megállítani. :P De minden rendben lesz! Jövőhéten ilyenkor pedig már babázhatsz ezerrel.

Timiiiiiiiiiiiiii!

Jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszik: Larianyu
Kép
larianyu

fiamette!

Köszönöm!
Zsu

Kép
Kép
deaknezsu

Jaj, Timi!

Még neked akartam írni, hogy jót mosolyogtam a fehérköpenyes hipertóniádon. Ez tiszta vicc különben tényleg. Aki nem tudja, hogy ez milyen szar, el sem tudja képzelni. Megint ugye voltam a háziorvosomnál, szerinted mennyi volt a nyomim? 140/90. Azt mondja, kéne gyógyszer, mondom nem, mert csak itt ennyi, otthon jó. Már egyszer be is vittem a vérnyomásmérőt is tesztelésre, és jó, tehát én csak ilyen paranő vagyok.

Még arra a kérdésedre sem válaszoltam, hogy Lara kire hasonlít. Érdekes dolog, mert első körön mindenki azt mondja, hogy rám. Ha az apja fogja, tehát látni őket egymás mellett, akkor meg nagyon hasonlít rá. Egyébként születésekor tiszta apja volt, még a forgói is a fején, mindene, kivéve egyet! :oops: :P
Szóval kis vegyes az én picinyem, de így gyönyörű :roll:

Kép
larianyu

Jó reggelt!

Nem tudtam a zárt topikról.
Miért mentek el?

Köszönöm, hogy gondoltok rám :)

fiamette

Szia fiamette!

Köszi szépen,neked kitartás,ne félj lehet hogy én is bemegyek a jövöhéten,mert kezd felmenni a vérnyomásom ami nem tetszik...Amúgy én 14-én feküdnék be császárral szülni...

Anna:Igen Tatán van a párom..Hát nem tudom januárban pontosan mit fognak csinálni,de nem meló lesz...lehet még ilyen pszihikai felkészülés lesz nekik...jól teltek az elmultnapok,jól megdögönyöszték egymást,már nagyon várta hogy apja foglalkozzon vele...

Nekem most 143 a vérnyomásom,remélem azért még nem fog emelkedni jobban...

szép napot
anda-vivibaba

anda-vivibaba

Remélem minden renben lesz veletek és nem megy feljebb a vérnyomásod

fiamette

Sziasztok!
El sem hiszem,fél 9 után keltünk!Végre! :) Aztán ennyi is volt,mert holnaptól indul a kelés... :(

Fiamette,ha jól tudom azért mentek el zárt topikba,hogy nyíltabban beszélgethessenek egymást között.Ha gondolod,és szeretnéd,kérdezd meg őket,hogy csatlakozhatsz-e hozzájuk.Az anyatanyára költöztek át.
De azt sem bánjuk ám,ha itt maradsz velünk!Sőt,örülünk neki! :D

Andrea,nagyon remélem,nem lesz semmi baj!!!Próbálj meg minnél többet pihenni,a sok pörgés sem használ szerintem...

Lányok,ilyenkor,hogy zárlat van a kórházban nem is mehetnek látogatni rokonok?Mármint a szülészetre?Az alatt az 5 nap alatt senki sem mehet be?Ez tök gáz lenne.... :(

Timi!
Minden rendben van?!?Írj egy pár sort,hogy minden okés,légyszi!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

hát nem pörgök,ezért is vészes a magas vérnyomás...de most délelött kávé után 136 lett,ez már jobb.... :D
Most már naponta kell mérnem nehogy felmenjen...
amugy többet pihenek,már nem eröltetem meg magam,meg nem is tudom...lassu vagyok mint a csiga... :oops:
anda-vivibaba

Ahogy olvastam ami ki van irva a kórház bejáratánál,az apák bemehetnek látogatni a szülészetre...
anda-vivibaba

Sziasztok

Köszönöm a hiányolást lányok, aranyosak vagytok, jól vagyunk, nincs semmi baj, csak az elmúlt pár napban megejtettük a férjemmel a karácsony előtti nagytakarítást, mindent megcsináltunk, most délelőtt fejeztük be, és annyira elfáradtam, hogy semmire nem volt erőm.
De most már itt vagyok :D
Móni,
Hú, nagyon finom a menüsorod, mi nem mehetünk vendégségbe? :D /csak vicceltem/
Képzeld, én is bevittem a vérnyomásmérőmet a körzetimnek, hogy nézze már meg itthon miket mérek, mert nekem is azt mondta, hogy ha ez tartósan 140 körül lesz, lehet gyógyszer lesz belőle.

Andi,
Figyelgessed gyakrabban a vérnyomásodat, ne aggódj, nem lesz semmi baj!
Aranyos lehet Vivi, ahogyan örült apájának!

Anna,
Aranyos lehetett Roli a nagyok között!
Nekünk is ki kellene mennünk délután, bár eléggé fúj a szél, na majd jön anyósom úgy is , lehet ráveszem vigye ki Ágit, mert nekem még főznöm is kellene holnapra.

puszi

Sziasztok:Timi

Kép
tinaági

d.anna

igen zarlat van a korhazban nem johetnek latogatni
apa is csak addig johet mig megnezi a babot szules utan

koszi maradok itt is :D

fiamette

Szia Timi!

Végre előkerültél. Aztán nehogy túlhajtsd magad :wink: Bár így könnyű, ha van segítséged. :lol:
Jó érzés nagyon, ha az embernek patyolat a lakása és fáradtan bár, de lerogyhat, hogy nnnaaaaa, ez is kész.
Bármikor jöhettek vendégségbe :D Kaja mindig van itt is. A csajok is jól ellennének szerintem.

Tényleg jópofák az egybeesések köztünk. De gondolom jó a mérőd, és otthon jókat is mérsz, ugye?
Mit főzöl holnapra?
Én épp most szedtem össze a gondolataimat. Mire megtaláltam őket..... 8)
Mármint annak kapcsán, hogy miket főzzek jövő héten. Lesz spenót, az a Cicmic miatt is jó, mert szereti és hasznos is neki, lesz bolognai, lesz borsos tokány, meg rakott krumpli is. Egyenlőre ennyi jutott eszembe.

Most mentek el uncsitesóék, jól elvoltak a haramiák. Futkostak össze-vissza, szétrámolták a gyerekszobát, ettek, ittak, de alapvetően nem volt semmi gond velük.

Laura most vacsizott, mindjárt megy fürödni, mert mostmár elég kezelhetetlen, kicsit túlpörgött, most is éppen a kutyát zaklatja, aki inkább most elmenekült előle, mert fáradt, ma sokat volt kint az udvaron, és hát mégiscsak 12 éves már.

Túl vagyunk az első gyertyagyújtáson, ilyenkor mindig melegség költözik a szívembe. Mindjárt itt a Karácsony. Nem győzi Lara mondani, ha ránéz a gyertyára, hogy "májeg, májeg", ez azt jelenti, hogy meleg-meleg.

Kép
larianyu

Jó reggelt!

Lányok, ki hogy van, mit csináltok ma?

Móncsi
Jókat főzöl a héten nagyon, én tegnap délután már nem áltam neki, majd ma délelőtt, de még nem tudom mit /nem vagyok valami jó formában ma reggel/
Itthon teljesen jókat mérek igen, a vérnyomásmérőt meg két éve vettük, úgyhogy biztosan jókat mér, meg be is vittem a rendelőbe, és az asszisztensnő mérőjével is megmértük meg az enyémmel is, és majd azonos értéket mutattak, persze ott a rendelőbe többet :oops: , hjja ez van
Mennyi idősek az unokatesók?
Én is nagyon szeretem ezt az adventi időszakot, felragasztottuk az ablakokra a télapós, hóemberes csillogós matricákat Áginak, na azóta két percenként odafutkos és nekünk is mondani kell kik vannak ott, mikor jön a télapó, hol jön stb , tök aranyos :)

Andi,
Milyen a vérnyomásod?

Anna,
Mi a mai programotok?

Azt terveztem, hogy ma délelőtt jó nagyot sétálunk, mert jó időt mondtak, erre annyira fúj a szél, hogy csak na. Nesze neked tervezés :shock:

puszi

Kép
tinaági

Jó reggelt!

Szia Timi!

Ma megyünk be Tbányára, be kell vásárolnunk, mert múlt csütörtökön csak a hétvégére vettem ezt-azt, tudtam, hogy hétfőn úgyis megyünk.

Laurának 3 unokatesója van, egy a bátyám részéről, kettő pedig a sógornőmék részéről. Tegnap utóbbiak voltak itt, Náluk a kislány 6 és fél éves, a kisfiú 4 éves volt augusztusban.
A tesóm kislánya 5 éves, vele a mamánál szokott inkább találkozni Laura. Ne tudjátok meg mi van a mamánál, ha együtt vannak. Mostmár ugye a kicsi mindent utánoz, Biankának (ő az uncsitesó) meg tetszik, hogy mostmár tudnak játszani, futkosni, ezért aztán megy a kajlázás. Nagyon szeretik egymást, mostmár a Laura, ha sorolja a családot, akkor nem maradhat ki a "Kanka", ez Biankát jelent. Van amikor meg csak szajkózza, hogy Bia-Bia-Bia.
A kocsimba természetesen Biának is van ülése, mert sokat hurcolom Őt is, egyik nap Lara megsimogatta az ülést és kérdőn rámnézve azt mondta, Kanka? Mondom kicsikém a Bia oviban van, ma nem jön. Na ebbe belenyugodott. Szóval úgy veszem észre, hogy most kezd kötődni hozzá.
Nem is baj, ha testvérként szeretik egymást. A másik unokatesókat is szereti, de velük ritkábban találkozik.
De nem baj az a jó, ha elvan a gyerekekkel.

Nekünk jegesmedvés ablakmatricánk van. Aranyos nagyon, de Larát egyenlőre csak az érdekli, ami a szekrénye tükrén van. Mondja, hogy macccccciiiiiii. Olyan édi, ahogy dumál, meg kell zabálni.

A szél engem is ki tud készíteni, már tegnap is jócskán fújt. Van, hogy a fejem is megfájdul tőle, annyira utálom. Inkább legyen eső, hó, de a szelet nagyon rühellem. Ha jól bebugyolálod Ágit, akkor azért lehet sétálni. Ő úgysem fázik,mert futkos, max a Te fejedet viszi el :P De Te is öltözz jól fel, és kész, menjetek, megérdemled ennyi takaríás után a kikapcsolódást. A főzés meg úgyis megvár. Sajnos engem is mindig megvár minden. :twisted:

Kép
larianyu

Sziasztok Lányok!

Ma sajna nem tudom mikor jövök,temetésre megyünk. :(
De majd igyekszem.

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok!

Timi:Hát itthon olyan 136-140-ket mérek...ha a védönönél is 140 lesz akkor már kezdek aggódni,mert akkor elöbb kerülök kórházba...Legalábbis így volt a lányomnál...
Majd szerdán megyek hozzá,mert holnap megyek vérvételre meg ekg-ra és nst-re,és az eredményekkel kell majd mennem hozzá...
akkor megméretem nála...remélem kihúzom még azért ezt a 2 hetet itthon..

Én se szeretem ezt a szeles idöt,lánykámat is nagyon kikészití,tegnap voltunk kicsit levegőzni,de ma nem mozdulunk ki...Lassan kezdem a nagy takarítást,mert jönnek a nővéremék is 19-én,és itt lesznek jan.5-ig...Olaszországban él,van 2 fia,ők lesznek itt...remélem kibirom azt az időszakot...
anda-vivibaba

Sziasztok!
Timi,voltatok végül sétálni?Tényleg fújt a szél,de ha néha megállt,egész jó idő volt.
Igazi mikulás fog menni majd hozzátok?Gondolom,hogy várja már Ágika a télapót...Édes lehet... :D

Móni,busszal jöttetek be T.bányára?Integettél nekem? :D :D :D
Tök jó,hogy Laura ennyire szereti az unokatesókat!Ari lehetett,ahogy hiányolta Biankát... :D
Hozzátok megy majd télapó?

Andrea,nem semmi,hogy így utolsó idősen bevállalsz rokonvendéglést,ráadásul nem rövid időre!Le a kalappal előtted!Bár gondolom,nem sűrűn találkozhattok...De ügyi leszel,biztos párod is segíteni fog!
Mennyi idősek a gyerekek tesódnál?Nálatok lesznek majd,vagy anyudnál szállnak meg?
Ti hogy álltok a télapózással?

Gábor most mondta,hogy a szokásos céges mikulásbuli elmarad az influenza miatt...Ez van.
Roland nagyon tud bohóckodni az apjának...El vagyok képedve,hogy egy ennyi idős gyerek mi mindent nem tud.... 8)

Na,mára ennyi voltam,tegnap elmaradt a hajmosás hercegnőmnek,ma meg kell ejteni...

Szép estét mindenkinek!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Hehehe,milyen értelmes szót gyártottam...Rokonvendéglés... :oops:

De értitek mit akarok írni,ugye? :oops:

Bocsi! :D

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok!

Anna
Csak nem a Suoftecnél dolgozik a Gábor? Vagy más cég is igy akar spórolni, hogy az influenzára hivatkozik :roll:

mnzsani

Sziasztok!

Anna!

Temetést sajnálom. Részvétem. Sajnos nálunk is volt a közelmúltban. Még ki kell hevernem. Nem könnyű, ha közeli családtagot veszít el az ember. :cry:

Hozzánk nem jön Mikulás, mármint személyesen. Majd csak lerakja az ajit reggelre. Idegent biztos nem hívnék, de őszintén egyenlőre eszembe se jutott, hogy kellene. Úgyis látja itt-ott, hozzánk csak bedobja az ablakba a csomagot, aztán húz tovább :P
Nem busszal mentünk, úgyhogy nem integettem, egyenlőre még azt sem tudom, hogy hol kell :wink: De majd legközelebb végigintegetem az utat az erőműtől az elágig. :lol:
Ha vásárolnunk kell, akkor kocsival jövünk, meg ha nincs kedvem buszozni.

Laura ma kiélte hajlamait Biankán, mert mentünk érte az oviba ebéd utánra. Délután volt futkosás a mamánál. Csak szegény Biusom olyan egykedvű volt, két napja fájlalja a hasiját, volt kis fosi is meg hányás is egy, de még szombaton. Láza nincs. Remélem csak valami kis gyomorrontás, de még mindig nem az igazi szegényke. De azért ha rosszcsontkodni kell, az megy.

Sikerült Larának nagyon-nagyon édi, jó meleg, bundás kis bokacipőt vennem a Siestában, nagyon jó áron, 4.900,-Ft-ért. Úgy örülök neki. Tök jól áll a kis lábán. Ez volt ma a nap fénypontja nekem :D

Férjeméknél is elmarad a Miku buli, de nem spórolás miatt. Ugyanúgy megkapjuk a csomagot, és később meg lesz tartva, csak akkor már Mikulás nélkül. Nem akarnak összeröffenteni ennyi embert járvány idején. Végülis érthető.
Egyébként úgy zajlik férjem cégénél a Miki buli, hogy fennt van Pesten a Bábszínházban, ott van egy bábelőadás, kaja-pia az előtérben, távozáskor igazi Miki adja át a csomagot, lehet vele fényképezkedni. Szóval nagyon igényes.
Idén úgy lesz, hogy itthon odaadják a cégnél a csomit, és majd jövőre év elején, ha lemegy a járvány, akkor lesz a bábelőadás megtartva.

Kép
larianyu

Sziasztok!

Pároméknál is elmarad a miki buli....Hát a párom ugy tervezte hogy a lányom keresztapját akarta megkérni hogy öltözzön be mikulásnak,de még nem beszélt vele...de nem hiszem hogy találnánk ruhát,vagy ki tudja....

Anna:köszike,hát sajna muszáj befogadnom öket,valahol jó hogy jönnek,de valahol nem...Sajnos nem sokat talizunk,mert Olaszországban élnek,és a mai világban nincs keret igy utazgatni...Mi azt hiszem 3 éve voltunk kint náluk,ők pedig 2 éve nálunk...Most is csak véletlen jönnek ide,amugy nyáron jöttek volna,de lehet akkor is jönnek...Itt fognak nálunk aludni,elférünk...A gyerekek,14 és 9 évesek fiúk... :lol:
Már várják hogy játszhassanak a lánykámmal....föleg a kisebbik...

Megyek mert Nst-re kell mennem....majd jövök....
anda-vivibaba

Sziasztok!

Zsani,ennyiből le lehet vágni,hogy S.? :D Amúgy meg igen! :D
Megkérdezhetem,hogy Te milyen kapcsolatban állsz a céggel? :wink: :lol:
De amúgy mikicsomag lesz,én úgy tudom...Vagy rosszul tudom?
De látod,máshol is elmarad a buli! :twisted:

Móni:
Köszönöm.Igen,ez sehogy sem könnyű,még ha nem közeli hozzátartozóról is van szó...Apumat már 3 éve lesz,hogy elvesztettük...És még mindíg hiányzik. :(
Hozzánk nem jött sose a mikulás "személyesen".A bölcsibe volt az első találkozó. :D
Hihi,elég ha csak az erőmű után kezdesz el ám integetni! :lol:
Azért én majd minden busznak-autónak nem kalimpálok,mert még elvisznek! :oops: :lol: :lol: :lol:
Sajnálom Bius betegségét!Én ettől a hányás-hasmenéstől mindíg parázok,ha már benyalja valamelyikük, hamargyorsan essünk át rajta.
Ügyi voltál a cipővel,örülök,hogy örülsz! :lol:

Andrea,nem csodálom,hogy ez a kettősség van benned!De biztos jó lesz végre talizni tesóddal,unokaöcsikkel!Vérnyomásod milyen?

Fiamette már benn van a kórházban...Küldöm neki a drukkot!Nemsokára babázhat!

Rolcsi aludt 3 (!!!) órát,és ollllyan nyűgösen kelt,mint állat.Remélem,csak túlaludta magát...Megyek adok neki neki uzsonnát,nehogy lepasszoljon a lelkem! :lol:

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok!

Anna! Apukádat sajnálom, iszonyú érzés lehet. :cry:
Szerintem se integess mindenkinek, és rendi vagy, hogy örülsz, hogy örülök! :P

Most ültem le a seggemre, gyakorlatilag reggel óta egyfolytában molyolok, kivéve az ebédelést.
Pedig semmi külit nem csinálok, csak a szokásos főzés, mosás volt délelőtt (mosógép már megint megy), de valahogy nagyon elment a nap. Igaz Lara ma 9-kor kelt, de jól is esett, mert én éjjel olyan szarul aludtam, hogy nem igaz. Mindenféle bajom volt. Remélem a mostani éjjel jobb lesz.
Még éppen fő a holnapi ebéd, borsostokány, orsótésztával. Holnap meg majd rakott krumplit csinálok holnaputánra.
Holnap délelőtt takarítanom kéne, megint lesz kis segítségem :P
Ő már most is porszívózik a kis sajátján.

Szerencsénkre még az eső előtt tudtunk több mint egy órát sétálni, egész sokat motorozott ma Lara, nagyon ügyi volt. Szóval pont jól jött ki a délután, mire hazaértünk, már csöpögött az eső. Nagyon tetszenek kismókuslányomnak a feldíszített házak, ablakok, mondja, hogy csecseeeee. Meg a templom előtt 3 hatalmas fenyőfa van égősorral díszítve, na ott letanyáztunk. Azt nézni kellett sokáig, amúgy is a templom (bim-bamm) nagy szerelem neki. Jó volt kicsit kint, nekem is kiszellőzött a fejem.
Na, megyek, kipakolom a szárítót. Megy bele az újabb adag. Mára már mást nem tervezek, elegem van. Jahhhh, de össze kell még pakolni a nappalit, és most szedi még elő a könyveit is :twisted:

Timiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gyere elő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
larianyu

Sziasztok!

Andrea!Mi volt nst-n?Minden rendben van?

Móni!Mi bajod volt éjjel hogy nem tudtál aludni?Remélem,semmi komoly!

Annának elvileg holnap jön a télapó oviba!Már úgy várja arany szívem!Szeret nagyon csinibe menni,na meg a kopogós cipő.... :lol:

Megyek fektetni,utána fürcsi,alvás.

Jó éjt mindenkinek!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Anna:jó lett az eredmény,minden rendben van,jól érzi magát a kismanóka...majd 1 hét múlva kell újra mennem nst-re..
holnap megyek a vérvétel eredményért,és viszem is a védönőhőz,hogy ki elemezze nekem hogy minden rendben van e..

hát itthon nagyon a 140 felé mozog a vérnyomásom,de volt 133 is.
majd a védönö is megméri az a biztos mérés,remélem jó lesz...

jó éjt
anda-vivibaba

Szia Anna!

Kedves vagy, hogy aggódsz értem, de talán megmaradok :lol: Olyan szédülésféle volt velem éjjel, meg úgy hirtelen felriadtam, aztán nem tudtam aludni. Szar volt, nnaaa. Mindegy, volt már ilyen, túléltem. :P

Elhiszem, hogy várja Annád a Mikulást. Édesem, a kopogós cipő! Igen, az fontos kellék. Biának is, biztos Larának is az lesz, hát hiába, igazi nőcik. Biztos nagyon csini lesz a kis drágád.

Na, mára lelövöm magam! Jó éjt!

Kép
larianyu

Sziasztok,

Tegnap apumnak kellett intézkednem, orvoshoz, vérvételre ment, meg ortopédushoz. Lánykám se találta a helyét, szóval nem volt a legjobb napom
Anna,
Sajnálom a temetést, nekem anyum már 17 éve elment, és az évek múltával egyre jobban hiányzik, ahogy "öregszem" egyre jobban :( . Remélem Roli nyűgössége megszűnt.
Andi,
Örülök hogy minden rendben volt nst-n
ma hova kell menned? Majd írd meg mennyit mért a védőnő/vérnyomás/
Kitartás az érkező vendégekhez, elhiszem hogy valahol jó is meg rossz is hogy most érkeznek, de biztosan minden jó lesz majd.
Móni,
Én most nem aludtam valami jól, a gyerkőc is sokat ficergett éjjel.
Az én férjem cége is csak mikulás csomagot ad, amit én nem is bánok ebben az időszakban.
Tök jó áron fogtál ki siesta cipőt, ügyes vagy!
Ha mentek vásárolni, Lara anyukádnál van, vagy viszed magaddal?
Olyan jó, hogy van egy hasonló korú unokatestvére! Ágimnak a legfiatalabb unokanővére már 5 és fél éves. Ági annyira nem érdekli mint Hanna Montana :)

Kép
tinaági

Sziasztok!
Gyönyörű szép tavaszias,csőtöréses reggelre ébredtünk! :evil: Hihetetlen,hogy valamivel több,mint egy hónap alatt ez már a 3-ik (!!!) csőtörés! :x Szóval volt egy érdekes reggeli elindulásunk itthonról...

Andrea,örülök,hogy nst-n minden rendben volt!Viszont akkor a vérnyomásod nem túl jó,ahogy írod... :( De pozitívan állunk hozzá:nem lesz semmi baj! :) Ma mész a védőnőhöz?Írd majd meg,mint mértetek nála!

Móni,akkor jó,ha csak múló rosszullét volt!
Ma hogy vagy,drágaságom? :D Jól aludtál? :lol:
Anna már este fel volt pörögve a mai nap miatt.Bementünk oviba,átöltözött csinibe :D ,aztán onnantól kezdve ment a pörgés-forgás a szoknyában-cipőben... :lol:

Timi,köszi Neked is.
Igen,megszűnt Ro nyügije,de egész délután meg este olyan bújós volt...Mostanában ritkán csinál ilyet,úgyhogy este figyeltük,nem lesz-e lázas vagy valami.De szerencsére nem.Ma már remélem,nem lesz vele gond délután!

Most összekapom magam,aztán megyünk barátnőmékhez.Remélem mire hazaérünk,vízünk is lesz! :twisted:

További szép napot mindenkinek!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Timi,apudnak mi baja van,hogy orvoshoz kell mennie?Persze csak ha publikus! :wink:

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok!

Köszi lányok,aranyosak vagytok....Ma csak a véreredményemért megyek,meg a védönöhőz...Most reggel megmértem üres gyomorral a vérnyomásom,hát nem kellett volna...150 volt....na majd a védönönél kiváncsi leszek mennyi lesz...majd délután jövök...

szép napot...
anda-vivibaba

Sziasztok!

Van víííííz! :lol:
És szép az idő,hurrá! :)

Roland alszik,aztán amikor felkelt,indul a pörgés....Mikuláscsomag megvétele Norbinak suliba,bevásárlás,aztán gyors haza és főzés.
Apa a héten este 6-ig van.Sokat nem fogunk találkozni ezen a héten.....

Majd még próbálok jönni!
Pussz!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Halihó

Anna,
Apum már nagyon régóta szed a magas vérnyomására gyógyszereket, és már itt volt az ideje, hogy átnézzék a gyógyszereit, ezért kellett elmennie a belgyógy szakrendelőbe hogy kivizsgálják. Pár gyógyszert megszüntettek neki, meg írtak fel újakat is, el kell mennie majd szívultrahangra is. Meg ortopédushoz azért, mert fáj a csípője, szerencsére még nincs olyan állapotban, hogy csípőprotézis kelljen, nagyon remélem odáig nem is jutunk el.
Délelőtt kinn voltunk, szépen süt a nap, de nagyon hideg van, még ha felkelt Ági kiviszem azért.
Jó, hogy van vizetek!

Kép
tinaági

Sziasztok!

Hát csajok,sajnos magas a vérnyomásom és a vasam meg kevés....Remélem nem lesz vérszegény szegénykém...
Ha a következő 2 napban marad ilyen magas vagy feljebb megy akkor valószinű hogy most hétfőn már kórházban leszek...

Megyek pihenek egy kicsit és felkészülök a szülésre...

:oops:
anda-vivibaba

Sziasztok,

Andi,

Említettem már, hogy nekem is magas volt a vérnyomásom a terhesség végén, én kaptam gyógyszert rá, neked nem akartak adni? Csak azért kérdezem, mert ha szednéd, az rendben tartaná a vérnyomásod, nem kellene előbb befeküdnöd a kórházba.
Mert a kórházban biztosan adni fognak, ha magas lesz, de sztem ettől még maradhatnál otthon. Szépen szednéd a gyógyszert /általában Dopegyt-et adnak/ és befeküdnél a megbeszélt időben a kórházba.
Sajnálom egyébként, hogy felment.

Kép
tinaági

Szia Timi!

Köszi szépen...azaz igazság,hogy a lányomnál is pillanatok alatt felment és vittek is a mütőbe...
Meg nyugodtabb lennék,ha bent maradnék és kivennék a gyereket...Amúgy is veszélyeztetett vagyok,mert családi betegség ez a vérnyomás...ez az 1 hét már nem oszt semmit...lánykám is 36.héten született...
Azt mondta a védönö várjuk meg ezt a 2 napot,aztán szólunk a dokinak..

Majd meglátjuk...
anda-vivibaba

sziasztok,

Andi,
Megértem, persze ha nyugodtabb vagy benn, akkor jó úgy!
Nagyon drukkolok neked, már nincs sok a picifiú születéséig, addig fél lábbal is kibírod, akár a kórházban is.

Móncsi,
Mit csináltatok ma?

Anna,
Jól éreztétek magatokat a barátnődnél?
Lánykádnak milyen volt a mikulás ünnepség?

puszi

Kép
tinaági

Sziasztok!

Andrea,sajnálom,hogy még mindig magas a vérnyomásod...De reméljük minden úgy alakul,ahogy Te szeretnéd!Drukkolok ezerrel,hogy minden rendben legyen!
Azért mondjuk az nekem is furcsa,hogy nem adnak semmilyen gyógyszert!
Mindenképp írj majd pár sort légyszi,ha be kell menned,jó?
Nagyon szorítok!!!

Timi,értem már akkor!Örülök,hogy semmi komolyabb nincs Apuddal!Szerintem egész jó idő lett délutánra,voltatok végül is kinn még?

Megjártuk a tescot,rengetegen voltak...Jól el is csesztük az időt,több mint egy órát benn voltunk,pedig listával mentem,nem nézelődtünk.
Vacsi már megvolt,most gyors fürcsi,aztán korán szeretnék ágyba kerülni,mert kipurcantott ez a mai nap.

Jók legyetek!
Pussz!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Timi,a barátnőzés holnapra marad,mert muterom miatt kellett szaladgálnom.Annának nagyon tetszett a mikulásünnepség,folyamatosan mesélt róla!Mondta,hogy még a legrosszabb kislány is kapott végül ajándékot! :D És hogy Ő jó volt,és meg is dícsérték,meg énekelt a Télapónak! :lol:

Móni,tényleg merre jártál ma?Voltál felénk? :D Integettél? :lol:

Na tényleg lépek!
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok Lányok!

Kedvesek vagytok, hogy hiányoltok, jólesik!

Timi!

Sajnálom anyukád iránti érzéseidet, szörnyű lehet. Biztos azért erősödik a hiánya, mert Te is anya lettél, és tudod mostmár, hogy az milyen érzés. Na ezt jól leírtam, de biztos érted.
Olvastam, hogy délelőtt voltatok kint, mi csak délután tudtunk kimenni, de tényleg nagyon hideg volt. Larának a kis keze csupa piri volt mire hazaértünk, de kesztyűben üvölt. A fene se érti ezeket a kis csimbókokat. Hiába magyarázom, hogy akkor nem fog fázni a keze, ha ráadom, lemerevedik, kinyújtja a kezét, és nem hajlandó továbbjönni.
Akkor ezek szerint apukádnál is játszik a magas vérnyomás, szerintem, mostmár átnevezhetnénk a topikot :lol: , mert itt már mindenki azzal küzd vagy küzdött, kivéve Annát, ő szerencsés.
Reméljük Apukád gyógyszerváltásai nem fogják megviselni, mert hát ugye a mellékhatások, én mindig azoktól félek.
Egyébként nekem sem adott a dokim a vérnyomimra gyógyszert a terhesség végén. Igaz, nekem csak a 38. héten ment föl jobban, de azt mondta, hogy a gyerek ezt szokja meg, nem tenne jót neki, ha lejjebb vinnénk, ezért is figyelt ezerrel, hogy mi mennyi, 2 naponta jártam föl CTG-re, és a kiírás előtt 1 héttel befektetett, hogy másnap császár. De azt osztályvezető orvos nem akarta engedélyezni. Az én nyomásom meg csak ment föl, egész nap, egész éjjel infúziót kaptam, de 140 alá nem ment. Ezért másnap reggel szóltak, hogy ne egyek semmit, lehet, hogy meg lesz a műtét. Levittek a vajúdóba, kaptam további infúziót, amitől szépen lement, de addigra a dokim kiharcolta a császárt és jött is, hogy, na, akkor du 1 körül műtét. Ez volt fél 12-kor. Családom Tbányán, én Pesten az Üllői úton. Anyukám úgy emlékszik az útra, hogy ő csak kapaszkodott a majrévasba végig, úgy jöttek fel hozzám Pestre. A férjemre ráakasztották a zöld rucit és 3 szót váltottunk a vajúdóba és már vittek is a műtőbe. Bőgtem mint állat. Na, jól elkanyarodtam, de a lényeg, hogy nem adtak gyógyit. De nekem már mindegy volt, már túl akartam lenni az egészen, főleg az egy napig tartó infúziós huzavona után.

Anna!
Már reggel olvastam a csőtöréses sztoridat, csak reagálni nem volt időm. Örülök, hogy meggyógyult a cső :lol: Nálunk is volt múlt hónapban csőtörés, közvetlenül a vízóra után spriccelt a víz. Soha nem nézek bele az aknába, csak ha jön a leolvasó, de akkor belenéztem, valami isteni sugallatra, és hát ja, folyt is a víz rendesen. Csak két nap múlva tudott jönni a szerelő ismerősünk, úgyhogy addig el volt zárva a víz, csak bizonyos napszakban nyitottuk meg, addig lerendeztük a fürdést, stb., egyébként meg vödröztünk. :) Nagy buli volt....
Ma nem voltam felétek, nem integettem 8)
Jó kis kört futottál akkor ma. Én holnap megyek megint vásárolni, én is mindig listával, nem bírom a tökölést. Anyum szegény nézelődne, de én nem szeretek. Megveszem ami kell, aztán kész. Egyébként mindig együtt megyünk vásárolni, neki sem kell akkor cipekedni, meg nekem is segítség, hogy figyel Ő is a dedre.
Tök édi Anna, hogy elmesélte, hogy még a legrosszabb kislány is kapott csomagot. Olyan kis édik, hogy még így hisznek benne, és ez így van rendjén. Nem szabad elvenni a kis illúziójukat.
Gondolom Roland meg tökre hozzá van szokva a pörgéshez. Hát ez a harmadik bébi sorsa :lol: De ez jó is neki, soha nem unatkozik.

Egyébként nem tudom ki hogy csinálja, de én egész nap pörgök és sose jutok a végére. Biztos én vagyok a béna. Ma délelőtt porszívóztunk, felmostam a szobákat, kimostam az ágyneműt, mert azt is lehúztuk. Mire ezzel végeztünk ebéd következett, majd míg Lara aludt én letörölgettem, meg kajáltam. Mondjuk ma nem aludt sokat, amit nem is csodálok, hiszen fél 10-kor kelt.
Utána elmentünk sétálni, másfél órát, elég sokat ült ma a babakocsiban, nem volt valami nagy formában a nőci. Aztán irány haza, főztem holnapra, ruhákat elpakoltam, összeírtam mit kell venni, vacsi, konyhapakolás..........
És ez így megy nap mint nap. Gondolom nemcsak nálunk, de nagyon fáradt tudok lenni estére. Igaz mit sírok én itt egy gyerekkel :oops: Minden elismerésem a többgyerekeseké :lol:
És ami érdekes mégsem alszom el rögtön, látjátok még mindig itt írok, igaz reggel aludhatok.
Szóval semmi különös nem történt ma velünk, szokásos hétköznap, csak nem volt időm jönni írni, csak bekukkantottam olvasni.

Na de most bepótoltam a lemaradásomat :roll: :lol:

Kép
larianyu

Jó reggelt!

Jó hideg lett, az anyja mindenit! Ma megyünk be Tbányára, nem tudom mikor indulunk el, azért jó lenne, ha már legalább 0 fok fölé kúszna a hőmérő. Nem szeretek ilyen hidegben vezetni, remélem azért víz nincs az úton (bár mitől lenne), csak ezért nem szeretem a telet. Bár mit sírok, már december van, itt az ideje a hidegnek.
Mondjuk mire hercegnőm felkel, kajálunk, összekészülődünk, tuti lesz 11 óra, úgyhogy talán van remény, hogy addig még 3 fok is lehet :P

Jók legyetek, írjatok sokat, majd jövök estefelé, ma pénzverdébe megyek!

Kép
larianyu

Sziasztok!

Móni,izgi szülésed volt akkor!Annak ellenére,hogy elvileg tudtátok,hogy mikor lesz a nagy nap!
Arany Laurám,utálja a kesztyűt... :D Sajna ötletem nincs,hogy hogy lehetne rávenni hogy vegye fel.Talán majd később,oviban ha látja,hogy a többiek is felveszik...

Hihetetlen,hogy mennyire természetesnek tudunk venni dolgokat,nem?Víz,villany,tévé,sőt most már az internet is...És milyen elveszettnek tudjuk magunkat érezni,ha valami hiba lesz a rendszerben...Vagy csak én vagyok ilyen? :oops:
Vásárlás,pont pár napja beszéltük Drágámmal,hogy együtt nem szabad elmennünk vásárolni,mert olyankor valamiért csomó felesleges cuccot veszünk.Még nem sikerült rájönnöm,hogy miért van ez így,de dolgozom rajta... :D
Hát igen,Rolcsi harmadik gyerkőcként sokat van "mozgásban".De igyekszem úgy alakítani a dolgokat,hogy a hellyel-közzel kialakult napirendje megmaradjon.Persze nem mindig sikerül.
Ne aggódj,én sem érem ám utol magam szinte sosem.Általában a házimunka látja kárát...De nem görcsölök rajta,majd lassan alakulnak a dolgok.

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok!

Hál égnek ma jó volt a vérnyomásom,remélem így is marad...Jobb lenne ha bennem fejlödne még egy kicsit,hogy erősebb legyen...Még holnap is megyek,remélem akkor is jó lesz...
Aztán hétfön kezdödnek az ujabb vizsgálatok,minden napra lesz valami....
Jó volt hidegben egy kicsit sétálni,de jó nagy köd lett...Jobb ez a hideg mint a meleg....igy elmennek a bacik...

Szép napot nektek...
anda-vivibaba

Sziasztok!

Amint látjátok itt vagyok, szerencsésen hazaértünk, a ködöt leszámítva nem volt gond az úttal.
Sokat vásároltam megint, megvettem a gyerekeknek a Mikulás csomiba valót is, már össze is állítottam. Általában kinderes dolgokat veszek, azok finomak nagyon, természetesen a kinder tojás sem hiányozhat. Az unokatesóknak csak csokicsomagot hoz a Mikulás, csak Larának veszünk mást is.
Valószínű szombaton megyünk az IKEA-ba, ott megvesszük neki a "hintalovat", remélem értékelni fogja. Meg anyukám nevében is megvesszük a karácsonyi ajit, már várom nagyon. Olyan jó, hogy már a gyermekemnek vásárolgathatok, mindent megadnék ennek a pici lánynak, de tudom, hogy nem lehet, mert az sem jó, ha elhalmozzuk. De így már nagyon élvezem az ünnepeket, hogy van gyermekem, erre vártam 8 évig. Mondjuk én gyermek nélkül is szerettem a Karácsonyt mindig, szeretjük megadni a módját. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak különleges vacsi, család együtt, stb. Szenteste nálunk van mindig, jönnek anyukámék, keresztapám, tavaly bátyámék is jöttek, nem tudom, hogy most is jönnek-e ők is, még erről nem beszéltünk. Sajnos idén egyel kevesebben leszünk, ez fáj. :cry: De ilyen az élet, ad és elvesz, megpróbálom elfogadni :cry:

Kinél hogy van a Karácsony, mikor díszítitek a fát, ajándékosztás, szenteste? Mert azért a fa feldíszítése is külön logisztika, de szerintem mi 23-án este fogjuk, mikor már elaludt Lara, hogy reggel ha felkel már lássa. És hát ugye, éjjel hozta a Jézuska. Hozzánk Jézuska jön.

Anna! Integettem, dudáltam :P Egyébként meg igazad van, nagyon elveszett az ember a megszokott dolgok nélkül. Nálunk november elején, egyik hétfőn áramszünet volt reggel 8-tól du 4-ig. Valamiféle karbantartást végeztek. Hát még teát sem ittam, mert lusta voltam vizet forralni :lol: Lehet, hogy ezzel mondjuk nem kéne dicsekedni :roll: Na, de ez volt. Lara felkelt, ugye nem ment a tévé, csak mutogatta szegénykém, hogy anya, mi van már a tévével. Mondom nincs villany kicsim. Még számítógépezni sem tudtam. Na, gyorsan el is mentünk anyukámhoz :P Szóval tényleg szar helyzet, na. A víz sztorit meg már leírtam, az is király volt.
Azt már én is megfigyeltem, hogy ha a férjem is velem van vásárláskor, az csőd. Ő nem nézi az árakat, ha megtetszik neki valami, beleteszi a kocsiba. Hát köszi. Most itt kajadolgokra gondolok. Persze van, hogy velem is elszalad a ló :P

Timi! Tessék életjelet adni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
larianyu

Jó reggelt!

Tegnap én is sikeresen túlestem a mikuláscsomagok megvételén, összeállításán.A férjem szabizott, megejtettünk egy nagybevásárlást is. És igen, nálunk sem túl jó, ha ketten vásárolunk, sokkal többet költünk ilyenkor.
Andi,
Örülök, hogy tegnap jót mértetek, remélem ma még jobb lesz az eredmény, drukkolok!!!!
Anna,
Mi a mai programotok?
Móni,
Ágim se viseli el magán a kesztyűt!!!!
Én már nem is próbálkozom a ráadással
Miket főzöl a napokban?
A karácsonyt én is nagyon szeretem, a készülődési időszakával együtt. Nálunk sajnos nem alakult ki az a szép szokás hogy a család 24 vagy 25-én összejön valakinél, nagy vacsora, beszélgetés, és úúúgy irigylem akiknél ez így megy. A karácsonyfát mi majd 24-én délelőtt díszitjük, vagy úgy hogy a férjem díszít, én meg Ágit elviszem sétálni, vagy a nagyszülőket megkérjük addig vigyázzanak rá, még nem tudom. Én az IKEÁból fa asztalt néztem ki székekkel, te említetted, hogy Lara is fog kapni, talán pont anyudtól? Bianka jól van?

Kép
tinaági

Sziasztok!

Már éppen akartam kérdezni, hogy, na mi van, én szedek itt egyedül Béres cseppet? :lol:
De hál Istennek addigra megjelent Timi.
Szia Timi! Végre itt vagy, már aggódtam. De akkor csak azért nem jöttél, mert apa otthon volt.
A kesztyűráadással már én sem nagyon próbálkozom, viszont nagyon piros lett a keze tegnapelőtt, úgyhogy muszáj lesz újra megpróbálni, mert tök jégcsap a nő.
A napokban úrinő leszek, mert két napig nem főzök :lol: Holnap megyünk az IKEA-ba, ott eszünk, tök szeretek ott enni, szerintem jó kaják vannak, holnapután meg anyukáméknál eszünk, mert apa nem lesz itthon, és bemegyünk a bébivel.
Egyébként hétfőtől ilyenek vannak tervben, hogy zúzapörkölt nokedlival, ubisalival, fejtett bableves túrós csusza, oldalas lesütve akármivel, szerintem nekem tökfőzelékkel, Lacinak meg krumplival, van itthon nagyon jó kis marhahusi levesnek, azt is megcsinálom valamelyik nap. Egyenlőre ennyit tudok.
Igen, én mondtam a kisasztalt székekkel, holnap meg is vesszük, remélem lesz.
Köszönöm, Bianka jól van, anyukám beszélt a bátyámmal telón, jár oviba, úgyhogy reméljük csak egy múló gyomorrontás volt.

Ma megint egész jó idő lett. Tiszta hülye ez az idő, tegnap megfagytam, ma meg mikor kimentem becsukni a kutyát, tök jó idő fogadott. Majd du sétálunk egy nagyot, mert délelőtt jönnek az Édásztól, ellenőrzik a villanyórát.

Mit csináltok a hétvégén? Na, asszem lépek, mert mintha most ébredezne a csajszi, zajok jönnek a szobából, valamit nagyon pakol a pelenkázón. Csak tudnám mit :roll:

Kép
larianyu

Sziasztok!

Köszi Timi,aranyos vagy...én is remélem hogy marad ilyen még legalább 1 hétig....Mi ma megyünk vásárolni,hétvégén meg párommal,nagy takaritást csinálunk,hogy ha netán bekerülök a kórházba utána már ne kelljen ezzel foglalkozni....Én annyira nem szeretem a karácsonyt,de így hogy a lányomnak tetszik és örül a karácsonyfának is,így kicsi boldogság azért van bennem...Nekem szana-szét van a család így nem jövünk össze,bár a nővérem itt lesz,lehet öcsém is lenéz hozzánk..Párom családja messze vannak,így még a lányom keresztapja látogat meg majd...ennyi bőven elég is lesz...

Aránylag jó idönek néz ki,be kell mennem az államkincstárba érdeklődni,meg a védönöhöz megyek,aztán hazajövünk ebédelni,és megyünk bevásárolni...

szép napot nektek....
majd jelentkezem...
anda-vivibaba

Sziasztok,

Anna,
Mi újság felétek, mit csináltok?

Andi,
Jó sűrű a program, vigyázz magadra.
Lehet előbb a védőnőhöz kellene menned, aztán az államkincstárba, nem? A vérnyomásod végett :wink:

Móni,
Reggel 9-kor kelt Ági, alig akart elaludni ebéd után...
Voltak a villanyosok?
Mi délelőtt voltunk kinn sétálni, jó idő van, igaz egy óra bőven elég volt. Hétvégén mit csinálunk? szombaton főzök :roll: , meg mosok, ha jó idő lesz kimegyünk, vasárnap meg mikulásozunk a családdal, bár még nem tudom ki mikor jön.
puszi

Kép
tinaági

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?