Vagyok, csak nem volt netünk a melóhelyen, otthon meg olyan fáradt voltam, hogy nem volt erőm a géphez ülni.
Kenyérrecept:
2-3 evőkanál tápszerből + 4-5 dl vízből készítek tápszert. Ez megy a kenyérsütőbe alulra. Erre jön 79-80 dkg liszt az alábbi megoszlásban: 60 dkg fehér, 20 dkg vegyes: tönköly, rozs, kukoricadara, ahogy tetszik. 1 zacsi szárított élesztő, teáskanál só, mokkáskanál cukor, 6-8 dkg Rama, 1-2 evőkanál olaj, és zutty, elindítani.Finom, sűrű, 4-5 napig puha, kalácsszerű kenyérke lesz belőle.
Melinda,
a cikket megnéztem, én nagyjából egyetértek a pasival, szerintem is manipulálnak bennünket, bár én laikus vagyok. Az tény, hogy gyógyszerlátogató rokonom volt, és rémtörténeteket mesélt arról, mi mindent megenged magának egy gyógyszerészcég, hogy egy-egy orvost megnyerjen magának. Nála pl. volt egy bankkártya, amit minden nap 400 ezer Ft-tal töltött fel egy bizonyos gyógyszercég, ha kellett, ebből tudott "nyomulni", ajándékot venni, ne adj isten megvesztegetni.
A nődokim szerint sem kizárt, hogy a mostani vírust mesterségesen hozták létre, a mutációról pedig már azért beszélnek (pedig szerinte ilyen gyorsan csak nagyon kivételes esetben mutálódik vírus), hogy már arra is legyen oltóanyag, az emberek pánikoljanak, oltassanak, költsenek.
Na, majd folytatom, jön a gőnök.