Új privát üzeneted érkezett!

Én is rossz hírrel jövök, mi sem indulunk meg Bp-re nálunk meg apa lázasodott be az éjjel, meg tiszta takony :cry: .
Hermetikusan elzártam a másik szobába szegényt :roll: A pogi, sajtossüti meg üditő lent figyel a kocsiban már. Tegnap egész nap sütöttem a talira:roll:
Sajnálom :cry:

Adri

Kép

Kép
irdab

Dbea,
ha éhes még egy mell után, adjál neki a másikból! Attól csak szaporodik a tej, hiszen így a másik mell is kap ingert, hogy több tejre van szükség. Arra figyelj, hogy ha egy szoptatásnál mondjuk a jobbal kezdesz, és a ballal fejezed be, akkor a következőnél a ballal kezdjél, és így tovább, amíg több nem lesz a tejci. Ajánlom figyelmedbe a hatodik pontot: http://holdudvar.babahaz.hu/mitol_lesz_eleg_a_tej.htm . :)

Ja, a fenti linket mindenkinek ajánlom, nagyon jól leírja a szopis infokat!

Madaran,
ökörepe szappan a DM-ben is van, igen, de nem tudom pontosan, milyen néven (kidobtam már a dobozát). Talán Gallseife, talán folttisztító szappan néven fut.

Goldplast,
miért tanácsolta neked ezt a sétálgatást a védőnő??? :shock: Hogy kevesebbszer szopizzon Ákos? Én nonszensznek tartom, biztosan nem csinálnám. De ha te szeretnéd kipróbálni, hátha kevesebbet szopik, tedd azt! :)

Akkor jövök a mi híreinkkel, hátha megnyugtatok mindenkit: Ági három napja 8-10 alkalommal ébred éjjel. Ilyenkor szerencsére kis szopira simán visszaalszik. Ha nem aludnánk együtt, már kipurcantam volna. És az az igazság, hogy nem lepődtem meg ezen, mert ennyi idős kora tájt a többi gyerekem is ugyanezt kezdte. Az enyéim szerettek/nek 5-15 alkalommal is ébredni éjjel, amit úgy 1,5 éves korukig műveltek a nagyok. Szerencsére azért 15 ébredés csak a fogzás nagyon rossz napjain volt, a fog kibújása előtt pár napon át, azt én sem bírnám sokáig. De 6 óránál többet egyben alig aludtak át 1,5 éves korukig, szerintem két kezemen meg tudnám számolni a négy gyereknél összesen. Ez van. Addig simán kibírom, amíg szopira visszaalszanak, szerencsére egyikkel sem kellett éjszaka járkálnom, és ezért hálás vagyok. :)

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok Lányok!

Nagyon jó volt a tali jól éreztük magunkat, főleg Marci! Jó volt megismerni benneteket.

Melinda: köszönjük mégegyszer a badyt nagyon tetszik.

Még majd jövök ízelitőül egy kép
Kép

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok!

Most értünk mi is haza, nagyon jól éreztük magunkat. Hazafele mind a két gyerekem kidőlt, Lili még mindig alszik. Gyorsan csinálok kajcsit, aztán egy albumba feltöltöm a képeket, hogy meg tudjátok nézni. Na jó, előtte elszaladok bevásárolni.

Csajok,
aki nem volt a talin, légyszi priviben írjatok nekem egy postacímet, hogy a bodykat el tudjam postázni. Earhart, Anetto, Bikmakk, ti is!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok
Hazaérkeztünk a babataliról, és egyből visszacsöppentem a mindennapos dolgokba :D
Kész vagyok a főzéssel :) Apa + gyerekem alszik :) így gyorsan írok egy pár sort,mert ma még vasalnom is kell!

Nagyon örülök,hogy nem hagytuk ki a babatalit,mert nagyon jól éreztük magunkat!
Örülök,hogy megismerhettem azokat ,akik megjelentek ezen a kedves kis összejövetelen! Anyukákat+Babákat és Apukákat is!
Remélem legközelebb többen leszünk :)
Linácskának külön hatalmas köszönet ,hogy megszervezte!!
A hely ahol voltunk, nagyon tetszett,és az ajándékot köszönjük szépen,igazán öteletes és kedves gesztus volt!!!

Szép estét mindenkinek!
Noki+Réka

Kép
noki&potyi

Mi is jól éreztük magunkat, még egyszer köszönjük a szervezést és a bodyt is :lol:
A babavirág kép nagyon aranyos :lol: :lol:
Küldjetek még, mert mi elfelejtettünk fényképezőt vinni :cry:

Kép

Kép
dbea

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, köszi hogy megszervezted a találkozót, nagyon jól éreztük magunkat, és a bodyk is nagyon aranyosak! A férjemnek is nagyon tetszett:).

Sajnálom, hogy nem tudtunk tovább maradni, de Mira abban a pillanatban el is aludt ahogy a kapun kiléptünk - még az eső sem zavarta - és kb fél négyig aludt is egyhuzamban!

Kép
Kép
Kép
oui

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: erről az oldalról, ahová feltetted a képeket, hogyan lehet lementeni őket? Nagyon béna vagyok és nem megy :oops:
De nagyon jók lettek!!!!

Kép

Kép
dbea

linacska:
Nagyon nagyon koszi a tippet, ki fogom probalni a 10 kanalas modszert, mert a nutriton nem nagyon jon be Robinak.Elfelejtetem irni Lasztity Natalia a dokino neve.
A kepek szuperek, nagyon nagyon nagyon klassz a body otlet, igy tokre be lehet oket azonositani.
En nagy banatomban, hogy most nem tudunk menni ugy dontottem megszervezem a kovetkezo talit a mi lakasunkban januar vegere vagy februar elejere ahogy majd jobbnak tartjatok valamelyik hetkoznapra, ugyhogy aki tud akkor mar elobb is tudunk majd talizni. Nem egy nagy a lakasunk, de mar voltunk benne baba talin paran, talan most is elferunk majd. Januar 29, februar 4 vagy februar 11 ha a csutortok jo nektek. Esetleg meg a kedd az, amit tudok ajanlani. Ugyanezeken a heteken... januar 27, februar 2 vagy februar 9.
Szoval ha van kedvetek akkor lehetne egy ujabb tali, amin esetleg megis tudnank mi is latni Titeket, akik nem ertek ra, pedig nagyon vartak.

baratodildi

Sziasztok!

Pár napja már írtam, most megint jelentkezem.

Frissen felrakott holmik a teszveszen, ha érdekel valakit:

http://teszvesz.hu/myaccount/sell.php?p ... ll&p=0&p=1

Aida

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ildi,
mi is hozzá járunk. Tényleg, ő mondta az emelt családi pótlékot, vagy kérni kellett? És hanyadik alkalommal? Nekünk elsőre csak a 90%-os kajatámogatást írta le.
Talira mi bármikor szívesen megyünk. Apával felmegyünk Pestre, délután hazajövünk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Apatabló
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Végre mi is hazaértünk (még a nagyszülőknél időztünk egy kicsit).
Linacska, nagyon-nagyon köszi a szervezést és a meglepetést is!! Valamint mindenkinek köszi a kaját-piát-"evőeszközöket", különösen, akik sk. készített sütiket hoztak!
Nagyon jó volt ez a tali, a végére nagyon megszokták egymást a babácskák és a babavirág előtt már egész csendben nézelődtek. :)
Sajnálom én is, hogy ilyen sokaknak közbejött mindenféle nem várt esemény, ami miatt nem tudtak eljönni. De fel a fejjel, baratodildinél mindent be lehet pótolni! :wink:
Tökjók lettek a képek, meg a tablók! Ezt is köszi, Linacska! :wink: Majd én is felteszem a jobbakat + van egy kis videóm is, azt nem tudom, hogy tudom feltenni!?
Oui, a takarót sikerült egy ott dolgozónak odaadni, így tudják, hogy majd mész érte! :)

Kép

Kép
hmbori

Hú látom magyon jól sikerült a tali.A legközelebbire menni szeretnék!!! De mivel hétköüznap lesz nagy vszinűséggel viszem Márkot is.

Képek szupik.

Ildi:merre laktok?
Vendég

Babatabló
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Annyira sajnálom,hogy nem mentünk el....és az az igazság,hogy nem is jöttek a vendégeim....erről ennyit....de mivel szóltam Linácskának...nem akartam keverni....
Képeket látva ,nagyon bánom...és látom elfértünk volna váratlanul betoppanva is!

Ildin felbuzdulva!Nyáron hozzánk is lehet jönni....kertes házban lakunk!
okés????

Linácska!Sajnálom,hogy nem mentem...ügyi vagy a szervezésben!!!!Képek tündériek!Badykat Te készíttetted???Szenzációsak!!!Köszönjük!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Apa alkot... :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kandi
jöhettetek volna nyugodtan. Majd legközelebb. :lol:
Bodykat csináltattam, de én szerkesztettem a feliratot.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Babavirág
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!:)

Örülök, hogy megismerhettem néhányótokat és persze nagyon remélem, hogy a legközelebbi találkozóra már tényleg többen eljönnek! :)
Akkor mégnagyobb babavirágot lehet majd csinálni, feltéve, hogy egy fénykép erejéig nyugton maradnak a babácskák.

Linácska: Köszönjük szépen, hogy megszervezted a mai napot!!! Jól éreztük magunkat. No és ez a body!!! Szuper ötlet volt! Hálásak vagyunk érte! :)

Üdv,

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Zara kb kettő perccel azután, hogy elindultunk haza elaludt és utána egészen délután 5ig aludt folyamatosan. Még arra sem ébredt fel, hogy hazajöttünk és kicsomagoltam, szóval gondolom jól elfáradt a sok új élménytől.

Egyébként szerintem nagyon érdekes és ugyanakkor aranyos is volt a sok szinte egykorú babát együtt látni. Érdekes, hogy hiába nagyjából egyidősek mégis teljesen más dolgokra képesek külön-külön, de ugyanakkor valahogy mégis nagyon hasonlítanak is. A sírásuk módja, a hangok amiket kiadnak. Számomra, mivel csak Zara lányom van, az is érdekes volt, hogy a fiúk mennyivel másabbak mint a lányok. Hogy már most látszik a nemek közti különbség az arcukon, a testfelépítésükön és a hangjukon is. :)
Kész kis tanulmányt lehetne írni a mai napról :)

Orew

orew

Köszönöm, de tényleg nem volt ám nagy dolog megszervezni. Azt hiszem összesen háromszor beszéltem a csajszival, találtunk egy megfelelőnek tűnő időpontot, és már taliztunk is :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Betti szereti Marcit:

Kép

Kristóf - Réka - Levi - Betti - Marci:

Kép

Réka szereti a fiúkat:

Kép

Levi és Betti kézfogója:

Kép

Levi szereti a lányokat:

Kép

Mira:

Kép

Betti bemondta az unalmast:

Kép

Marci szereti Rékát:

Kép

Réka szereti Marcit:

Kép

A virág, amelyik sohasem hervad el:

Kép

Kép

Kép
hmbori

Bori: Nagyon édesek a Te képeid is! :)

Orew

orew

Orew,
éjszaka jutott eszembe, hogy David kimaradt az apás fotókból :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Tegnap megjöttünk a kórházból, úgy tűnik, hogy jól sikerült a műtét, és minden renben van. Majd még mesélek hosszabban is, de előbb még visszaolvasok.

Remélem mindenki jól van, és senki sem influenzás!

Kép
bikmakk

Sziasztok Lányok!

bikmakk: reméljük hamar felépülsz rendesen. Örülök, hogy minden rendben van.

Beus

Kép
Kép
beusmimi

Lina: Nagyon jók a képek. Tetszenek az apatablók, ötletesek nagyon.

Beus

Kép
Kép
beusmimi

linacska:
A masodik alkalommal irta fel, de mar az elso alkalommal mondta, hogy fel fogja irni legkozelebb.
A kaja tamogatast nekunk nem irta le. :shock: Csak ugy allitott ki a receptet.

sissi:
XI Ker. Kosztolanyi ter.

baratodildi

Ildi,
az jó, apa a Budafokin dolgozik, oda is tudunk sétálni :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok lányok!

Örömmel látom, hogy milyen szuperül sikerült a babatali :)! Nagyon jók a fotók, édesek a babák!

Mi egy nagyon rossz éjszakán vagyunk túl: szegény Emmusom alig aludt valamit, görcsölt a pocija. Persze -így utólag már tudom- mi voltunk a hülyék, mert délután azt hittük, azért annyira nyűgös, mert éhes, így jól bezabált, jóval többet evett, mint szokott, s ez persze megviselte a pociját. Most már 10 órától alszik szegénykém, kipiheni az éjszakát. (Úgy hallom, már ébredezik.)

Kép
angelita

Mostanság mindig nálam kezdődik új oldal :).

Kép
angelita

Angelita
A laptető, a babásodát jelentette nálunk a másik fórumon :D
Mindig arra gyúrtunk,hogy "laptetősök" legyünk :)
Bikmakk
Jobbulást!
Várunk majd a beszámolóval!
Ildi
Jó lenne egy babatali megint :D
Én jó 5letnek tartom,hogy januárban vagy februárban legyen folytatás.

A képek nagyon jók!!
Amint meggyógyul a gépünk,Én is felteszem a mi képeinket!

Voltunk ma Auchanba és a nagyszülők vettek Rékámnak egy FP tanulókutyust.
Le vannak értékelve a FP cuccok kb30-35%-al olcsóbbak!!!

Szép napot mindenkinek!
Réka+Noki

Kép
noki&potyi

Na ma nagyon tevékeny voltam...

Reggel elmentem bevásárolni, meg gégecsövet venni. Levinek a fürdővízcsinálása már kész élményfürdőzés volt :lol:
Azóta főztem egy sertéspörit, két adagot eltettem, a maradékát továbbfejlesztettem gulyásleves-szerűséggé, főztem egy marhapörit, az most lett kész, ebédre szecsuáni csípős pulykamellet rizzsel, meg kisütöttem 15 db almáspalacsintát. Az utolsó babapalacsinta lett Lilinek :lol: Mostam egy adagot, kiteregettem, még kivasalok, és egy hétig nem csinálok semmit :lol: Lili még itthon marad, csúnyán köhög, nem lesz időm két gyerek mellett. Pedig földhivatalba kellene mennem, találtam egy jó hitellehetőséget, úgyhogy kiváltanám a mostani lakáshitelünket gyorsan, amíg még TGYÁS-t kapok, és nem gyedet, mert ez azért mégis máshogy mutat.

Légyszi küldjetek postacímeket!!!! Szerintem kedden eljutok a postára is. Sétálni kell. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska: Igen, en is eszrevettem meg tegnap, hogy csak rola nem keszult apatablos kep sajnos. Na de majd legkozelebb, remelhetoleg. :)

Orew

orew

Orew,
csináljatok egy apás képet, és apa hozzászerkeszti :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

SAziasztok!

Ildi:az jó akkor csak 1 busszal kell mennem :D :D

Mi ma állatkertben voltunk Atit kenguruban vittem.Hihetetlen de 1/2 11-3 ig kb 30 percet aludt pedig nagyon fáradt volt.De azt észrevettem ,hogy Ő csak a kiságyában vagy abkocsiban tud jót aludni.

Múltkor anyuék kinyitották neki az utazóágyat az is bejött neki.
Vendég

Linácska: De jó! No, akkor holnap remélem sikerül csinálni egy jó képet! :)

Orew

orew

Sziasztok !

Pár órája érkeztünk haza Sopronba a budapesti hétvégéből, Kristóf már alszik, végre csönd van, tudok írni ! :D
Nagyon boldog vagyok, hogy részt tudtam venni a babatalin, még mindig a babákat emlegetjük a férjemmel. Örülök, hogy megismerhettem azokat az anyukákat, akik el tudtak jönni a talira, nekem nagyon pozitív élmény volt, remélem máskor is tudunk majd együtt babázni, de akkor már mégtöbben !
Linácska, neked külön köszönet a szervezésért, na meg a babaajándékokért....engem nagyon meghatott a figyelmességed !

Mi is csináltunk pár jó képet...teszek is fel belőlük.. :lol:
Jó éjaszakát !

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
rilla_

Rilla: De jók ezek a képek is! :)

Lányok!

Én már tényleg alig várom, hogy mehessek sportolni! Hiába fogytam le 10 kilót a felszedett 15-ből még mindig csak úgy folyok szét... Meg valahogy teljesen másképp oszlik el rajtam a súly megint... Hatalmasnak érzem magam... :? :(

Orew

orew

Sziasztok lányok!

Bikmakk, mihamarabbi gyógyulást, regenerálódást kívánok Neked! Gyere, ha lesz egy kis időd!

Noki, nálam biztosan nem a babásodást jelenti a 'laptető' :).

Linácska, tényleg rengeteg mindent csináltál! Én Emmus mellett délelőttönként tudok tevékenykedni, minden napra elosztva csinálok itthon valamit, mikor min van a sor.

Még nem is írtam, de a múlt héten felbukkant a védőnőnk :)! Már kb. 1,5 hónapja nem láttuk. Mesélte, hogy körzetátrendezés volt náluk és kapott elég gázos területeket is, ahol több a tennivalója.

Kép
angelita

A Laevolac sziruppal vagy az Alumina 5CH bogyóval kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Sajnos nálunk továbbra is fennáll a kaksigond, most olvasgattam a neten és ezt a két szert javasolják több helyen. Eddig a gyerekorvos és a védőnő egyiket sem említette nekem. Gondolom, a hőmérőzéstől jobb módszer (feltéve ha beválik). A kamillatea nálunk semmit sem ér.

Kép
angelita

Mira baby víz? Állítólag ez is hatásos. Alkalmazta már valaki?

Kép
angelita

Nagggyon éédik a babákok, és jó látni Titeket így együtt!!!!
Irígy-irígy vagyok most már soxorosan, hogy mi kimaradtunk....... Remélem, hogy a következőre el tudunk menni!!!!! Zsigit is sajnálom, hogy nem ismerhette meg a kis barátait.... :cry:

Nálunk elég zűrös hétvége volt, a sok új élménytől kissé kiborult szegyénkém, nap közben alig tudtam elaltatni szombaton és vasárnap is, már alig vártam, hgoy hétköznap jöjjön, hogy vissza tudjunk állni a normális rendszerbe. A vendégség alatt tök fel van dobva, hangosan kurjantgat, mindenkire vigyorog, aztán egyszer csak elfárad, és amikor altatni akarom sírdogál és nyöszörög... és jó hosszan alszik utána -ha nagy nehezen bealudt....

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!

Én is itt vagyok,csak kissé kipurcanva.Nem tudom mi lehet Zsombikával,az éjszakáink rémesek.Fürdés után kezdődik a balhé.
Eszik,utána elalszik egy fél órára- órára és utána hatalmas ordításba kezd.Nem éhes az biztos,még a hasára gondolok,mert abbahagytam a bevált módszert,mert gondotlam már túl kell lennünk ezen az időszakon.Ma újra kezdtem,meglátjuk.Remélem ez lesz a megoldás,de azért nem bánnám ha elmúlna már neki a hasfájás.
Gondoltam a fogára is,de arra bevált praktikáim sem használtak.
Ja és éjszaka is eljátszotta ezt a nagy sírást....
Vkinek esetleg hasonló tapasztalata és megoldás?

Tali miatt nagyon írigy vagyok! :)
Nagyon jók lettek a képek! :) Remélem a legközelebbire el tudunk menni.
Nyáron egyébként nálunk is szivesen látunk benneteket! :) Sőt télen is :)

Angelita,mi a gond a kaksitokkal?Nektek is nehezen jön ki?

Anna,biztosan kifárasztja magát,és nem tud könnyen elaludni,ahogy írod is lehet a sok új inger miatt!:) De majd megszokja :)

Orew,visszanéztem a képeket! :) Nagyon helyesek vagytok!Dana nem jön majdyynaralni?vagy ilyenkor nem tartja az apukájával a kapcsolatot,csak amikor hazamegy?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok Lányok!

Újra itt vagyok!Hát hihetetlenül tündériek a babócák!Csajok én úgy sajnálom, hogy nem tudtam elmenni!!Úgy szeretnék a következőn ott lenni!!!

Linácska:Nagyon tündériek a kis rugik!!Köszönjük neked!!És azt is, hogy megszervezted a talit!!:)Király az apa tabló!!!
Érdekelne, hogy a pépet, amit a kis Levinek adsz, hol vettétek?!?
Gyógyszertárba?

Felkelt a CSajszim!!Majd még jövök!Szerintem este!Addig is puszi mindenkinek!!!

Kép
bener

Sziasztok!

Örülök, hogy jól sikerült a babatali! Annyira jó lett volna menni, és kicsit kapcsolódni, mert rettenetesen rám férne! De azért köszönjük, hogy tesztek fel képet, így kicsit olyan mintha ott lettünk volna! :lol:
Sajnálom, hogy nem jött össze, hogy menjünk, pedig iszonyatosan rá voltam készülve! De a következőre, ha törik, ha szakad, mindenképpen megyünk, nem érdekel semmi! Nekünk a február jobb lenne, addigra kiheverjük a karácsonyt!

Nagyon jók a képek és édesek a babák! Jó a babavirág! :P

linacska: Jól megszervezted a talit, és a body is nagyon kedves ötlet!Szerintem nyugodtan írhatom mindannyiunk nevében: Köszönjük szépen! Szuper vagy!

kovisziszka

Tündi: azt hittem csak Dominika szivat engem, de akkor látom Zsombi sincs a toppon! Én nem tudom, mit csináljak már! Az bizti, hogy a foga nagyon bántja, de annyira belejön az üvöltésbe néha, hogy az iszonyat! És este is megfürdetem, öltözéskor elkezd hisztikézni és utána 30 perc, amíg befejezi a drágám, és addig nem is cicizik! ez megy már 3 napja! Szerintem ráadásul nem is egy foga jön, hanem alul két oldalsó, mert ott rág általában, meg néha elől! Az egész alsó innye be van durranva!

Ma mennem kellett volna nőgyógyászhoz, kb 20 perc gyalog! készülődtem és ő közben bevágta a sírást! 30 perc üvöltés! Nagy nehezen elindulok, már késve természetesen, elkapott az eső, behúzódtunk az üzletközpontba!(nincs esővédő a verdához) aludt, de láttam rajta, hogy nincs még jó passzban! Szóval így már hagytam a francba az egészet, mert úgysem értem volna oda.

kovisziszka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?