Csókik!
Van itt valaki?
Visszaolvasok, mert jó nagy az elmaradásom.
Látom, senki nem jött közben.
Bodzikám, én nem kaptam popikrém receptet. Átküldöd Nekem is, ha szépen kérgetek?
Köszi a szélcsöves véleményeket, tapasztalatokat. Szerintem veszek, aztán hátha fölösleges lesz...
Melcsi! Nagyon szépen hízik Marcika! Kilyukad az oldalam, annyira kíváncsi vagyok rá! Küldöm priviben az e-mail címem és várom a képeket!
Hogy boldogulsz az első parákon túl vagy már? Van segítséged, vagy önerőből gazdálkodsz?
Kislibus, ugye, hogy jól van a babád? Most már nem kell izgulnod! Az a kis probléma meg magától rendeződik, reméljük!
Rencsike! Úúúúgy izgulok értetek, hogy mikor jön el a nagy nap!
Olvastam, hoy ilyenkor a végén már nagyon pontatlanok a súlybecslések. Főleg, ha kézrátétellel történnek. Azért az mégis jó lenne, ha kicsit kisebb volna a Domika, mint azt előre vártátok, nem? Csak a szülés szempontjából...
Ez a trombicita nekem is új volt! Gyorsan meg is néztem a leletem, amit a Jánosban kaptam.
Remélem, nem lesz gondod miatta! Mikor lesz meg az eredmény?
Cs. Andi, úgy látszik minden baba életében eljön az idő, mikor kínlódnak az elalvással. Az én kerilányom egy időben üvöltött , ha altatták. Egyszerűen nem tudtak már semmit kitalálni a tesómék, aztán egyszer csak elmúlt... Tényleg olyan volt, mintha attól félt volna, hogy lemarad valamiről, amíg alszik...
Rózsafa, az amniohoz csak annyit, hogy nekem a 12. heti kombináltam eredménye negatív lett ugyan, de kicsit nagyobb volt a rizikó így is a Downra, mint amit az Ih-n már megnyugtatónak tartanak. Így a 16. héten nem sima AFP-re mentem, hanem újra az IH-re négyes tesztre, ami teljesen megnyugtató eredményt hozott. A 18.heti genetikai UH-n meg egyértelműen nem javasolta a doki, mert annyira tökéletesnek látott minden erre vonatkozó adatot, méretet. Sokat izgultam közben, de úgy gondoltam, hogy csak a legvégső esetben megyek amniora. Apánk azt mondta, hogy a 20. hétig meg lehet csináltatni. Javaslom, hogy várd meg az AFP (vagy négyes teszt), meg a 18. heti genetikai Uh eredményét és akkor is ráérsz róla dönteni.
Julcsikám, remélem, csak ennyi volt ez a fránya betegség! Nagyon kíváncsi vagyok a férjed meglepijére már én is!
Chilike, szerintem én nem veszek légzésfigyelőt. Úgyis folyton a baba mellett leszek. Olyan sokat hallottam téves riasztásos sztorit, hogy inkább kihagyom az ezzel járó szívbajt. Így is épp elég parázós vagyok.
Mi még mindig nem vettünk semmit, csak nézegetek, próbálom betájolni magam, mit hol lehet kapni és hol érdemes megvenni.
Ercsikati! Megnéztem a babádat az iwiwen! Nagyon cuki!
Mi is tervezzük a 28. héten (jövő hét, vagy utána) a 4D-t.
Ez a keményedés meg hol van, hol nincs. Éjjel elég sokat keményedtem, még fájt is kicsit, de elaludtam...
mire fölébredtem, meg már elmúlt. Úgy látszik, én így vagyok összerakva.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsiga 2009.11.30 11:24-kor.