Új privát üzeneted érkezett!

Julcsika! A Keleti-Blaha kozotti angol turi olcsobb,pl.ami itt 650Ft polo,az ott 390Ft es vadiuj. Hanyim! Ha itthon lesztek,tudsz venni popikencet.
A szelcso 1-1 alkalommal ok,de hosszutavon nem szabad,majd irom,miert,a korhazban mondtak a csecsemosok. A lazmero bekremezve,picit es finoman jobb helyette,ha szukseges. Hamar rendezodnek ezek a dolgok altalaban.

Kép
bodza2005
 
 


De jo, h tetszik Nektek az album otlete!
Moncsikam! Statikus nezze meg a hazat!!!!!!

Kép
bodza2005
 
 


Hanyatka! Bocsi, egy kissé nem figyeltem, hogy ott a lánykád neve.... :roll:

Rencsi! Bocsi, csak nem voltunk gép előtt, nem tudtam irni! Hát, profi premier plane kép van róla alulnézetből, ahol van valami a két lába közt, de nem kérdeztem rá, hogy az fütyi, vagy csak a kzs. egy darabja láttszik... Majd kiderül a 18-20. héten, nekem akkor is elég lesz tudni, most az a fő, hogy rendben van!!! :D
"Odabent minden all inclusive" Ez tetszik.... :lol:

Kép
kislibus
 
 

 
 

Sziasztok Lányok!

Julcsi,
örülök ,hogy jobban vagy! Szerintem nem is fontos mi volt ez influ (sima ,vagy malacos) vagy csak megfázás, csak most már vigyázz magatokra.
Te írtál a biopelusról, ugye?
Most olvasom a Shape-ben:
zöld valóság: Melyik a nyerő ,a textil, vagy az eldobható pelus? Minden öko mama ezen hezitál.Első pillantásra a mosható macerásabb, de környezetbarát megoldásnak tűnik. Egy átlagos csecsemő 5000 eldobható pelenkát használ el,mire szobatiszta lesz.Ha viszont számításba veszed azt a vízmennyiséget és energát (90-en fokon mosva),ami a textilp. mosásához kell,mindjárt más a helyzet. Környezetbarátabb az a módszer, ha olyan eldobható pelenkát keresel, amely részben lebomlik.
Ökoverzio: Moltex,(www.babasulypont.hu) vagy a DM által forgalmazott Alana.
miciona
 
 


Szia Micike,
mikor mész Apánkhoz? Apukád hogy bírja a kezelést? Küldesz nekem infót, tudod amit a párommal dumcsiztatok?

most indulok Apánkhoz....
puszika

Kép
rencsi79
 
 


Chilike,
a hét elején meg a Csak csajokban volt vendég vki a Sejtbanktól és volt szó az őssejt fagyiról.
Kérdezte a Horváth É. ,hogy most is használják az őssejteket, ez hogy van. Az őssejt is hasonlóan működik ,mint a véradás, vagy szervtranszpláticiónál ,tehát más is felhasználhatja nem csak a tulajdonos ,persze meg kell felelni a várcsoportnak stb.
Arra gondoltam, hogy testvéreknél a genetikai állomány 50%-a azonos ,esetleg érdemes lenne megkérdezni, hogy mindkettő babától vegyétek-e le és fizessétek a tárolást stb. vagy ha azt mindketten felhasználhatják biztonsággal akkor nem elég szimplán fizetni? Persze ez csak az én gondolat menetem, és lehet ,hogy butaság.
miciona
 
 


Rencsike,
de hüllle vagyok! Persze küldöm! Sőt! Elküldenéd nekem a nevét a hölgynek és akkor küldök egy mail-t én is az embernek, hogy tudja ki keresi. Közben küldöm a mail címét.
Úgyis benézel Apánk után ugye?!
Apu ma mehetett haza, nagyon jól viselte, minden laborja jó. Most egy hét otthon,aztán újra 5 nap befekvés. A prof. úgy hívta őket a szobatársával, hogya "vidám fiuk" :)
miciona
 
 


Kislibus,
biztos minden rendben lesz! A kolleganőmnél is vmi a köldökzsinór vénával volt probléma, azt hiszem a 3 ér közül csak 2 volt és ő is Hajdú dr.-nőnél volt. A baba teljesen egészséges volt csak kicsit sok magzatvíz termelődött és mivel ő is olyan "nagydarab" lány pont mint te ezért az utolsó időszakot kórházban töltötte. Remélem nálad erre sem lesz szükség.

Hanyatka,
tényleg jó a vonalzód. Nekem a Patrícia olyan jó tanuló ,szorgalmas ,jó kislány ...jut eszembe, aki majd újságíró lesz vagy riporter , de mindenképpen a szavakat kell forgatnia.
miciona
 
 


Bodzika,
pont itt van nálunk (szállodában) Fausto , a városban neki van a legjobb olasz étterme, egyből eszembe jutottál. Már 8 éve ismerem ,hozzánk jár ,de én csak egyszer voltam ott , még az olasz barátaimmal akik vágytak egy kis hazaira. Isteni konyhája van, csak drága:((
A kolleganőm olasz párja Gianninál dolgozik, általa olcsóbban jutok olasz receptekhez, ráadásul ő Puliga-i és nekem az az olasz konyha a kedvencem. :wink:
Azért érdemes egyszer Faustoékat is kipróbálni ,most már 2 étterme van az Osteria az olcsóbb a Fausto az drágább.
miciona
 
 


Lányok!
Bocs hogy beleszólok.Ne szélcsövezzetek,arra semmi szükség,egészséges babáknak nem kell csinálni.Maradjatok a természetes módszereknél.Annyi szél nem termelődik nekik hogy ezt kelljen tenni.
Én sajnos csináltam az egyik unokámnak de Ő lisztérzékeny és amikor még a tünetei jöttek és kórházba volt kivizsgáláson akkor kellett de iszonyú fájdalmai voltak.

szurikáta
szurikáta56
 
 


Igen,a lázmérő is hasonló"csodákra"képes,ha szükséges.. A szélcsőről én annyi negatívumot hallottam,h hozá lehet szoktatni a babát,h így kakiljon,de erre nekem a védőnéni meg a doki is aztmondta,h nem igaz.Mi csak akkor használtuk,ha nagyon kellett,nem volt gond.Mondjuk Petinek néha kellett segíteni pukizni,mert ő is hatalmas mennyiségeket képes volt megenni,simán 120-130-akat pár hetesen,és az még nem hozzá volt méretezve..(mármint a gyomrához :lol: )Megis hízta a tisztességes havi 1 kilókat eleinte,ment a heti 25 dkg átlag,(aztán lelassult ez).
Na de majd Bodzi meséli,h ő mit tud!Puszi Csudalánynak! :D
Kislibus,biztos minden rendben lesz,hajdúról én is azt hallottam,h csudarendes!!!
Rencsi,várunk a hírekkel!
Hanyattka,te is a finish felé haladsz!!Szép a vonalzód!! :lol:
Ikky,a babának biztos örülni fog!!!Petinek 2 foga van már,sztem lassan felül is készül vmi,de még nincs nyoma..Úgyh várunk.. :lol:
Puszi.

Kép
cs.andi
 
 


Csak megint alvásgondjaink vannak,már nehezen bírom elaltatni.Sokat nyűglődik megint.Már nem tudom mit csináljak vele,kicsit"önállósítani"kéne alvástéren,de a szívem szakad érte,ha látom,h nem tud elaludni magától.
Valami ötlet????

Kép
cs.andi
 
 


Miciona! A köldökzsinór erek megvannak szerencsére mindhárom. Azt még direkt megnézte a doki, miután mondta ezt az áramlási hibát!
Örülök, hogy apukád jól birta a kezelést!! :)

Andi! Én is erre gyúrok, hogy minden rendben lesz. :)
Hogy is van az "A baba a nappalt rövidebbé az éjszakát hosszabbá..."

Rencsi! Köszönöm a szülifelkészitő anyagokat, akartam kérdezni, hogy a szülőszobát megnéztétek???

Megvettem páromnak Süveges Gergő Apa-Kép-Irás cimű könyvét karácsonyra. Beleolvasgattam és nagyon jó, nagyon tetszik, szerintem egy pasinak is szórakoztató. :)

Kép
kislibus
 
 


Hát valahogy így van... :lol: Igazából a nappali alvásokkal kell küzdeni,éjjel max 2x ébred most(egyszer szokott hajnalban 6 körül amúgy),de azt betudom annak,h leraktuk az ágyát,kikerült(ma visszaraktam kiváncsiságból)az angyalkás légzésfigyelő,és talán még ez furcsa neki..legalább is remélem erről van szó.. :shock: De akkor sem tudom másképp visszaaltatni csak cicivel..De ezt nem is bánom,mert olyan ari amikor sötétben csak a körvonalait látom,meg hallom,h cuppog,aztán egyszercsak nagy sóhaj kíséretében elengedi és alszik.Bár állítólag ez sem jó út,h így alszik csak vissza..Fene sem tudja.
A nappali alvást összehozni,jóval nehezebb.
Bodzus,múltkor említettél boholytalanítót(szöszmösz-ölőt :lol: ),hol vetted jó áron?Mert az enyém pont bedöglött és szükség lenne rá!!
Julcsi,remélem jól vagy..
Puszi mindenkinek.Megyünk fürdeni.

Kép
cs.andi
 
 


Szélcső:
A férjem a lányát elég sűrűn szélcsövezte anno. Mesélte, hogy az az ő reszortja volt. Volt is vele "balesete" :)
Nem szokott rá, hogy úgy kakiljon csak, és rendes időben szokott rá a bilire. Ettől függetlenül kiváncsi vagyok mit ír majd Bodza.

Andi,
az alvásról nem mesélt semmi jót a párom. Az ő lánya még Petidnél is rosszabb elalvó. Sőt! A mai napig nagyon rossz alvó. Az ovónő barátnőm szerint az alvást is meg kell tanítani. Hát nem tudom!
Pedig a fiuk szerintem még könnyebb esetek alvás szempontjából.
miciona
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem napközben, mert bevallom, nem az ágyban voltam... a páromnak készítek ajándékot a jövő heti évfordulónkra, és muszáj volt azon dolgoznom kicsit :)

De jól vagyok, minden ok, már csak nátha!

Miciona,
Annyiból örülnék, ha ez influ lett volna, hogy akkor az már védettséget jelent ugyanarra a mutációra nézve...
Örülök, hogy apukád ilyen jól bírta, és vidám volt, ill. hogy hazajöhetett! Ügyes nagyon!

Kislibus,
Rám is rámhoztad a frászt, akkor sem szép dolog :)
Szívecske meg tényleg rendben lesz, mi is voltunk a Hajdú doktornőnél, nem fogod megbánni, ha hozzá mész. Egyrészt ő a prof. ebben, másrészt meg egy tündér :)
Ezen a weboldalon tudod megnézni a részleteket, ill. majd itt kell bejelentkezni:
http://www.ultrahangvizsgalat.hu/index_a.php?akt=4

Dévisz is őt fogja ajánlani, ez tuti!

Rencsike,
Jaj de izgulok, mi lehet most veled? De figyu nem a méhszájad volt 1 cm hanem a méhnyakad, nem? Vagy ez hogy van?
Nagyon várom, hogy gyere 'jelenteni'!

Melcsi,
Marcika nagyon ügyes, hogy ilyen szépen eszik! És te hogy vagy, hogy bírod? Nincs kedved leírni röviden, hogy telik egy napod? csak hogy legyen valami fogalmunk arról, milyen ez... :)

Melánia,
Várjuk ám azokat a képeket! :)

Bodzikám,
Hogy van a Gyönyörű Kislány?

Ikky,
hú de nehezen jönnek azok a fogacskák...

Andi,
de édes lehet ez a sötétben etetés :) Szerintem nincs olyan, hogy így kell, vagy úgy kell, nem? Úgy kell ahogy Petinek és neked is jó :) (mondom én, az óriási tapasztalatommal :D)
vjulcsi
 
 


Micikém,most megnyugtattál.. :lol: Igen,én is azt hallottam,h megkell tanítani őket elaludni,de hogy??Olvastam dolokat,és igzán egyik sem győzőtt meg..Aludj jól gyermekem,Suttogó módszer,aztán ott a hagyd sírni megoldás(??????)..Lehet,h nekem kéne elszántabbnak lenni(a sírni hagyást nem vállalnám)és kipróbálni..Csak mert nappal küzdeni kell vele,h elaludjon,pedig látszik,h álmos,de mintha nem akarna elaludni,mert fél,h lemarad valamiről.. :shock: Szó szerint lekell gyűrni,mert ez egy kis"vadkan"gyerkőc.. :lol: Este nincs gond,a biológiai órája műkődik,csak ha vmiért felébred éjjel,akkor nem lehet csak cicivel visszaaltatni.De asszem még így sincs okom igazán panaszkodni rá,mert ha éjjel sem aludna,már rég megrogytam volna..
Bízom benne,h majd kinövi.
Örülök,h apukád jól viselte a kezelést!!!!
Meg kellett neked olasz kaját emlegetní,egy jó carbonarat betudnék falni..(vendéglátós léteme idáig terjed a tudományom az olasz konyhát illetően..Na jó..pizza,lasagne.. :lol: Pedig még volt olasz pasim is anno fiatalkoromban.. :lol: :lol: )
Julcsi,és mi lesz az ajándék Szonjaapunak?

Kép
cs.andi
 
 


Ja és az én uram a kakás pelenkát nagyívben kerüli(csak ha muszáj :D ),hát még a szélcsőnél..látni sem lehetett.. :lol:
Ott tényleg gyorsnak kell lenni,néha nekem is a ruhám bánta.. :roll: Ugyh a te urad nagyon bátor volt!!!!
Amúgy hogy vagy??

Kép
cs.andi
 
 


Itt vagyok én is,jó sokat írtatok :)
Közben takarítottam egy kicsit meg kimostam egy újabb adag rucit Patrikának :)most meg összedobtam 2 adag tiramisut,holnap vendégeink jönnek.

Kislibus! semmi baj :)ez is kismamis tünet ;-)

Miciona!kedves vagy, nagyon szép gondolat...teccik :)
Drukkolok én is,hogy Apukád mielőbb meggyúgyuljon.

Andi! Petikédnek boldog fél éves évfordulót.Gratula a két kis fogacskához.Teccik nagyon ez a kis"vadkan"gyerkőc :)
Azt hiszem nekem sem lesz szívem sírni hagyni.

Anyucik!mi a véleményetek a mosható vagy eldobható melltartóbetétet érdemes venni? és melyik márkát?köszi

Julcsika!hogy haladsz az ajival??

Kép
hanyatka
 
 


Andi! az én carbonarám is isteni ;-)imádjuk is

Kép
hanyatka
 
 


Sziasztok,

most jöttünk meg, miden várakozási rekordot megdöntöttünk.... :cry: nagyon elfáradtam, így csak röviden jövök...

a méhnyak 1cm (Julcsika igazad van) a méhszáj kicsit nyilik, de csak minimálisan, ma nagyon sok fájáson volt mondta apánk, hogy látszik, mert na fejét jobb oldalra a medencéhez feszíti....Ja és a vérvétel eredmény nagyon szar, a trombocita nagyon alacson, így meg kell ismételni, mert ha tovább csökken, akkor megcsászároznak...
annyit mondott még Apánk hogy kb 3kg körül lehet, kicsit lassult a növekedés üteme, ( ezt is jól érzetem a pocakon)de modnta hogy jó lenne ha már nem kínozna és szülnénk a hétvégén, persze aztán rögtön mondta, hogy még 1 hét lenne a tökéletes......

Megyek mert ki vagyok....
puszi

Kép
rencsi79
 
 


Jó reggelt mindenkinek!
De jó sokat irtatok, mindig "élvezettel" olvasom kivel mi van. :wink:

rencsike
Hogyhogy 3 kg körül an Domi? Nem úgy volt, hogy kifejezetten nagy baba? Vagy a babák fogynak? Mert akkor én is nekiállok ezerrel kajálni, valahogy én is úgy érzem, ha nem eszem én rendesen akkor a babák se tudnak annyit hizni.
Szerintem is a 38. hét lenne a tökéletes.Lehet Domi is arra vár. :wink:
Mit jelöl a trombocita szám?

hanyatka
Te is eszel tiramisut?
Ti már megvettetek mindent? Vagy hogy álltok a készülődéssel?
chilike1
 
 


Kislibuskám,
nem láttam a szülőszobát, de meséltek róla és gyönyörű és szuperul felszerelt. Van kád, labda, zuhany stb....

Chilikém,
szerintem ezt a 3 kg csak úgy mondta, mert kérdeztem, hogy mekkora, erre amikor ott feküdtem a széken, akkor meg fogta a pocakom, nagyon tudományosan nézett, majd annyit mondott hogy 3 kg.... :D az uh-gal már nem tudta megmérni mert anniyra lent van, egyedül a combcsontját mérte, azt 38-39 hetesnek felel meg, de abból az egy méretből nem tud kg mondani. Szóval lehet akár 3-3,2-3,5 is, de ami biztos, hogy az elmúlt 2-2,5 héten alig nőtt....bár ez Melcsinél is így volt, hogy egy ideig neki sem nőtt, de mivel ő túlhordta a végére azért nem lett kicsike....
A trombocita a véralvadást jelzi, azért fontos mert a szülésnél nagy a vérmennyiség és ha nem alvad rendesen akkor elvérzik a kismami....most még a határon vagyok ezért kell ismételni, mert ha tovább romlik, akkor nem szabad kockáztatni, inkább gyorsan megműtenek, minthogy esetleg, ha csak a 40 hétre jönne, mert akkor már sima szülésbe is elvérezhetnék.....
Azt mondta Dévisz, hogy ahogy meg van az eredmény rögtön telcsizzek és megmondja hogy hogyan tovább......

Neked milyen lett a vérvétel eredményed? kiütéseid elmúltak?

Kép
rencsi79
 
 


Sziasztok,
abban kérném tanácsotokat, hogy Ti csináltatnátok-e, vagy csináltattatok-e magzatvíz vizsgálatot. Apánk azt kérte, döntsem el. Most vagyunk kb. 8 hetesek, és ugye 16 hétre esedékes. Van valakinek erről tapasztalata?
Köszi előre is.
rozsafa
 
 


Sziasztok!

Andi
Az altatás témában annyit tudok mondani, hogy pont most hallottam ezt a barátnőmnek mondta a doktornője, akinek 15 hónapos a kislánya, hogy 3-4 hónapos korban kell leszoktatni a babát az éjszakai cicin visszaalvásról. Neki nappal is és éjszaka is csak így tud elaludni a kislánya.
Szerintem, ha le szeretnéd szoktatni, akkor nagy türelem kell hozzá, nem kell sírni hagyni, vele kell maradni, megnyugtatni, simogatni, ringatni és egy idő után elalszik. Azt mondják, hogyha 20 percnél tovább tart, akkor már meg kell szoptatni.
Én az elejétől kezdve az etetés után visszaraktam rögtön az ágyába és magától elaludt, ezt szokta meg.
A nappali alvással kapcsolatban pedig nálunk az jött be, hogy mindig ugyanabban az időben fektettem le, például 6 hónapos korában 10 órakor aludt, utána pedig 14 órakor.
Ezt egy idő után teljesen megszokta és szinte mindig magától aludt el.
Szerintem még az nagyon fontos, hogy eltaláld a megfelelő időpontot, ha már elkezdi dörzsölni a szemét, én akkor szoktam lerakni, mert ha már túl fáradt akkor sokkal nehezebben alszik el.
ikky
 
 


ikky
reggel még irtam tovább a levelem, de a gép már nem küldte el, nekem meg nem volt kedvem újra irni...
Pont ezt irtam én is cs.andinak(igaz nem saját tapasztalat, még.. :wink: ), de nekem a sogornőm járt igy, hogy mindig paskolta a baba popsiját, hogy aludjon , most majdnem 3 éves a gyerek, de még mindig nem alszik el másképp.


miciona
Jaj, de egyformán jár az agyunk :wink: , én is pont erre gondoltam, hogy megkérdezem majd, hátha igy lehet, hogy az egyik babájét vetejük le. Ha nem lehet akkor mindkét babájét levetetjük, de csak a köldökvért fogjuk kérni szerintem a köldök szövetet nem.

julcsika
Mi volt az ajándék?Ha nem titok? :wink:

kislibus
Én is Hajdú doktornőt tudom ajánlani. Igaz mi nem voltunk ilyen sziv uh-n julcsika viszont volt, biztos majd ő kiokosit :wink: , de Hajdú doktornő tényleg nagyon profi és még nagyon kedves is.
De tuti minden rendben lesz. :wink:

rózsafa
Apánk szereti kérni a magzatviz vizsgálatot, mert szerinte az a tuti.
Akiknél ICSI volt, mindig kéri, ha te nemet mondasz, alá kell majd irnod egy papirt a szokásos "szörnyűséges, riasztó, idegesitő dolgokról" , hogy saját felelősségedre nem kérted a vizsgálatot és ez és ez lehet...
Én elmenetm a kombinált tesztre 12. hetesen, aztán 18 hetesen a genetikai uh-ra az Istenhegyibe Hajdú doktornőhöz. Úgy gondoltam, hogy majd a doktornőt megkérdezem mit gondol a látottak alapján, de nekem már a 12-héten is nagyon mondták, hogy felesleges kockázat a magzatviz vizsgálat.
Aztán szerencsére a 18 heti enetikai uh-n is annyira meggyőzőek voltak, hogy a végén én nem mentem a magzatviz. vizsg.-ra, de én is rengeteget gondolkoztam előtte, hogy mit csináljak.
Szerintem ez legyen az utolsó lépés, előtte tudsz csináltatni számtalan más vizsgálatot(kombinált, 4-es teszt, genetikai uh, stb) és utánna még mindig kérheted, ha úgy látod jónak.
Az Istenhegyi klinika weblapján, csomó mindent tudsz olvasni erről a témáról. :wink:
chilike1
 
 


moncsikám
Hogy vagy? Keményedsz még?
Tegnap sajnos én is felhúztam magam, vettem is be 2db magne b6-ot, de aztán rendbe jöttem, szerencsére még jól is aludtam.
Nálunk pont forditva van, először megpróbálok leszarom üzemmódban lereagálni a dolgokat, amin a családom felhúzza magát, mert nem ez tőlem a megszokott. Aztán a vita hevében már én is felidegesitem magam, és sajnos nagyon nehezen nyugszom meg. Ez csak azóta van igy amióta terhes vagyok, előtte pillanatok alatt elszállt a haragom, mostmeg valamin reggel felidegesitem magam, este meg még képes vagyok ugyanazon pityeregni. Nagyon érzékeny lettem.

rencsike
Mondjuk a 3 kg is pont jó suly, csak tudod idáig mindig "ijesztgettek", hogy milyen óriási Domika, közben meg teljesen jók az adottságai :lol:
Húú az nem jó, mikor lesz kész a vérképed?
Mindig van miért izgulni, mi?
Nekem a májfunkcióm szerencsére teljesen helyre jött. :lol: Mindegyik érték jó lett, sehol egy csillag. :wink:
Viszont a cukrom alacsony, még alacsonyabb, mint múltkor volt. 3,7 most és 4,1 lenne a minimum. Viszont a terheléses cukrom meg jó az 5-lett, pont középértken van.Majd megkérdezem apánktól, hogy most meg kell-e csináltatnom a cukros vizeset is, vagy nem.
Neked is alacsony volt, igaz? nem emlékszel mennyi volt? Nem volt gond belőle? Lehet azért vagyok ilyen fáradékony, nem?
Ja még oda volt irva, hogy enyhén lipómás a minta. Megnéztem a netten, azt irják ez nem túl jó, mert zsiros a vér. Most ezt nem tudom, hogy mitől van? Nem a sok hús evéstől? De az is lehet, hogy házi tejet ittam a cukor vizsg.-nál és ugye az majdnem olyan, mint a tejszin...
A keratinin volt még eltérő, meg volt még másik két csillagom(összesen 4 volt), de most azt igy nem tudom fejből, a papir meg lennt van a kocsiba , de holnap megirom. Mindegyik érték ezek közül, alacsonyabb volt, még ez talán a jobbik eset. :wink:
chilike1
 
 


Chilike,
szinte minden nap eszem húst, és a koleszterin, az LDH is érték alatt van, pedig 2007 óta 15kg-ot híztam!
Szerintem ,hogy alacsony a cukrod azzal van összefüggésben. Ha nincs elég cuki a vérben, akkor a zsírraktárakhoz nyúl a szervezet.
Na jó a tutit a Nagyfőnök mondja majd meg, csak szerintem azzal lehet magyarázni. Ha nem túl magas az érték, akkor gondolom az megszokott, főleg ,hogy 3 kislány használ egy testet :)

Rencsi,
kipihented magad? Megkaptad a pü-t?
Akkor ,ha most nem jön Domi ,várja meg a Mikulást ! Ezt írtam egy hete is neki! Jövő hétvégén szépen csússzanjon ki Apánk keze alatt!!
miciona
 
 


Köszi Chilike, nagyon köszi a kimerítő válaszodat! Azt gondolom, igazad van!
Köszi!
rozsafa
 
 


Rozsafa,
ha az amino mellett döntesz ,kérdezd smónikát . Bár rég nem járt erre, de talán olvas. Rá emlékszem, hogy volt és le is írta részletesen. De tudom, hogy Szimba és Bodza is leírta a véleményét erről (ők a nem oldalról).
miciona
 
 


sziasztok,
Most csak egy megjegyzés: Chilike, az a Hajdú doktornő nem az a Hajdú doktornő, akihez a szívUH-ra kell menni!

A szíves neve Hajdú Júlia, és az Örs vezér térnél van, nagyon bájos, kedves nő, és nagyon profi.

Amúgy meg idegeskedem megint a hülye h1n1 miatt, bemondták a hírekben hogy 3 kismama van életveszélyben, de persze semmi részletet nem mondtak, és a neten sincs semmi.
vjulcsi
 
 


rózsafa
szivesen, remélem tudtam segiteni a döntésben :wink:

miciona
Úgy érted, hogy mivel alacsony a cukrom ezért a zsirraktárakat bontja a szervezetem és ezért lehet több zsir a vérembe?
Egyébként nincs érték irva, szerintem ezt nem "kell" mérni, csak , mint plussz adat irták oda. Annyi van irva, hogy cukor 3,7 le van irva a tartomány nem tudom pontosan mennyi, de azt hiszem 4,1 -től kezdve. Alatta van a terheléses cukor aminek jó az eredménye 5 és alá van irva egy mondtaba ez, hogy a szöveg, hogy: enyhén lipómás minta. Ennyi nincs semmi megjegyzés vagy ilyesmi.

julcsika
Ja tudom, hogy az két különböző személy. :lol: Akkor félreérthető voltam, mert úgy akartam irni, hogy akinél én voltam a Hajdú doktornő az Istenhegyin, DE te voltál sziv uh-n és majd jössz és mesélsz kislibusnak. :wink:
chilike1
 
 


Igen,2 Hajdú dr-nő van,és mindkettő profi a saját szakerületén..De ezt írták a lányok..Én az amniócentézisen találkoztam Hajdú Krisztinával az Áek-ban.Ő a genetikus.nagyon normális,kedves,türelmes.
Hajdú Júlia meg a szívuh specialisa.Róla hallottam,olvastam hasonló jókat.Többek közt Julcsikától.
Mindkettő nagy koponya,és csúcs a szakterületén.
Iky,köszi a választ,nálunk ez az ugyanabban az időpontban lévő "alvás "nappal megvan,csak küzdelem elaltatni.(pláne ha már nagyon álmos).Anyósom mindig azzal jön,h lekell tenni,és miért nem alszik..Ezzel kikerget a világból..A gyerek meg sír,mert úgy nem megy neki.Én meg nem bírom azt hallgatni.Ő bírná.Jó mondjuk a jégszobrot róla mintázták..Na mindegy.Majd belevágok,mert nagy elhatározással biztos ezt is meglehet oldani.
Jó, Fanni így megszokta ezt a dolgot. :lol:
És mi van ha 8-tól 5-6-ig alszik,felébred,és akkor se szopizzon még?Mert ő eszik,és még kb 8-ig alszik ilyenkor.
Most is olyan édi,itt szuszizik mellettem,viszem lassan a helyére.. :)
Neked is köszi Chili.
rencsi,Domit én sem értem,h eddig mindig nagynak mondták,kiváncsi leszek mekkora lesz a végén..Jó ez a tudományos,kézrátételes súlybecslés.. :lol:
Remélem a vérképed rendeződik!!!Vigyázz nagyon magadra!!
Meg persze mindenki.Puszi.

Kép
cs.andi
 
 


Sziasztok!

Én is itt, csak a tesómék most jöttek fel köszönteni, és készülnöm kellett rá! :) Mikey olyan édes volt, amikor bejött az ajtón nem is köszönt, egyből mondta, hogy "Boldog névnapot Nina"! Annyira édes volt! :) Benedek meg csak mosolygott! Majdnem megzabáltam! És képzeljétek; Mikey adott egy puszit a pocakomra. Majd ha Tesóm lekicsinyíti nekem, akkor felteszem Nektek is! :) Olyan édes volt!

Kislibus!
Nyugi nem lesz gond! :) Miért is lenne! Mikor mész újra Apánkhoz?

Chilike!
Ha jól emlékszem Te írtad, hogy a 16. heti AFP vizsgálatért nem mentél az IH-re?! Simán kiírta neked a védőnő? Mert én is arra gondoltam, hogy jó lenne, ha nekem is kiírná, mert akkor nem kéne felutazni Pestre "csak" egy vérvételért! Na mindegy majd ha megyek hozzá jövő héten akkor megbeszélem vele! És bocsi, de nem találom azt a hozzászólásodat ahol a fiú favorit neveket írtad! :cry: :oops: Leírod nekem újra ha megkérlek?

Julcsika!
Ne ijedj meg a H1N1-től. Szerintem a média fújja fel ezt az egészet! Szerintem, ha sok gyümit, meg vitamint tolsz magadba és nem nagyon mész emberek közé - mármint nem állsz le pusziszkodni és beszélgetni nagyon senki "idegennel" szerintem nem lehet gond! Legalább is én így teszek már régóta! Egyébként teljesen rendbe jöttél már? Minden okés? Mikor kell újra Apánkhoz menned?

Rozsafa!
Chilikének tényleg igaza van! Apánk mondogatja folyton, hogy az ad megfelelő biztonság érzetet, ha elmegy az ember aminóra! Nekünk is mondta, én mondtam, hogy köszönöm NEM, erre mondta, hogy jó a 16. hétig még meggondolhatja magát! Hát nem fogom, ez biztos! Ha a 12. heti genetika rendben van szerintem az megfelelő biztonságérzetet ad, aztán ha a 18. heti is rendben, akkor meg kár aggódni! :)

Melánia!
Merre jársz? Adós vagy még egy pocakos képpel! :)

Ja és azt hiszem elfelejtettem írni, hogy holnap 13:00-ra megyünk UH-ra 4D Genesis-be! Már alig várom! Pár képet majd teszek fel ha szeretnétek! :)

Szép estét!

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


ercsikati
Igen én úgy csinálta, hogy csak az AFP miatt nem mentem el az IH-ba, hanem elmentem az itteni nőgyógyász terhesgondozására(nálunk itt külön van a rendelés a nőgyógyászati vizsgálatokra más időpontba lehet menni, mint a kismamáknak)és mondtam, hogy szeretnék kérni beutalót az afp-re. Nagyon segitőkészek voltak, kérdezték másra is szükségem van-e, mondtam, hogy nem. Kiszámolták, hogy pontosan melyik nap kell mennem a vérvételre, aznap meg kellett mérnem a súlyom, mert azt kérik és megcsinálták ingyen. Annyi volt csak, hogy pár napot kellett várni az eredményre, azt hiszem az IH -n azonnal kész van.
Én vittem az eredményt a Hajdú doktornőnek a genetikai uh-ra is, megmutatni :wink:
Lehet, hogy pont nem küldte el azt a hsz-emet a gép, amikor a neveket irtam...szokott ilyet csinálni.
Szóval most igy hirtelen ami nekem tetszett a MILÁN, BENJAMIN,ANDRÉ, CRAIG. most hirtelen nem jut több eszembe, de ha beütöd a google-ba, hogy: magyarországon anyakönyvezhető nevek,-kiadja az összes itthon használható nevet. Érdemes átnézni :wink:
chilike1
 
 


Sziasztok!

Andi, ha reggel 5-6 óra között kel fel, akkor szopizzon nyugodtan, különben nem biztos, hogy visszafog aludni.
Én is, ha ilyenkor ébred Fanni, akkor mindig megetetem.
ikky
 
 


Sziasztok!!!

Rencsi! A thrombocita tényleg nem jó ha esik, de azért olyan nagyon ne ijedj meg!!! Nekem 10 évesen volt egy thrombocitopéniám (thrombocitám akkor a min. 150000 helyett csak 4000 volt). Véreztem mindenhonnan ahonnan csak lehetséges, de itt vagyok, élek és virulok. :) Bár azóta is csak az alsó határon szokott lenni thrombocitám, mondta is a gyerekorvos doktornénim, hogy ha egyszer terhes leszek erre figyelni kell, mert eleve kevesebbről idulok mint az átlag....
Neked mennyi lett az érték??? Én most voltam vérvételen most határérték alatti. 140 T/l (a határ valami 150 T/l)

Julcsi! Ne haragudj te sem, asszem egy hordozható miniszámitógép kéne nekem. :lol: Megnéztem a honlapot biztató!!! Majd pénteken apánk megmondja a tutit.
Kutyusoddal mi újség, már nincsenek rohamai ugye??? Te meg csak óvatosan igy egy betegség után!!!
H1N1: Tegnap voltam a Westwendben, mert még kellett ajándékokat venni, iszonyat tömeg és tumi volt... Ha valahol valaki köhögött (1x fordult elő pont a játékboltban :evil: ) onnan azonnal elhúztunk. Vittem magammal kézfertőtlenitő zselét (koraszülöttek ápolásához is ilyet használnak, nem kell hozzá viz se, csak eldörzsölöd a kezeden, alkoholos, DM-ben, Rossmannban, tescoban beszerezhető).

Chili! Alakul már a szoba?? Meglettek a mesteremberek??? Ne aggódj a vérkép miatt, neked két babád van, tényleg másképp dolozik a szervezeted! Pityeregni meg nem éri meg semmi miatt, én most minden ilyesmivel úgy vgyok, hogy itt a baba a hasamban, mit érdekel engem bármi más. :D

Tegnap vettem kismaminadrágot, de meg kellett állapitanom, hogy állithatóság ide vagy oda, még a 32-es gatyákba is kicsi vagyok!!! Pedig a hasamnak már nagyon kényelmetlenek a saját gatyáim.... Node hosszas próbálgatás után sikerült egy 32-es kordnadrágot kifogni, ami azért állitva ugyan, de jó is, meg csini is. Bár a szárából vagy 10 cm-t fel kell hajtanom... Egyébként vices, hogy kordnacit már nagyon rég szerettem volna. :D
Vettem még két unisex baby bady-t is, az egyik drapp-fehér csikos, a másikon kis macik vannak, csuda édes mindkettő!!!! :D
De mire kitúrtuk az 56-ost a barátnőmmel..... Persze, hogy valami csodás logika folytán a legkisebb kerül legalulra!!!! :twisted:
Meg vettem egy naplónak való könyvecskét, ebbe irok a babánknak a babavárásról és majd ha tud már olvasni, akkor megkapja!!! :D
Nomeg végre voltunk a férjemmel függönyöket venni, 2 hét múlva készen lesz ugyhogy karácsonyra szép, új függönyökkel diszelgünk majd!!! Ezeknek is úgy örülök!!! :D

No offolom magam. :wink:

Kép
kislibus
 
 


kislibus
Igen ma jöttek a szakemberek, most épp szedik le a régi tapétát, aztán glettelnek, holnap meg teszik fel az újat! :wink:

Tegnap vettünk nekem kismama hálóinget(szoptatósat) annyira cuki :lol: , én azt hittem, hogy csak ilyen hagyományos hálóinget lehet kapni, de nem, ez nagyon fiatalos, szürke-piros az alapszine és nagyon aranyos kis csibék vannak rajta. :lol: :lol:

Úgy tervezem, hogy mivel jövő hétre minden másnapra van valami program/intézni való ezért utánna való héten szeretnénk elmenni megnézni/megvenni a babaholmikat! Juhéj!!!
chilike1
 
 


Sziasztok!

Köszi a kérdéseket, már jobban vagyok. Tegnap megint kicsit rosszabb volt, mert előjött a köhögés, de ma már sokkal jobb.

Ennek örömére isteni sütit csináltam: diós-sütőtökös tortát. Olyan, mint a répatorta, csak sütőtökkel készül, a mostani nők lapjában volt benne a recept:) Nem egyszerű, legalább 1 óra mire összeállíja az ember, de megéri!

Chilike,
Jaj de jó hogy mentek vásárolni!
Nekünk is szép lassan azért csak gyűlnek a dolgok, bár még kevés van, ezek: kókuszmatrac a kiságyba, egy babatakaró (mindkettő sárga macis), és kb. 5 babaruha, ezeket ma küldte a sógornőm, mert Zsófira már születésekor sem tudta feladni :)
Mi is tervezzük, hogy már elkezdünk nézegetni, aztán majd meglátuk, mit vásárolunk... de ha egyszer elmegyünk nézelődni, tuti biztos, hogy venni is fogunk valamit.
A jövő héten szerintem én is elmegyek abba a használt ruhába (Háda Kft) ott a Keleti és Blaha között. Jaj de jó lesz! :)

Kislibus,
De jó hogy már vásároltál! Ügyes vagy, hogy nem félsz elkezdeni már a babának vásárolni, helyes, helyes! :)

Kata,
Hát azért nem tudom, szeirntem nem csak túl van dimenziónálva a h1n1, azért elhiszem, hogy tényleg veszélyes. Persze nem mindenkire, de hát honnan tudom előre, hogy rám mennyire? Na még gondolkodom rajta...
Amúgy én az AFP-t is az istenhegyin csináltattam, persze ott fizetős, meg messze is van, de én bennük bíztam meg, és úgy voltam vele, ha bármi rossz eredmény jön ki (ott fél órán belül megvan az eredmény), akkor rögtön mehetek is négyes tesztre. De minden SZTK-ban megcsinálják, ingyen, vagy a védőnő ad beutalót, vagy (mint nálunk is) az SZTK-s terhesgondozásra/nőgyógyászatra kell bejelentkezni, és ott adnak majd beutalót.
Hűha, megint 4d? Persze hogy kíváncsiak vagyunk a képekre! :)
Mikey nagyon cuki lehetett!
Lizus is a mút hétvégén megsimogatta majd megpuszilgatta a hasam, már mondja, hogy ott van Szonjababa :) Nagyon édes :)

Na megyek lányok, felébredt a férjem, csinálom neki a capuccionot!
vjulcsi
 
 


Jah a férjem ajándékát majd csak akkor mondanám el, ha odaadtam neki (kedden lesz a nagy nap), mert hátha néha belenéz a fórumba, aztán majd kifigyeli a meglepit! :) (bár kizártnak tartom, hogy nézegeti a fórumot, de elvileg az esély megvan rá:))
vjulcsi
 
 


Sziasztok Csajszik!

Most csak röptében, ne haragudjatok!

Nem megy valaki jövő héten valamelyik délelőtt Apánkhoz? Nekem szerdán du. 16.00-ra időpontom, és nem biztos, hogy el tudunk akkor menni. Gondoltam, egyszerűbb volna, ha tudnék cserélni valakivel, mint Apánkat bosszantani az új időpont kérésével.
Hümmmm??? Valaki nem cserélne?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Sziasztok!

Gyorsba nyomom a képet, aztán írok! :)

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Kép A híres puszi! :)

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Szóval!

Még 1x! Sziasztok! :)

Megjöttünk 4D Genesisről, és Bodzi véleményét osztom! Nagyon-nagyon kedvesek voltak! Egy órán át csinálta az UH-t! Nagyon élvezetes volt! Persze a neme nem volt megfigyelhető, de Barna Csilla azt mondta, hogy ő nem tenné rá a nagyesküt, hogy kisfiú! Ő egészen végéig azt mondta, hogy szerinte kislány! Hát nem erősített meg minket semmiben, de azért jó volt látni, hogy minden rendben van ott bent! Nagyon szép kisbaba! Annyira édes volt! Eleinte nem akart mocorogni, aztán elküldtek pisilni, kaptam csokit, aztán a csoki hatására valahogy előjött a babócából a mozoghatnék! Olyan csuda pofikat vágott! Nevetett, szopizta az újját, és a lábai folyamatosan fel voltak húzva. Sőt készült egy olyan kép, minta a gyermekünk bady-bilder lenne úgy kihúzta magát! Nagyon cukker volt! Majd dobok fel képet, ha Tenci kisinyít nekem újra! :)

Moncsiga!
Én majd csak 7-én megyek Apánkhoz 16:30-ra! Szóval én most nem tudok veled cserélni! Sorry! :cry:

Chilike!
Most, hogy Barna Csilla nem erősített meg minket a nemével kapcsolatban, ezért most úgy döntöttünk, hogy a neveket kicsit hanyagoljuk, és kíváncsiak vagyunk, hogy 7-én Apánk mit fog majd mondani! Szóval addig jegelve a "név téma"! :) De izgi lehet, hogy már mentek vásárolni! Én is úgy várom már azt az időszakot! :) De csak óvatosan a boltokban! :) Aki köhög, tüsszög arra még rá se nézz! :D:D:D:D

Julcsi!
Igen, igazad van, hogy ki tudja, kire hogyan hat a H1n1, de én úgy vagyok vele, hogy ha el akar kapni, úgyis elkap! Majd próbálok elfutni előle! :)

Melánia!
Mi a helyzet? Hol vagy? A pocakos képet mikor nézhetjük már meg????

Hanyatka!
Azt hiszem a vonalzódat még nem dícsértem meg! :oops: Nagyon klassz csajos! :) Örülök, hogy újra fórumozó vagy! Ígérem az e-mailre válaszolok bővebben, mint a múltkor! :)

Rencsi!
Hogy vagy? Domi fiú hogy viselkedik? Egy hatalmas pocaksimit küldök Neki! :)

Melcsi!
Marci fiú annyira, de annyira édes, hogy az csak csuda! Nagyon szépen nő, és örülök, hogy van elég tejcsi, mert attól lesz egészséges és szép nagy baba! Egy puszit nyomj az arcára, és mondd neki, hogy Én küldöm! ;)

Mindenkinek szép estét!

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Sziasztok,

Chilike! igen,ettem tiramisut,nem bírtam ki,mert olyan nagyon fincsi lett.Remélem nem lesz bajom tőle.
Hogy haladtak a szakik a szobával?

A készülődéssel úgy állunk,hogy ma becsomagoltuk a kiscsajnak a rucikat,amiben a korházból hozzuk majd haza :)
Igazából sztem. már minden megvan ami első körben fontos.
Egyedül a légzésfigyelővel kapcs.an nem jutottunk elhatározásra,hogy legyen vagy sem.

Nektek mi a véleményetek lányok?
Bodzi,Andi,Ikky nálatok van? Rencsi ?

Ja és a melltartóbetéttel kapcs.an is lécci dobjatok egy sort,
hogy melyiket érdemes venni?köszi

Moncsiga,Chilike és Julcsi!nemsokára ti is belevetitek magatokat a vásárlásba.

Moncsika!enyhültek a keményedések?pihizgetsz?

Julcsi!nagy nap lesz a kedd.Kiváncsi vagyok mit szól a párod az ajándékodoz.
Jól hangzik a diós-sütőtökös torta.Szonjababának is ízlett? ;-)

Kata! köszi a dícséretet ;-) nagyon cuki a pocipuszis fotód.
Örvendek,hogy ti is jól éreztétek magatokat a genesisben.Hát ez nagyon izgis,hogy nem erősítette meg a kiskukit.
Várom a mailt.

Kislibus!szupi,hogy találtál csini nacit.Na és új függönyök,nagyon szépek lesztek.Én is mindig úgy örülök egy-egy új dolognak a lakásba.

Miciona!ti mikor indultok?

Rencsi! van valami változás?

Kép
hanyatka
 
 


Rozsafa!
mi sem vállaltuk a magzatvíz vizsgálatot, a genetikai uh és a vér eredmények alapján nem javasolták, így nem mertünk kockáztatni.
Én ráadásul a Bolgárkerék u.i Magzati géndiagnosztikában és az Istenhegyin is megcsináltattam a 12. heti uh-ot.

Bízom benne,hogy ti is jó eredményeket kaptok és nem lesz nehéz a döntés.

Kép
hanyatka
 
 


Csáóka!

Igen haladnak a munkások, habár a férjem eléggé hátráltatja őket :lol: :lol: , mondtam is neki, hogy ezt el se hiszem...ezek nem vendégek, pedig ő úgy viselkedik velük! Na mindegy! Holnapra kész lesznek. :wink:
Megvettem a kismama újság különszámát, nagyon jó, érdemes belelapozni :wink: , nagyon sok hasznos infó van benne, egész délután azt olvasgattam :wink:
Például azt is olvastam, hogy tapétázás után hetek múlva szárad ki a szoba :roll: , én úgy gondoltam, hogy ezen a héten alszunk másik szobába, hétvégén vissza akartam költözni a saját szobánkba, de most igy nem tudom, mit csináljak? Szerintetek?
chilike1
 
 


nem vendégek :) ez jó :)
háát én nem tudom mit javasoljak,én is úgy gontoltam volna,hogy egy hét bőven elég a kiszáradáshoz. :?

Kép
hanyatka
 
 


Ja szerintem is, lehet megkérdezem a védőnőt vagy apánkat! :wink:

hanyatka
Húú én nem merek enni tiramisut, a nyers tojás miatt. :wink:
Én biztos veszek légzésfigyelőt, csak azt nem tudom eldönteni, hogy 2 külön állót vegyek vagy egy darab ikreset?

ercsikati
Húú, de izgi, hogy nem derült még ki , hogy kisfiú vagy kislány. :wink:
Dejóó lehetetett a genesis, már én is úgy várom a szerdát, hogy mi is menjünk. :lol: :lol:

julcsi
Én is úgy gondolom, mint ercsikati, hogy jobb elkerülni ezeket a virusokat, de nem kell töle rettegni, mert tényleg túl van ragozva ez az egész téma. Minden évben van valami amivel riogatják a népet, hol a madár influenza, hol ez a sertés, hol a marhakór ami agyvelő gyulladást okoz, szóval ez már kriminális! Szerintem csak azért aggódunk jobban, mert kismamik vagyunk és jobban féltjük magunkat és a babáinkat is.

Hallottatok már a babycontroll légzésfigyelőkről? Én eddig Angelcare-t akartam venni, de abban nem találtam ikreset.
Viszont mostmeg azt olvastam, hogy a kisbabák nyugodtabbak, ha egy nagy ágyban alszanak, nem külön.
chilike1
 
 


Csókik!
Van itt valaki?

Visszaolvasok, mert jó nagy az elmaradásom. :oops:

Látom, senki nem jött közben.

Bodzikám, én nem kaptam popikrém receptet. Átküldöd Nekem is, ha szépen kérgetek?

Köszi a szélcsöves véleményeket, tapasztalatokat. Szerintem veszek, aztán hátha fölösleges lesz...

Melcsi! Nagyon szépen hízik Marcika! Kilyukad az oldalam, annyira kíváncsi vagyok rá! Küldöm priviben az e-mail címem és várom a képeket!
Hogy boldogulsz az első parákon túl vagy már? Van segítséged, vagy önerőből gazdálkodsz?

Kislibus, ugye, hogy jól van a babád? Most már nem kell izgulnod! Az a kis probléma meg magától rendeződik, reméljük!

Rencsike! Úúúúgy izgulok értetek, hogy mikor jön el a nagy nap!
Olvastam, hoy ilyenkor a végén már nagyon pontatlanok a súlybecslések. Főleg, ha kézrátétellel történnek. Azért az mégis jó lenne, ha kicsit kisebb volna a Domika, mint azt előre vártátok, nem? Csak a szülés szempontjából...
Ez a trombicita nekem is új volt! Gyorsan meg is néztem a leletem, amit a Jánosban kaptam.
:oops: Remélem, nem lesz gondod miatta! Mikor lesz meg az eredmény?

Cs. Andi, úgy látszik minden baba életében eljön az idő, mikor kínlódnak az elalvással. Az én kerilányom egy időben üvöltött , ha altatták. Egyszerűen nem tudtak már semmit kitalálni a tesómék, aztán egyszer csak elmúlt... Tényleg olyan volt, mintha attól félt volna, hogy lemarad valamiről, amíg alszik...

Rózsafa, az amniohoz csak annyit, hogy nekem a 12. heti kombináltam eredménye negatív lett ugyan, de kicsit nagyobb volt a rizikó így is a Downra, mint amit az Ih-n már megnyugtatónak tartanak. Így a 16. héten nem sima AFP-re mentem, hanem újra az IH-re négyes tesztre, ami teljesen megnyugtató eredményt hozott. A 18.heti genetikai UH-n meg egyértelműen nem javasolta a doki, mert annyira tökéletesnek látott minden erre vonatkozó adatot, méretet. Sokat izgultam közben, de úgy gondoltam, hogy csak a legvégső esetben megyek amniora. Apánk azt mondta, hogy a 20. hétig meg lehet csináltatni. Javaslom, hogy várd meg az AFP (vagy négyes teszt), meg a 18. heti genetikai Uh eredményét és akkor is ráérsz róla dönteni.

Julcsikám, remélem, csak ennyi volt ez a fránya betegség! Nagyon kíváncsi vagyok a férjed meglepijére már én is!

Chilike, szerintem én nem veszek légzésfigyelőt. Úgyis folyton a baba mellett leszek. Olyan sokat hallottam téves riasztásos sztorit, hogy inkább kihagyom az ezzel járó szívbajt. Így is épp elég parázós vagyok.

Mi még mindig nem vettünk semmit, csak nézegetek, próbálom betájolni magam, mit hol lehet kapni és hol érdemes megvenni.

Ercsikati! Megnéztem a babádat az iwiwen! Nagyon cuki!

Mi is tervezzük a 28. héten (jövő hét, vagy utána) a 4D-t.
Ez a keményedés meg hol van, hol nincs. Éjjel elég sokat keményedtem, még fájt is kicsit, de elaludtam... :shock: mire fölébredtem, meg már elmúlt. Úgy látszik, én így vagyok összerakva.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsiga 2009.11.30 11:24-kor.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?