Alakul a babaszoba. Ma itt volt reluxás, csinált egy kis fényfédelmet. Tegnap megrendeltem a bútort, hétfőn már szerelik is össze, kezdhetjük megvenni a kiegészítőket.
A tegnapi vendégség jól sikerült, Bea csokis-meggyese zárta vacsit. Maradt még pár falat, most épp azt tömöm.
Lányok, ez a mért súly dolog azért nem készpénznek veendő. Bár grammra pontosan megmondják, mennyi a babóca, azért ettől állítólag +/- 10 dkg eltérés simán lehetséges.
Lara: egy rakat olyan baci van, ami finin megél (ill. kórosan túlszaporodik) bennünk, anélkül, hogy bármi zűrt okozna. Speciel a streptococcus is ilyen. Én két éve kilenc hónapig éltem társbérletben vele, annyi penicilint kaptam gyógyszerben, sőt injekcióban, hogy egy ló is felfordulna tőle, ehhez képest nem tudták kiirtani. A végén a doki közölte, itt az ő tudománya megállt, menjek máshoz, ő ilyet még nem látott. Aztán levette a gyógyszeres könyvét a polcról, közölte, hogy a Maripen extrából max. 60 szemet lehet egy kúrában beszedni próbáljam meg. Kérdezem, a 60 szem vajon az én 50 kilomra méretezett adag-e, vonogatta a vállát. A végén beszedtem, el is múlt, igaz, a gyomromnak nem esett jól a mutatvány. Az ilyen bacik egyébként úgy "buknak le", hogy megváltoztatják a hüvely PH értékét, ami miatt jön a gomba, ami meg ugye panasszal jár, és olyankor szokott fény derülni arra, hogy más gond is van. Nekem azt mondta a doki, terhesség alatt egy csomó bacit nem is kezelnek, mert a gyerekre nem veszélyes. Na ez a strepto sajna nem ilyen.
Állatok: Nekem halaim voltak, meg aranyhörcsögöm. Cukik voltak, bár anyut egyszer-kétszer megharapták. A család kedvencét - akinek időnként szabad kijárása volt a lakásban - meg apukám véletlenül odacsukta az ajtórésbe. A társasház kertjében helyezték örök nyugalomra
Ha egyszer lesz házunk, tuti lesz kutyus. Olyan, amelyik jól tűri, hogy a gyerkőc nyúzza.
Kattkat: nem ám otthon egyedül szomorkodni holnap! Nem érdemli meg! Csinálj valami barátnős programot. Biztosan nem leszel felhőtlen és időnként el-elkalandoznak majd a gondolataid, de ha társaságban vagy, az jó figyelemelterelő.