Szisztok,
Angi,
hurra, hurra!
Elli,
Kevin nagyon dögös kispasi lett!
Gratula a jarashoz!
Andi,
Anyazos Dani.
JO strandolast holnapra! melyik strandra mentek?
Norka,
Jazi tovabbra is tunderke!
Milyen az uj lakas?
Hogy erzitek magatokat BP-en?
Nalunk se maradnak a tusfurdok a kad szelen.
Sot, Zsombi a furdoszobaban tarolt kislavort is belemartja a vizbe, majd a lavorban levo vizet a fejere boritja. Mindezt a kadon kivul, ruhaban teszi...
HNelli,
bukosisak?
En nem adtam Zsombira semmit, szerintem a tanulas resze a potyogas. Engem nagyon sokaig vedtek a szeltol is a szuleim, meg kengyelben is voltam sokaig, szerintem ezert voltam olyan kis ugyetlen vilageletemben.
Sohasem tudtam jol esni, ezt a hibat nem akarom ZSombinal elkovetni.
Tunder,
meggyogyultatok mar?
Boldog szulinapot Ilangnak!
Beu,
Lorinc is vagany kissrac mar!
Docika,
csupa johir mara!
Sofka,
mail ment...
En a hetemet a terhesgondozoban meg az orvosomnal, meg a vedononel toltottem (na jo, azert egy kis strandolas is belefert
). MAszatka 100%, hoyg fiu, ezert kicsit elszonytolodtam par orara, hogy nekem mar nem lesz lanyom (2 gyerkocot terveztunk). Aztan gyozott a ferjem ervelese, hogy en bevallalos vagyok, biztos ezert ajandekoz nekem a sors ket fiut.
Maszatka egyebkent mar majdnem 1500 gr, es eddig semmifele komplikacio nem volt (kopp-kopp-kopp) a terhessegem soran, igy alig ismerek magamra.
Ma a vedono meg Zsombin lelkesedett be, miutan a fiatalur mini tanceloadast rendezett a rendeloben, majd szepen vegigmutogatta a testreszeit, meg a polojat is felhuzta, hoyg megmutassa a koldoket.
Olyan buszke voltam ra, a vedono szerint minden lemaradasat behozta, igaz, sovany, de nem korosan es irto edes kispasi lett (a buszke anyja szerint - is).
Holnapra jo unneplest meg tuzijatek nezest!
Sziasztok,
Gombóc
ui. Majdnem elfelejtettem, a hugom most jelentette be, hogy babat var. Illetve babakat. Ikrek.
Ahhoz kepest, hoyg csak 1 gyerkocot terveztek es a kisfia utan a tesora is ugy kellett rabeszelni, most nagy a dobbenet naluk.....