Nagyon orulok, hogy Geri jobban vagy, vagyis jo kezekben van. Erzem, hogy nem lesz nagy a baj, az ijedtseg megvan, remelem, hogy a 38. heten mar o fogja kiimatkozni a babat mindenfele kenyelmi okok miatt.
Ma megtortent az elso magyar terhesgondozazom.
A mehszajam teljesen zart, 2 ujjnyira rovidult, de a doki szerint ez tobbedik terhessegnel nem gaz, foleg nem a harmadik trimeszterbe. Csak ne nyiljon.
Erik baba rendben fejlodik, hatarozottan Erik meg mindig, elsoketn a batyujat mutatta. Eppen be van fordulva, de ugye meg foroghat.
A meretei jok, a feje termeszetesen nagyobb, a combcsont valamivel rovidebb (ezen meglepodtem, mert en hosszu babara szamitok a magassagom miatt). Osszessegeben a koranal kb egy hettel nagyobbnak dobta ki a gep, a sulya 1210 grammra van becsulve.
A dokitol kaptam nehany instrukciot, amivel ugy dontottem, hogy onkenyesen nem foglalkozok, mert nem ertek egyet. Bolintottam es kesz.
Az egyik az, hogy nem akarja, hogy ez a baba is olyan hatalmas legyen, mint Kristof volt, ezert ne szedjem a terhesvitamint. MIutan vagtam egy furcsa fejet azt mondta, hogy max ket naponta. Hat, nemtom, Kristof 3700 grammal nem volt kicsi, de szerintem nem is volt oriasi, raadasul o ilyenkor mar ket hettel nagyobbnak latszott uh-kon, szoval elvileg Erik ettol kisebb. Igy terhesvitamin marad.
A masik, amit furcsaltam: nem is latott tolem verkeperedmenyt, egyaltalan semmit nem tud a verkepemrol es irt fel nekem receptre vasat es meg valamit. Elfelejtettem, hogy mit.
Erre miert van szukseg, ha nem is tudja, hogy hianyom van-e belole? Szerintetek? Muszaj nekem meg ezeket magamba nyomni latszolag ok nelkul, vagy ez itt rutinnak szamit?
Holnap nem sokat leszek, mert osszeallitom a tortat es vissza kellene vinnem egy cipot, ami kicsi lett Kristofnak.
Vasarnaptol meg foleg nem leszek, harom hetre elkoszonok. Ugye a szuleimnel nincs net. Szoval se ferj, se babanet.