Új privát üzeneted érkezett!

Falimatrica: valaki itt a fórumon ajánlotta még tavasszal, onnan csentem az ötletet :oops: Csak sajnos most jutottam el odáig, hogy megrendeljem, kiválasszam... www.wallies.hu
Én festett falra tettem fel. Be kell áztatni vízbe, így kicsit feloldódik a hátlapon a ragasztó, aztán fel kell simítani a falra. A dobozon az van, hogy mehet mindenféle felületre (falra, szekrényre, stb), de a fürészporos tapétára nem ajánlják. Állítólag ha megnedvesíted egy szivaccsal, akkor le is lehet húzni anélkül, hogy a fal sérülne. Nem próbáltam ki, de kíváncsi vagyok, hogy tényleg menne-e.

Linzer-recept: még nekem is be kell szereznem a tuti receptet, remélhetőleg szombaton a tali után meg is kapom :lol:

Ajándék védőnőnek: a miénk most szombaton megy ki külföldre dolgozni :evil: Vettünk neki egy kis ajándékot búcsúzásra, de az új így nem kap semmit karácsonyra szerintem. Max egy bonbont.

Linácska: Gesztenye Marcit én is láttam a Sparban. De annak nem tejcsoki a bevonata???

Kovisziszka: nem irigyellek emiatt a korai fogzás miatt.

Adri: tényleg mesélj, jobban vagy már? Mit mondott a doki?

Kata: boldog névnapot!

Emmusnak is nagyon boldog névnapot kívánok utólag is!!

Kép

Kép
dbea

Visszatérve még a hordozókendős témára: mennyire praktikus ez télen? Eddig akárkiket láttam utcán úgy hordták, hogy beletették a babát, és utána vették fel a télikabátot, de ugye így nem tudják begombolni. Azért ez nagy hidegben nem túl előnyös. Lehet ezt téli kabát felett is hordani? Olyankor mit adsz a babára? Nem fázik meg a háta???

Kép

Kép
dbea

Orew Nagyon szép család vagytok! :lol: milyen volt a hazaút? jól bírta a kisasszony??? Hordozót felvittétek??

Bener :lol: miért csak olvasóban??? Gyere és írj is!!!!

Sziszka :lol: gyógyulj meg!!! lehet, hogy a fáradság miatt szedtél össze valamit!! Nyomass C vitamint!!!
azért ez a fogzás dolog elég durva! És ilyen korán?, A másik két gyerkőcnek is ilyen hamar jött a foga?

BEa :lol: Falmatricákat nézegettem, lehet, hogy rendelek. Az univerzumos tetszik, mondjuk jól nézne ki a plafonon a sok bolygó ! Csak mondjuk utána kellene nézni, hogy a naphoz képest melyik, hol van, nehogy hülyén tegyük fel... :wink:
kendő témában nem vagyok menő. nekünk kengurunk van, azt simán rá lehet tenni kabátra, mert egyszerűen oldani kell a pánton, ha szoros.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Adriii!!???? Ugye jól vagy????? :roll: :roll:
aggódunk, mi volt a dokinál??? :roll:

madaran

Sziasztok lányok!

Csörgőhenger: a Cora katalógusban benne van, ott 6 hónapos kortól ajánlják, a fotón viszont látszik, hogy a dobozra 3+ van írva! Most légy okos :)! Mindenesetre ha most még nem is, később tutira élvezni fogják a gyerkőcök!

Orsi, üdv újra itthon! Szuper, hogy jól sikerült az utatok :)! Dana haja tényleg nem semmi, ő is nagyon szép kislány!

A mi éjszakánk nem volt túl nyerő, a kaksigond miatt gyakrabban ébredt Emmus és ma is nyűgibb kicsit.

Mindenesetre megvan a mai örömöm: már kb. egy hete kitettem a madáretetőnket és ma reggel végre felfedezték a madárkák :).

Adri, írj, már aggódunk miattad!!

Kellemes napot mindenkinek!

Kép
angelita

Ma életem első babfőzelékét készítem (jelenleg fő a bab), remélem jól fog sikerülni :)... A szilvásgombóc már kész, így éhen nem maradunk.

Kép
angelita

Angelita :lol:
úgy döntöttünk, hogy jan-febr.tól én is főzni fogok, mert ugye akkor kezdődik a hozzátáplálás, úgy is főznöm kell. És szerintem, ahogy így elnézem, simán belefér a délelőttömbe egy kis főzőcskézés.

zöldbab főzi lesz???hmmmm :P :P , de rég ettem............ :P

madaran

Anna, fejtett babfőzit főztem, szerintem finom lett :). 1-1 nap most már én is főzőcskézek, igyekszem könnyen (és főleg gyorsan) elkészíthető dolgokat kitalálni, amiket akkor is meg tudok valósítani, ha Emmus esetleg felvan -olyankor kiviszem a konyhába és a babakocsiban elvan. A hétvégén így túróstészta lesz :).

Kép
angelita

Angelita :lol:
én még nem merek fejtett babot, kukoricát, káposztaféléket enni... Nincs semmi pocifájás tőle? Eddig elkerült minket, de nem is szeretném, hogy legyen...
délután túrósrétest tervezek sütni, holnap jön a barátnőm, egész nap velünk lesz!!!

tipp: én most -a védőnő javaslatára- sütőtököket sütök folyamatosan, fagyasztom le tavaszra Zsiginek, mert akkor nem lesz. Mindenkinek javaslom, amíg van tök!!!

madaran

Angelita :lol: eltűnt a vonalzód! :roll:

madaran

Igen, nem tudom, miért nem látható, biztosan vacakol az oldal, ahol csináltam, de remélhetőleg hamarosan újra működik majd!

Én nem szoptatok, így nem kell az étkezésemre emiatt vigyáznom. A sütőtök jó ötlet, én is imádom :)!

Kép
angelita

Inkább új vonalzót csináltam :).

Kép
angelita

Sziasztok!

Kedden mi is voltunk védő néninél már 7 kg és 62 cm nagy a hölgy.
Szeretem nézni a garfikonomat hogy hogy fejlődik a hölgy. Most már végre belassult kicsit.
Kép

Pénteken meg ortopédián voltunk csípője rendbejött és elhagyhattuk a terpesznadrágot. Több kontrolra nincs is szükség szerencsére.

Gyerkőcök a képen nagyyon szépek és kedvesek, nagyon nő mindenki.

Madaran szerintem Angelita tápszerezik. Így nem kell figyelnie mit mer enni.

Dbea nekem van olyan kabátom, amit a kendő felé tudok venni és be is tudok gombolni, ha szükséges. Jelenleg nincs olyan idő hogy ezt hordanám, de amikor az a nagy szél volt akkor nagyon jól működött. Most egy polár plédet szoktam csak a kendőfelé teriteni és ebbe a szép időben az is elég nekünk. Télre meg készült egy gyapjú jó vastag takaró a kendőre. A hölgyet alatta meg nem öltöztetem túl, nincs rajta overál, csak rugi és felé egy vastag bolyhos harisnya és egy pulover és sapka. Hetente többször közlekedünk így vele a bkv-n. Egyenlőre elégnek bizonyult, mert még nem voltunk taknyosak betegek.

Egyénként lehet kapni kimondott horozó kabátot, ami úgy van kialakitva, hogy kendő felé fel tud venni. Vannak külföldiek, de magyar termék is akad. Ezt egy mamamis lány készíti saját tapasztalata alapján 2 lánykáját hordozta/hordozza jelenleg is.
http://webshop.tyukanyo.hu/details/2163.html

Kenderike
Kép
kenderike

Sziasztok! Köszi az aggódást/hiányolást. Meg vagyok, már jobban.
(Nem tudom meddig tudok lenni, úgy sunnyogtam ki Zora mellől alszik, nagyon anyás megint 2 napja :shock:. Kicsit becsaptam most a szopipárna vagyok én, nem tudom beveszi e?! )
Voltam urulógián, háziorvosnál, nőgyogyónál. Vesemedence gyulladás, és antibogyót kaptam. Csak a nögyogyim volt képbe úgyhogy Ő írta fel amivel tudok szoptatni is. Persze a gyógyszertárban rossz gyógyszert adott ki a nő, aztán mondtam h nem ez van a recepten. Mondta jah tényleg :shock:
Még mindig mensizek is sajna, de már nem vagyok annyira rosszul a bogyónak köszönhetően.

Hétfőn kilötték Zora fülét, Ő jobban bírta mint én akkorat bőgtem. Ő csak 2-5 percig én fél órát minimum, de olyan kis csajszis lett.

Szilvi a mi csajaink nagyon hasonlítanak egymásra. Kivéve h az enyém nincs el egyedül :cry: :roll:
De mi is fogzunk, nekünk is volt nurofenes napunk, és Zora is állandóan űlne. És a hordozóban nekem is le kell már csatolnom. Számára a boldogság h ülhet.

Linácska elküldenéd megint a pontos címet, meg a babatali honlapját, megnézem hogyan jutunk el oda.
Nekünk tuti lesz ott evészetünk lehet kettő is.

Adri

Kép

Kép
irdab

Az expon nem volt hintaszék, csak egy két babacuccot turiztam.

Bolond csaj: jelentettük családvédelmiseknek, védőnőnek, pszihiátriára is kéne járnia ott is tudják, de nem történik sajna semmi....szegény kisfiú :roll:

Linácska baccus, és mit ehetsz akkor? :shock: :roll: :cry:
Cukrod nem állt be? Örülök h legalább a puncsos sütidből ehetsz.

Babácskák nagyon szépek, és a tabló annyira jó.

Nekem is lassan elkellenne kezdenem főzni. Anna és mibe agyasztod le a tököt, és mekkora adagokban? És kiolvasztod majd és hogyan tovább?

Babfőzi, annyira kivagyok éhezve már egy jó lencse vagy babfőzire. A cukor miatt terhesség alatt sem ehettem, meg most sem a szopi miatt. :roll:

Dbea nagyon tuti a szoba, nekem nagyon tetszik. Már be is lelkesedtem, de nálunk meg minden faforgácsporos tapéta :cry: . Azt hiszem Cscsi tette fel anno, de ő is nagyon eltünt :cry:

Orew tesó mennyi idős? Nagyon kircsi a haja. :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Képzeljétek, Zoraát szoktam puszilgatni, azaz van jóreggelt, meg esti puszika/kák. Meg néha agyon puszilgatom :oops: . Nah szoval a kis tokáját hasát szoktam meg mindenét :lol: , és mindig hangosan kacag, meg ezerrel mosolyog. 1-2 napja viszont elalélt fejecskével kéjelegve tűri, és még-még anyu arckifejezésse, meg csukott szemecskékkel.
És tegnap este meg az apja is puszilgatta és elaludt közben a kis drága.

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!

Zara ma átfordult hasról hátra! Háromszor is egymás után!!! :)
Most már egészen jól bírja a hason fekvést, mert már tudja tartani a fejét. Érdekes, hogy szerintem eddig összesen kb 15 percet volt hason mégis megerősödött a nyaka.

Dana anyukája félig fekete, úgyhogy ezért van Dana-nak ilyen gyönyörű haja. Amúgy épp azt néztem, hogy így a képeken nem is jön át mennyire szép kislány a valóságban. :)

Madaran: Visszafelé egy kicsit nyűgösebb volt, mert nem aludt és mert baromi meleg volt a repülőn az elején. Aztán megnyugodott, de nem aludt el csak nézelődött. A vége felé éhes lett, akkor megetettem és közben el is aludt, olyan mélyen, hogy arra sem ébredt fel, hogy hazaértünk, sőt még pelust is cseréltem rajta és azt is átaludta. Hajnalban kelt fel legközelebb enni. :)
Hordozót felvihettük, sőt abban ült az ablak mellett amíg ki nem kellett venni etetni. Ha az ölemben volt akkor meg az én övemre csatolt speciális övet kellett rácsatolni, hogy biztonságban legyek.

Angelita: Én szoptatok, de egyre több mindent eszem meg én is és nem lett belőle hasfájás. Szerintem biztos az lehet, hogy ahogy egyre nagyobbak lesznek a babácskák úgy lesznek egyre kevésbé érzékenyek is. :)

Kenderike: Jó nagy már Lívia! :) Zara még csak nemrég volt 5 kiló.

Én elég sűrűn főzök. Szerintem kb 1-2 nap van amikor nincs kedvem és olyankor rendelünk valamit, vagy van amikor anyuék hoznak valamit, vagy a nagymamámék hívnak meg magukhoz, és olyan is van amikor David készít valamit.

Üdv,

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Irdab,
pont ma bűnöztem egyet, ettem egy kalácsot. Cukrom nem tudom hogy van, majd Levi fél éves korában nézik. Amúgy most a tejmentes étrend azt jelenti, hogy nagyjából azokat tudom enni, amit meg a cukor miatt nem lehetne. Húst zöldséggel meg mindig nem ehetek. Sokszor eszem tojásrántottát, ma szecsuáni csípős csirkét rizzsel (bár a szószban volt valami tejsav, de már mindegy).
Tegnap kipróbáltam a rizstejet, de bűn rossz.

Piroska
3 szoba, meg egy előtér van a Babapihenőben, az egyiket majd kinevezzük szopis szobának. Amúgy gyakorlatilag egy családi házról van szó.

Tehát akkor még egyszer:

Babatali: november 28. 10:00-13:00, Babapihenő, Budapest II., Retek u. 30. www.babapiheno.hu

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Levi ma kapta a 3 hónapos oltást, szinte meg sem nyikkant. Igazi kis pasi. 7400g, és 63 cm. Hosszra nem gyúr annyira :lol:

Kenderike,
Livi lassan utoléri Levit, igaz van közel egy hónap előnye.

Babatali info: Most beszéltem a babapihenővel, én majd odamegyek fél 10-re adnak kulcsot, mindent megmutogatnak, meg kérésünkre kialakítanak egy külön szobában szopis helyet is. Egy kérésük viszont lenne, hogy a nagyobb gyerekeknem vigyünk váltócipőt, mi felnőttek meg akár lehetünk zokniban is. A szobákban parketta és szőnyeg van, egyedül a konyha köves, de ott meg van 3 db IKEÁ-s vendégpapucs, ha nagyon szükséges.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Adri: Dana 9 éves lesz márciusban.
Örülök, hogy javulóban vagy! Én már alig várom, hogy Zara elkezdjen ülni, mert akkor végre a fürdetés is egyszerűbb lesz. Mert most nálunk ez két emberes feladat mert sajnos nincs a fürdőszobában annyi hely, hogy oda le tudjam tenni amikor kiveszem a kádból.
Zara is nagyon édes arcot vág amikor puszilgatom. Olyan jó érzés a kis puha pofiját puszilgatni! :)

A találkozó helyszíne: II. kerület Retek utca 30.

Itt a link: http://www.babapiheno.hu/index.php?oldal=01_elerhetoseg

A babapiheno.hu oldalon megtalálod az elérhetőséget és ott van egy kis térkép is. :)

Orew

orew

A Babapihenő címe: 1024 Budapest, Retek utca 30. (Mammut mellett)
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek 8:30 - 17:30

Orew

orew

Kép

Orew

orew

No és akkor megint egy pár kép (a végén már megunjátok a sok képemet...).
Itt a fejét magasan tartós Zara:

Kép

Kép

Kép

Orew

orew

Orew, nagyon aranyos Zara, tényleg ügyesen tartja a fejét! Mira kis lusti hozzá képest. Mondjuk ő már 6 kilón felül van:).

Evéssel kapcsolatban: eléggé vigyáznom kell mit eszek, mert a brokkolitól és a borsótól is üvöltés volt itthon, csak kendőben a levegőn nyugodott meg... Pedig azt hittem már nagylány, ehetek mindent:))). Barátnőm még hagymát sem evett (főzve sem) hogy ne bántsa a picur hasát, de Mirát nem bántja a hagyma, mázli, mert mindenbe teszek, kivéve a palacsintát.

Furcsa lesz ennyi idő után visszamenni a babapihibe, kíváncsi vagyok mi változott. (Úgy emlékszem kevés hely van a babakocsiknak lépcsőházban, aki teheti inkább hagyja az autóban.)

Kép
Kép
Kép
oui

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a babák, olyan jó nézegetni a képeket! Mindenki minél többet tegyen fel! :)

Ma van az évforduló: pontosan 1 évvel ezelőtt teszteltem pozitívat és még aznap meg is láttam az uh-n az ici-pici Betti-kezdeményt! :)
És mára jutott a 4 hónapos oltás - volt egy kis sírás, de kb. 1 perc után meg is nyugodott.

Tegnap meg az történt, ami ma Orewéknél: először fordult át a hasáról a hátára és mindkét irányba sikerült.

Éjszaka viszont nosztalgiázás volt: etetni kellett 11kor, 2kor, 6kor... :? És ma is ebéd után 2 órával repetát kért... Mi lehet ez a szeszély? De nem gond, a szuri után amúgy is jár neki vigasztalás, ezzel legalább megnyugtatom! :)

Mindjárt teszek fel képe(ke)t, csak le kell még töltenem a fényképezőről...

Kép

Kép
hmbori

Még egy nagyon fontos Babatali info: a Liga margarin tejmentes :lol: (de szenya vagyok :oops: :lol: :lol: )

Na és Bori kedvéért a képek:

Tesók
Kép
Sinlac előtt
Kép
Sinlac után
Kép
Jóllaktam...
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja, és Zara legfelső képére símán rámondta Lili nagypapája, hogy ott a Levi. Amúgy az alapján tényleg lehetnének tesók...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép
Kép
Kép

És hogy szombaton megismerjetek:
Kép

Kép

Kép
hmbori

Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj de jók a képek, még még még :lol:
Majd Én is mindjárt kicsinyítek, de minket tuti megismertek mert Én raktam magunkról már képeket fel.

Már kérdeztem egyszer és Oui válaszolt is de annyira elmentettem h nem találom :oops: szóval hol tudunk parkolni?
Köszi előre is :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Kép Kép Kép Kép Kép alvás Kép bnőzés :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab,
parkolni magában az utcában, vagy a Mammut parkolójában tudtok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Sajnos nem tudok menni. :( :(
Vendég

Köszönöm a köszöntáéseket!

Emma babának utólagosan is boldog névnapot kívánok :lol: :lol: :lol:

Babák gyönyörűek :lol: :lol: :lol: :lol:

Érezzétek jól magatokat a találkozón!
Várjuk a részletes, fényképes beszámolót majd!
Vendég

Sziasztok,

csak egy gyors bekukk...mi péntek reggel indulunk haza Budaörsre a szüleimhez, onnan már nem tudok netezni, de szombaton ott leszünk a talin ! Már nagyon várom ! :lol:

Hmbori ! Jó ötlet , hogy tettél fel képet magatokról, én is teszek fel !
Kép

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok lányok!

Kata, köszönöm a köszöntést Emmuska nevében :)!

Holnapra jó babatalit Nektek, a maitól szebb időt és gyertek majd a beszámolóval :)!! Jó lenne babócák 1 éves korában is szervezni egyet, arra mi is biztosan el tudnánk már menni :).

Mindenkinek kellemes hétvégét! (Most megyek vasalni, vár egy halom babaruha :) )

Kép
angelita

Angelita,
az jó lenne, egy éves korban újabb tali.
Mivel az nyár, lenne is ötletem. Apukámnak van egy nagy, négy hektáros telke, van rajta tó, lehet sütögetni, napozni, fürödni. Igaz ez Kecskemét mellett van, nem pestközelben.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép
www.kepmegoszto.com

ez nem a legfrissebb kép!n nem nehéz megismerni, mert nagyon vékony vagyok! Faxon is utazhatok! :lol: na jó ez hülye vicc volt!

kovisziszka

ki hozza a nagyobb gyereket, illetve gyerekeket?

linácska: Kecskemét mellett a következő tali?! az nagyon jó lenne! Én díjazom az ötletet! És a sütögetést főleg! :wink:

kovisziszka

Sziasztok,
nagyon szuicid idő van ma, tipikus falon kampó-kereső... :cry: Persze ember pont vidéken, csak éjjel vagy holnap jön, kimenni meg nem lehet, mert itt esik ezerrel...
Irigykedem a babatali miatt, de sajna még nem vezetek olyan jól, hogy egyedül odamenjek, nem szólva arról, hogy az én parkolásom kedvéért az emberek abbahagyják a karácsonyi bevásárlást a Mammutban... :oops: Szóval most csak innen integetek nektek, és majd teszek fel újabb képeket a hétvégén. Az egyéves tali viszont nagyon vonzó, és a Linácska által írt hely is remekül hangzik, az se baj, hogy vidéken van, addigra már muszáj lesz jól belejönnöm a vezetésbe, és jó kis nyári program lesz, nem szólva arról a sok csetlő-botló, nekirugaszkodó manóseregről (és derékfájós anyukáikról)!!!
Nálunk tiszta őrület volt az elmúlt 2 hét szopi-ügyben, azét a napi 8 szopinál kicsit kinyúltam. Most mintha javulna a helyzet, és én is a háromhós oltáshoz tudnám időben kötni a dolgot. Tücsök tegnap 6 kiló volt, a védőnő azt javasolta, hogy éjjel szopi előtt kicsit járkáljak vele, simizzem, adjak egy kis vizet stb. Aha. Másra sem vágyom hajnali kettőkor, mint hogy egy egyre jobban síró csecsemőt sétáltassak, ahelyett, hogy mint eddig félálomban megszoptassam, és visszadőljünk mindketten. Nem tudom, érdemes-e ezt kipróbálni. A védőnők olyan furák néha. Vagy van, akinek ez bevált?
Ja, és az Ikeában nagyon klassz ujjbábokat vettünk, Tücsök imádja!
Szebb napot nektek!!!
Kép
goldplast

Mi sajnos nem megyunk holnap. :cry:
Ferjecskemnek felmondtak a heten es most ugy nez ki decemberben nem lesz munkaja. Lemegyunk a szuleihez 4 napra. Mar regen nem voltunk lent es neki most ez nagyon fontos a lelkibekejehez, ugyhogy nem eroszakoskodtam, hogy nekunk mar regen fix programunk van ra. Pedig nagyon nagyon sajnalom. :cry:

Azert remelem nem csak 1 eves korukban lesz ujabb tali, mert akkor meg sokaig nem foglak Titeket szemelyesen megismerni. :(

Linacska:
Mar akartam irni, aztan gondoltam majd szemelyesen megbeszeljuk, de igy ez most nem lehet, inkabb akkor megis leirom.
Voltunk mult heten penteken a gasztro kontrollon es rakerdeztem arra, hogy mibol gondoltak a vervetel alapjan, hogy tejallergiaja van. Kiderult nem is neztek, csak a biztos, ami biztosra akartak menni, meg utalas volt a reflux erossege ra. Most levetette a dokino Robitol a vert tejallergenekre vonatkozolag is es nezetett egy csomo minden mast. Nem tudtam megjegeyezni es csak januarban lesz eredmenye, mert akkor kell visszamennunk. Most mar en is teljesen tejmentes dietan vagyok. Iszonyuan szenvedek tole, legszivesebben mar hagynam az egeszet a fenebe, igy a napi 4-8 ora fejes + etetes elegge leterhelo es nem tudom mekkora aldozatot er meg meg. Mindig ugy vagyok, hogy na meg egy honap, meg egy honap. 4 hos kortol mar van olyan tapszer, ami tejallergen mentes es a refluxot is kezeli, hat lehet akkor mar abbahagyom, most meg egyelore kuszkodunk, bar a tejem mar nem annyira domping mennyiseg. A leadast is abbahagytam, most elkezdtem meg jobban feltolteni a fagyasztot, ha eppen van foloslegben, bar legtobbszor nincsen. Nagyon szepen hizogat Robi (5750g) es szepen eszik is (120-180mlx6), de meg mindig sokat bukik es nem tudom meg mindig zokkenomentesen suriteni neki a kajat. :( Allandoan oklendezik ha surubb. :( A zseles eloetetesen meg ugy fuldoklik es ugy bepipul, hogy aztan bogve eszik vegig es az adagja felet sem eszi meg. Igy meg mindig kuszkodok, hogy mi legyen vele. Most azt talaltam ki, hogy uj cumisuvegekkel probalkozom, lehet abbol jobban tud majd enni surubb kajat.
Megkaptuk az emelt csaladi potlekkal kapcsolatban az igazolast a korhazban, mar a jovo heten remelem sikerul be is adni az igenyt.

Volt egy nagy beazasunk, mefg mindig ott tatong a lyuk a falban, nagyon higienikus, amikor egy 3 hos csecsemo egyutt lakik a falbol kibontott csovekkel, szennyvizcsovel... Minden nap vitatkozom a kozos kepviselovel, de nagy a kavaras a biztositoval es allandoan hazudozik, hogy valahogy eltusolja a sajat alkalmatlansagata a temaban. :( Elegge leterhel idegileg.
A munkahely kerdes sem a legjobbkor jott, epp kezdtunk volna a szules koruli koltsegek utan magunkhoz terni. :( A stressz sem a legjobb a ferjecskemnek az allaskereses miatt, meg a valtas miatt, de ezt uigye nem tudjuk valasztani. :cry: Egy pozitivuma lesz, igy legalabb jobban megismerkedik Robival. Amikor Timi kicsi volt, akkor 1 evig itthonrol dolgozott es akkor nagyon szepen osszenottek. Hat Robvinal is rafer ez a lelki kapocs.
Robi fejlodeseben uj, hogy szepen kitamaszt elol mar es ugfy nezelodik es nagyon szepen fordul jobb oldalra a jatekaiert. Neha hasrol is atbiollen hatra, de ez foleg a feje miatt van, amit meg mindig surubben fordit balra es igy hatra huzza ot. :) Azert muris. :)
Az izmai kotottsege si javul, bar meg nem az igazi, meg mindig heti 2x tornaztatja a Devenyes lany. Egyre tobbet mosolyog es egyre tobbet figyel meg dolgokat. Allandoan gyurkodi a takarojat es a feje alatt a pelust is, nagyon cuki vele, evvel megnyugszik :)

Megint vedono csere volt nalunk, igy a regi pocsek vedonot kaptam vissza, aki le sem fog minket tojni es akit hivnom is folosleges, mert meg ujat nem tudott nekem mondani. :( Pedig annyira jo vedonom volt a terhessegnel :( Legszivesebben bepanaszolnam a rendszert, mert most 3 honapos Robi, de ezalatt most van a 3. vedononk. :shock:

Nagyon szomoru vagyok, hogy nem lehetek ott holnap. :( Erezzetek jol magatokat!

baratodildi

Sziasztok!

Láttátok, hogy van 2010 augusztusi topik? :lol: :lol: :lol:

Nem tudom mi van Marcival, de úgy érzem, hogy nem tudok neki elég tejet adni, hogy jóllakjon... :( Ti mit csináltok, ha már 20-25 perce eszik, forgatja a fejét, és a végén sírva fakad és tátog szegény? (Már akinek volt ilyen) Most rátettem a másik mellemre, de attól félek, hogy a következő etetéskor meg azért nem lesz elég... Nem egyszerű dolog ez :shock:

Ildi: minden tiszteletem a tiéd azért, amiket írtál. Napi 4-8 óra fejés??? :shock: Sajnálom, hogy nem jöttök!!

Kép

Kép
dbea

Kép
Ezek pedig mi vagyunk, csak hogy megismerjetek :lol:

Kép

Kép
dbea

Dbea,
én elejétől fogva két mellből szoptatok, így mind a kettő telik.

Ildi,
ki a doktornőtök? Mi most a nutriton helyett kaptunk Sinlac pépet, na azt úgy eszi kiskanállal, mint a huzat. És használ is. Tegnap reggel nem adtam neki, mert siettünk oltásra, hát végigbukta a rendelőt. Amúgy olyan édin tátogatja neki a száját.
Levinek most levették a vért tejallergénekre, nekünk már lesz dec. 18-ra eredmény, akkor megyünk a kontrollra.

Csajok,
nekem rémes hangom lesz, meg voltam fázva, remélem holnapra már tökéletesen elmúlik, de a hangom ilyenkor még egy hétig pocsék.
Majd mindjárt keresek én is képet.

Azért remélem nem mondja le mindenki a talit :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska:
Igen, mi is kaptunk Sinlacot, de az csak 4 hos kortol jo nem???

baratodildi

Elvileg igen, az van ráírva, de semmi nincs benne, amit már most ne ehetne. A gyerekorvosunk is azt mondta, hogy azt egye nyugodtan. Úgyhogy szopi előtt eszik kb. 10 kiskanállal. És nagyon élvezi, mert ez finom édes.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ildi,
amúgy meg ha a tápi mellett döntesz, az van már most is tejmentesben, Pregomin, mi azt kapjuk pótlásnak. Ebbe pl. bele lehet tenni a nutritont, és akkor még sűrűbb is. Ja, és próbáld ki a MAM cumifejeket. Az pont belepasszol az Aventes üvegbe. Van olyan, amira az van írva, hogy püréhez, na mi azt használtuk a hasmenéses tápszerhez, abból kijön.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Megint zavarok köztetek egy picit. Raktam fel teszvesz-re jó néhány kinőtt holminkat, ha érdekel valaki nézze meg -lett lehet lapozni két oldalon vannak az aukciók:

http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=10879551

Olcsók és tökéletes állapotban vannak a rucik.
Folyamatosan töltök fel még ruhákat 56-os, 62-es, 68-as méreteket is.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok! Sajna van egy rossz hírem! Nem tudunk menni a találkozóra! kevesebb pénzt hozott apa haza és sajna így nem fér bele! Sejtettem, hogy nem lesz egyszerű, ha eljön a melóhelyéről, de próbáltam úgy takarékoskodni, hogy ma mehessünk! Nagyon szerettem volna menni! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Remélem lesz 6 hónaposan is tali, mert az egyéves soká lesz! Olyan jó lenne találkozni veletek és a babákkal!

Érezzétek jól magatokat! és képeket, beszámolót tegyetek fel!

kovisziszka

Sziasztok!

Jó talit mára!!! Csináljatok sok képet.
Én is remélem,hogy lesz majd máskor is tali.
Vidékre mi sajna tuti nem tudunk lemenni de azért a köv.-re mindenképp mennénk.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?