Mi sajnos nem megyunk holnap.
Ferjecskemnek felmondtak a heten es most ugy nez ki decemberben nem lesz munkaja. Lemegyunk a szuleihez 4 napra. Mar regen nem voltunk lent es neki most ez nagyon fontos a lelkibekejehez, ugyhogy nem eroszakoskodtam, hogy nekunk mar regen fix programunk van ra. Pedig nagyon nagyon sajnalom.
Azert remelem nem csak 1 eves korukban lesz ujabb tali, mert akkor meg sokaig nem foglak Titeket szemelyesen megismerni.
Linacska:
Mar akartam irni, aztan gondoltam majd szemelyesen megbeszeljuk, de igy ez most nem lehet, inkabb akkor megis leirom.
Voltunk mult heten penteken a gasztro kontrollon es rakerdeztem arra, hogy mibol gondoltak a vervetel alapjan, hogy tejallergiaja van. Kiderult nem is neztek, csak a biztos, ami biztosra akartak menni, meg utalas volt a reflux erossege ra. Most levetette a dokino Robitol a vert tejallergenekre vonatkozolag is es nezetett egy csomo minden mast. Nem tudtam megjegeyezni es csak januarban lesz eredmenye, mert akkor kell visszamennunk. Most mar en is teljesen tejmentes dietan vagyok. Iszonyuan szenvedek tole, legszivesebben mar hagynam az egeszet a fenebe, igy a napi 4-8 ora fejes + etetes elegge leterhelo es nem tudom mekkora aldozatot er meg meg. Mindig ugy vagyok, hogy na meg egy honap, meg egy honap. 4 hos kortol mar van olyan tapszer, ami tejallergen mentes es a refluxot is kezeli, hat lehet akkor mar abbahagyom, most meg egyelore kuszkodunk, bar a tejem mar nem annyira domping mennyiseg. A leadast is abbahagytam, most elkezdtem meg jobban feltolteni a fagyasztot, ha eppen van foloslegben, bar legtobbszor nincsen. Nagyon szepen hizogat Robi (5750g) es szepen eszik is (120-180mlx6), de meg mindig sokat bukik es nem tudom meg mindig zokkenomentesen suriteni neki a kajat.
Allandoan oklendezik ha surubb.
A zseles eloetetesen meg ugy fuldoklik es ugy bepipul, hogy aztan bogve eszik vegig es az adagja felet sem eszi meg. Igy meg mindig kuszkodok, hogy mi legyen vele. Most azt talaltam ki, hogy uj cumisuvegekkel probalkozom, lehet abbol jobban tud majd enni surubb kajat.
Megkaptuk az emelt csaladi potlekkal kapcsolatban az igazolast a korhazban, mar a jovo heten remelem sikerul be is adni az igenyt.
Volt egy nagy beazasunk, mefg mindig ott tatong a lyuk a falban, nagyon higienikus, amikor egy 3 hos csecsemo egyutt lakik a falbol kibontott csovekkel, szennyvizcsovel... Minden nap vitatkozom a kozos kepviselovel, de nagy a kavaras a biztositoval es allandoan hazudozik, hogy valahogy eltusolja a sajat alkalmatlansagata a temaban.
Elegge leterhel idegileg.
A munkahely kerdes sem a legjobbkor jott, epp kezdtunk volna a szules koruli koltsegek utan magunkhoz terni.
A stressz sem a legjobb a ferjecskemnek az allaskereses miatt, meg a valtas miatt, de ezt uigye nem tudjuk valasztani.
Egy pozitivuma lesz, igy legalabb jobban megismerkedik Robival. Amikor Timi kicsi volt, akkor 1 evig itthonrol dolgozott es akkor nagyon szepen osszenottek. Hat Robvinal is rafer ez a lelki kapocs.
Robi fejlodeseben uj, hogy szepen kitamaszt elol mar es ugfy nezelodik es nagyon szepen fordul jobb oldalra a jatekaiert. Neha hasrol is atbiollen hatra, de ez foleg a feje miatt van, amit meg mindig surubben fordit balra es igy hatra huzza ot.
Azert muris.
Az izmai kotottsege si javul, bar meg nem az igazi, meg mindig heti 2x tornaztatja a Devenyes lany. Egyre tobbet mosolyog es egyre tobbet figyel meg dolgokat. Allandoan gyurkodi a takarojat es a feje alatt a pelust is, nagyon cuki vele, evvel megnyugszik
Megint vedono csere volt nalunk, igy a regi pocsek vedonot kaptam vissza, aki le sem fog minket tojni es akit hivnom is folosleges, mert meg ujat nem tudott nekem mondani.
Pedig annyira jo vedonom volt a terhessegnel
Legszivesebben bepanaszolnam a rendszert, mert most 3 honapos Robi, de ezalatt most van a 3. vedononk.
Nagyon szomoru vagyok, hogy nem lehetek ott holnap.
Erezzetek jol magatokat!