Sziasztok,
Nyulasz, örülök, hogy apa újra otthon. Ügyes vagy, hogy megoldottad a 3 napot. Én tuti csődítettem volna valakit magamhoz. Hú, belegondolok.... tényleg le a kalappal
Emma nevében is; köszönöm!
Rana, a mothos az olyan az én szótáram szerint, aki mértéktelenül eszik, akkor is, ha már nem kéne, csak mert előtte van. Nos, ilyen volt az én Emmám. Semmi nem volt elég neki, akkor hagyta csak abba szopit, ha bealudt a cicin
Lám, most már vigyorgok rajta, pedig akkor én is nagyon szenvedtem vele együtt.
Cumi kérdés szerintem viszont nem akkora vész. Körülöttem csak pozitív tapasztalatok vannak leszokást illetően. Eleinte én is ellene voltam, aztán miután ezzel pillanatok alatt elaludtak, nem is volt kérdés. És azóta is csak kizárólag elalváshoz használják. Aztán meg ki is köpik, ha már szundítanak. Ennyi szerintem belefér. Aztán jön Zsófi cicája, és volt cumi, nincs cumi. Remélem így lesz
Kata, már nagyon szép időt "futottatok" együtt a fiúkkal
33+1. Nem lesz itt már semmi baj. Most jönnek a bónusz hetek
Tigris, örülök, hogy ilyen jó lett a cukorterheléses vizsgálat. A lötty utáni rosszullétet sajnálom (és megértem, én is iszonyú pocsékul voltam), de legalább most már ezt is kipipálhatod
T-pk, egyet kell értenem Vandával, én is ilyen szempontok alapján vettem meg a székeket a lányoknak, (dönthető támla, emelhető ülésmagasság), plusz funkció még, amit szeretek, hogy kerekes, könnyen mozdítható. Én duplatálcásat vettem, amit sógornőm javasolt, az ő tapasztalata alapján ez hasznos, ám én még nem igazán tudom, miért
Nem hinném, hogy fontos szempont lenne.
Rólunk inkább csak a jókat, mert annak az oka, hogy ritkábban jövök, a drága lányaim éjszakai műsora az oka. Kikészítenek, de inkább tényleg nem is panaszkodnék. Nappal próbálok regenerálódni, írni nincs sok erőm, de olvasok.
Védőnőt megkértem, jelenjen meg egy mérleggel nálunk, Emma 8300g, Míra 6600g.
170g különbséggel születtek. Ez mára megtízszereződött. De ügyesen kanalaznak, tízórait, ebédet, uzsonnát. Emma már a csirkehúst is elfogadta, Míra kissé válogatósabb, neki a már kitapasztalt, bevált standard tök krumplival a nyerő. Néha próbálok sárgarépát is belecsempészni, meg salátát. Azért még van mit fejlődnünk
Megyek aludni, hátha van még egy kis időm a zsiványok ébredéséig
Timiről van infó? Jól vannak? Tud valaki valamit?