Koszonom lanyok az oltasos velemenyeket. Akkor az oltopont kilove, igy mar nem is mentem, hetfotol anyaeknal vagyok, elrobogok a gyermekkori haziorvosomhoz. O majd biztosan segit rajtunk. Ugyis kell mennem vedonohoz is, remelem, hogy mar anyukam lezsirozta.
Nori: koszonom a gyerekdoki felajanlast, de most kihagyom. A kocsi Ferivel van meg Londonban (nem mintha vezetnem, ha Feri nelkul lenne itt), de a lenyeg az, hogy csak busszal tudnek kozlekedni. Most viszont ugy vagyok vele, hogy ha nem muszaj, akkor nem viszem busszal Kristofot (bar en olyan nyapic vagyok, hogy egyebkent sem szivesen buszozok vele). Ma peldaul majd egy orat kutyagoltam vele a polusba, majd vissza, anyos lelkesen elkisert, de szerintem a negyedik setalos orank kozepen mar elfaradt.
De sebaj, en akkor sem buszozok, ram fer a mozgas amugy is.
Zsizell: szerintem is valtozott a pocakod, valoban sokkal feszesebb es gombolyubb. Mintha jobban kitoltene a baba.
Csuppancs: ha a kepet abban a formaban nevezed el meg a gepeden feltoltes elott, ahogyan a tobbi foto is van (felhasznalonev xx. het) es igy toltod fel, akkor is a vegere rakja be elso korben. Szepen megadod ott is a nevet, majd a pocakfotok albumba lepve (amikor az osszes foto latszik piciben), akkor a szurke betus fejlecnel a "SZERKESZTES" menubol kivalasztod a "RENDEZES ES UJRARENDEZES" funkciot. Ezutan kozeptajon talalhatsz egy gorditosavot, aminek a neve a "KEPEK RENDEZESENEK ALAPJA". Itt kivalasztod, hogy fajlnev es kesz gombra kattintasz.
Es kesz is. Leirva sok lepeses, gyakorlatban nem.
Kakti: valoban nem kell az ischlerbe tojas, legalabbis az en altalam hasznalt receptbe nem. Ettol fuggetlenul tokeletes. En vilagosra sutom, nagyon hamar megsul, foleg a tobbedik tepsivel, amikor mar jo meleg a suto (en minimum ket adagot sutok egyszerre). Kicsit megtapizom, ha bizonytalan vagyok, nem szabad teljesen lagynak lennie, de arra se varj, hogy a sutoben kemeny lesz, mert a vegleges masszivsagat csak akkor eri el, amikor kiveszed es hul egy kicsit. Ha kemenyre sutod, akkor az kihulve szaraz lesz nagyon.
Amugy en ma a polusban setalva meglattam egy ischlert, gyonyoru volt, jo draga ahhoz kepest, hogy en mennyiert sutok meg baromi sokat. De nem baj, meg kellett vennem es meg kellett ennem. Meg ehes sem voltam. Huh, de jol esett!!!
Geri, Joco: nagyon-nagyon szurkolok Gerinek es a babanak. Meg egyutt kell maradniuk, ez van, kesz. Par het korhaz, nagyon rossz, de ennyit meger, biztosan minden rendben lesz.
Rolunk: holnap megyek dokihoz. Elvileg kilencre, de elotte meg fel kell hivnom.
KOmolyan mondom lanyok, hogy mar most felek. Nemtom miert, de en minden vizsgalat elott parazok. Foleg most, hogy egyre tobb nyilogato mehszajrol hallok...
Nori: te hogy allsz a Dolce Gustoval? Megveszed?
Komolyan mondom, nekem mar felall tole a hajam, ugyanis ennyit en soha semmin nem gondolkodtam. Joval dragabb es fontosabb dolgokon sem. Meg azon se, hogy szuljek-e gyereket Ferinek.
Bo egy hete (amikor arrol sirtam, hogy mennyi mindent kell majd venni koltozeskor) lebeszeltem magam a kavefozorol, merthogy annyit nem er, masra kell a penz, stb. Mar teljesen megnyugodtam. Szerinted ma szembe setaltam egy hostess pulttal, amelyen ott poffeszkedett a gusto? Vissza akartam fordulni, de oda vonzott, nem tudtam megallni, ismet megcsodaltam eloben. Pedig en soha semmit nem csodalok meg. Foleg nem, ha azt akarjak, hogy megnezzem. Most kb negyed orat toltottem ott, a hostess szerintem mar sirba kivant, mert mindent kikerdeztem tole. Meg azt is szinte, hogy mit vacsorazott tegnap.
De mar hagyom a temat Feri elott, ugyanis ma is aradoztam rola es azt mondta, hogy most jegeljem rovid ideig es legyek szives ne vegyek. MOst vagy azert mondja, mert o megveszi, vagy azert mondja, mert nem akarja, hogy koltsunk ra.
De szerintem az elobbi.