Új privát üzeneted érkezett!

Most kezdek a tágító után újra látni. A szememmel minden rendben.

csipike: Igen. Nézegetjük a cukormérőmet és ezért kell kontrollnak a vénás vér.

beneildi: Megpróbálom megjegyezni a neveket, de én eddig csak a nővérkékkel és a dokikkal találkoztam, meg a dietetikus nővérkével.

kattkat: Szerencsére a pici laptopom befér a széfbe, de a nővérkékhez is le lehet adni.
vicky79
Budapest III. kerület

Sütnivágyók! Van egy aranyos és finom receptem. Én ugyan még nem csináltam, de ettem ilyet :lol: .

Diós tekercs

6 egész tojás
15 dkg cukor
15 dkg darált dió
3 evőkanál liszt
2 evőkanál víz
pici sütőpor

Ezt, mint a piskótát (tojás fehérjét habbá, óvatosan belekeverni) elkészíteni. Előmelegített sütőben megsütni, még melegen porcukrozott konyharuhára fektetni és nem túl szorosan összetekerni. Hagyjuk teljesen kihűlni. Azután sárgabarack lekvárral kenjük. Olyan, mint a piskóta tekercs, csak a dió miatt finomabb :D .
pammut

Volt szó mézeskalácsról is. Én már többet kipróbáltam, de ez egy nagyon egyszerű és nagyon finom verzió, rögtön puha és az is marad.

Andi mézeskalácsa

50 dkg liszt
15 dkg porcukor
1 dl olvasztott méz
15 dkg vaj
1 tojás
0,5 dl tejszín (esetleg tej)
1 k. kanál szódabikarbóna
őrölt fahéj
őrölt szegfűszeg
(vagy egy kevés a mézes fűszerkeverékből)

A hozzávalókat összedolgozzuk, a kész tésztát 2 órát pihentetjük. Nyújtás, szaggatás vagy formázás után 180 fokon 5-10 percig sütjük, míg aranybarna nem lesz.
pammut

Sziasztok!

Joco vagyok,Geri ferje. Sajnos ma Gerinek be kellet mennie a korhazba,mert egesz ejjel es delelott is szunni nem akaro osszehuzodasai voltak. A doki azt mondta,hogy teljesen kinyilt a mehszaj es hogy a korhazban kell maradnia vegig.
geri79

Jocó, Gerinek sok kitartást kívánok, szorítok nagyon!!!
Neked is sok-sok erőt kívánok!

Kép
erusverus

Viki Végre értelmét látom a kórházi széfnek! Mi öten voltunk a szobában, soha, senki nem rakott bele semmit. Szinte mindig volt "röghöz kötött" szobatárs, aki még enni se mehetett ki (nálunk a járóbetegek étkezőbe mennek a szülészet-nőgyógyászaton), ő volt a felvigyázó :D . Szemeddel minden rendben? Hány szúrás van még hátra?

Nálunk sajnos Apa dohányzik, de csak szigorúan kint. Már többször próbált leszokni, sikertelenül :( . Én még embert ennyit szenvedni nem láttam. Csak filmben a drogosokat, leszokás közben. Pedig többféle segítséget is próbált már. Ráadásul szintén erős dohányos édesapja épp 1 éve halt meg tüdőrákban, rengeteg szenvedés után :cry: . Anyósom is füstöl. Nálunk ugyan kint, de otthon bent. Ott csak nagyon ritkán látogatjuk, télen rendszerint nem, szóval nem nagyon érdekel. A gyerekeket meg egyfolytában dohányzás ellenes propagandával bombázom, hátha lesz hatása :) .
pammut

Jocó! Nagyon szorítunk Gerinek. Néha adjatok hírt magatokról!
pammut

Jocó, kitartást Nektek, szorítunk hogy minden rendben legyen!

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Jajj! Geri!
Vigyázzatok magatokra! Pihenj sokat!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jocó: nagyon sajnálom Gerit, remélem a szigorú és következetes fekvés meghozza majd két hónap múlva a gyümölcsét, és remélem nagyon sok örömetek lesz benne.
(Vazze, egész nap stresszeltem mint állat, erre most Gerit, úgy sajnálom hogy itt bőgök az irodában. Még jó, hogy mindenki más elment már haza)

A többi nem érdekel, majd később visszaolvasom.

De Jocó, mondd el Gerinek, hogy minden nap elmondok érte esténként egy imát!

zarja

Joco, sok erot es kitartast kivanok mindkettotoknek. Jo lenne azert hallani rolatok, hogyan alakulnak a dolgok. Bar nem is kerdes hogy minden ok lesz! Gondolunk ratok.

Kép

Kép
editmk

Szegény Geri! Nagyon szorítok, és kitartást kívánok! Várjuk a megnyugtató híreket!

boruska

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.13 20:34-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Jocó: nagyon szorítok nektek és sok erőt kívánok! Add át Gerinek, hogy imádkozom értük!
zuzmooo

Sziasztok!!!
Egy kicsit én is itt...
Gery, azaz most Jocó: kitartás Gerinek, ha fektetik szépen, kicsit lábat megemelve, akkor még sokáig ki tudják tolni a babó bent létét! szedjen sok magnéziumot, meg vigyázz rá nagyon Te is!
Velem semmi új, kicsit elfáradtam ma, mert nem nagyon voltam vízszintesben ma...

Kép
Kép
ronci

Geri, imádkozunk értetek, hogy ne legyen baj :wink: Tartsd bent jó sokáig még a babót.

Dolgozó lányok, megértelek Titeket, nekem ekkor már Lilluval százoldali munkaundorom volt :shock:

Viki, gyorsan jegyezgess, ha véletlen gyorsan kiengednének is tudjunk kalkulálni :wink: :wink: :wink: Drukkolunk értetek is :wink:

Anita,
nekem úgy érné meg, hogy előbb elkezdem a tgyást... így ugyan előbb lejár, de utána a gyeded akármennyire kevés is, a gyesnél nem hiszem, hogy lehet kevesebb :roll: ennek nézz utána szerintem, mert ha nem vagy túl csavaros eset (kivételek persze vannak) akkor szerintem neked is jobban megérné ez a verzió :wink: de én csak laikus vagyok és nem akarok belepofázni :wink: Edit nekem az én helyzetemre megerősítette, hogy megéri előbb elkezdeni gyes helyett tgyást :wink: de mivel a Te munkaügyi előéleted nem ismerem, így nem okoskodom tovább :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Geryért nagyon szorítok :roll: :roll:

Ronci
ejnye, Te is pihizz, látod nem játék ez....

Katalinoknak, szülinaposoknak utólag boldogot....

velem nincs semmi különös, még dolgozom én is. jővő héten még angol vizsga, és dec 17-ig dolgozom, aztán letszem a lantot....

3.aska nálunk nagyon hátrányos helyzetű, még semmit nem intéztem......na majd ha már itthon leszek.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Jajj Geri! :( :( :cry: :cry:
NAGYON-NAGYON szorítunk Nektek!!!

Kép
csipike09

Kábé 3 hónapja lógok a szobaszín képeivel, de mostanra került elő a szökésben lévő telefonkábel.
Teszek fel egy képet a malacomról is. :roll:
Meg pocakfotókat a gmail-re.
Kép
Kép
Kép

Ronci, Te is pihenj, ez tényleg nem játék.[/img]

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csuppancs Neked kopasz malacod van? Mi tavasszal kaptunk egy kislányt (rövidszőrű fekete-fehér), aki aztán további két bűbájos kislánynak adott életet. Sajnos a kórházi 5 hetem alatt a gyerekeim nem viselték gondjukat és (férjem heves unszolására) bármennyire is szerettem őket, kénytelen voltam belátni, hogy sógornőm gondos kezei között jobb dolguk lesz. Majd ha a baba nagyobb lesz, azért is lesz malacom megint. Helyette kibuliztam, hogy az őszi alom kiscicái közül egy egészen különleges mintájú vörös kiskandúrt megtarthassunk.
pammut

Geri! Mind imádkozunk érted... Kitartás. Jó kezekben vagy odabent, biztos sokáig bentarják még a babót.

Hát nekem is elérkezett a vaskészítmény szedésének ideje. Megkaptam a véreredményemet. Azt mondta minden jó, a vasam kevés meg a süllyedésemmel van valami, de azt ráfogta, hogy biztos a fogam miatt van. Kaptam egy bogyót amiből 40 db-ot 1 hét alatt be kell szednem :? Jövőhéten csütörtökön 4D uh, pénteken meg a rendes találka. Majd akkor felír vasat még.

A cukorterhelésnek mi lehet a rövidítése? Mert csak annyit mondott, hogy jó, de én nem igazodom el rajta.

Szép estét mindenkinek

bellerreni
Eger

Jah megvan, közben megtaláltam 4,1 az éhgyomri és 5,9 a terheléses. Azt tudja valaki, hogy mi az a Westergren?

Nem tudom mik ezek. Valaki segítsen. :oops:

Westergren, Transzferrin szaturáció, WBC, Neut%, Lymph%, Neut, RBC,HGB,HCT.

Ezek rosszak. Valaki segítsen mik ezek pls.

bellerreni
Eger

Stephie: Most lehet, hogy én vagyok ostoba, de a férjed igényli a lány után a gyest, te meg a babó után a Tgyást? Ez nem járható út?

Katkat: voltam szűkített osztálytalin. Az egyik volt osztálytárs már szakközép óta együtt van a pasijával, ez szűk 10 évet jelent (ugye most 29 évesek vagyunk). Tavaly megszületett a kislányuk minden hepi, erre a pasi közölte, hogy túl fiatal még ehhez, és otthagyta a lányzót pár hónapos csecsemővel. Szegény Niki bőgni se mert, nehogy elapadjon a teje. És most egy másfél éves kislánnyal vidáman megvannak kettesben. Pasi is becsúszik hébe hóba. Csak a Niki nem vágyik rá. Ennyit arról, hogy mennyire esszenciálisak a családhoz. Jó ha van, de nélküle is megy az élet.

Edit: szorítunk neked. Minden nap gondolok rád külön, mikor tele a tököm az Alapítvány dolgaival, akkor szépen felállok (hol 10 óra, hol 2 óra ottlét után) és hazajövök. Ott meg úgy körbeugrálnak, felpolcolják a lábaim (nehogy bedagadjon) odahozzák a teát, ásványvízt (mert sokat kell inni) megveszik a kaját. Így könnyű elviselni. Tényleg nem tudod melóhelyen felpolcolni a lábad? Nekem a Máknál volt két üres papírdobozom, beraktam az asztal alá, fel a lábat és úgy gépeltem.

Elég érdekes az étkezésem. Reggel korgó gyomorral ébredek, egy szelet kenyérke és full. Ha meg Alapítványozok akkor út közben rágcsálok el két almát. Ebéd: hogy esik, de szerintem normál adag. Délután: CSOOOOKÍÍÍÍÍT az éhezőnek! Alig győzöm visszafogni magam. Még egy alma. Vacsit csak akkor eszem, ha nem volt meleg ebéd. De nem kívánok sokat enni.
De pl szeptemberben híztam 5 kilót, októberben 1-et, és novemberben is 1-et. Elég érdekes. De egyébként persze hogy több a mérleg, Csanád egyre több helyet követel magának. Mondjuk azon már én is filóztam, hogy ha nem eszek többet mint eddig, akkor azok a plusz kilók a levegőből jönnek belénk? Mert az lenne a normális, hogy stagnál a súly: én fogyok, ő hízik, nem? Erre kevesebbet eszek és nő az összsúlyunk.

Nóri!
Cigitéma: anyu közölte, hogy elege van abból, hogy egész életében alkalmazkodnia kellett, és most hogy egyedül van, azt csinál, amit akar, és senkihez nem alkalmazkodik többé. Ebben asszem minden benne van.

zarja

Reni: a cukor terhelés: OGTT (orális glükóz tolerancia teszt)
zuzmooo

Reni!

http://www.hazipatika.com/services/labor

Meg google a legjobb barátunk! :wink:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nem tudom beilleszteni a sorba a képeimet. Valaki ha lesz ideje segítene, plíííz?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri: átnéztem a hotdogos táblázatot, de pont a kérdéses rövidítést nem találtam.
Vizsgálatkor 31+2 hetes voltam. Szó szerint kimásolom:
HC: 28 cm, AC: 25 cm (29+2)
A többit értem, de mi ez? Ja és pl a zárt méhszájat nem úgy jelzik, hogy 3000, hanem C0. Mire én erre rájöttem!

zarja

Csilla: feltölteni nem tudod a képeket, vagy nem jó helyen jelennek meg a sorban?
zuzmooo

Áááh, megvan: Hc: fejkörméret. Az a pinculáját neki, ekkorát akar átpréselni rajtam??? Asszem este a Bulcsival beszélünk még arról, hogy a nagyobb nem feltétlenül a jobbat jelenti!
Ac: haskörfogat, na és ezt mondta a doki, hogy a hasmérettel két héttel le van maradva. Ha látná az apja hasát, nem aggódna :lol:

zarja

Zarja: ha jól tudom, a HC = fejkörfogat , AC=haskörfogat
zuzmooo

Úgy tűnik lassan írok :oops: :)
zuzmooo

Hát nekem ezeket lehet nem kellett volna inkább elemezgetni... :? Nagyon nem jók ezek az értékek és most már tudom, hogy mi micsoda... :shock: Remélem mind csak a vas miatt van. A vérszegényég lehet a vas miatt?

bellerreni
Eger

Zuzmoo, a sorba nem tudom beilleszteni őket. Azt hittem hogy majd ő ügyesen abc sorrendbe teszi egy frissítés után, de nem. :(

Pammut, kopasz, igen. Ő már a második, az első egy rózsaszín alapon barna és fekete foltos volt. 4 évig élt, ami náluk elég szép kor. Ember legelőször azt mondta mikor meglátta képen, hogy "ide, ilyet? soha". Aztán megenyhült és 1 hét múlva már robogtunk Csupiért. Őt szerette, de Nafival nem akkora haverok. Kis lüke szeret harapni ha a takaró alá benyúlsz hozzá. A kép akkor készült, amikor már tűzforróra hevült a takaró alatt és kábé folyékony csoki állagúvá lágyult. :lol:
Anyós el akarta volna pateroltatni mikor terhes lettem, de mondtam hogy talán inkább ne szóljon bele. Szerencsére ember kiállt mellettem, a szobából is csak most költöztette ki. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Eszter, nem elég hogy ekkorát akar átpréselni Rajtad, át is fog férni. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Reni: a vérszegényésg leggyakrabban a vas hiány miatt van. Ne aggódj!

Csilla: a file neve is az legyen mint a képaláírás (neved+hét). Nevezd át mielőtt feltöltöd.
zuzmooo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.13 20:35-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Geri, nagyon szorítok, hogy leálljanak a méhösszehúzódások és bent maradjon a baba sok sok hétig még. Neked meg kitartás a sok fekvéshez!

Pammut, istennő vagy a mézeskalács recepttel, köszi! Azt a fehér valamit, amivel lehet rá rajzolni, nem tudod, hogy miből kell csinálni?

Cigi: amikor megyünk apuékhoz, akkor a látogatás utáni összes ruhát azonnal mosom ki, mert egyfolytában megy a cigizés és annyira büdös minden, hogy hihetetlen, meg mossuk a hajunkat is..

Csilla, ez a malac ez tengeri malac akar lenni szőr nélkül??? Ilyen is van? És amúgy teljesen olyan a viselkedése mint a szőrösnek? Egyébként tök aranyos, pont tegnap mondták a gyerekek, hogy szeretnének állatot…amit nekem kéne takaritani szerintük :? Mibe tartjátok a malacot?
lara

Kattkat: csúcs ez a figura! :lol: :lol: :lol: Főleg az első képen nagyon lazaaaa!
zuzmooo

Képzeljétek, a hétvégére haza engedett a doki. Tök jó lesz egy kicsit otthon. Megkuksiztam a baba méreteit: BPD 76, THQ 73, FL 52. Talán fej-has-comb, ha jól tudom.

geri: Nagyon sajnálom, hogy mégis csak így alakutak a dolgok. Nagyon vigyázz magatokra.

pammut: Itt szerencsére mobilabbak vagyunk. Persze sokat vagyunk bent, de amikor vizsgálatokra kell menni, akkor jobb ha az ember elzárja. Szemem már oké, szúrásból még van 4. Este 10, hajnal 3, reggel 7 és reggeli után 1 órával. És kész.

beneildi: A nővérkék keresztnevei már megvannak, most mondta a szomszéd csajszi, hogy ők lesznek tényleg a szülőszobán. Mindegyik nagyon aranyos.

zarja: Ha anyukád így áll hozzá, akkor majd nem kell hozzátok sem alkalmazkodnia. Ennyi. Ha látni akarja az uncsit, akkor tanuljon meg alkalmazkodni hozzátok. Legalább akkor, amikor veletek van.

reni: Persze hogy lehet. Az is szokta mutatni a vashiányt.
vicky79
Budapest III. kerület

Kösz Zuzmoo, jól esik, hogy gondoltál rám!

zarja

Jaj Geri!! :( :( :( :( :( Remélem nem lesz semmi baj és benn tudják tartani a babót! A kórházban legalább szem előtt és biztonságban lesztek! Kedves Jocó! Sok erőt és kitartást kívánok a következő időkben és kérlek néha értesíts minket mi van Gerivel!

Ronci! Örülök, hogy hazaengedtek a kórházból! Tessék most jobban vigyázni Magatokra, ezt nem jelenti azt, hogy ugyanúgy lehet ugrálni, mint ezelőtt.

Vicky! Örülök, hogy van neted a kórházban, remélem mihamarabb hazajöhetsz.

Látom, sokunknak nyűgi volt ez a nap... Én se mentem ma a tanfolyamra, valahogy nem éreztem rá erőt és kedvet, hogy csak ezért felutazzak Pestre. :( Ma rájöttem valamire. Hiányoznak a kollégáim, ugyanis hosszú-hosszú idő után betoltam hozzájuk a képemet tegnap. Olyan jó volt velük egy kicsit beszélgetni.... És ma teljesen letargiában voltam, hogy nem tudok senkihez szólni, egyedül vagyok itthon....

Lányok! a neo-ferro-folgammától lehet gyomorsavam? Most jöttem rá, hogy az elmúlt 2 napban elfelejtettem bevenni a bogyókat és akkor nem volt semmi ilyesmi bajom. Kb. akkor kezdődött mikor elkezdhettem szedni, de akkor még nem kapcsoltam össze a kettőt. Így most újra kezdtem és megfigyelem van-e köze a gyomorsavamhoz. De aki tud erről valamit, az legyen olyan szíves írja már meg nekem!

Kép
Kép
molmar

Vicky! Most olvasom, hogy hétvégén hazaengednek. :D

Lara! A fehér valamit, amivel a mézeskalácsra lehet írni, tojásfehérjéből kell elkészíteni. 1 tojásfehérje 20-25 dkg porcukor és 1-1,5 teáskanál ecet. Keményre felvered és az előre elkészített kis tölcsérekbe töltöd, lehajtogatod (lehetőleg légmentesre), leragasztod a száját celluxszal. A csücskén pedig akkora lyukat vágsz, amilyen vastagra akarod a habcsíkot. Gyorsan megszárad. A tölcséreket csinálhatod sütőpapírból (bár abból még nem csináltam), befőttes fóliából. De töltheted műanyag zacsiba, annak is a sarkába. A lényeg, hogy jól kézre tudjad fogni, ne legyen nagy adag, hogy könnyen tudj vele írni, rajzolni.

Kép
Kép
molmar

Zuzmoo, úgy csináltam. A képek neve is az, meg a képaláírás is ugyanaz, de nem tette sorba. :roll:

Viki, jó hogy hazamehetsz. :P Majdnem egyformák méretre a gyerekeink a combméret kivételével. Csak a Tiéd 2 héttel idősebb az enyémnél. :lol:

Lara, mivel ő kopasz, nem ketrecben hanem műanyag dobozban lakik. Eredetileg üveg terráriumban kéne, de az elég sérülékeny. A doboz 3/4-e le van takarva, nekik ugyebár melegebb kell, nincs szőr ami védje őket. Egyébként egy az egyben ugyanúgy viselkednek mint szőrös társaik. Csak poénosabbak szerintem. :lol: :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hello!

Rohangálós napom volt. Délig úgy volt, hogy semmi extra. Ebéd a bnőmmel. Aztán elküldtek nagykerbe, kiderült, hogy ugrik az esti program, így mégis ma jövök anyámékhoz. Plusz Laci legjobb barátjának a 3hónapos babáját 40fokos lázzal vitték kórházba. Valami vese gondja van, sajnos úgy tűnik szervi eredetű... :cry:
A másik barátjának meg a feleségét kellett elvinni a munkahelyről valami vírus miatt! :cry: Szegények ők akartak nekem segíteni, ha szükségem van valamire! :roll:

Eszter!

Anyád Kati és Nagymaroson lakik? Mert akkor testvérek vagyunk. Amúgy is hasonló vagy (sötét haj, kék szem)! :lol: Vagy anyáinkat klónozták! :oops:
Dettó a gondolkodásmódja! Csak nem ügynökösködik. De ő vállalkozó. Az még rosszabb!!!!! Magasról szarik a fejünkre! Ha akarja, üvölteti a TV-t, leveszi a fűtést 10fokra éjjelre, vagy ő maga ordít. Senkire sincs tekintettel. Szegény nagymamámat meg csak akkor látom, ha idejövök! :cry: Az "Ő HÁZÁBA" :roll:

Jocó!

Nagyon drukkolok Nektek! Nem lesz semmi baj!
Vendég

Anyámról még annyit, hogy kivettem a vadi új autómból a szőnyeget, hogy ne legyen baja. Vettem bele gumiszőnyeget. Anyám átrakta az ő mocskos munkásautójába. Teljesen tönkrement 1hét alatt. 25eFt egy új!

2hete elszakadt az óraszíja. Kölcsönkérte az enyémet (több órám is van, ezt konkrétan Lacitól kaptam karácsonyra és nagyon drága volt) összesen 3-4szer volt rajtam, mert Swarovski kristály óra, ami elég feltűnő. Akkor azt mondta, hogy 1-2 nap alatt kicserélteti a szíjat. Azóta úgy összekarcolta az üveget és az órát is!!! :evil: :evil:
Vendég

Koszonom lanyok az oltasos velemenyeket. Akkor az oltopont kilove, igy mar nem is mentem, hetfotol anyaeknal vagyok, elrobogok a gyermekkori haziorvosomhoz. O majd biztosan segit rajtunk. Ugyis kell mennem vedonohoz is, remelem, hogy mar anyukam lezsirozta.
Nori: koszonom a gyerekdoki felajanlast, de most kihagyom. A kocsi Ferivel van meg Londonban (nem mintha vezetnem, ha Feri nelkul lenne itt), de a lenyeg az, hogy csak busszal tudnek kozlekedni. Most viszont ugy vagyok vele, hogy ha nem muszaj, akkor nem viszem busszal Kristofot (bar en olyan nyapic vagyok, hogy egyebkent sem szivesen buszozok vele). Ma peldaul majd egy orat kutyagoltam vele a polusba, majd vissza, anyos lelkesen elkisert, de szerintem a negyedik setalos orank kozepen mar elfaradt.
De sebaj, en akkor sem buszozok, ram fer a mozgas amugy is.

Zsizell: szerintem is valtozott a pocakod, valoban sokkal feszesebb es gombolyubb. Mintha jobban kitoltene a baba.

Csuppancs: ha a kepet abban a formaban nevezed el meg a gepeden feltoltes elott, ahogyan a tobbi foto is van (felhasznalonev xx. het) es igy toltod fel, akkor is a vegere rakja be elso korben. Szepen megadod ott is a nevet, majd a pocakfotok albumba lepve (amikor az osszes foto latszik piciben), akkor a szurke betus fejlecnel a "SZERKESZTES" menubol kivalasztod a "RENDEZES ES UJRARENDEZES" funkciot. Ezutan kozeptajon talalhatsz egy gorditosavot, aminek a neve a "KEPEK RENDEZESENEK ALAPJA". Itt kivalasztod, hogy fajlnev es kesz gombra kattintasz.
Es kesz is. Leirva sok lepeses, gyakorlatban nem.

Kakti: valoban nem kell az ischlerbe tojas, legalabbis az en altalam hasznalt receptbe nem. Ettol fuggetlenul tokeletes. En vilagosra sutom, nagyon hamar megsul, foleg a tobbedik tepsivel, amikor mar jo meleg a suto (en minimum ket adagot sutok egyszerre). Kicsit megtapizom, ha bizonytalan vagyok, nem szabad teljesen lagynak lennie, de arra se varj, hogy a sutoben kemeny lesz, mert a vegleges masszivsagat csak akkor eri el, amikor kiveszed es hul egy kicsit. Ha kemenyre sutod, akkor az kihulve szaraz lesz nagyon.
Amugy en ma a polusban setalva meglattam egy ischlert, gyonyoru volt, jo draga ahhoz kepest, hogy en mennyiert sutok meg baromi sokat. De nem baj, meg kellett vennem es meg kellett ennem. Meg ehes sem voltam. Huh, de jol esett!!! :lol: :lol:

Geri, Joco: nagyon-nagyon szurkolok Gerinek es a babanak. Meg egyutt kell maradniuk, ez van, kesz. Par het korhaz, nagyon rossz, de ennyit meger, biztosan minden rendben lesz.

Rolunk: holnap megyek dokihoz. Elvileg kilencre, de elotte meg fel kell hivnom.
KOmolyan mondom lanyok, hogy mar most felek. Nemtom miert, de en minden vizsgalat elott parazok. Foleg most, hogy egyre tobb nyilogato mehszajrol hallok...

Nori: te hogy allsz a Dolce Gustoval? Megveszed?
Komolyan mondom, nekem mar felall tole a hajam, ugyanis ennyit en soha semmin nem gondolkodtam. Joval dragabb es fontosabb dolgokon sem. Meg azon se, hogy szuljek-e gyereket Ferinek. :lol: :lol:
Bo egy hete (amikor arrol sirtam, hogy mennyi mindent kell majd venni koltozeskor) lebeszeltem magam a kavefozorol, merthogy annyit nem er, masra kell a penz, stb. Mar teljesen megnyugodtam. Szerinted ma szembe setaltam egy hostess pulttal, amelyen ott poffeszkedett a gusto? Vissza akartam fordulni, de oda vonzott, nem tudtam megallni, ismet megcsodaltam eloben. Pedig en soha semmit nem csodalok meg. Foleg nem, ha azt akarjak, hogy megnezzem. Most kb negyed orat toltottem ott, a hostess szerintem mar sirba kivant, mert mindent kikerdeztem tole. Meg azt is szinte, hogy mit vacsorazott tegnap.
De mar hagyom a temat Feri elott, ugyanis ma is aradoztam rola es azt mondta, hogy most jegeljem rovid ideig es legyek szives ne vegyek. MOst vagy azert mondja, mert o megveszi, vagy azert mondja, mert nem akarja, hogy koltsunk ra. :roll: :roll:
De szerintem az elobbi. :lol: :lol:
Vendég

Csuppancs: egyebkent en kozben megcsinaltam a keprendezest, szoval mar a jo helyen van a fotod. A fajlnevvel tenyleg semmi gond nem volt. Ha gondolod dobj fel akarmit es probald ki te is a rendezest.
Vendég

Bea, köszi! Nem akartam most átlépni, mert beszélek a gmailen. Odáig amúgy eljutottam hogy rendezés, csak a szempontig nem. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Geri és Jocó! Nagyon sokat gondolunk rátok, vigyázzatok egymásra, sok türelmet, erőt kívánunk az előttetek álló hetekhez! Geri jó helyen van, vigyáznak rájuk! Várunk időnkét egy kis beszámolót a hogylétetekről!

Molmar,
talán te kérdezted a neo-ferro-folgammát... Én is azt szedem, de éjjelenként. A tájékoztatóban az van, hogy előtte 1, vagy utána 2 óráig ne egyél. Nálam ez csak és kizárólag éjjel teljesül. :lol: Éjjelenként amúgy is többször megébredek, egyrészt magamtól, másrészt Boritól. Ilyenkor pisilek, iszok, s beveszem a 2 vastablettámat. Szerintem próbáld ki, hogy változtat-e, ha éjjel veszed be.

Boruska, egész nap nem jutottam gépközelbe, így csak most tudlak köszönteni szülinapodon: BOLDOG SZÜLINAPOT!
Kép

Vicky, örülök a jó híreknek!

Borikám ma meg holnap itthon van, ugyanis a 3 óvónőjükből 1 szabin van, 1 meg lebetegedett tegnap este, s így megkérdezték, nem tudnám-e itthon tartani. Neki sem jó egy másik csoportszobában, foglalkozások nélkül, összezsúfolódva lenni délelőtt! Ezért nem jutottam egész nap a gép elé, s sejtem, holnap is ez lesz...
ktc

Sziasztok,
csak egy gyors bekukk vendégségből... Gondolom Kakti írta, hogy minden ok, csak szabin vagyok, a gépem meg odafosott, így nem tudtam írni... kedden már dolgozom, úgyhogy ha előbb nem is, de akkor mindneképp jelentkezem...
Remélem mindenki jól van, a Katalinoknak pedig nagyon BOLDOG Névnapot így utólag is...
Puszi mindenkinek...

Barbi

KépKép
hbarbi80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?