Na itt vagyok, végre, most altattam el Lottit, ez a 2. alvása, ami ált. 1 óra körül van
Képek nagyon édik, Norbika, Julcsika, Zengő ....................
Gergő a macival
Korkülönbség, igen, ez komoly téma, mert ha kicsi, akkor nehéz lehet marhára két kicsivel, de ha nagy, akkor talán tényleg nincs az az igazi bensőséges kapcsolat tesó és tesó között. Persze én ezt pont nem tudhatom, nálunk van a középső húg és köztem 3 év, kisebbik és köztem 5 év és mindkettővel nagyon jó a kapcsolat.
Persze inkább a gyerek db-száma az érdekes, mert pl. mi hárman vagyunk lányok. Nálunk mindig volt egy körforgás, hogy valaki mindig kimaradt, mindig párosban voltunk, hol én és kisebbik húg, hol én és középső húg és persze volt, amikor ők ketten... ez nem mindig jó, ezért jobb a páros szám, úgyhogy mi két gyereknél megállunk.
Szerintem mindenki akkor vágjon bele egy új babaprojektbe, ha teljesen felkészült, szellemileg, testileg egyaránt. A párkapcsolatnak is nagyon stabilnak kell lennie, a plusz kiló nem túl jó, persze attól is függ, hogy az +5 vagy +15-20.
Aki úgy érzi, hogy időt venne el a babájától az, hogy teherbe esik, az szerintem nem érett még meg rá, hogy belevágjon egy második babába.
Pl. én nagyon pocsékul voltam az első 4 hónapba, csak feküdtem, hányinger, hányás... eszembe se jut még egy baba, mert egyelőre Lottika olyan pici, hogy szüksége van rám, ha ezek előjönnének újra, nem tudom, hogy oldanám meg az ellátását
Persze egy kisbaba amúgy olyan gyönyörűség, de utólag az ember mindig a szépre emlékszik, az idő megszépíti, de ha jól belegondolok, nagyon-nagyon kemény volt, amikor Lotti pici volt, éjszakázások, szoptatás... de persze ezen is átsegít a család.
Adri, nagyon édes Julcsi és jó hogy jöttél, bár elég rövid voltál
Azért gyere gyakrabban ha tudsz!
Tercsi, nekünk az a helyszín nagyon messze van
Veronika, de jó, akkor jó bulizást!
Ha ennyire aggaszt az oltás hiánya, adasd be inkább! Nálunk is megvolt már elég rég és semmi baja nem volt Lottinak.
Tegnap megkaptuk a bárányhimlő elleni oltást, Lotti bírta, most a vállába kapta, meg is lepődtem
Mérésen még mindig 78 cm hosszú és már 10250 gramm
Hízott 2 hónap alatt 1,25 kilót!! Jól eszik
A H1N1-ről egy szót se szólt a doki, hogy kérjük-e vagy bármi
Persze mi továbbra se adatjuk be, de azért fura, hogy egy szót se ejtett ezzel kapcsolatban.
LKata, na igen, attól még, hogy ti be vagytok oltva, megkaphatja Norbika, de ne ezen rágódj, nem szabad az ördögöt a falra festeni! Amúgy aki be van oltva, az is kb. 70-80%-ban védett, de még így is megkaphatja, max. gyengébb lefolyású lesz a dolog
Norbi arcára gyógypuszi, jobbulást neki!
Zsuzsu, sajnos nem tudok ilyen idézetet, írd rá, hogy köszönöd a munkáját vagy hasonló, vagy keress rá google-on, hátha találsz valamit!
Nincs valami jó fej anyuka ott a környéken babával, akivel összejárhatnátok? A bezártságot úgy talán könnyebb lenne elviselni. Én a csajszival járok össze mostanában, akivel itt lakunk egymás mellett, neki 1 hónappal fiatalabb a babája, elvannak Lottival, mi meg dumálunk és sétálunk csomót. Persze nem minden nap, mert az sok lenne (nekem).
Macianyu, akkor ketteske igazi karácsonyi ajándék lesz
Tényleg, hogy fogják hívni???
Eszterbabe, neked pedig BOLDOG SZÜLINAPOT (tegnapra), ha jól láttam wiw-en, most lettél 20 éves?
De jó neked, hogy ilyen fiatal vagy
Na felébredt, áááááá, nem sokat aludt, mennem kell...