Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

EMMA, KATI, KATA, KATALIN!!!
BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!!!!!!


Köszönöm a menűs hozzászólásokat Mindenkinek!!!!!!

Nekem az a "bajom" a kicsifiammal, h még mindig a tápi a fő tápláléka és a főzelék nem kell.

ébredéskor 5-6 órakkor 3dl tápi
8-9 óra negyed-fél kifli vajjal, sajttal, sonkával (mikor milyen kedves van)
11 körül friss gyümölcs+joghurt+pár szem kölesgolyó
13 óra higított tej 3dl (tudom ekkor kéne ebédelni, de mivel nem alszik délelőtt, mire hazaérünk az oviból annyira fáradt, h nem hajandó enni, hanem beájul-elalszik a cumisüveggel)
16-17 óra leves, vagy amit mi eszünk étel (tészta..abból)
20:30 tápi 3dl...

(szokott kapni néha túrórudibelsőt, sütit, kekszet)


hiszti :
nálunk bosszankodás is van. pld amikor nem sikerül neki valami, akkor is mérgelődik, fetreng..... :evil: :evil: :cry: Olyankor elmondom, h próbálja újra, ne adja fel....
Ha olyanért morog, ami tiltott, akkor az ölembeültetem, nem engedem elmenni és közben magyarázom, h most büntetésben van mert ezt és ezt csinált, ami veszélyes, butaság...stb.
Azt hallottam, h annyi perc büntetés javasolt, ahány éves. (Ábel 3 percet szokott lefogva az ölemben tölteni)

[size=12]Ti adtok már narancsot, mandarint a kicsiknek???????????[/size]

Borkaby!
Hogy vagytok??????????

Ildi!
Nagyon ari Lotti, sosem lehet elég korán kezdeni..... :wink: :lol:

L.Kata!
A csipeszlopós kép csúcs!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Konstit tegnap az lekerített részben hagytam, én meg kimentem a konyhába 2 percre. Egyszer csak megjelent gyerekem csak lestem. Kértem mutassa meg, h jött ki. Erre mutatta, h a kiságy alatt átcsúszott, de mindezt 2 pillanat alatt......késssssssssz :lol: :lol:

Szöszke!
Nem lep meg amit irsz a külföldi árakról. Ismerősök mondják, h pld. a legok fillérekért vannak és akik közel laknak a határhoz szinte minden 7végén átmennek és ott intézik a legtöbb bevásárlást.
Jó utat hazafelé!!!!!!

Vicky!
Örülök, h jobban vagytok!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Kép
Kép
Kép

ballagunk az oviba Ábelért....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Hello Mindenki!
Az én férjem igenis bújós és kedves, de én azt nem szeretem amikor hazahozza a munkát és este fent dolgozik amíg mi lent Nórival játszunk. Ilyenkor balhéztam vele, amit mostanában változtat.
Vele lehet beszélni, de van amikor már csak az győzi meg ha sírva fakadok...remélem a két babánál is annyit fog segíteni amúgy mint egynél, mert most Nóri a mindene...

Csajok, ki vár most babát és ki hol tart?
Ki tervezi, hogy szeretne teherbe esni? (rajtam kívül :lol: )

Kép

Kép
tercsimama
 
 

 
 

Zsuzsu...köszönöm! :D

Katának és Emmának(utólag) én BOLDOG NÉVNAPOT kívánnék! :lol:

Babe...a féltékenység ZÖLD SZEMŰ SZÖRNYETEG :( rossz tanácsadó, s ha nincs rá ok, vagy gyanú akkor probáld uralni az érzéseidet! :?
Nyugi, ilyen csinos csajszit aki ilyen szép kislányt szül neki nem cserél le tuti! :wink: :D
Én nem féltékeny vagyok, csak attól félek unalmas lett az életünk hogy nem igen járunk el sehová, és kevés a
közös együtt töltött idő :roll: Pedig ez sem igaz, mert a párom amúgy sem kicsapongó, bulizós típus...neki jó így! :wink:

Tercsi.....háát, Bangham babát vár, talán a 14-15.hétben van, Macianyu már a félidőn is túl van :D
Nem is tudom...van még valaki???? :oops: :wink:
Régebben Marek is mondta hogy szeretnének, de most hogy meghalt anyukája és ennyi gondja van, lehet elhalasztják :roll: :(
Én meg Januártól tervezem a próbálkozást :D
Szerintem most meg fog jönni, mert picit érzem a hasam :?

Mennem kell, Norbi pakol! :roll: :?

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Ja, Zsuzsu...kimaradt :oops: .....annyira cuki Konsti ebben az overálban! :lol: Nagyon jól áll neki!

Ábi jár oviba???Nincs sok beteg most felétek?

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!

Nekem is az a gondom itthon, h nagyon bezártnak érzem magam. A játszóra nem igazán mehetünk, nyálkás, sáros, köd van....Akik voltak szomszédok, ott bölcsisek lettek a gyerekek és anyukák visszamentek-mennek dolgozni. Bence sokat dolgozik én meg iszonyat lefáradok. Nem fizilkailag, hanem agyilag. Folyamatos koncentráció kell, h ne történjen baj. Nehéz lekötni egyszerre a két srácot.
7végén itt a háztartás, kert.....

L.Kata!
Sokan hiányoznak az oviban (13-ból jó, ha a fele ott van), de Ők mandulagyulladás, nátha miatt vannak otthon. Oltást a csoportból kettő fiúcska kapott.

Engem tegnap az óvónő azzal fogadott, h Ábel levert, ömlik az orrából a cucc, hörög, zilál.....vigyem orvoshoz. Itthon SEMMI tünete nem volt. Reggel doki, EGÉSZSÉGES, KUTYA BAJA. Vittem oviba , az óvónő kételkedik, nem hisz az igazolásnak sem. Nagyon mérges vagyok, ha a váróban összeszedtek valamit a fiúk, akkor balhét csapok....
A doki szerint lehet, h az ovira, vagy óvónőre allergiás a fiam... :lol: :lol: :lol:

KÖszi a képdicsit, íme egy másik kép.... :wink:

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Jaj, olyan jókat és sokat írtatok, úgy reagálnék, csak Lotti mindjárt ébred, de addig is...

Zsuzsu, nagyon jók a képek, az ucsón meg Ábel van ugyanabban az overállban, ugye? Nagyon édes!!!!!!!!!!!!!!!!!
Óvónő :evil: :evil: :evil:

Tercsi, mi várunk a babával még min. 1 évet!
Nem semmi, mennyit megeszik a lánykád :lol:

Kép

KÖZBEN EGY GYORS KATALIN KÖSZÖNTÉS MINDEN KATINAK! :lol:

Féltékenység, nálunk nincs. :oops: Lehet, én vagyok gáz, de én nem foglalkozom ezzel, pedig nálunk sincs sok összebújás (és még finoman fogalmaztam :oops: ), valahogy annyira leköt Lotti és ha ő alszik, akkor a pihenés, hogy nem törődök ezzel... remélem nem üt majd vissza a dolog :shock: Mi se megyünk el együtt sehová, Zoli szokott pókerezni, én 2X mentem így el délután-este mióta van Lotti. :roll:

Lkata, remélem gyógyul Norbika foltja! Cukik a képek!

Torna, Eszter, Rubint Réka helyett nem próbáltad még a Béres Alexandrát? Én régen hónapokig csináltam, megvan vagy 5-6 dvd-je, szuperjó! Bár én elfogult vagyok, mert RR-t ki nem állhatom :twisted:
Nekem is kéne valamit mozognom, tiszta tunya vagyok :cry:

Néha én is úgy érzem, uncsi már itthon :? Minden nap sétálunk, átjárunk a csajjal egymáshoz (aki itt lakik mellettünk) ... DE MOST BEFEJEZEM, FELÉBREDT, NA TUDTAM, HOGY NEM TUDOK VÉGIG REAGÁLNI MINDENT :roll:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi...nagyon édes Lotti közelije! :lol:
Te tervezel visszamenni a munkahelyedre ha 2 éves lesz Lotti?Bölcsibe adod?Vagy maradsz itthon vele? Azán tesó?
Mert a GYES elég kevés, mi a terved arra az évre?
Ha nem vagyok túl indiszkrét? :oops: :wink:
Mert én e miatt is vállalom be hamarabb a kistesót :roll: mert én visszamenni nem tudok dolgozni, bölcsöde sincs nálunk, itthon maradni csak a Gyessel az elég kevéske.
Még mindíg vannak kételyeim külömben, mert annyira jó így Norbikával, félek hogy túl kicsi a két év korkülömbség és kevés időm lesz rá ha jön a picike tesó! :roll: :oops:
Szeretném a legjobbat és legtöbbet adni magamból neki/k. :(

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!

Érdekes, hogy sokszor van olyan, hogy éppen érdekel egy téma, és erre valaki más felveti... :)
Most épp az elmenés, valahogy hirtelen rámtört, hogy annyira elmennék bulizni. Nem tudom mi van velem, nincs is tavasz :)

Nekem hál istennek bújós a párom, mi sokat bújunk, egyebek a fáradtság miatt kevesebbszer vannak... általában 10-11 mire Pálmi elalszik, akkor már csak összebújva megnézünk egy filmet vagy dumálunk kicsit és utána alvás...

Esztert viszont tökéletesen meg tudom érteni, voltam én is nagyon féltékeny életemben, nagyon rossz volt, ezen nem lehet uralkodni... Hál istennek a mostani párom nagyon itthon ülő típus, szinte nincs is olyan, hogy külön vagyunk, csak ha dolgozik, külön nem is járunk el sehova. Télen van olyan 1-2 alkalom, hogy elmegy síelni, de akkor reggel megy és estére jön. Ha már ottalvós, több napos, akkor mindig megyek vele én is.
Ezt egyébként én alakítottam így, mert megőrülnék, ha külön töltenénk egy estét vagy külön mennénk el bárhová estére...

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Eszterbabe, na, bennem emberedre találtál a témát illetően. Az előző házasságomban ugyanis hasonló naivitással álltam a dolgokhoz, mint amit említettél (soha nem csalt meg, csak a haverokkal van, stb...). Hát utólag derült ki, hogy nagyonis jó megérzéseim voltak, csak nem figyeltem rájuk, mentegettem a barátomat, akkor még nem volt a férjem (kell neki egy kis kikapcsolódás, nyugodtan járjon el otthonról stb).
A mostani fejemmel így gondolkodom: ha a férjem szívesebben van a haverjaival, mint velem és a gyerekünkkel, és úgy viselkedik, hogy bennem megfogalmazódik egyáltalán a féltékenység, akkor (ez most durva lesz) vagy nem szeret, vagy nem nőtt fel a családfői feladathoz. Mindkét eset kiábrándító... :( Ha van idegzeted elolvasni Csernus: A férfi című könyvét, akkor tedd meg! De ő sokkal durvábban fogalmaz, felrázza az embert Csipkerózsika álmából.
Ha ilyen gondolataid vannak, nem csoda, hogy feszült vagy néha leánykátokkal...nagyon nem irigylem ezt a helyzetet.

Zsuzsu, és nem rossz anya ölében büntiben lenni? Az bünti egyáltalán? Én inkább egy bünti dobozt, vagy büntiszőnyeget alkalmaznék...megértem, hogy úgy jól le tudod fogni, csak mégis...az anyai öl az egy védelmező hely...nem?
Nagyon édesek a fiúk!

Tercsi, mi is tervezzük a babát, de előtte vissza kell fogynom (9-10 kg), és a szoptatást abbahagyni.

Kép
szöszke
 
 


Lkata, engem is most kérdezgetnek már a munkahelyen, hogy mikor megyek vissza tanítani... :?: 1 év telt el még csak...és még tavaly kérvényeztem, hogy Gergő 2 éves koráig otthon maradhassak. Persze arra számítok, hogy esetleg addig sikerül a második baba. Jó lenne, mert nem leszek fiatalabb. :?

Kép
szöszke
 
 


Közben megjártuk a közértet és játszótereztünk 1,5 órát :lol: Szegény manót felrúgta egy kislány, mert én nem figyeltem, mert pofáztam egy anyukával :oops: :cry: A kislány egy felfüggesztett kötélen hintázott és Lotti odament és szegényke popóra ült és nagyon megijedt, sírt... úgy haragudtam magamra :roll: Csak jó volt, mert egy olyan csajszival ismerkedtem meg, aki nagyon szimpi nekem! :lol:

Visszatérve a többi dologra... mert Lotti alszik...

LKata, hát én úgy tervezem, hogy jövő szeptemberben megyek vissza dolgozni. Azaz Lotti akkor megy bölcsibe (akkor lesz 2 éves), utána már GYES-t kapnék, abból nem élnénk meg, mert így is nehéz. Szóval onnantól lennék állományba, de a felgyülemlett szabikat ki kell venni, akkor szoktatnám be a bölcsibe Lottikát. Aztán dolgoznék fél évet kb. és jöhetne a kistesó. Egyelőre ez a "terv", de hát majd meglájtuk, én mindenesetre nagyon nem szeretnék még most újra terhes lenni, szülni ...

Szöszke, tök édi az avatarod!!! Macikával, egyem meg! :lol:
Akkor ezek szerint ha lefogysz, belevágtok a tesógyártásba?

Nálunk Zoli nagyon is bújós. Csak mostanában én nem vagyok az :oops: Szégyenlem ezt is :roll: De valahogy nincs hozzá kedvem. És ez nem jó, mert így simán elhidegülhet tőlem. Próbálok változtatni, de elég sokszor veszekszünk is, elég feszültek vagyunk, mert az anyagi dolgok nagyon rányomják a bélyeget a napjainkra. De most úgy néz ki, hogy Zoli munkahelyet vált és anyagilag nagyon jól fogunk állni (kopp-kopp-kopp)... meglátjuk.

Veronika, én van kivel bulizni menni? Vagy milyen bulit szeretnél? Ivós? :lol:

Én a hétvégén ittam :oops: Malibut :roll: De még kb. 1 órakor, remélem az esti 8 órás szopinál nem ment át semmi Lottiba! :?
Mennyi idő alatt ürül ilyenkor az alkohol vagy hogy van ez, nem tudja valaki?

Néha rosszkislány szeretnék lenni újra :lol: :wink:

Borkaby, köszi a naptár ötletet! :lol: Mizu veletek? Rotaügyben?

Babahiszti, én még sosem vágtam rá a kezére Lottinak :roll: Tudom, hogy ti se erősen teszitek, de valahogy én képtelen vagyok rá, hogy megüssem a kis kezét :roll: Pedig kiszed mindent, napjában ezerszer a papírokat, hivatalos iratokat a szekrényből, pedig elmondom,magyarázom neki, hogy nem lehet, ezért vagy azért és százszor mondom,hogy NEM, pedig nem akarom mindig ezt mondogatni...
Lotti egész nap pakol amúgy. Néha totál felhúzom magam rajta én is. Ha nem alszik jól és én addig nem tudok feltöltődni, akkor totál kivagyok, de ha megvan a napi 2 alvása és én közben tudok enni-inni-netezni-olvasni-lábat lógatni, akkor bírom estig :wink:

Minden babusnak gyógypuszi a bibijére!!! Jó sokat esnek, mi?

H1N1, mutálódott, de ez várható volt szerintem. Mi még mindig nem adattuk be és most már nem is fogjuk szerintem. És elviszem Lottit jövő héten a zenebölcsibe, mert nem akarok állandóan bezárva lenni, amíg jó idő van, okés, hogy megyünk séta, játszó, Állatkert ilyenek, de ha nincs??? :roll:

Na felébredt, ennyi voltam, sziasztok!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Mindenesetre, azért nem lenne rossz ha páran együtt várnánk a kistesót is :wink: :lol:

Vicky...asszem te kérdezted, aranyos vagy :D -jó lett a férjem vérképe! :D
Valószínű csak túlhajtotta magát szegény :roll: meg nem ártana ha hízna kicsit a dokinő szerint sem :wink:
De ő legalább olyan nehezen tud hízni ahogy én fogyni 8) :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Szöszke,
én is gondoltam hasonlót, csak nem akartam még jobban ráhozni szegénykémre a frászt... szóval, amikor féltékenykedtem, annak mindig kiderült, hogy volt is oka... a mostani páromra azért nem kell, mert nem tesz semmi olyat, ami miatt kellene... ha elmenne külön bulizni, akkor féltékenykednék, de nem akar ilyesmit, ez is jelzi a dolgokat... az ember akkor vágyik el, ha van valami...

és itt áttérve Ildi kérdésére,
mondtam a páromnak a héten, hogy elmennék táncolni, de ő nem vágyik ilyesmire, csak ezért merült fel, hogy elmennék a barátnőmmel, de valójában nem tartom jó ötletnek, hogy külön menjünk... még akkor se ha most én mehetnék külön :)

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Gondoltam ha már buli, beteszek egy kis zenét itthon... most itt bulizunk Pálmival, térdenállva ugrál és tapsol és röhög ahogy táncolok :lol:

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok!

Már ezer éve nem jártam erre! :oops:
De gondoltam jövök életjelet adni magunkról! :roll:
Hű,olyan régen voltam,nem is tudom mit írjak,annyi minden volt velünk azóta!:D
Sajnos még nem olvastam vissza,de a képek nagyon édesek!...
Velünk minden okés!Julcsi egy igazi rosszaság! :D És igazi kisgyerek....imádja a csipszet a csokit és az üdítőt!Ha meglátja, kiköveteli magának! :lol: de szerencsére nagyon szereti a zöldségeket és gyümiket is!azt jó sokat eszik,most a mandarin a kedvenc!Már van6foga és mindent elpusztít velük!Sajnos azt is,amit nem kéne!Őrület,h mi mindent szétrág!
És folyamatosan rámol,kukázik,úgyhogy beszereztünk egy járókát!(amit mellesleg 2nappal késöbb 6ezerrel olcsóbban lehetett megvenni brendonkuponnal,de erről miért is szóltak volna :evil: )
Imád játszóterezni és nagyokat sétálni!És olyan kis bújós,mindig ölelget és nagyon rafinált,mert mikor szidom odajön és elkezd simogatni! :roll: Na meg,ha zenét hall azonnal táncol!Olyan édes!:D
És a legújabb,h mindent szaglász!És aztán teszi a mi orrunk alá,h mi is!:D

A házunk még nem áll sehogy!Még csak ma törték fel és hordták el az előző ház alapját!:(

Hááát,..nagyjából ennyi! :roll: Majd mindjárt teszek fel képeket is!:d
És igyekszek gyakrabban jönni!:d
Vendég
 


Sziasztok Kedves Kismamik!

Újra zavarnálak Benneteket egy hsz erejéig. :)
Hoztam Nektek sok-sok újdonságot.
Amit figyelmetekbe szeretnék ajánlani, az továbbra is a saját készítésű Gremese Mei Tai nevű szuper kis hordozóeszköz, valamint a hideg időben segítséget nyújtó hordozótakaró.
Mindezeket megtaláljátok itt, a honlapomon:
www.mei-tai.hu
A mei tai-ok kérhetők szettben is, ha valamelyik mintából nem találsz a kedvedre való fazont, azt jelezd kérlek.
A Babanetes kedvezmény továbbra is él, keressetek priviben!!!!!!
Érdemes időnként ellátogatni az oldalra, mert hamarosan jön a Gremese Erszény, ágynemű garnitúrák, a kismama bandázsok, derékmelegítők, ovis szettek, és még ki tudja, mit találunk ki. :)
További kellemes estét! :)

Üdvözlettel:
Gremese

Kép
Kép
Kép
gremese
 
 


Szülinapos:D
Kép
Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép

Hú,ne haragudjatok rengeteg lett,de annyi annyi képünk van és alig bírtam választani! :lol:

Puszi Mindenkinek! :wink:
Vendég
 


Ildi, ezt a Te kedvedért! :D:D:D Egy újabb kaotikus elalvás. Maciorr-szopás:
Kép
Én is úgy vagyok, hogy ha nem alszik eleget, ő is, én is kibírhatatlanok leszünk...

Inez, tényleg nagyon aranyos Julcsika! Látom, az apja is odavan érte. :D Milyen jó kis cicatortát kapott!

sz.veronika, igen, és nem is mindig a féltékenységet érzi az ember, hanem azt, hogy nem őszinték hozzá... :?

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!

Inez!De jó,hogy itt vagy!!Nagyon jók a képek!!!Hogy telnek a napjaitók? :D

Szöszke!Én nem is tudtam,hogy te már voltál 1x férjnél :shock: Olyan fiatal vagy teljesen meglepödtem.

Zsuzsa!Nagyon édesek a fiúk!Ábel többet beszél már?Nálatok is megy a "majmolás"nálunk mindent csinál Zsebi amit Zsófi néha a hajam égnek áll. :lol:

Kata!Persze nem az én dolgom de ha nálatok olyan nehéz vissza menni és bölcsöde sincs akkor nem lesz nehezebb 2gyerekkel ezeket megoldani?Én is a 2.szülinap után szeretnék elhelyezkedni és már most tartok tőle,hogy 2kisgyerekkel nem én leszek a munkáltatok álma hiába van segítségem és óvi/bölcsi :cry: :cry:

Ildi!Én se parázok a vírus miatt!Érdekes már annyan kerültek intenzívre de aki már jobban van még egy se nyilatkozott.A másik szerintem vírus ide oda élni kell 8)

Kistesó:Nálunk 2év 2hónap van a 2gyerek között.Én nagyon szeretem mert olyan kis édik együtt.Zsófival közel 2évet voltam "csak"vele.Zsebivel meg 1-et de én szerintem a másodiknak ez a természetes mivel ebbe születik bele. :wink:Én 3.babát csak 5-10év múlva szeretnék mert akkor még babáznák egyet :wink:

Munka/bölcsi:Nálunk anyukám marad Zsebivel ,lehet kövezni(És nem neki szültem a gyereket de hálás vagyok amiért segít mert szeretnék továbbra is mindent megadni nekik és sajnos ehez kell a munka mert a gyes semmi) de itt van és felajálotta a segítségét,hogy könnyebb lesz (talán)munkát találni ha a nagyi van gyesen tehát ha betegek van kire hagyni.Néha nagyon bevagyok tojva ha erre gondolok,hogy munka óvi és háztartás,hogy fog majd menni de közbe meg vágyom is rá,hogy 8órát felnőttek között legyek.Nehéz dolog ez de úgy vagyok vele anyáink is megoldották nekem is menni fog :) :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Lkata,Kata84:boldog névnapot kivánok nektek!!!!

és ha van még Kata,Katalin köztetek akkor neki is kivánom. :oops: :oops:



vikcy6
Pákozd
 
 


Inez:nagyon szép a kislányotok.Aranyos volt a tortája is. :DNekem a közeli pöttyös sapis kép tetszik a legjobban gyönyörü a szeme.

Szöszke:tényleg te már voltál férjnél egyszer???
nagyon cuki a maci orr szivos kép. :lol: :lol:

Ildi:ezzel én is igy vagyok hogy néha rossz kislány szeretnék lenni. :lol: :lol: :oops:

Lkata:örülök hogy jól van a párod.Igy legalább megnyugodtatok.

virus:én is kezdek lenyugodni ezen a téren.Betegségek voltak eddig is meg lesznek is.És lehet hogy el sem kapjuk.

kistesó:nálunk csak akkor lesz ha Fannika öt hat éves lesz már.Sajnos a munkahelyem megszünt a gyed alatt igy mindenképpen vissza kell mennem valahova dolgozni.



vikcy6
Pákozd
 
 


Hát csajok, addig gondolkodtam a kisbabán, hogy leszavaztam magam :?
Rájöttem, hogy kicsit korai volt, igaz addigra voltunk együtt Apával kétszer élesben, most aggódhatok. Mondjuk ha jönne egy baby nem aggódnék, de ha most nem jön akkor hanyagolom a témát pár évig.

Kép

Kép
tercsimama
 
 


Tercsi, miért lenne korai? És hogyan szavaztad le magad?

Vicky, amennyiben 5 év együtt járás és 2 év jegyesség után 5 hónapot házasságnak lehet nevezni, akkor már voltam. :wink:

Katáknak boldog névnapot!

Kata84, ha nálunk lenne egy valamire való nagymama, akkor biztosan vállalná a gyerekfelügyeletet. De nincs.
Úgyhogy becsüld anyukádat, amíg van!

Azért annyira nem vagyok már fiatal (32), amikor először voltam férjnél, akkor voltam 27, szerintem nem siettem el. Minden stimmelt, csak a vőlegény volt kakukktojás! :o :D:D

Itt: lehet kapni 80 db-os nedves törlőt 1 Euróért (268 Ft). Meg nagyon jó minőségű fogkrémet 39 centért (104 Ft).

Kép
szöszke
 
 


Pár nap alatt történtek dolgok amiből rájöttem, hogy korai. Pl amikor Nóri egymás után kétszer esett el az apja előtt úgy, hogy azt mondta figyel rá. Ez gáz, főleg ha előbb-utóbb kettőt hagynék rá. Aztán Nóri most kezdett bújós lenni az utóbbi pár napban és félek hogy fogadná, ha osztoznia kéne rajtam...aztán meg nem utolsó sorba fogyózom 3 hónapja és már 9 kg-ot fogytam, és meg is dícsértek már többen miatta, így most semmi sem passzol a gyerekhez. Meglátjuk, mert a két éles akció pont olyankor volt mint amikor Nórit összehoztuk...Ha nem lesz ebben a hónapban baba inkább rakatok fel spirált, mert akkor egy darabig most hanyagolom a témát.

Szeretnék nagyon kisbabát de nem minden áron :cry:

Kép

Kép
tercsimama
 
 


Csajok, szombat 10-11 körül egy tali a Market Centrál játszóterén?
Valakinek van kedve jönni? Jót játszanának a törpék, közben beszélgetnénk mi is...

Kép

Kép
tercsimama
 
 


Rossz idő esetén a Sárkány Centrum játszóházában...

Kép

Kép
tercsimama
 
 


Tercsi,
pont ilyen gondolataim vannak nekem is. Hogy pont most lett olyan bújós Pálmi és egy pillanatra sem hagy békén, lóg rajtam, nagyon anyás lett. Ráadásul én sem tudom a páromra hagyni. Ezért is jó, hogy most végül nem kezdtünk neki és várunk még egy évet (bár a ház miatt döntöttünk így, de a többi indok is alátámasztja)

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Szerintem később sokkal rosszabb, amikor az első gyereknek már "megjön az esze"...na, akkor aztán osztozni kell anyán, és mindenen. :cry: Itt már régebben volt ez téma, hogy pl. a nővérem és köztem 4 év különbség van, és az katasztrofális volt dac szempontjából. A 4 év különbség feletti családoknál meg már nem is láttam, hogy igazán bensőséges testvéri viszony kialakult volna, pl. anyukám és a húga közt 6 év volt (köztük volt egy kislány, aki meghalt), és anyukám mindig úgy gondolt a húgára, mint egy kis szeleburdi játékbabára. Ez megmaradt egész sokáig. Mostanában a húgától pedig sokat halljuk, hogy ez neki milyen rossz volt, hogy a nagyobb testvér gyakorlatilag szülői szerepet kapott a nagy korkülönbség miatt.
A legjobb barátnőm és a bátyja között pedig 13 év van...na, ők pl. nem is tudnak beszélgetni egymással, csak hétköznapi dolgokról.

Tercsi, lehet, hogy csak hozzá kell szoknia a férjednek, hogy épp most rajta van a felelősség. Vannak elkerülhetetlen esések, pl. ma Gergő pofára esett oldalazás közben és vérzett is a szája. Hiába voltam 1 méterre tőle. De ez nem olyan nagy tragédia, csak a bőr jött le kicsit a szájáról. Neki is meg kell tanulnia a határait.

És az is gyakran eszembe jut, hogy miközben tervezgetem, hogy ekkor meg akkor teherbe esem, akkor nagyon magabiztos vagyok, holott ez nem ilyen egyszerű. Ha valakinek azonnal összejön a tervezett baba, szerencsésnek mondhatja magát. De mi van akkor, ha x év, mire sikerül a második? Az ciki...ember tervez, Isten végez. Hiába gondolom el, hogy ennyi meg ennyi korkülönbség a jó...

Kép
szöszke
 
 



Kata neked is boldog névnapot!!!!



Szöszke!Fiatal vagy!És egyébként én azt hittem 27 vagy :wink: :lol: Tényleg sulival,hogy állsz?

Tercsi!Mikor mi bele vágtunk Zsebi gyártásba mindenki azt kérdezte miért nem várunk..stb.Én meg megkérdeztem,hogy úgyan később mivel lesz könnyebb?Mindig lesz valami ami miatt azt tudom mondani "most ne legyen baba"Lakáshitel,most kocsit vettünk,kezdi az óvit a gyerek és sorolhatnám.De ha te nem vagy abban biztos,hogy most igazán vágysz egy új babára hagyátok.És az,hogy férjed elött 2x esett el Nóri szerintem ez miatt nem "bánthatod" mert elötted is simán eleshet hiába figyeled!Zsebi pár hónapos volt mikor elmentünk sétálni és a Férjem hívott,hogy Zsófi tic-tacot dugott az orrába mennek a füll-orr gégészetre soha nem csesztem le mert nálam is simán megcsinálhatta volna.Nektek kell érezni,hogy készen vagytok ketteske érkezésére!Én azért drukkolok a kistesónak!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Na, hát képzeljétek anyu azt mondta, arra ébredt riadtan, hogy nem szabad Pálmit most beoltatni és nagyon rossz érzése van, halasszuk el! Felhívtam a doktornőt, azt mondta, hogy elhalaszthatjuk tavaszra, csak ne járjon Pálmi akkor addig társaságba. (ez az agyhártya gyulladás elleni oltás)

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok!
Élénkült a topik, ennek nagyon örülök, még ha nem is tudok rögtön reagálni.
Zsu: nagyon édes Konsti az overallban, nagy huncutnak tűnik! :lol: A tápi nálunk is fő eledel, hiába csalok (egyre kevesebb tápi ugyanannyi vízhez), nem eszik helyette többet másból. Nálunk is (a rizs és) a levestészta az egyetlen, amiből sokat eszik. És vizen kívül mást inni is csak üvegből hajlandó, a móka miatt -gondolom. :shock:
Tercsi: mi hamarosan szülünk- elvileg dec 22. a kiírt terminus, de szerintem ünnepek után várható vmi. Majd beszámolok, hogy milyen két kisgyerekkel együtt...bár az neked már nem lesz döntő érv pro-vagy kontra. :wink: Egyébként szerintem se hibáztasd uracskádat a baleset miatt- szerintem rajtunk, anyákon kívül senki sem ismeri úgy a gyerek mozulatait, hogy kivédje a balesetek mindegyikét. Még velünk is megesik néha, hogy mellettünk koccan a kis buksijuk valami keményre. És a neheztelésed nehogy elvegye a párod kedvét, hogy egyedül vigyázzon a gyerkőcre- hidd el, gyakorlat teszi a mestert. Egyébként nem semmi, miket tudsz: Sárkányban játszóház (hol és mennyiért?), Market Central játszótér (merrefelé?)????!!!! Aktív anyuka vagy! :lol:
folyt.

macianyu
 
 


Babe: én azért nem gondolom, hogy ha te úgy érzed, akkor biztos meg is csal. :shock: Szerintem ha leülsz vele, és nyugodtan megbeszélitek , hogy ez neked rosszul esik (hogy helyettetek mással tölti el az időt), lehet, hogy neki is leesik a gumihuszas. :) Végül is a gyereket nem csak magadnak szülted. Ugyanakkor hozzáteszem: az én uram is néha eljár pl.sportolni, de úgy érzem, hogy ha utána kárpótol egy 100%-os közös családi programmal, akkor mindenki jól jár. Nincs értelme, hogy ott punnyadjon a szoknyám mellett minden este- de azért tudatosodjon benne, hogy már nem egyedülálló srác, hanem felnőtt férfi- férfi feladatokkal. Úgyhogy szerintem no para, csini csajci vagy, nem lesz itt semmi gond! :P
folyt.

macianyu
 
 


Séta: mi gyerkőccel locspocsban is megyünk- kivéve ha esik. Kicsit öncélú ez- utána sokkal hamarabb elalszik :D De tök érdekes-itthon a lakásban órákat tud össze-vissza rohangálni, míg kinn elég hamar megpróbál felkapaszkodni az ölembe. Pedig melegen öltöztetem, nem is sürgetem-mégis. Pedig a pocim miatt már alig bírom. Bezzeg a játszótéren megint beindul... :twisted: :)
Szöszke: aranyos a maciorros kép! :lol:
Hiszti: minket is elért, ha valamit nagyon akar, mi pedig nagyon nem, akkor jön a sírás. Ilyenkor én i magyarázok, aztán terelek. És séta közben hajlamos leülni a földre-erre nem tudom, mi a jó válaszlépés...én hagyom ücsörögni, és megunja. :oops: Ha van tuti tipp erre, akkor osszátok meg velem lszi. :lol:
Egyéb: nem tudtok ajánlani egy jó bébiőr márkát? Eddig elsőszülöttem alatt volt az Angelcare babaőr+légzésfigyelő, de ezt ugye megkapja ketteske... Még egy ugyanilyen drága volna, így próbálok egy olcsó, megbízható bébiőrt venni. Ha esetleg valaki el kívánná adni a sajátját olcsón... :lol:

macianyu
 
 


És egy kép búcsúzóul.
Mindenkinek pusz,
M. Kép Októberben lendületben

macianyu
 
 


Jah, és még vmi:
olyasmit olvastam a neten, hogy aki fogyókúra végén-közben esik teherbe, az jelentős hízásnak indul majd a várandósság során, mert
1. nem tud olyan intenzíven mozogni
2. nem tud olyan intenzíven kalóriát megvonni magától.
Úgyhogy a fogyókúra után érdemes szintentartásra is időt számolni.
Én most kb.ott tartok, mint amikor anno Z.-t szültem, így kb.7kg-t híztam- azaz bár nem adtam le az előző súlyfeleslegem, de kevesebbet szedtem fel, mint az első babával.
Pucc,
M.

macianyu
 
 


Macianyu,
nagyon cuki a kép! :) Pálminak is van ilyen rucija :) Nagyon szép a pofija és a haja!

Miért kell két bébiőr? Külön szobában fognak aludni?

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok!!

Csajok!
Arra gondoltam meglepem az óvónőt, dadust egy üdvözlőlappal. Olyasmire gondoltam, h a borítón valami szép téli kép, belül egy fotó Ábelről és kéne valami szép idézet, amivel megköszönnénk az ezévi munkájukat.
Ismertek valami ideillő idézetet????????? Köszi!!!!

Ildi!
Igazad van, az a kép Ábelről készült. Feltűnt, h milyen pirosak a kezeik????? :lol: :lol: Nem viselik el a kesztyűt, mert akkor nem tudnának matatni..... :) Konsti folyamatosan matat a földön séta közben....

Szöszke!
Büntihelynek próbáltam Konstinál a járókát, de úgy érzetem ha odarakom, akkor nem érti meg a lényeget. Ábel szokott az ágyán ülni, ha csintalan. Nem babusgatom őket ha rosszalkodnak, csak fogom határozottan.

szenzációs a kép Gergőről, szerintem beküldhetnéd valami újságba!!! :lol:

(A billentyűzet is játékszer??!)

Kata84!
Nálunk is van utánzás, jót is-rosszat is eltanul a kicsi. Mostanában a bukfencezés a sláger, Konsti egyenlőre a "háromszögpózig" jutott, de már csak kicsi hiányzik, h átlendüljön. Az ágyonrohangászás mindennapos, én már kevesbé féltem, de az apja néha infarktusközeli állapotba kerül... :evil: :)

Ja és Ábel is utánoz....a minap Konsti állt a járókában és úgy etettem szendviccsel. Megjelent Ábel a joghurtjával, bemászott a tesó mellé és követelte, h Őt is etessem.....
:shock: :)
A beszéde alakul, de messze nem robbanásszerűen. Erősen gondolkodom, h beszélek az óvodavezetővel, h januártól tegye lehetővé, h a régi gyógypedagógus-logopédus foglakozhasson Vele. Akit kirendeltek az oviba, valahogy nem szimpi. Panaszkodik, h nem lehet lekötni Ábelt csak max. 15-20 percre. érdekes, Andinál 70 percig is figyelt pedig akkor még kisebb volt. Andinál sokféle fejlesztőjáték volt, játékos feladatok, változatos...Az oviban nem tudom hogy zajlik a fejlesztés, nem volt módom megnézni a foglakozást.

Macianyú!
DRUKKHEGYEK!!!!!!!!!!!! :lol:
Nálunk egyszerű csöröspohárból is iszik vizet, de kb. 30ml/nap, a többit kilocsolja.... :D

Pasik-férjek-apák:
Mi is bújós család vagyunk, nincs annál jobb, amikor hétvégén négyesben ejtőzünk az ágyunkban...... :lol: :lol: :lol:

Épp tegnap "engedtem el" Bencét egy üzleti vacsorára. Egy cég rendezi és két kollégájával mennek. Ez lesz az első alkalom, h egyedül fektetem le a srácokat.....

Ma megyünk az oviba délután , adventikészülődés jegyében mézeskalcsácsot sütünk....Apa Konstizik itthon.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Jaj csajok, annyit írtatok és úgy reagálnék, de most Lotti pakol és én közben takarítok, de eszembe jutott egy kérdés, bocsi, hogy tök nem ide tartozik, DE!!!

Akinek van Liliputis cipőcskéje, az az otthoni, kívül-belül bőr, hogy mossa?????????

Mert mi itthon használjuk csak, de már tiszta fekete lett a talpa és az volt írva az oldalra (Vatera, ahol vettem), hogy mosható, na de hogy kell mosni, vizes ruhával törölgetni vagy mosógép? :roll:

Köszi előre is!!!!!!!!!
Majd jövök, ha bealszik a kis haramia! :twisted:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Inez...De jó hogy jelentkeztél! Nagyon szép képeket hoztál, örülök hogy jól vagytok! :lol:

Macianyu, szöszke...nagyon cukik a képek! :lol:

Macianyu ...erről a fogyi utáni teherbeesésről hallottam, ez így igaz. :( Én most nem is fogyizok, csak megpróbálok nem nasizni. :wink:

Feldobok pár képet, aztán jövök csak Norbikát le kell reknom aludni. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


H1N1:Én tök dilemmába vagyok, nálunk egyre több az influenza szerű betegség, főleg a kicsiknél. :(
Egy ismerősöm 2éves kislányát, korházba kellett vini, mert H1N1-es és tüdőgyulladása van! :(
Nagyon rosszul van, 42 fokos láz.
Felhívtam a gyerekorvost, hogy infót kérjek tőle az oltásról, de még csak 1 db egy év körüli gyermeket oltott be eddig, annak semmi baja se lett. :roll:
Hát ez nem túl megnyugtató.
A család be lett oltva, de mint kiderült így is megfertőzhetjük Norbit :( :?
Nem tudom nem kéne e beoltatni őt is?
Nagyon félek , komolyan!

Más: Norbi arca megint nagyon kipattogott! :( Most a doktornő körömvirágkrémet javasolt, és nem adhatok citrus félét
meg paradicsomot. Ha nem javul hétfőn megyünk a bőrgyógyászhoz.

Szóval semmi jó nincs velünk.
Nekem megjött, nincs tesó egyenlőre. De olyan erős vérzésem van hogy félek ez már nem normális :shock: :(
Épp ágyneműt mosok! :roll: :oops:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Mégegyszer köszönöm a köszöntéseket! :D

Tercsi....szerintem e miatt ne halasszátok el a babaprojektet. Főleg , hogy nálatok közbejöhetnek egészségügyi gondok is...bár ne legyen soha semmi ezt szívből kívánom neked!
De persze ezt neked kell eldönteni. :wink:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Kata,
Mostanában nem írtam, de ezeknek a képeknek a láttán nem tudom magam tűrtőztetni, hogy milyen gyönyörű Norbika! Imádom! :) Össze-vissza puszilgatnám! :)

Hát, a nagy szentbeszéd után mégis buli lesz szombaton :lol: Még soha nem voltunk külön a párommal éjszakára, ez lesz az első.
Ő lemegy Siófokra, én nem merem Pálmit itthagyni éjszakára életében először úgy anyuval, hogy ne jöhessek haza ha bármi van. Így én a barátnőmmel elmegyek bulizni úgy, hogy anyu tud ugrasztani mobilon ha bármi van és jöjjek haza.

Siófokon a párom barátai vannak, oda rendszeresen járunk, normális társaság, általában sütögetünk valami vacsit a kertben vagy a házban, kis iszogatás, dumálgatás, szóval nem az az ereszd-el-a-hajam buli :) Így egyáltalán nem aggódom, tudom hogy jó helyen lesz, ráadásul megy vele a nagylánya (14 éves).

Én meg nem a H1N1 miatt parázom, hanem a csütörtökön be nem adatott agyhártyagyulladás-ellenin. Most megtudtam, hogy halálos is lehet, ha elkapja és hogy télen terjed. A dokinő azt mondta, hogy ha nem jár közösségbe, akkor nincs gond, majd tavasszal beadjuk. De akkor most egész télen nem merem majd vinni játszóházba se meg talikra, stb... hmmmmm, eddig nem is tudtam erről és nem is aggódtam, most meg...

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Na itt vagyok, végre, most altattam el Lottit, ez a 2. alvása, ami ált. 1 óra körül van :evil:

Képek nagyon édik, Norbika, Julcsika, Zengő .................... :lol:
Gergő a macival :lol: :lol:

Korkülönbség, igen, ez komoly téma, mert ha kicsi, akkor nehéz lehet marhára két kicsivel, de ha nagy, akkor talán tényleg nincs az az igazi bensőséges kapcsolat tesó és tesó között. Persze én ezt pont nem tudhatom, nálunk van a középső húg és köztem 3 év, kisebbik és köztem 5 év és mindkettővel nagyon jó a kapcsolat.

Persze inkább a gyerek db-száma az érdekes, mert pl. mi hárman vagyunk lányok. Nálunk mindig volt egy körforgás, hogy valaki mindig kimaradt, mindig párosban voltunk, hol én és kisebbik húg, hol én és középső húg és persze volt, amikor ők ketten... ez nem mindig jó, ezért jobb a páros szám, úgyhogy mi két gyereknél megállunk.

Szerintem mindenki akkor vágjon bele egy új babaprojektbe, ha teljesen felkészült, szellemileg, testileg egyaránt. A párkapcsolatnak is nagyon stabilnak kell lennie, a plusz kiló nem túl jó, persze attól is függ, hogy az +5 vagy +15-20.
Aki úgy érzi, hogy időt venne el a babájától az, hogy teherbe esik, az szerintem nem érett még meg rá, hogy belevágjon egy második babába.
Pl. én nagyon pocsékul voltam az első 4 hónapba, csak feküdtem, hányinger, hányás... eszembe se jut még egy baba, mert egyelőre Lottika olyan pici, hogy szüksége van rám, ha ezek előjönnének újra, nem tudom, hogy oldanám meg az ellátását :roll:

Persze egy kisbaba amúgy olyan gyönyörűség, de utólag az ember mindig a szépre emlékszik, az idő megszépíti, de ha jól belegondolok, nagyon-nagyon kemény volt, amikor Lotti pici volt, éjszakázások, szoptatás... de persze ezen is átsegít a család.

Adri, nagyon édes Julcsi és jó hogy jöttél, bár elég rövid voltál :P :lol: Azért gyere gyakrabban ha tudsz!

Tercsi, nekünk az a helyszín nagyon messze van :?

Veronika, de jó, akkor jó bulizást! :lol:
Ha ennyire aggaszt az oltás hiánya, adasd be inkább! Nálunk is megvolt már elég rég és semmi baja nem volt Lottinak.

Tegnap megkaptuk a bárányhimlő elleni oltást, Lotti bírta, most a vállába kapta, meg is lepődtem :shock:
Mérésen még mindig 78 cm hosszú és már 10250 gramm :shock: Hízott 2 hónap alatt 1,25 kilót!! Jól eszik :lol:

A H1N1-ről egy szót se szólt a doki, hogy kérjük-e vagy bármi :shock: Persze mi továbbra se adatjuk be, de azért fura, hogy egy szót se ejtett ezzel kapcsolatban.

LKata, na igen, attól még, hogy ti be vagytok oltva, megkaphatja Norbika, de ne ezen rágódj, nem szabad az ördögöt a falra festeni! Amúgy aki be van oltva, az is kb. 70-80%-ban védett, de még így is megkaphatja, max. gyengébb lefolyású lesz a dolog :roll:
Norbi arcára gyógypuszi, jobbulást neki!

Zsuzsu, sajnos nem tudok ilyen idézetet, írd rá, hogy köszönöd a munkáját vagy hasonló, vagy keress rá google-on, hátha találsz valamit!
Nincs valami jó fej anyuka ott a környéken babával, akivel összejárhatnátok? A bezártságot úgy talán könnyebb lenne elviselni. Én a csajszival járok össze mostanában, akivel itt lakunk egymás mellett, neki 1 hónappal fiatalabb a babája, elvannak Lottival, mi meg dumálunk és sétálunk csomót. Persze nem minden nap, mert az sok lenne (nekem).

Macianyu, akkor ketteske igazi karácsonyi ajándék lesz :lol: Tényleg, hogy fogják hívni???

Eszterbabe, neked pedig BOLDOG SZÜLINAPOT (tegnapra), ha jól láttam wiw-en, most lettél 20 éves? :shock: De jó neked, hogy ilyen fiatal vagy :lol:

Kép

Na felébredt, áááááá, nem sokat aludt, mennem kell...

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!!!!

Képzeljétek unokatestvérem lehet elkapta a H1N1 et.Hétvégén szült most hat napos Sára baba remélem ö nem kapja el. :shock: :shock:

Fanni mondja hogy télapó=éapó olyan aranyos :lol: :lol:

Maci anyu:húha te mindjárt szülsz.Már jársz nstre???hogy viseled?jó kis karácsonyi ajándék lesz. :D Növérem dec.20.án szülte a kisebbik lányát és pont szentestére jöhettek haza. :D Aranyos a kép.Szép hosszu haja van a kislányodnak.

Lkata:az elsö képen Norbika olyan mintha sokkal nagyobb lenne már.Nagyon cuki!!! :lol: :lol:

Sz.Veronika:jó szórakozást.biztosan nagyon jó lesz.

Eszterbabe:iwiwen megjelöltelek ha nem baj. :oops: És azt kell mondjam hogy te nagyon csinos csajszi vagy.Irigykedek az alakod miatt. :oops: Boldog Születésnapot!!!!

Tercsimama:szerintem is csak ezért ne hagyd abba a baba témát.Látszik hogy nagyon akartad kettecskét.Fogyihoz gratulálok.Ügyes vagy.De fogyni utánna is tudsz.Nálunk is van ilyen hogy páromnál történik valami olyan ami azt gondolom hogy azért van mert nem figyel igazán rá.Pedig lehet véletlen is.Meg hát az anyáknál nagyobb figyelmet senki nem tud szentelni rájuk.szerintem

Ildi:látszik hogy nem éhezik Lottika :lol: pedig azt mondják hogy már csak 30dkgothiznak csak ebben a korban.Én is megméretem valamikor Fannit kiváncsi vagyok mennyit hizott.



vikcy6
Pákozd
 
 


Sziasztok!

Nem is tudom hol kezdjem!?

Bocsánat, hogy ritkán írok! :oops: Olvasgatásig még csak-csak eljutok, de írni sajnos már nem! De most úgy döntöttem, hogy akármi lesz, akkor is neki fogok! :wink:

Marek! Nagggyon, naggggyon sajnálom! Sok erőt, kitartást! Hidd el szuperül helyt állsz! :wink: Ügyes vagy!

Ami hirtelen eszembe jut:

H1N1 - mi nem oltattuk be sem magunkat, sem Mátét a gyerekorvosunk javaslatára, illetve azt mondta, ha gondoljuk apát, mert ő azért sok helyre jár. Nagyszülők beoltatták magukat, de a környezetben senki ismerős sem! Igaz nálunk nem zártak még be senkit, senkivel sem találkoztunk, aki ismerne megbetegedettet! Még nem ért ide! :roll:

Hiszti - nem értem, hogy miért van ez genetikailag kódolva :lol: Nálunk bevált, hogy segítek neki, illetve rászólok, hogy gyerünk hisztizz tovább, na még egy kicsit hisztizz! Így nem is érdekes a dolog tovább! :lol: (nem tudom meddig fog beválni)

Macianyu - aztaaaaaaa, döbbenet, hogy most lettél ismét babás és már mindjárt kezedben a másodikad! :lol: Nagyon szép karácsonyotok lesz!

Karácsonyi ajándék - mi pénzt kértünk (meg is kaptuk már, és meg is vettük belőle az ágyat) Mindjárt keresek képet:

http://www.fenyobutorhaz.hu/fenyo_gyere ... thato.html

Az alvással már olyan szinten voltunk, hogy mindig csak velem, kiságy meg lomosnak, így hamarabb megvettük ezt az ágyat. Ma már benne is aludt! Ha kell én is beleférek mellé! Remélem ezzel alakulunk valamerre! :roll:

Mikulás - arra kapunk kisebb játékokat (autó, fürdéshez játék, szerszámos láda), illetve fürdőkádhoz erősíthető játéktartó! Megkértem mindenkit, hogy csomagot ne, úgy sem eszi a csokikat stb. belőle! Lesz még később így sem!

Díszítés - VASÁRNAP ELSŐ GYERTYÁT GYÚJTUNK! A mai napon beszerzőkörutainknak sikeresen vége! Megvan minden kiegészítés, ami a lakásdíszítéshez kell, karácsonyfáról esetleg hiányzott! Szaloncukor is stb.! :oops: :roll: Az adventi koszorút saját magam feljavítom, amit a piacon találtam!

Na első ébredés :arrow:

Kép
bettike
Eger
 
 


Na folyt.köv. megpróbálom:

Díszítéshez még - találtam végre világítós ablakdíszt, amilyet akartam, matricát a konyhaablakra. Vasárnap mindent megcsinálunk apjukkal! Belülre már elkezdtem a héten a díszítést, mert Máté oda-vissza van a Télapótól! :lol: Így mondja - Tapu! :lol: Tavalyi adventi naptárba vettem apró csokit, így csak újra kell nyitogatni! :roll:

A fentiekből következik, hogy mire is ment el az idő mostanság: takarítás, függönymosás, díszítésbeszerzés, díszítés, ágykeresés-vásárlás-szerelés! És az alvásmizéria esténként! :lol:

Kajálás egész jó, menü:
este és reggel vagy cicizik vagy nem :lol:

8-kor reggeli (tej vagy kakaó, kaláccsal vagy kiflivel vagy zsömlével vagy vajasan vagy lekvárosan vagy felvágottal)
10-kor tízórai (banán vagy alma keksszel ritkán ha nem kér mást, akkor krémtúró)
13-kor ebéd (mi kajánk + barackos joghurt)
15-kor nasi (túrórudi vagy tejszelet) mostanság kimaradt)
17-kor uzsi (azok, amiket a reggelinél felsoroltam)
19-20 körül vacsi (tejpép) van, hogy ez nem, akkor majdnem biztos a kelés cicizéshez

Ildi! Szupi a tábla! Én sajnos nem tudom Máténak a többi adatát, jelenleg is csak ennyit tudok, hogy 80 cm, kb. 11 kg körül van és van 7 foga! Nekem jó, hogy ha ezt írod a 1 éves korhoz, igaz némi csalás van benne, de ha nektek jó, akkor nekem is!
Második gyerkőcről én is így vélekedem, hogy szeretnénk, de nem most, most még nem menne!

Tercsimama - hajrá babásodás, nagyon drukkolok!
:wink:

Kép
bettike
Eger
 
 


KATIK, KATALINOK ÉS PERSZE EMMA BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!!!!!!

Bocsi, hogy csak így és csak most! :oops:

Zsuzsu! Én adtam már narancs levet, mandarin levet, illetve kiwi levet is! Saját kezűleg szűrőn áttörve, szűrve, hogy magja véletlenül se!

Munka-bezártság!
Én még változatlanul nagyon élvezem itthon! Múlthéten mentem be a munkahelyre, igazgatóválasztás, értekezlet stb. Nem volt jó! Este még sírtam is, hogy én soha nem megyek vissza dolgozni sehova! Pedig imádtam, imádnám a munkám, meg a kollégák is, szerintem jó fej lesz az új főnök is, de akkor is! :oops: :roll:

Szöszke! Díjnyertes a kép (maci orrát szopizós)! :lol:

Na jól belehúztam mi? :oops: Megyek és el is teszem magam, amíg huncutkám nem ébred ismét! :roll:

Jó éjt!

Kép
bettike
Eger
 
 


Sziasztok!

Húúú, de lassú ez az oldal most :twisted:

Bettike...már hiányoltalak!Örülök hogy jöttél! :D
Már csak a másik Bettynának kéne jelentkezni!
szép ez az ágy, mi is ilyet szeretnénk, de mivel Norbi
nagyon szereti a kiságyát ezért még ráérünk, majd 2 éves korában. :wink:
Én is élvezem itthon, főleg mivel nagyon nem volt jó a légkör a munkahelyemen. :wink:
Hozzál ám majd Mátéról képet :!: :D Már bizti tök nagyfiús.

Karácsonyi készülődés: Én még nem vettem semmit, és nem vettem elő semmit :oops: :?
Most hogy írod, most esett le hogy első advent lesz. :oops: :lol:
szerintem felküdöm apát, hogy bogarássza le a padlásról a dekor cuccokat, azokat felújítom, költeni erre
sajna most nem tudok. :(
Mi régebben sok müanyag, textil díszt vettünk, így talán az elég lesz a fára majd, bár szerintem norbi ezt is képes
lesz összetörni. :?

Kaja: Többen írjátok hogy a gyerek megeszi a felvágottat és a parízert. :shock: :D Hát az én kisfiam úgy fintorog, meg nem kóstolná. :?

Veronika....jaaaj, ne hízlalj a norbi dícséretekkel! :oops: :oops: :D Zavarba hozol. Köszi! Bár, meg kell valljam nekem is a kedvenceim közé tartozik Pálmi! :D

Vicky...jaaaj, szegény unokatesód, ilyen legyengült állapotban még influenzás is :shock: :( :( Remélem a kisbaba megússza. Ha szoptat az talán megvédi, nem?
De otthon vannak, vagy kórházban? :(
Az ismerősöm kislánya, akit írtam az is már 3 napja kórházban van, ráadásul karantén van, csak az anyukája látogathatja
meg mert be van oltva. :cry: Szegények.

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Jut eszembe, rég tettem képet :)

Ilyen vagyok fürcsi után kócosan és morcosan, ha anya nem fésül meg :)
Kép

Kép

Kép
sz.veronika
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?