Sziasztok Lányok!
Hát én is lassacskán ideértem. Nem volt húzós a nap, de elment az idő rendesen. Ma a viszonylag jó időre tekintettel bementünk Tatabányára, ilyenkor anyukámmal sétálunk, meg náluk a téren futkoshat Lara. Na ez ma olyan jól sikerült, hogy több mint 3 órát kint voltunk, mire fölmentünk ebédelni, már du. 2 óra volt. Így jócskán elcsúszott a lefektetés, Lara aludt is 4-ig. Aztán jött is értünk apa nem sokra rá. Gondoltam egy kereket, és elmentünk meki kajáért, mert ugye lassan lejárnak a kuponok.
Hazahoztuk, megettük, szüttyögtem, fürdetés, fürdés, na és így értem csak ide. Tehát értelmeset ma nem csináltam, na de majd holnap
A nyűgösség ma elszállt, nagyon jól elvolt a kis csimota, anyukámnál nagyon élvezi, hogy ott van az unokatesó tanulópadja és vannak hozzá filctollak, na imád beleülni, és "rajzolni". Ez ma olyan jól sikerült, hogy még a nyelve is filces volt.
Anna! Mi Pamperst használunk, anyunál Tescos pelusa van a csajnak. Nekünk a Pampers vált be a legjobban, Tescosból még a lila van anyunál, mert ugye ott nem fogy annyira, tehát még egy régi vásárlásból származik. Régebben használtunk Liberot is, az is jó volt nekünk, csak azért váltottunk vissza Pampersre, mert a kis combját megnyomta a Libero, lehet, hogy erősebb a gumírozása, és hát voltak akkor még hurkák
Egyébként én úgy vásárolom a Pamperst, hogy a DM-ben beváltok 50 pontot, akkor van egy 25%-os joker kuponom, és abból veszem a pelust, így darabja 47,- Ft körül van. Ha esetleg kapok levélben a DM-től még 15% blokkvégi kupont is, akkor még jobban jövök ki, mert akkor olyan 42,-Ft körül van darabja. Ha van a nagy dobozos (Mega Pack-os, amiből az 5-ös méret 111 darabos), akkor olyat veszek, ott már azért jelentős összeg a 25 %. De mindig így veszem a pelust, mert van egy rahedli pontom, mert sok mindent a DM-ben vásárolok.
Egyébként nekünk még bevált a Mülleres pelus is, abból is 45,-Ft körül volt darabja mikor utoljára vettünk. Az tökre Pampers koppintás, még éjjelre is jó volt. Azt egyszer egy ott dolgozó hölgy ajánlotta, hogy nyugodtan próbáljam ki, ő is ilyet visz a lányának, akinek már csak éjjelre kell, és tényleg jó.
Anna, tök jó ötlet volt a kiskonyha felújítása. Azért így csak jobban tud pihenni a párod. Nekem régen a férjem úgy dolgozott, hogy éjjel 2-3 között ment, és már 11 óra felé itthon volt. Na akkor a tyúkokkal feküdtünk este, volt, hogy már 8 órakor én is aludtam. Azért az is jó kis időszak volt, reggel tök pihentem mentem melóba.
Aztán miután munkahelyet váltott és újra normális időpontban jár dolgozni, azóta kukorékolunk még néha 11-kor is. Igaz ő annyira nem, de én igen, főleg így, hogy a kislányom hagy reggel még lustizni
Hát szar lesz újra fél 6-kor kelni az tuti.
Timi! Pöri-noki nálunk is játszik, szeressük
Ma anyunál is az volt, ubisalival. Holnap én fasírtot csinálok tésztasalival, azt is nagyon szeretjük. Aztán csütörtökön újra bevásárlás, ötleteket kell gyűjtenem a jövő heti kajákra.
Elolvastam a privit, köszönöm, fogok is rá reagálni, de lehet, hogy már csak holnap
Jó éjszakát!