Új privát üzeneted érkezett!

Halihó Lányok!

Móni,
Ágim 2700 gr és 48 centivel született, és most 10,5 kg és 87 cm.
Szép formás, se nem vékony, se nem duncus. Pedig rengeteget tud enni, ő ilyen alkat, az apja is vékony típus.
Viszont szerencsére nem beteges, nagyon sokat mozog,
Akartam már kérdezni, hogy ti hogy álltok a szobatisztasággal?
Ágit annyira nem érdekli jelen pillanatban, még nyáron úgy nézett ki, elindul a dolog, pisilt a bilibe, megdicsártük, tetszett neki, de most alábbhagyott a lelkesedése. De nem erőltetem
Adventra hogyan készültök még? Fenn vannak a girlandok?
Tényleg azt hova rakjátok?
A lakást én is pakolom ám egész nap, aztán meg rámolja szét újra Ági, szóval sztem kisgyerek mellett ez az állapot a normális.

Anna,
Hogy telik a hétvége?

Elég vacak idő van ma, még a tegnapinál is rosszabb, délelőtt nem is voltunk kinn, hát lehet már délután se fogunk.Móni, ti ma kimentetek?

Sziasztok:Timi

Kép
tinaági

Két kép a lánykámról, nektek!
Este még leszek Kép Kép

Kép
tinaági

Sziasztok!

Timi!

Nagyon édes kislány Ágikád. Laurám is apja fajta, kis masszív. Mindig mondják rá az utcán, hogy milyen hatalmas a korához képest, na akkor ki tudok akadni. Abszolút nem hatalmas, teljesen normálisan néz ki, korának megfelelő méretekkel.

A szobatisztaság nálunk kottára ugyanígy van mint nálatok, csak nálunk kb. 3 hete kezdődött, ő szólt, hogy bele akar kakilni a bilibe, ez sikerült háromszor, azóta szól, hogy kaka, de nem ül a bilire. Hát ennyi. Nem erőltetem, van még időnk.

Mi most jöttünk be az udvarról fél 5-kor, kint voltunk másfél órát. Háááát elég szutyok idő van, de Lara elvolt, nekem is jólesett egy kis levegő. Tologatta a játékbabakocsiját (ami kölcsönbe van unokatesótól), segített apjának lombot pakolni, apa összesöpörte, Lara széttúrta :lol:
Nyúzta a macskákat és a kutyákat, háromszor elesett kb., motorozott, hintázott, aztán bejöttünk, mert sötétedett.
Most ette meg az ebédmaradékját, meg egy krémtúrót. De ma még nem evett sokat, kivi leszek este mennyit vacsizik.

A girlandokat jövő hét végén rakom fel, az ajtófélfákra, meg a pultra, az ablakokba világítós figurák vannak, idén már talán Lara is fogja értékelni, tavaly még nem dobta fel különösebben. A szobaablakára vettem üvegmatricát, hóemberest. Na, az biztos fog tetszeni neki. Minden évben feldíszítem a lakást, de most, hogy végre van babánk is így sokkal szívet melengetőbb az egész ünnepkör. Tavaly Karácsonykor a Mennyből az angyalt végigbőgtük anyukámmal, és csak szorítottam magamhoz a kis Csodámat. Hát mi már csak ilyen szentimentálisak vagyunk.

Megpróbálok képet rakni, bocs, ha nagy, vagy kicsi lesz, fogalmam sincs mennyire kell lekicsinyíteni.

Anna, hol vagy?

Krisztina, hogy sikerült a lakásnéző?

Kép Kép

Puszik: Larianyu
Kép
larianyu

Szóval engem ne nézzetek, csak a picilányt!

Kép
larianyu

És mégegy, és eldugulok!
Kép

Kép
larianyu

Sziasztok!
bocsi,hogy nem voltam ma,családi gondok vannak sajnos. :(

Most csak annyira futja,hogy elmondjam,gyönyörűek a lányok!

Bocsi!
Jó éjt,sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Szia Anna!

Köszi a dícséretet!

Gondokat sajnálom, mielőbbi megoldást kívánok!

Azért majd gyere, várunk!

Kép
larianyu

Sziasztok!

Szóval születési súlyok:
Norbi 4150gr,53 cm,
Anna 3860gr,51 cm,
Roland 3590gr,50 cm.

Krisztina,mi újság a lakásfronton?

Móni,köszi,aranyos vagy!

Ki mit csinál ma?
Nálunk bevásárlás,főzés,és utánna elvileg punnyadás délutánig.

Valamikor még jövök majd!Addig is sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok!

Anna!
Nem semmi súlya volt Norbidnak. Kis kerek lehetett ő is ezzel a súllyal és hosszal. Érdekes, hogy egyre kisebb babáid születtek :P
Bár egyikük sem volt kicsi.

Ma még azért nem voltam, mert nekikezdtem a karácsony, advent előtti nagytakarításnak, mindig ilyenkor ejtem meg, mert ha bejön a hideg, én már ugyan ki nem állok az ablakba. Szóval kész van a háló és a nappali ablakai, függönyök kimosva, felrakva. Aztán folytatás következik a héten, mert egy nap alatt már nem tudok mindent megcsinálni mint régen. Na, nem azért mert már annyira öreg vagyok :D , csak azért Larával is szeretnék picit foglalkozni, meg levegőznünk is kellene még. Tehát asszem mára ennyi, igaz még a szekrény tetejét gyorsan letörölöm amíg alszik. Aztán holnap jöhet a többi. Persze amíg ablakot pucoltam, Laura az idegeimen táncolt, mert ugye ez neki uncsi, hogy anya csak dolgozik, és ő bármihez nyúlt rászóltam, mert mindig az kell neki, amit nem szabad.
Ma megint nem ette meg az ebédjét, most leraktam aludni, alvás után tutira megeszi, tegnap is így volt. Igaz ma elég sok parízert bevágott reggelire.
Egyébkén is elég nyűgös ma, nem tudom mi van vele. És nagyon akaratos. Timi Ágikád is akaratos?
Anna, Te hogy léptél túl a hisztiken, mert nálunk most kezdődik a hisztikorszak, és hááááát, meg kell tanulnom elviselni. De nagyon nehéz. Van, hogy ráhagyom, van, hogy elterelem a figyelmét, ez vagy bejön vagy nem, de van, amikor elszakad a cérna, na akkor erélyes vagyok, de az csak olaj a tűzre, úgyhogy már látom, hogy az első kettő dolog az, ami beválhat hosszú távon. Hááát, nem könnyű, de azt mondják kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond. Majd kiderül.
Estére viszont úgy fel van pörögve, hogy akkor teljesen "megkergül". Futkos, ugrál, bújócskázik a kutyával, na ezekkel még nem is lenne baj, de minden olyat előszed, amit nem szabad, pl. a parfümjeimet, testápolókat az éjjeliszekrényemből. Belelép a cipőkbe, abban közlekedik, de bejön a szobába is a tök sáros cipővel (ebben a szutyok időben, ugye), és hiába szólunk rá, hiába magyarázzuk el neki, olyan mintha egyik fülén be, a másikon kimenne. De néha mindehhez olyan pofát tud vágni, hogy inkább röhögnöm kell, mint hogy szigorú legyek. Na, szóval nehéz, de attól még imádom. Nyugtassatok meg, hogy nemcsak nálunk van ilyen. :lol:

Nos, Lányok, most lépek, ebédelek, befejezem gyorsan, amit még akarok csinálni ma. Ha felkelt, szerintem kimegyünk kicsit, remélem nem fog esni, aztán ha lesötétedett, és úgyis be kell jönni, odavágom még a töltött káposztát, hogy holnap, holnaputánra legyen kaja. Mert elég sűrű lesz a hetem amúgy is.

Puszi

Kép
larianyu

Hello lányok!

Először is nagyon szép kislány Lara! Szerintem is pont jók a méretei, én se szeretem ha mások mondják meg, hogy hogyan is kellene kinéznie!
Anna, köszi a dicséreteket!
Sajnálom a gondokat, nálunk is mindig van valami, hidd el, rendbe jön minden, fel a fejjel!
Nekem is rengeteg dolgom van/lesz a héten
Ágim alszik, délelőtt futkosás volt, meg rendrakás, én is pucerájozom a lakást, szép folyamatosan.
az én lányom is nagyon akaratos tud lenni, nálunk az elterelés vált be, bár sokszor nem hatásos, de próbálom kezelni a helyzetet, mert sokszor felmegy a hangom ilyenkor, de nem akarok vele mindig kiabálni ha nagyon hisztizne, mert az sem jó.
Nem túl gyakoriak azért a hisztik, de a dolgomat meg kell csinálnom, ha a kisasszony éppen unatkozna, és nem tetszik neki.
Délután én is kiviszem, már nem esik az eső, remélem nem is fog
most megyek ebédelek, még megpróbálok jönni
puszi

Kép
tinaági

Lányok!

Most jutott eszembe, hogy még nem is tudjuk egymásról, hogy hány évesek vagyunk.
Kis kíváncsi vagyok :P
Én 33. S Ti?

Kép
larianyu

Sziasztok!

A karácsonyi dekoráláshoz én túl béna vagyok sajnos! :oops: Igyekszem azért apróságokkal,pl.illatosítóval,ablakdíszekkel,de kb. ennyi.
A nagytakarítás még nekem hátravan,de nemsokára neki kell ugranom.
Timi:köszi a bíztatást Neked is!
Móni: igen,egyre kisebb súllyal születtek a gyerekek,hálistennek.Ronál megbeszéltük a dokibácsival,hogy 3500-nál megállunk...Majdnem sikerült is... :)
Hogy hogy léptem túl a hisztiken?Nem volt hisztis sem Norbi,sem Anna.Mármint Rolandhoz képest! :D Ja,és még valami,az idő mindent megszépít,de komolyan! :) Ha Annánál a hajunkat téptük is annakidején,az mára apró kellemetlenségnek tűnik... :) Talán egy dolog,ami minden gyerkőcnél beválik,a következetesség.De biztos van olyan is,ahol ez sem jó.Szóval szerintem mindenki úgy csinálja,ahogy Neki jó.Ezt most jól megmondtam. :) Na igen,a másik igaz mondás a kisgyerek-kis gond,nagy gyerek-nagy gond...

Marcsi,nálatok hisztivel mi újság?Nagyfiad "mennyire" kamasz?Van visszadumálás,flegmázás?

Ja,32 voltam idén!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok,

Én is a 32-őt töltöttem idén.
Nemrég jöttünk be, kicsit rendet kell ismét raknom.
Móni, voltatok kinn?
Anna, a karácsonyi dekoráláshoz én sem vagyok túl ügyes, vagyis minden évben eltervezem hogy na majd idén így lesz úgy lesz, aztán valahogy elmarad, ugyanúgy mint az adventi koszorú, mindig megveszem a hozzávalókat, aztán karácsony előtti hétre el is készülök vele :oops:
Deee, most kaptam girlandokat, úgyhogy az biztos lesz!
puszi
Marcsi, Krisztina mi van veletek?

Kép
tinaági

Timi,én adventi koszorút szeretnék csinálni sajátkezűleg,évek óta...Na,majd egyszer talán...
A girland mire jó? :oops:
Az olyan, amit a karácsonyfára is lehet tenni? :oops: Nagyon ott vagyok a szeren... :D :D :D

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok Drága Gyermekeim :P (ezt most a 32 évre írtam)
Kis fiatalok vagytok :shock:

Hát igen Anna, igazad van, az idő mindent megszépít, már én is csak a szépre emlékszem Laura újszülött korából, pedig nagyon sokat szenvedtünk. Nagyon sokat sírt, én a szülés után nagyon szarul voltam hónapokig, úgyhogy nem volt könnyű menet, de itt vagyunk, és már tényleg nem is olyan nagy dolog :lol:
Háááát, a következetesség, az a másik. Amikor nem volt gyerekem, én úgy tudtam osztani az észt. De mostmár van gyerekem, elveim meg hááááát, szertefoszlottak. Na, azért nem mind, de javarésze. És mostmár az a véleményem, hogy minden gyerekfüggő. Persze, hasznos lenne következetesnek lenni, próbálom is, de van amikor nem megy. És abban is tök igazad van, hogy mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó, és én mostmár lesz....om mások véleményét egy-egy dologban. Mert aztán sok okosságot tudnak mondani az emberek. Az egyik ilyen volt, hogy amikor aludt a Lara a babakocsiban, hogy mikor már alszik, ne ringassam, mert hozzászokik, hát ez nem jött be. Ne adjak neki két doboz joghurtot egymás után, mert kitágul a gyomra :shock: Hát nem tágult ki, csak jóllakott. (ez mondjuk 9 hósan volt) És hasonlók. Egyik fülemen be, másikon ki. Szóval vannak nagyon okos emberek.
Egyébként Te hol és kinél szülted a gyerekeidet?

Timi! Voltunk kint, de nagyon keveset, kb. 40 percet, Larát ma semmi nem kötötte le kint sem, meg kezdett sötétedni is, mert ugye elszüttyögtem az időt mielőtt kimentünk, úgyhogy ennyi lett az egészből.

Az adventi koszorút én mindig készen veszem. Nagyon antitálemtum vagyok az ilyenek készítésében. A girlandokat fel tudom rakni, meg az ablakdíszeket, meg hát talán a matricákkal is megbírkózom :lol: , de ennyi részemről. Nálunk a karácsonyfát is mindig a férjem díszíti. Nagyon szépen meg tudja csinálni.

Kép
larianyu

Hellooo

hejjj, Móni, hisz csak egy évvel vagy idősebb, az meg olyan mintha ugyanannyi lenne, értitek ugye? :)
Mi van Larával? Foga jön, vagy csak egyszerüen rossz napja van?
Én ugye császáros voltam, és én is elég nehezen mozogtam a műtét után még , hát jó egy hónapig, nehéz volt ez az időszak nekünk is, én ráadásul nagyon aggódtam minden kis /most már/ apróságon /első gyerek ugye/
Aztán összerázódtunk, de én is rengeteg tanácsot kaptam, hajjaj, volt is sértődés a családban egyes tanácsokbenemtartása végett.
tudnék mesélni ezekről az első időkről.
Móni, a privit meg megírom ám, nem felejtettem el, csak ahhoz kell egy kis extra idő.
Megkérdezhetem hogy neked végül is spontán sikerült Lara, vagy segítséggel? Csak mert írtad hogy sokat vártatok rá. Ha nagyon személyes kérdés, hagyjad ám.
na, bedugulok, gyerek a számítógép asztal alatt "sátorozik", megpróbálom kiszedni onnan, mielőtt mindent széthúzkod :wink:
puszi

Kép
tinaági

Timi!

Írtam privit!

Kép
larianyu

Timi!

Én is császáros voltam, nekem a mozgással nem sok bajom volt, miután ugye szülés utáni nap fel kellett kelni, onnantól "gyerekjáték" volt az egész. Csak az a bő háromnegyed óra, mire felültem először, hogy kimenjek a nővérkével tusolni, az volt egy kicsit húzós :P Miután lekerültem a gyerekágyra már 3 perc is elég volt, hogy felkeljek :lol:
Nekem inkább az volt a baj, hogy nagyon sok vért vesztettem szülés alatt, és a kórházban még azért elvoltam, de mikor hazajöttünk másnap este rosszul lettem. Onnantól kezdve állandóan szédölgés, ájulásérzés, stb. Kaptam B12 injekciót és szép lassan hétről hétre jobban lettem.
Aztán picilányom rengeteget sírt, hasfájós volt, meg szegénykém biztos érezte, hogy nem vagyok a helyzet magaslatán, de aztán ez is elmúlt. Anyukám nélkül fél ember voltam, nagyon sokat segített, fizikailag és lelkileg is. A férjem is mellettem állt, de hát ő ugye még nem szült. :P Nem értette a hormontombolásaimat. :o
Hát gondolom ezen sokan átesnek. Aztán szépen teltek a hónapok és minden szép és jó lett. Imádom az én kis drágaságomat.

Egyébként nem tudom mi baja volt ma, hiába nézem a szemfogak helyét, nem látok semmit, tehát nem hiszem, hogy fogak miatt nyűgös, egyszerűen csak frontos lehetett szegénykém. Mostmár alszik mint a bunda, miután délután sikerült neki egy egész órát lenyomnia. :twisted:
Mondjuk ahhoz képest elég jól bírta este.

Na, én is megyek fürödni, aztán eldobom magam.

Jó éjszakát!

Kép
larianyu

Sziasztok!
Indul a hét ismét....

Larianyu,melyik hónapban van a szülinapod?
Ne öregítsd már magad,mi mindannyian szépek,okosak,és persze fiatalok vagyunk! :D Merem mondani ezt úgy,hogy olllyan táskák vannak a szemem alatt,mint állat!
Én is kapom ám a kéretlen tanácsokat,ami jónak tűnik,azt kipróbálom,a többit elengedem a fülem mellett.

Norbit Pödörnél szültem(nem volt a fogadott orvosom),Annát-Rolandot Pazárnál.A mai napig hozzá járok,én csak ajánlani tudom Őt.

Timi,merre szoktatok sétálni?Úgy értem,hogy mentek hosszútávra is,vagy ott a környéketeken sétáltok inkább?

Na lépek,nekiállok az ebédnek.Paprikáskrumpli lesz a kaja.

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Jó Reggelt!

Anna, nálatok kedden indul a hét :lol: ?
Én márciusi vagyok, tehát már nem sok van vissza a 33-ból sem. Persze szerintem is illik ránk minden jelző, amit írtál, csakhogy én már lebuktattam magam, hogy mégse így van, mert tettem föl képet :roll: :D
Na, mindegy, ez van. :o

Sok ismerősöm szült a Pazárnál, dícsérték is, Én nem ismerem az ittenieket, Pesten szültem, de én is csak ajánlani tudom mindenkinek jó öreg doktorbácsimat. Nála nem volt ilyen, hogy pénzkérdés. Ha adtam, persze elfogadta, de sosem mondta, hogy ez most ennyi, vagy annyi. Igaz, a Klinikára jártunk be hozzá vizsgálatokra, neki nincs magánrendelője, de maximálisan adta magát mindig a feladathoz. Nem hívogatott föl Pestre minden második héten, csak azért, hogy fizessek neki, pl. volt olyan mikor már lementek a kötelező UH-k, a 18. heti után legközelebb csak a 26. héten voltam nála. Semmi teendő nem volt időközben ugyebár. Ha bármi problémám lett volna, akkor úgyis jelentkezem. A terhesség vége felé persze sűrűsödtek a találkozások, nagyon lelkiismeretes volt végig. Nem volt kérdés, hogy ő vezeti le a szülést, de soha nem mondta, hogy ő ennyiért és ennyiért szüleszt.
Persze adtunk neki a szülés után is, de annyit amennyit gondoltunk és tudtunk, és nem annyit mint amit előre megmondott volna. Nekem ez nagyon jólesett, hogy nem egy pénzéhes dokim van, és furcsa is hallanom, hogy nagyon sok orvos előre megmondja, hogy mennyi a tarifa. Persze a miheztartás végett jó, na de amúgy..... Illetve hát szerintem az a ritkább mint az én dokim. Pedig hát megtehetné, de nem teszi. Na jó, nem futtatom tovább, de tényleg nagyon rendes volt.

Megyek én is, felkelt a királylány!

Kép
larianyu

:lol:
És tényleg,kedd van... :oops:
Anyááám,hogy mi van velem... :)
Azért most indul ám nálam a hét,mert Gábor éjszakás,és tegnap ugye egész nap együtt voltunk...

Lányok,ki milyen pelust használ?Már amennyit még használtok!Vettem ezt az "új" zöld tescóst,és kifolyik belőle a pisi.A "régi" lilából nem!Amúgy pamperst használunk,ez vált be a legjobban,de próbálkozom az olcsóbb,akciós pelusokkal is.Eddig nem sok sikerrel.

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok lányok!

Anna,
Nekem Ágim nagyon sokat pisil éjjel, így nekünk nem váltak be éjszakára az olcsóbb pelenkák, csak a libero meg a pampers, de napközbenre én szeretem a dm és a rossmann saját pelusait használni. a tescosokat nem próbáltuk.
Sétálni itt szoktunk a környékbeli utcákban, van egy szülő tolókaros háromkerekű biciklink azt visszük magunkal, de Ági nagyon ügyesen gyalogol akár másfél órát is, közben meg megállunk falevelet gyűjteni, kavicsozni, és csak hazafelé űl bele kicsit.
Párod tud pihenni napközben mikor éjszakás?
Ha felkelt Ági és uzsonnáztunk, kimegyünk ma is, szépen süt a nap, kicsit fúj a szél, de nincs hideg.
Ma este fogok főzni, pörköltet nokedlivel, ezt mindannyian nagyon szeretjük.

Móni,
Írtam privit
Lara ma hogy van nyűgösségileg?

puszi

Kép
tinaági

Sziasztok!

Timi:
Van egy kis házikó a telken,a néni nyárikonyhaként használta.Nemrég meg tudtuk csinálni úgy,hogy ott tudjon ilyenkor aludni Drágám.Ez már a 2.-ik éjjeles hét,amikor ott alszik napközben.
Pörkölt nokedlivel.....szeretem!

Ma délelőtt főztem,meg suvickoltam a lakást.Délután olyan nyűgösen kelt Rolcsi,nem tudom,mi baja lehet.Megyek,szórakoztatom a csapatot.

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Kedves Mindenki!

Olvassátok el Ti is, milyen vicces történetek kapcsolódnak a Mikuláshoz, és szavazzatok a legjobban tetszőkre!

http://koloknet.hu/975-mikulsok-innen-onnan/

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok Lányok!

Hát én is lassacskán ideértem. Nem volt húzós a nap, de elment az idő rendesen. Ma a viszonylag jó időre tekintettel bementünk Tatabányára, ilyenkor anyukámmal sétálunk, meg náluk a téren futkoshat Lara. Na ez ma olyan jól sikerült, hogy több mint 3 órát kint voltunk, mire fölmentünk ebédelni, már du. 2 óra volt. Így jócskán elcsúszott a lefektetés, Lara aludt is 4-ig. Aztán jött is értünk apa nem sokra rá. Gondoltam egy kereket, és elmentünk meki kajáért, mert ugye lassan lejárnak a kuponok. :D Hazahoztuk, megettük, szüttyögtem, fürdetés, fürdés, na és így értem csak ide. Tehát értelmeset ma nem csináltam, na de majd holnap :P
A nyűgösség ma elszállt, nagyon jól elvolt a kis csimota, anyukámnál nagyon élvezi, hogy ott van az unokatesó tanulópadja és vannak hozzá filctollak, na imád beleülni, és "rajzolni". Ez ma olyan jól sikerült, hogy még a nyelve is filces volt.

Anna! Mi Pamperst használunk, anyunál Tescos pelusa van a csajnak. Nekünk a Pampers vált be a legjobban, Tescosból még a lila van anyunál, mert ugye ott nem fogy annyira, tehát még egy régi vásárlásból származik. Régebben használtunk Liberot is, az is jó volt nekünk, csak azért váltottunk vissza Pampersre, mert a kis combját megnyomta a Libero, lehet, hogy erősebb a gumírozása, és hát voltak akkor még hurkák :D
Egyébként én úgy vásárolom a Pamperst, hogy a DM-ben beváltok 50 pontot, akkor van egy 25%-os joker kuponom, és abból veszem a pelust, így darabja 47,- Ft körül van. Ha esetleg kapok levélben a DM-től még 15% blokkvégi kupont is, akkor még jobban jövök ki, mert akkor olyan 42,-Ft körül van darabja. Ha van a nagy dobozos (Mega Pack-os, amiből az 5-ös méret 111 darabos), akkor olyat veszek, ott már azért jelentős összeg a 25 %. De mindig így veszem a pelust, mert van egy rahedli pontom, mert sok mindent a DM-ben vásárolok.
Egyébként nekünk még bevált a Mülleres pelus is, abból is 45,-Ft körül volt darabja mikor utoljára vettünk. Az tökre Pampers koppintás, még éjjelre is jó volt. Azt egyszer egy ott dolgozó hölgy ajánlotta, hogy nyugodtan próbáljam ki, ő is ilyet visz a lányának, akinek már csak éjjelre kell, és tényleg jó.

Anna, tök jó ötlet volt a kiskonyha felújítása. Azért így csak jobban tud pihenni a párod. Nekem régen a férjem úgy dolgozott, hogy éjjel 2-3 között ment, és már 11 óra felé itthon volt. Na akkor a tyúkokkal feküdtünk este, volt, hogy már 8 órakor én is aludtam. Azért az is jó kis időszak volt, reggel tök pihentem mentem melóba. :lol: Aztán miután munkahelyet váltott és újra normális időpontban jár dolgozni, azóta kukorékolunk még néha 11-kor is. Igaz ő annyira nem, de én igen, főleg így, hogy a kislányom hagy reggel még lustizni :roll: :lol: Hát szar lesz újra fél 6-kor kelni az tuti.

Timi! Pöri-noki nálunk is játszik, szeressük :P Ma anyunál is az volt, ubisalival. Holnap én fasírtot csinálok tésztasalival, azt is nagyon szeretjük. Aztán csütörtökön újra bevásárlás, ötleteket kell gyűjtenem a jövő heti kajákra.
Elolvastam a privit, köszönöm, fogok is rá reagálni, de lehet, hogy már csak holnap :D

Jó éjszakát!

Kép
larianyu

Sziasztok!

Nem tudom miért, de nem tudok aludni. Elment a férjem és nem aludtam vissza, pedig van amikor azt sem hallom, hogy becsukja a kaput.
Picilányom még alszik, tegnap is 9-kor kelt.
Ma végre megyünk fodrászhoz délután, már nagyon ránk fér, Larának is már tök hosszú a frufruja, úgyhogy állandó gumizás, csatozás megy, különben a szemébe lóg. Most oldalt növesztjük le neki a kis füle alá, olyan kleósra gondoltam, hátul mindig fel van neki szedve, helyes kis feje van ezzel a frizkóval (is). :P

Timi! Válaszoltam!

Kép
larianyu

Jó reggelt!

Móni!

A mülleres pelust még nem próbáltam,fizukor veszek,hátha beválik...

Annának mi is vágatni fogjuk a haját,ha minden igaz hétvégén levágja sóginőm.Most elég hosszú neki,olyan hátközépig érő,vállig érőre szeretné vágatni kisasszony.

Süt a napocska,olyan hideg sincs,úgyhogy babakocsival nekivágunk,és becsattogunk dózsakertbe.Sétálunk végre egy hatalmasat.

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok lányok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok.Örülök,hogy olyan emberekkel beszélhetek akik itt laknak a közelben..
Andreának hívnak,33 éves vagyok.Van egy 2 éves lányom és hamarosan érkezik a kistesó...
Én is császárral szültem a lánykámat,mert felment a vérnyomásom és a 36.hétre megszületett.Pazár Dani az én dokim is,nagyon kedvelem és remélem most is nála fogok szülni..

Hú ahogy olvastam amiket irtatok,nem is tudom hirtelen mit irjak még.. :lol:

ja a lánykám a korához képest méretileg vékonynak tünne,de arányos a kis teste,se nem vékony se nem kövér.. :oops:
fött étel nagyon sokat nem szeret enni,de a tejtermékek annál inkább bejönnek neki...

Én se vagyok vastag alkat,így nem várom el hogy vastagabb legyen,meg én se vagyok nagy étvágyú.. :D

Hát most röviden ennyi...
anda-vivibaba

Sziasztok!
Szia Andrea!
Üdv közöttünk!
Minden rendben most a vérnyomásoddal,ugye?Most nézem,karácsonyi ajándék lesz Márk baba?Tök jó! :)
Merrefelé laktok?
Nem is tudom,mit kérdezzek még... :oops:
Mesélj magatokról! :D

Hahó lányok,merre jártok?
Voltunk sétálni,Rolcsi bealudt a babakocsiban...Fél órája kelt fel.Kivi vagyok,mennyire borul fel a napunk.
Holnapra ebédötlet valakitől? :D
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok!

Kedves Tőletek, hogy hiányoltatok, de tuti, hogy csak ritkán fogok írni. Inkább csak olvaslak Benneteket, azzal kikapcsolódok egy kicsit. Mert igazán csak este jutok ide, amikor a skacok már alszanak, de a nőcikém kis bagoly, általában tizenegy fele alszik el, akkor meg már én is szívesebben zuhanok az ágyba. A délutáni alvásnál (mint most is), meg mással kellene ( :lol: ) elfoglalnom magam. Most azt terveztem, hogy összerakom az adventi naptárakat.
Anna! Kérdezted a bölcsit. Nem jár a kisebbik bölcsibe. Nem vagyok bölcsipárti, kivéve, ha valakinek muszáj visszamennie dolgozni. De azért nincs közösség nélkül. Már másfél éve járunk zenebölibe és babaklubba is.
A nagyfiam már igazi kamasz, annak minden előnyével és hátrányával. Már rájöttem, hogy mit jelent az a mondás, hogy kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond :D . De imádom!!!

Én is a Pazárnál szültek táborát erősítem, legalább is a kicsik tekintetében. És meg vagyok vele elégedve.

Anda-vivibaba légy üdvözölve! Látom karácsonyi baba fog hozzátok érkezni. Már miért ne szülhetnél a Pazárnál? Az ünnep miatt?

Pelus-ügy. Nekem a pampers még soha sem jött be. Rendszerint rossmannost használok, de most szidom, mert több is van a csomagban, ami olyan, mintha elázott volna :twisted: . Illetve bejön még a libero és mülleres is.

Hú, szómenésem lett. Megyek a dolgomra, mielőtt ébrednek a gyerekek, vagy hazaér a nagyobbik a suliból.

Sziasztok

Marcsi
pomano

Sziasztok Lányok!

Szia Andi! Üdvözöllek Én is. Gondolom már olvastad, én is 33 éves vagyok és van egy 20 hónapos kislányom, Laura. Én is császáros voltam a vérnyomásom miatt, de csak a 39. héten. Én Pesten szültem, úgyhogy nem szaporítom a Pazár rajongók klubját :lol:
Tényleg, miért is ne nála szülnél? Nem fogadtad meg/fel?
Ti merre laktok Tatabányán?

Anna! Jól sikerült a csavizás? Tényleg nagyon király idő van. Ti melyik utcában laktok Bánhidán? Ebédötlet: rakott kel, gulyásleves, mákos tésztával (az fini), rizses husi, spenót (Lara nagyon szereti, Rolid hogy áll vele?), paradicsomos kápi sült hússal, krumplis tészta, hát válogassál :lol:

Marcsi!
Hová jártok babaklubba? A zenebölcsit azért nem kérdem, mert az Larát nagyon nem köti le. Voltunk egyszer egy hasonló mutatványon, de én csak futkostam a gyerek után. Pedig szereti a zenét, mindig rázza a seggét, ha szól a zene, de ez mégsem jön be neki. Édi mikor autózunk, én éneklem a CD-vel együtt a számot, ő meg hátul a gyerekülésben ugyanarra a dallamra babanyelven nyomja. Olyan jókat tudok neki röhögni.
Egyébként itt a faluban is van babaklub, de még sosem jutottunk el :P
És nembaj, ha szómenésed van, azért gyere gyakrabban!

Timiiiiiiiiiiiii! Hová tűntél?

Na, ennyi, megyek ebédelni, Laura csucsuzik. Aztán 4-re fodribodri. Végre emberi fejem lesz.

Sziasztok, további kellemes napsütéses napot kívánok!

Kép
larianyu

Sziasztok lenne egy eladó babahordozóm kislányoknak peg perego bázistalppal együtt.
köszi a ha benéztek:
http://www.teszvesz.hu/item827118013_ro ... _napi.html

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Halihó Lányok!

Megérkeztem én is :D
Ma délelőtt meglátogatott minket egy barátnőm, és ebben a szép időben a játszótérre vettük az irányt, nem is néztem az órát, egy óra volt hogy hazaértünk, aztán gyors ebéd, és most alszik Ági.
Móni,
köszi a hiányolást, olyan jól esik
Képzeld, én is ma megyek fodrászhoz, nagyon rám fér már.

Anna,
Mit csináltok délután?

Marcsi,
nem baj ha ritkán jössz, az a lényeg hogy gyere közénk!

Andi,
szia, üdvözöllek én is, örülök hogy csatlakozol!
Nekem is magas volt a vérnyomásom a terhesség alatt, kaptam is rá gyógyszert a vége felé. Gondolom most akkor jobban nézik neked is, gyógyszert nem kell szedned?
Szép karácsonyi ajándékotok lesz a gyermeketek születése.
A Pazárral kapcsolatban nekem is jó véleményem van róla, nekem szülésznő a végzettségem, és amikor még hallgató voltam, itt voltam gyakorlaton a Tbányai kórházban, már akkor is nagyon megkedveltem, akkoriban kezdte ő is, most hogy itt szültem, nagyon alapos volt, felkészült, lelkiismeretes szakember lett.
Merrefelé laktok?

Kép
tinaági

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem.Kérem,aki tudja írja le,mi a környékén lévő legnagyobb, vagy legszimpatikusabb bútor üzlet neve.
Előre is köszönöm,egy munkába most visszatérő anyuka:

Zsu

Kép
Kép
deaknezsu

Sziasztok!Hú köszönöm a sok fogadtatást.. :D
Megpróbálok válaszolni a kérdésekre...
A régi buszvégállomásnál lakunk,a Komáromi úton...Férjem katona,sajna megy ki misszióba februárban,így egyedül maradok a gyerekekkel,de ezt így beszéltük meg...Most pénteken ér haza a kiképzésből ami 2,5 hét volt....
Igen karácsonyra vagyok kiírva,de bízom benne hogy 2-3 hét múlva már meglesz a manóka...Hát lassan kezd felmenni a vérnyomásom,ezért természetesen figyelnem kell,de nem szedek rá gyógyszert...Ma este megyek Pazárhoz,remélem mondd valami bíztatót.. :oops:
Én mondtam neki,hogy mindenképp császárt szeretnék,így ha úgy adódik akkor már karikor otthon leszünk...

Azt hiszem most ennyi,megyek elaltatom a lánykám,hogy csend legyen egy kicsit... azt jövök... :lol:
anda-vivibaba

Sziasztok!
Marcsi,nem baj ha ritkán írsz,de ha van kedved,akkor ne fogd vissza ám magad! :) Nálunk muszáj lesz a bölcsi majd,vissza kell majd mennem dolgozni,már ha addigra lesz hová...

Móni,köszi az ötleteket,aranyos vagy!Holnap lencse lesz fasírttal.Rolcsi imádja a spenótot.
Az erőmű utcájában lakunk,a Környei úton.A Vértes utcában van a szülői ház,ott nőttem fel.Jól sikerült a séta,kellemesen elfáradtam,kellemetlenül leizzadtam,olyan meleg volt. :)

Timi,semmi különöset nem csináltunk délután.Mentünk gyerkőcökért,aztán anyósékhoz ugrottunk be,és jöttünk haza.

Andrea,mit mondott Pazár?Minden rendben?Ilyenkor ha magas a vérnyomid,nem adnak gyógyszert?Nem lehet?
Vigyázz magadra ám!

Megyek fürdetni,vacsiztatni!

Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Szia Anna!
Nekem nem adtak a vérnyomásomra gyógyszert,mert egyik pillanatról a másikra felment és már vittek is a mütőbe...

Holnap megyek a laborbeutalókért,mert elöbb lesznek megcsinálva a vizsgálatok...9-én megyek a kórházba ultrahangra,és 14-én kell befeküdnöm szülésre,ha addig nem megy fel a vérnyomásom....
Amúgy minden rendben van...

jó éjszakát mindenkinek....
anda-vivibaba

Sziasztok!

Húúú,Andrea,akkor nemsokára megint babázhatsz!Addig is szorítok,hogy ne legyen semmi baj!

Ahogy nézem,ma nem fogunk sétálni...El kell rongyolnom receptért Rolandnak,a boltot szerintem délutánra hagyjuk.

Jók legyetek!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok lányok

Nagy a csend, ki merre van? :)

Andi,
Szóval katona a párod, akkor sokat van távol ugye?
Nehéz lesz a két picivel neked, azért van segítséged?
sok energiát küldök neked az első hónapokra
Ki lesz Vivivel míg kórházban leszel?
Örülök, hogy a pocaklakóval minden rendben

Anna,
Miért kell Rolinak recept?
Ma annyira nincsen jó idő, de nem vészes, délelőtt voltunk boltban, én kicsit fáztam mire hazaértünk, kicsilányt jól beöltöztettem szerencsére. Mára sárgaborsó főzeléket csináltam, hátha kedvet kapsz :wink:

Móni hol vaaaagy?????
Milyen lett a hajad? Lara hogy bírta a fodrászosdit?
Nekem jó lett, melíroztattam meg vágattam kicsit.
Biztosan alszik most Lara, tessék jelentkezni
Megvolt a heti bevásárlás?

puszi

Kép
tinaági

Sziasztok!

Van pár eladó kislány/kisfiú ruhám...Itt tudjátok megnézni..
http://picasaweb.google.hu/joosneagi

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok Lányok!

Előkerültem. Ma futkosós nap volt, most ültem csak ide, enni is csak nemrég ettünk anyuval. Tegnap este itt bent aludtunk anyunál, mert ma korai időpontot kaptam a háziorvosnál, aki itt van Tatabányán. Így a cicát nem kellett korán kelteni, még pizsiben volt mire visszaértem. Utána irány vásárolni, mire hazaértünk már du 2 óra volt, ezért Larának gyors ebéd, alvás. Nemrég kelt fel.
Mi ma anyuval amerikai hotdogot gyártottunk, az volt az ebéd :P Tök fincsi lett és mégsem 400,-, mint az utcai árusnál :D

Andi!

Nekem utolsó héten (mármint a szülés előtti utolsó héten, a 38-on) kezdett felmenni a vérnyomim. Mikor a császár után észheztértem, mondta is a dokim, hogy jókor voltunk jó helyen, mert a vérnyomás emelkedéstől a méhem is kezdett rosszul kinézni, mikor vágta fel, repedt, szakadt. Szóval ez okozta nálam a nagy vérveszteséget. Még belegondolni is rossz, hogy mi lett volna, ha hagytak volna természetes úton szülni, ki tudja mi lett volna a vége. De nem így lett, mondjuk ezt lelkileg azért fel kellett dolgoznom.
Egyébként én ha meglátok egy vérnyomásmérőt már 140/90, pedig amúgy tök normális itthon a vérnyomim. Annyit szívattak ezzel terhesség alatt (mert azért sose volt alacsony, csak utcsó héten már 180/95 volt), hogy már tiszta fóbiás lettem. :shock:

Anna!

Ha a Környei úton laktok, akkor mindig előttetek jövünk el, ha busszal jövünk be Tbányára. :lol:
Mikor költöztetek oda, mert az elmúlt években elég sok eladó ház volt arra. De miért? Kihaltak mindenhonnan? Ezen mindig gondolkodtam, mikor láttam, hogy ez is eladó, az is eladó, mondom, ennek mi lehet az oka. Vagy az erőmű megszűnése? Nem tudod? Ha már írtad, hogy mióta laktok ott, bocsika, tök hülye vagyok mostanában.
:oops:

Timi!

A hajam a szokásos lett, befestette a fodrász, meg levágta, Lara tegnap formában volt a fodrinál ezért a frufrunál kicsit nyűglődött, de legyőztük :P
Meglestelek iwiwen, nagyon szimpi vagy, a férjedet is megkukkoltam, Ágicátok tiszta apukája! Nagyon cuki kislány!
Egyébként Te szülésznőként is dolgoztál itt Tbányán, vagy máshol? Vagy csak a végzettséged az, és mással foglalkoztál?

Kép
larianyu

Szia Tinaági!

Igen katona,de ha itthon melózik,akkor 4-ig van meló utána edzés és itthon van,meg hétvégén is.
Most a kiképzés miatt nem volt itthon,de már holnap megjön...Majd februárban mennek ki misszióba 6 hónapra...Hát úgy igazi segítségem nem lesz,mert anyám lenne itt,de ő rá nem vagyok kiváncsi...Anyósomék meg vidéken élnek....Remélem elég lesz az a 2 hónap hogy felkészüljek az egyedüllétre...de a lányom keresztapja itt lesz ha kell valamiben segítenie,inkább majd a vásárlásban kell majd a segítség a többit majd elintézem...

dec.1-től indulnak a vizsgálatok,megyek nst-re,vérvétel Ekg,ultrahang aztán el jön a befekvés a kórházba...
anda-vivibaba

Sziasztok!
Aztaaa,mindenki fodrásznál volt?
Timi,milyen színű a hajad,és milyen színűvel melíroztatsz?
Popsikrém+fürdető kellett Rolcsinak,mert kifogytunk belőle...

Móni,nemtom miért volt sok eladó ház...Nem hinném,hogy az erőmű miatt.A mi házunkat a néni azért adta el,mert összeköltöztek egy újépítésűbe a lányáékkal.Nyáron vettük meg,szeptemberben költöztünk ide.Nagyon normálisak a szomszédok,remélem,hogy ez így is marad.... :)
Lányok,nekem olyan alacsony alapból a vérnyomásom,hogy az hihetetlen....Móni,neked azóta már normális lett?Vagy még mindíg magas?

Andrea,akkor a párod lesz itthon Viviennel,amíg kórházban leszel?Magadnak nem kell otthon méregetni a vérnyomást?Merre is laktok pontosan?Már persze ha publikus.
Anyuddal mi a probléma?Persze ha nem akarsz róla beszélni,nem baj ám! :)
Segítségem nekem is csak az anyósom lenne,ha nem dolgozna.Senki más nincs.Néha Norbi mamáját tudom megkérni,de Ő is elfoglalt,tehát csak akkor riadóztatom,ha nagyon nagy gáz van.Persze aranyos,mert ha ráér,mindíg segít.De ez van sajnos.Megoldjuk valahogy.

Na,lelőttem magam! :D

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Szia Anna!

Igen párom lesz a lánykámmal,amíg kórházban leszek....A régi buszvégállomásnál lakom,a komáromi uton...
Hát azaz igazság,hogy elég szar helyzetbe hozta a családot anyám,meg hazudott és adóságot hozott a nyakunkra,és ilyen anyával nem akarok igazán kapcsolatot tartani...Meg itthoni melókat jobban szeretem magam megcsinálni,igy nem kell a segítség.Meg elég beteges már nem egyszer elájult az utcán,így meg főleg nem engedem meg neki,hogy esetleg a lánykámat levigye játszani,vagy sétálni...Néha mikor korán kellett orvoshoz mennem,akkor itt aludt nálunk,és vigyázott rá,de nagyon siettem haza...

természetesen mérem itthon a vérnyomásomat,az a biztos...lánykámnál is ez volt a szerencsém...
anda-vivibaba

Sziasztok,

Csak pár szó erejéig jöttem, mert már hulla vagyok :?

Anna,
Világos barna a hajam, és szőke melírt rakattam bele,
Akkor jó, ha csak ilyen receptekért mentél a gyógyszertárba :D

Móni,
egyre több hasonlóságot fedezek fel kettőnkben, amiket néha írsz, akár én is írhattam volna. hogy csak két dolgot említsek, nekem is ún. fehérköpenyes hiprtóniám van, itthon teljesen normális, dokinál magas, és engem is ezzel nyaggattak egyfolytában a terhességem alatt, a vége felé kaptam gyógyszert is, de ez már csak akkor volt, mikor befeküdtem császár elött, a másik meg hogy nekem is a sok hormon tartalmú gyógyitól felment kilók nagyon rajtam maradtak, egyenlőre hiába próbálkozom, úgy tűnik maradnak is :oops:
Én is megnéztem az iwiw-en Larikát, nagyon szép kislány, úgy látom ő inkább rád hasonlít, ugye?
Te viszont nagyon jól látod, Ágika tiszta apukája, báár most már látok benne magamból is valamicskét, néha :D

puszi

Kép
tinaági

Sziasztok!
Andrea,köszönöm,hogy leírtad!Megértem,hogy miért döntöttél így.

Esik az eső...El kell mennem pedig cipőt nézni.Úgy utálom ezt az időt!!!

Majd később jövök!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok!

Én is utálom ezt az esős idöt,de tegnap kisétáltuk magunkat,bőven elég volt.Én jobban elfáradtam mint a lányom.. :lol:
De közben az boldogít,hogy hamarosan érkezik a párom,és egy kicsit tudok pihenni a hétvégén....Aztán össze pakolom a kórházi pakkomat,és dec.1-től indulnak a vizsgálatok...remélem jók lesznek az eredmények...
anda-vivibaba

Sziasztok!

Most csak futtában vagyok, megint egy rohanós nap.
Itthon szarakodik a net, nem tudom mikor tudok jönni bővebben, valami van apa gépével, de az a furcsa, hogy az enyémmel is, úgyhogy most a modemet is nézegettük, nem-e az a baj. No, nem tudom, majd kiderül.
Ha tudok jövök, addig is sziasztok!

Kép
larianyu

Sziasztok!

Andrea,nem csodálom,hogy jobban fáradsz,mit kicsilány,hiszen ők energiabombák!Jövő héttől akkor beindul a pörgés nálatok....Eredményekkel reméljük tényleg nem lesz semmi baj!
Nemsokára párod is otthon lesz,sőt talán már otthon is van,teljes lesz a család.Gondolom,így azért sokkal nyugodtabb is leszel. :)

Mi ma nem sok mindent csináltunk.Voltunk boltba,meg barátnőmnél délelőtt.Aludtam délután Rolanddal,tök jól kipihentem magam.Apa elment Annáért oviba,Norbi anyóséknál alszik ma.Délután átjött másik barátnőm,jóóóól kibeszéltük magunkat. :D

Megyek,fürdetek,vacsoráztatok,aztán lassan vége is a napnak.

Jók legyetek!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok!

Még a szokásosnál is nagyobb a pangás... :(

Nekiugrok ebédnek,mert nemsokára jön Anna kis barátnője.

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?