Szia Agikam!
Hat most repült el amit vagy husz perce irok!
afene egye meg!!!!
Az en hangulatom hullamzo, neha ölni tudnek mar!
Szoval nem fogod elhinni, de voltam a hülye itteni nögyogyasznal, es mondom neki mik lettek az eredmenyek, mert otthon rendesen ki lettem vizsgalva, korhazi bentfekvessel.
Nem fogod elhinni mit mondott a hülyeje!!!
Szoval idezem.
Hat nalunk magyaroszagon, mas eredmenyekkel dolgazhatnak, es talan kicsit lazabban veszik a dolgot!MErt en itt nemetben az itteni eredmenyeim alapjan bizony terhessegi diabeteszeses vagyok.!!!???
Hat elmondanam, kideritettem, mi is volt itt a nagy vizsgalat.
A nögyogyasznak 75 gr szölöcukros folyadekot itattak velem, es egy ora mulva mertek, ami 144 lett, / nalunk8 lett, de ezt otthon a 120 perces tesznek hivjak, hat nem veletlenül.
Na ezzel az eredmennyel lettem a diabeteszes klubba küldve, ahol egy glükoz oldatot kaptam, 3 dl folyadek, olyan oltarian rossz, hogy a szölöcukor lötty ahhoz kepest isteni nedü, szval a teszt papirjan ez all;/ Mert ezt en hoztam el a gyogyszertarbol, es "nalam maradt" a papir veletlenül:
glükoz oldat vercukor megallapiotashoz, EHGYOMRI ES 120 PERC MULVA A LÖTTY BEVETELE UTANI MERESHEZ!!
Na ez nem jött össze idekint, mert az elsö oraban mertek, masdokri oraban mertek, meg a harmadikban, de az elsö orai ertek alapjan allitottak be inzulinra.
Az ertekek amiket mertek:
ehgyomri 5,2 egy oras 11, masodik oras / amit elöször kellett volna merniük!!! / 6.5 a harmadik oras eredmeny pedig 3,6 lett.
Ez meg mind semmi.
Megyek a diabetesz kuruzslohoz, mutatom neki az eredmenyeimet a kiskönyvben, INZULIN NELKÜL olyan 3,9 es 6,2 közötti ertekeket mutatott.
Mert talalt ket olyan 95-ös ehgyomri erteket / nalunk 5,2 lenne/ ezert tudod mit mondott???
Az esti 4 adag inzulint eemeljem föl 5 egysegre!!!
HArom napig inzulinoztam,soha többet, meg azota sem!!!!!!
Otthon azt a zarojelentest kaptam:
"Az elvegzett vizsgalatok alapjan gestatios diabetesz nem igazolodott be, labor paramerterei normal tartomanyba estek."
Szoval mar nem is banom, hogy a 37. hettöl otthon leszek, mert ez egy dilihaz ami itt kint van. .(((((((
Remelem, te jol vagy Agikam, irjal mar valamit, mi van Veled?