Sziasztok!!
Köszönöm szépen a jókívánságokat és a sok szép kacsás képet!
Lementettem őket!
Nincs igazán szülinapos hangulatom, egy kicsit sirdogáltam is reggel, hogy 30 éves lettem, öreg vagyok és kövér, és virslilábaim lettek:( De aztán meg a kolleganők le**tak, hogy mit rinyálok, amikor férjem van meg babát várok, más meg szingliskedik 40 évesen....
Férjecskémtől megkaptam előre az ajándékom - a múlt heti koncertet - a család meg a hétvégén köszönt, úgyhogy a mai ajándékom, hogy itthon lehetek, és minimális munka mellett többé kevésbé békén hagy mindenki
Tegnap elmentünk anyuékkal Bécsbe - ez is egy kis előszülinap volt, de nem várásoltunk, mert a belvárosban sétálgattunk, és aranyáron kacatokat nem vennék... Györnyörű idő volt, tisztára, mint tavasszal. Voltunk múzeumban, néztem sok szép képet, és egész jól bírtam az egész napos gyaloglást is.
Babamozgásról: nekem is elég aktív, de igazán nagy, fájdalmas rúgásokat (még?) nem érzek, csak úgy 'mocorog' a drága.
Köldökzsinórvér - nekünk sincs rá pénz, úgyhogy nem ástam bele magam.
Cigi: na ez volt a szar a tegnapi bécsi kirándulásban: anyám kb. 30 perect tud meglenni cigi nélkül, állandóan füstöl, a múzeumból is hisztérikusan rohant ki egy óra után, hogy nem bírja, amikor ott volt az a sok gyönyörűség, végig se tudtam nézni
NIncs tekintettel senkire, pedig apa, az öcsém és én is allergiásak és kicsit asztmásak és vagyunk, fújja a füstöt mindenkire, a pocakban lévő unokáját sem veszi figyelembe. És ő van megsértve, amikor rászólok, vagy akár csak kimegyek a szobából, vagy el a közeléből, mert cigizik. Persze hülyére köhögi magát, és eljátssza, hogy meg van fázva. Ez a rémálmom, hogy egyik nap kiderül, hogy rákos, vagy valamelykünket azzá tett a passzív dohányzással
Bocs, hogy hosszú lett, de annyira bosszant.
Elvileg 2-re jöttek volna a gázszerelők, hogy kicseréljék a babó szobájában a rossz konventort, vajon itt vannak? No persze, hogy nem. Remélem, azért még ma befutnak.