Új privát üzeneted érkezett!

Betti én nem voltam külön belgyógyásznál, csak egy házidokis pecsétem volt, mégsem maradt bent a gyerek :wink:

KépKép
winchi
 
 


betti, szerintem a házidoki azt csinálta meg, amit a belgyógyásznak kell. ekg, stb. de azért kérdezd meg a védőnődet.
Vendég
 


sziasztok!

Gégéé: De jó hogy jöttél :D :D :D Mikor mentek pároddal pihizni?
Ma tartjátok Emma névnapját? Kép Ha igen,akkor nagyon boldog névnapocskát kívánunk neki :D :D :D :D :D

Betti:Nekem nem kellett külön belgyógyászhoz menni a háziorvos csinált ekg-t megmérte a vérnyomásom aztán ennyi volt.Kérdezd meg a védönőt most tényleg jobb ha nem mész betegek közé.
Hogy vagy?Pocak növekszik?
Vendég
 

 
 

Betti: én sosenemis voltam belgyógyásznál...mondjuk a cukromat is a védőnő csinálta...falun ez más :D

Lara: kösziiiiiiiiiiii áprilisban tartjuk, mert így is sok lesz a miku...rá 10napra szülinap, rá 8 napra karcsi...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Felhívtam a védőnőt és mondta, hogy eltekinthetek tőle nyugodtan, mert a házidokim már megcsinálta nekem.
Az eredményekért meg majd elmegyek.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Hello Csajok!

Megint mennyit írtatok!

Íriszkének nagyon boldog születésnapot!!!!!

Tej: én bolti tejet adok neki, 2,8-ast, általában kicsi mézzel, vagy éppen kakaónak, karamellás tejnek. Van itt házi tej is a faluban, de az annyira zsíros, hogy ha vizezném is akkor sem tudná meginni ( én sem bírom). Amúgy azt mondta a néger dokibácsi Bogárdon, hogy mindegy, hogy 1,5 2,8 vagy 3,5 mert nem a zsírtartalma számít, ha allergiás akar lenni, akkor laktózra, vagy tejfehérjére lesz. Én is úgy csináltam, hogy először vizeztem, és csak 1 deci, aztán két deci és már azt issza. Néha egy litert megiszik egy nap (persze az éjszakaival együtt) Még közbe adtam neki junior italt is, de már egy jó ideje nem kap.

Lara: karácsony előtt kell mennem Csaba bácsihoz. Karácsony előtti héten. Már akartam írni, de olyan hülye vagyok, néha kihagy az agyam. :)

beze: jobbak az éjszakáink??? Hát nem is tudom. Tegnap pl. sokat fennt volt, ma zombi is vagyok. ÁÁÁÁ, már nem is mondok semmit. Elkiabáltam...

anyany: ne már a tv-tek is becart? Na, ne...
Látod, szerintem is a fájdalom miatt nem esznek. Tuti. Akkor Dorka is csak tejet inna egész nap.
Nálunk is így zajlik a kajálás. Jól járt a maci, hogy kapott egy kis főzeléket. :) Minden állatot etetünk, meg minden kacattal játszunk közbe. Most a legújabb, hogy tollat kér, meg papírt, és cirka-firkál evés közben.
Ja, meg tegnap a hétvégén kapott műanyag szafari állatokat etette (unokabátyja selejtezte ki neki), zsiráfot, meg puputevét.

Gégéé: már én is köszönteni akartam Emmát, de akkor majd áprilisban. Nagyon ügyes dolgokat csinál már. És ügyesen eszik mindent. Édi lehet. :) Én sem ülhetek le akárhova, mert Dorka sem engedi, néha még az ülőpárnát is kihúzza a konyhában alólam. :)

winchi: tök jó ajándékokat csináltál. Irigylem a kézügyességed. Én béna vagyok. Meg türelmem sem lenne hozzá. Ez az articsóka is tök szupi, akár ajándéknak is. :) Tündéri a kép Matyiról! :) Puci neki!

Képzeljétek Dorka tegnap egyedül akart enni kanállal. Ez nem újdonság, mindig kéri a kanalat, nem nagyon szoktam engedni neki, de a krumplipürét kipróbáltam. Hát egész ügyes volt. Igaz fordítva rakta a kanalt a szájába, ami megtapadt rajta, az ment a szájába, a többi a tányérba, hajába, fülébe, földre,etetőszékbe, de gondoltam hadd próbálkozzon. Kisvillával nagyon ügyesen tudja már a virslikarikákat enni. :)

Hétvégén kaptunk unokabátyjától egy csomó műanyag afrikai állatot. És már mondogatja, a gepárdra, hogy jepáááá, a zsiráfra, hogy zsijáááá, a puputevére, hogy puputaaa, meg ilyesmiket. Annyit dumál, hogy hihetetlen. Néha nem értem mit mond, akkor addig activity-zik, meg ismételgeti, míg meg nem értem. Kész dumagép. Elmondja az Állatok a tanyán című könyvben az állatokat, hogy melyik mit eszik, mit mond. És miden állatot, babáját, minden dögöt meg kell puszilni. Odatartja a szám elé őket, és mondogatja, hogy puccci, pucci. Örülök, mikor a szőrük a számban marad. :D
Ha nyitva hagyom az ajtót, rámszól, hogy csubbbeeee. Néha megkérdezi, hogy micsijáááász?

Ja, és szégyellem, de valamelyik nap beszélgettünk apával, és valami csajt le hülepics@ztam, (egyébként nem beszélünk csúnyán főleg nem előtte) erre dorka mondogatta, hogy pica, pica, pica... Összenéztünk Danival, és kiszaladtam röhögni a konyhába, mert majd megfulladtam...
Azt hiszem jó lesz, ha odafigyelek mostmár miket mondok előtte...

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


ancsi!
mondják, hogy ha jön valami, akkor minden együtt... hát most jól bejött. párom majd ha megy a téli gumikért, azt is megnézeti apummal. a szemüveg meg...
kezdődik! már nem mondhattok akármit!
Zsófi is próbálkozik a kanállal. a villával is, de felszúrni mégnem tud.
a kanállal ügyeskedik. ha kicsit sűrűbb az étel, akkor sikerül.

mi egyelőre maradunk a junior tápinál. tejet is kap néha, napközben, pohárral kínálom neki, de mindig bele akar fulladni a pohárba. :)
tejbegrízt is adok neki.
de nem akarom túlzásba vinni, bár nekem semmi bajom a tejtől, az idősebbik hugom nem bírja.

winchi!
irigyellek! nekem eszközeim nincsenek. időm az még csak-csak, meg kézügyességem is, meg fantáziám is...
na majd egyszer...
Vendég
 


Sziasztok!

Winchi: Nagyon jó az a kép Matyiról, amit képeslapba tettél! :D Nagyon komoly nagyfiú már rajta!

Gégéé: Nagyon idillien telnek a napjaitok Emmával! Írígy-írígy. Mi most megint küzdünk. Mostanában éjszaka órákig szeret játszani Réka. :shock:

Ancsi: Hát igen figyelni kell mit mondunk, mert amit nem kéne azt tanulják meg legelőször. Mi már egy ideje bárányozunk, meg kutyafájázunk...

Elromlott a cd lejátszónk. Még garanciális, elvittük szervízbe. Ma telefonáltak, hogy nem tudják megcsinálni, majd adnak helyette valami utalványt! :shock: Most csak a Bebe Tv-t tudjuk hallgatni. A tévénk még jó. Mi van most, hogy mindenkinél minden tönkre megy! :shock:

Voltak ma itt Katinkáék. Sajnos nem jöttek be, mert kicsit még betegek, csak bedobták a szülinapos polót. Majd készítek fényképet, és küldöm tovább a polót, csak küldjön címet aki kéri. Kinek küldjem: Sarmon, Gégéé?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Réka a fiókban:
Kép Kép

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Sziasztok!

Gégéé, én is akartam írni, de szösz megelőzött, hogy nagyon szépen telnek a napjaitok Emmával. Én is irigykedem. :oops: Tudom, nem szép tőlem, bocsánat. :oops: Az én lányom sosem fog ennyit aludni. :( Bár a mai éjszaka egész jó volt neki, én persze megint alig aludtam. Murphy...

Ancsi, ez aranyos lehetett. :lol: Jót nevettem! Dorka már nagyon sok mindent beszél, gratula!

Winchi, nagyon ügyes vagy, nekem szinte alig van kézügyességem, pedig olyan szívesen csinálnék én is ilyeneket. Általános iskolásként megtanultam kötni, de sajna azt is elfelejtettem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Lányok, tök ciki, 10 hónapos a lányom, és még mindig nincs napirendünk. Egyedül az esti fürcsi és lefekvés fix nagyjából, meg a déli ebéd. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


beze!
ha már vannak fix pontok, akkor az szerintem napirend.
nálunk is sok a csúszás!
tegnap eljátszottuk az időt és a fürcsi csúszott. 9re...



szösz!
de cuki! megzabálom!!!

nálunk az alsó ruhásfiók a sláger most. pólók vannak benne, meg sapkák. a sapikat felpróbáljuk, a pólókat kivesszük, betesszük, odahozza, hajtsam össze, figyel, de ahogy felemeli már nincs összehajtva. szekrényajtók nyitogatása, és bebújni az etetőszék alá.
Vendég
 


Nálunk reggel óta nincs tv. T--home. Betelefonáltam és megérdeklődtem, hogy lesz-e ma még, azt mondták igen, de az egész környéken nincs. 5 ezer havonta. Szerintetek ha azt kérném, hogy csökkentsék le az e havi számlát annyival, amennyivel kevesebbet szolgáltattak, megtennék?
Nem vagyok tvfüggő, csak ebben a hónapban már nem első alkalom ez, meg szakadozik, akad az adás, kicsit elegem van belőlük. Te csak fizess, hogy miért már mindegy.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Betti, kérheted, de hogy nem teszik meg, az olyan tuti, mint hogy most gépelek! :evil: Nálunk is gyakran előfordul, hogy nincs net és tévé, de még sosem kaptam kevesebb pénzről számlát. :evil:

Anyany, akkor jó. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Hozok képeket, ha nem bánjátok. :)

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Lara, hogy sikerült a dolgozat? Biztosan nagyon jól! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


ma megjött a tájékoztató a védésről.
nagoyn car bizottságot fogtam ki. az elnök egy nagyon kötözködős pasi. vizsgáztam nála, szóban, hát a hátam közepére kaptam púpnak...
kezdek is ideges lenni.
csinálnom kell egy tök jó power pointos bemutatót, 15percben előadni, utána 15percig kérdésekre válaszolni.
életem leghosszabb félórájára készülök...
szorítsatok nagyon!
Vendég
 


Sziasztok!

Naspi:ezer éve nem voltál :cry: Remélem jól vagytok.

Gégéé: Bocsi :oops: akkor majd visszatérünk rá :wink:

Ancsi:képzeld mondja a szomszéd csajszi hogy a doki bácsi elköltözik máshova,úgyhogy ha kérsz időpontot akkor kérdezz rá a pontos címre.
Dorka de ügyes hogy ennyit beszél :D huncut kis cserfes csajszi :lol:

Betti:De jó hogy nem kell menned a vizsgálatra végülis már megcsinálták.
Holnap cukorterhelés?Engem mindenki beparáztatott hogy milyen rossz aztán nem is volt olyan vészes.

Anyany:Hát igen sajnos összejött az évvége nekünk is :(
Én próbáltam már Hannusnak a tejet de nem itta meg a kakaót se.Úgyhogy mi tápszert eszünk este kb 260-280 milit.
Szorítok neked nagyon++++++++++++++++++++++++De bizti ügyi leszel :wink:

Beze:Holnap írjuk a magyart épp most néztem még át a mondaköröket.Ma kémiából írtunk az jól sikerült.
Boldog hófordulót Lexinek :D :D :D :D :D :D annyira édes a képeken nagyon szép kislány :D :D :D :D :D Mikorra szeretnétek kistesót?Úgy emlékszem azt írtad hogy nem szeretnétek sok korkülömbséget.Amúgy nekünk sincs pontos napirendünk minden attól függ mikor meddig alszik.Ha délután 5-ig alszik akkor csak 21:30 körül fürdetünk ha csak 15 óráig akkor már 20:30 körül fürdünk.Milyen jó kis utazóágya van Lexinek :D 8)

Szösz:Jaj de édes Réka :D :D :D :D Nagyon kis huncut :D Még jó hogy garanciális volt a cd lejátszó.
Mi minimaxot nézünk a kedvenc a thomas a gözmozdony,ha vége van és énekelnek Hannus mindent eldob és ül a tv elé olyan aranyos.De amúgy nem nagyon nézi a tv-t.Aranyos Réka új vonalzója.

Na én is megyek aludni!
Vendég
 


Ancsi,Beze:Itt van az új cím:http://www.ddgroup.hu/
Vendég
 


1 hónap múlva karácsony :D :D :D :D de jó lenne,ha lesne egy kis hó addig :D
Vendég
 


Szösz!Nagyon boldog névnapot kívánok neked :D :D :D :D :D Kép
Vendég
 


szosz!
boldog névnapot!
Vendég
 


Sziasztok!

Tud nekem valaki segíteni? Maszek orthopéd szakorvost aki jól ért a lábacskákhoz? Ma voltunk 1 éves kontrolon és ludtalpas ami ilyenkor allitólag oké csak nekünk az egyik lábunk ahogy megy jobban befeledöl. Doki nem ismer ilyet ezért ö a Heimpált javasolta. Akit tud,hogy volt maszek rendelése az áll. a csipökhöz ért nagyon. Jó lenne ha olyanhoz tudnánk menni aki több lápit látott nehogy elblicelje. Ezt javasolta :roll:

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Megyek a nagylány tegnap óta lázban mert du mennek apával fürödni. Már az uszógumitól kezdve mindent kiszedett.

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Sziasztok!

Biztosan mindenki sétál ebben a szép időben... Mi most nem mentünk, kúrálom magam ezerrel, a torkom még mindig brutál módon fáj, amúgy szerencsére lázam nincs, a fejem se fáj már. Literszámra iszom a teát, gyümölcsöt eszem, c-vitamint, oscillot meg mebucaint a torkomra. Férjem nem engedett el dokihoz, szerinte ott csak benyelnék valamit.

Tegnap vettem először junior italt Natinak, tök érdekes, ez már finom, nem olyan, mint a tápszer és az illata is édeskés. Pedig nem cukrozott, ahogy néztem. De én is erősen gondolkodom most már a tejcin, szerintem lassan kipróbáljuk mi is. Attól persze nem félek, hogy nem issza majd meg, inkább az allergiától.

Beze, Lexi baba nagyon szép! Azok a szemek! :D

Réka is nagyon cuki a fiókban! :wink: Lilinek nagyon tetszett tegnap Réka, sokat beszélt róla egész nap.

Gégéé: én is ezért helyeztem át Nati névnapját decemberről júliusra.

Ancsi: milyen kis ügyes Dorka, hogy már ennyit beszél. :D Most már tényleg vigyáznotok kell, miket mondtok előtte, a rosszat egyből megtanulják.

anyany: ne izgulj, biztosan jól fog menni a védés. :wink: Már power point bemutató is kell? Azta, én már ilyen öreg lennék, nálunk ilyen még nem volt. :roll:

Na megyek, bár mára szabit kaptam a betegség miatt, ki van adva, hogy csak pihenhetek, már amennyire Nati mellett lehet. De rendes csajszi, már 2 órája alszik. :)

Kép
Kép
katinka31
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a névnapi köszöntéseket!
Katinkának is Boldog Névnapot!

Réka névnapját mi is áthelyeztük, a család nem tetszésére, mert az átlagos naptárak a februári Réka napot nem említik. De mi sem akartuk, hogy annyire egymás hegyén hátán legyen minden.

Anyany: mi is drukkolunk Neked nagyon!

Katinka: Nekem is nagyon tetszett Lili is! :D Mikor elmentetek éppen nyugtáztam magamban, hogy két kislányt szeretnék. Persze ezt azért apának nem mondogatom, mert ő másodiknak fiút szeretne. Egyébként jó, hogy tegnap voltatok, mert úgy beálványozták a házunkat, hogy alig lehet ki- és bejutni! :twisted:

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Tudtam, hogy valamit elfelejtek... :oops:

Szösz, nagyon boldog névnapot kívánok Neked!!!!! :D
És köszi a köszöntést :wink:

Kép
Kép
katinka31
 
 


http://www.ingyencenter.hu/modules.php? ... e&sid=2373

Sziasztok!

Ezt most találtam érdemes letölteni jót lehet vele játszani és tök jó naptárakat lehet vele alkotni már csak ki kell színesben nyomtatni :wink:

Szösz, Katinka boldog névnapot! :lol: :lol:

Réka édes a fiókban :lol:

Katinka jobbulást!

Anyany szorítok nagyon, ügyes leszel, ne stresszeld magad előre, hogy rossz bizottságot kaptál, én is így voltam és felfújtam magam, hogy csakazértis megmutatom nekik mit tudok ha már eddig eljutottam nem hagyom magam a végén megszívatni!
És az a pasi volt a legnormálisabb a vizsgán akiről szent meggyőződésem volt, hogy egy sorozatgyilkos :lol:

Ancsi bizony figyelni kell mit mondunk, Matyi ma a citromokat dobálta épp a kukába, rászóltam hogy nem szabad erre úgy mászott el onnan hogy közben azt kiabálta bababa nemnemnem! :lol:

Huncutszemű Lexi nagyon édes! :lol:

KépKép
winchi
 
 


a power point nem kötelező, de könnyebb úgy előadni.

nálunk is volt névnap áthelyezés. Zsófi van májusban és szeptemberben is. mivel júniusban szülinap, így szeptemberben tartjuk.
Vendég
 


katinka!
boldog névnapot!
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a bókokat, aranyosak vagytok! :D

Katinka, boldog névnapot és gyors jobbulást kívánok! Nati tényleg egy angyal! :wink:

Szösz, boldog névnapot!

Lara, köszi az új címet, jó tudni, bár nekem csak jövőre lesz aktuális.
Hogy sikerült a magyar dolgozat? Kémia megy? Én a szervetlent szerettem, a szervest utáltam.

Winchi, köszi a linket. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Lara, a köszöntést is köszönjük, puszi nektek! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Hát engem ma ez a cukor nagyon kiütött. Meginni nem volt rossz, de még jó, hogy párom elvitt, mert nem tudtam volna hazavezetni, a lépcsőn már izzadtam, szédültem, ki akart jönni az egész, szinte végig aludtam a két órát, azon drukkolva, hogy ne hányjam ki, mert akkor ismétlik. Úgy szédültem, meg zúgott a fejem. 3 kávét ittam ma már azóta és még hirtelen mozdulatra most is húz a fejem.
Nekem nagyon rossz volt.

Tv ma lett csak, megkérdeztem a számla dolgot, igen visszaadnak, de 72 órájuk van megcsinálni, addig nem...köszi. 48-ba belefértek.
De mivel tegnap sem Vészhelyzet sem Grace nem volt, ezért voltam ideges, különben mindegy, elmondaná valaki miről maradtam le nagy vonalakban?

Betti
Kép
betti0412
 
 


Lehet azért volt, mert minden cukor nélkül iszok, és nagyon minimálisra szorítottam le az édes használatát és hirtelen tényleg sok volt egyszerre.

Anyany én életemben már 3* védtem, ebből kettő volt komoly, de a harmadik előtt is ugyanúgy izgultam. Ez hajtja előre az embert, hogy jó munkát végezzen.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Lara: köszi, hogy szóltál, tuti a Sziget u-ba mentem volna.
Néztem az új honlapot tök jó lett. Néztem, hogy van egy olyan rovat, hogy babáink, ami feltöltés alatt van. Majd megkérdezem az Ágit, hogy mi lesz ez. Lehet, hogy ide akarják tenni a babók képeit akik náluk születtek. :) Akkor majd küldünk mi is képet nekik. Vagy lehet lefényképezik a tablót. Meg néztem, már több szolgáltatás is van. Fejlődik a dokibácsink úgy látom. Olyan szimpi amit írt, az a célja, hogy megvalósítsa a Nők Klinikáját. Hát szerintem előbb utóbb meg is lesz. Na, nem csalódtam benne.

beze: gyönyörű Lexike. Boldog hófordulót! puszi nektek!

ani: nekünk is így volt, kellett prezentáció. Volt egy sablon, de jobban értékelték azt aki nem a sablon szerint csinálta, hanem egyedi és érdekes látványos ppt-t készített. Próbálj te is minél látványosabbat. Nem lesz ám az olyan veszélyes, mint amilyennek gondolod. Majd meglátod, sikerülni fog. Szorítunk majd nagyon.

Katalinoknak nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!
Kép

winchi: akkor már Matyi is nagy dumás, mi??

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


már egyszer védtem, a fősulin, meg ott jeles is volt a diplomaátlagom, de az más volt. nappali.
ismertem a tanárokat, tudtam, hogy melyiknél mi az amit nem szabad mondani. mi az, amire harapnak, még a legszívatósabb tanárral is jóban voltam. még Zsófi születéséhez is gratulált. :D
ez most más. maga az egyetem nem volt nehéz, csak ez.
környezetpolitika, környezetirányítás, környezetgazdaságtan és területi tervezés a bizottság szakterülete. a környezeti kommunikáció egyikbe sem illik bele.
ráadásul az elnök egy görény... :(
Vendég
 


csajok!
Zsófinak ma az volt amániája, hogy mindenre felmászott és felállt. az ágyunk magasabb, oda nem tudott, de a fotelből akkorát esett, pedig kb 14szer szedtem le és szóltam rá, hogy nem szabad.
ráál a kisvödörre, a cumisüvegre, a könyveket egymásra tette és arra is. nálatok is van ilyen?
most figyelem, nehogy valami gond legyen, mert hatalmasat esett, nem bírtam épp elkapni és beverte a fejét...

tudom hogy még sokat fog esni, de akkoris...
Vendég
 


tudtok valami jó fogorvost itt fehérváron?
aki jó és nem drága?
a körzetit nem ismerjük, az apátfalvi most messze van.
páromnak napok óta minden nap többször fáj a foga.
egyszer volt magánban, de 10ezer volt egy foghúzás... valami olcsóbb kellene.
Vendég
 


Sziasztok!

Katinka ne haragudj hogy lemaradtál a köszöntésröl :oops: iwiwen láttam Szöszt de téged nem.Na majd most pótolom.

Nagyon nagyon boldog névnapot kívánok neked :D :D :D :D :D Kép

Anyany:Hannus is nagyon szeret mindenre felállni múltkor a kis autóra állt fel még jó hogy ott voltam.Igen sajnos még sokat fognak esni :(

Ancsi:Nekem is tetszik az új honlap :D Biztos hogy sikerülni fog a Doki bácsi terve :D majd mire jön a kistesó már külön klinikára járunk majd :wink: :D

Betti:Jaj szegény :( biztos sok volt hirtelen a cukor.De legalább túl vagy rajt.Én nem néztem tegnap a sorozatokat.

Beze:Jól sikerült a dolgozat bár gy dolgot kihagytam a drámánál.Kémiából mi még nagyon az elején vagyunk most vettük az atompályákat.

Winchi:Mindjárt meg is nézem a linket :wink:

Mancsa :?:

Hoztam még egy képet :lol: Kép
Vendég
 


sziasztok :D

Boldog Névnapot kívánok Szösz és Katinka :D

Nagy nap ez a mai :D emma elindult :D nagyon ügyes. egyensúlyoz, aztán lépeget, közben nevet. Imádom.

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 



sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sziasztok!

Lara: köszönöm a képeket a pockokról, tök jó lett, és köszi a hiányolást.
Apánk éjszakás a héten és napközben itthon van velünk. Levit holnaptól már nem viszem oviba, élvezze ki ő is hogy együtt a család.

Gégéé: gratulálok az elinduláshoz! :wink:

Katinka, Szösz: boldog névnapot nektek!

Sarmi: Írisznek meg boldog szülinapot, tök cuki a videón, meg Mózi is, ahogy beledumál!

Anyany: hát most rátok jár a rúd rendesen... de a védésed tök jól fog sikerülni, szorítok neked.

Betti: jó, hogy nem kell belgyógyászatra menned, annyi beteg közé nem való kismama. Tünci jól van, beszélsz vele?

Beze: sajnálom, hogy nem jött be az alvásos cucc. Édes Lexi a képen!

Ancsi: nálunk is állatmánia van Levinél, már 1 éves kora óta azokkal játszik legtöbbször.

Szösz: a fiókos képek is nagyon tetszenek.

Anyany: úúúúúúú, ezt már el is felejtettem, most hogy írtad eszembe jutott, mikor mindenre felállt Levi az a korszak, hááát, nem mondom, hogy várom Dorcsinál.

Winchi: az a karácsonyos kép Matyiról nagyon tuti.

Tej: én már azt adok Dorcsinak, 2.8-as dobozos tejet. Azt mondta a védőnő ne higítsam, hanem először keveset, majd mindig többet adhatok ha nem lesz baja tőle. Levinél még félősebb voltam, ő olyan 15 hónapos kora körül kapott tejet, addig babatejet, de most előbb kipróbáltam és semmi baja tőle.

Ja, Ancsi én már adtam Dorcsinak bablevest többször is, semmi baja nem lett. Csak mikor először kapott, akkor nem sokat adtam, hátha fáj a hasa tőle, de nem.

Betti: a kórházasokban nem tudok segíteni, nem tudom miről szóltak. Azt már nem tudom megnézni, mert 2x egymás után nem tudok fentmaradni ilyen sokáig. Most is összevissza írok már a fáradtságtól, megyek is aludni, jóéjt mindenkinek (Beze neked is).
Vendég
 


Gratula Emmának és Írisznek! Matyi annyira megy mint Írisz csak ő a bébitaxit tologatja, illetve az apjának ment már 4 lépést is nekem nem ha én hívom lehuppan a popsira és kotor.
Reggel volt a Gombos Edina a tévében annyi idős a kislánya mint a Matyi és már tök biztosan mászkált fura volt látni.

Csajok segítsetek: Úgy érzem sikerült felfáznom fáj egy kicsit az alhasam és nem valami jó a közérzetem, van valami jó tippetek mi segítene?
Házidokim nincsen ma meg holnap...

Matyi is énekelt hajnalban két órát aztán visítva ébredt, 3 fog jön egyszerre most megnéztem.
Jó napunk lesz ő is zizi én is apát meg már szinte csak fényképen látjuk...

KépKép
winchi
 
 


Hihi, ma biztosan mindenkit megelőztünk a sétával, már túl is vagyunk rajta...Sajna annyira nem vicces a helyzet, az ovinál nem indult az autó, így kivettem a csomagtartóból a babakocsit és hazasétáltunk. Nem vészes, 15 perc alatt itthon vagyunk. Ráadásul szerencsére Natira ma adtam először reggel overallt, eddig vastag naci-dzseki ment rá, úgyis csak autóból ki-be szálltunk. Úgyhogy csatlakoztunk mi is az elromlós klubhoz, vagy aksi vagy önindító gond, remélem inkább az előbbi, mert azt tavaly vettük és szerintem még garanciális.

Kép
Kép
katinka31
 
 


Winchi, vörösáfonya kapszula vagy tabletta jó ilyenkor, sógornőmnek ajánlottam a múltkor és bevált neki, most volt a nők lapjában, az a lényeg, hogy legyen benne PAC-kivonat is, legalább 36 mg. És bőséges folyadékfogyasztást ír még a cikkben. Jobbulást!

Gratulálok Emmának, nagyon ügyes csajszi! :D

Írisz is nagyon édes a videón. 8)

És nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat, aranyosak vagytok! :)

Most megyek, a Müllerben leáraztak egy-két játékot, amiket kinéztem, Anyu jön értünk.

Kép
Kép
katinka31
 
 


Köszi a köszöntéseket! :D

Katinka: Igen,most mindenhol minden elromlik. Remélem nem fog sokba kerülni a javittatás! Még jó, hogy overallba mentetek, nincs ma olyan jó idő.

Emma milyen ügyes! Gratula! Kérünk képeket!!!!!!!!!!

Írisz is nagyon ügyes!!!!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Gégéé: gratula Emmulinak a járáshoz. Nagyon kis ügyes! :)

Sarmi: nektek is gratula, szupi a járássegítő! :)

szosz: köszi a fiókos képet. Nagyon édes Réka. Meg kell zabálni a kis huncutságot! :)

winchi: A tesco-ban lehet kapni thetis fürdősót. Én abba szoktam csücsülni, de néha cickafark tablettát szoktam szedni, vagy cickafark + kamilla + körömvirág főzetben ülőfürdőzni. Mindegyik jó. Én is sokat vagyok felfázva. Ha véletlenül nem húzok zoknit éjszakára, már reggel szúr is a hasam. Elég érzékenyek vagyunk mi nők...
Matyi miatt ne aggódj, majd ha úgy érzi úgyis elindul. Dorka is először csak tologatott mindent. :) Aztán próbáltam motiválni különböző játékokkal.

katinka: úgy látszik tényleg mindenhol elromlik valami. Remélem az aksi, és akkor megússzátok a javíttatást. Szegénykém. Még jó, hogy volt nálatok babakocsi.

ani: nálunk is van ilyen, mindenre feláll, felmászik Dorka. A mesekönyvekre, felfordítja a bilit, arra is feláll. Próbálgatják a szárnyukat. Persze az én kislányom sem érti, hogy nem szabad, annál inkább csinálja. Meg is lett az eredménye, tegnap előtt lezúgott az ágyról, neki az éjjeliszekrénynek, és lett egy mokka a homlokán. De utána is felmászott.... :) Nehéz időszak ez...

lara: ja, én is arra gondoltam, hogy ha tesó lesz már lehet a klinikára megyünk. :) Gondolom 3-szor annyi lesz a szülés, mint amennyi most volt. :roll:
Jó ez a pipis kép. Már láttam, de jót nevettem. :) Dorka mondta rá, hogy pippppíííííííííí! :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


A vércukorszintem a terhelés után alacsonyabb lett, mint az éhgyomorra mért. Azt mondta a védőnő rendesen dolgozott a hasnyálmirigyem.....kérdezte, hogy sétáltam-e a két óra alatt, mondtam, hogy ááá, aludtam végig, olyan rosszul voltam.
Azt mondta érdekes eredmény, már féltem, hogy meg kell ismételni, mert azt nem tettem volna.

Köszöntésekben én is benne vagyok ám, csak nem ismerek még mindenkit név szerint és nem is nagyon tudom, kinek mikor mi esik, de majd igyekszem.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Köszi lányok, utánanéztem mit szedhetnék és rendeltem cseppeket a gyógyszertárban holnapra meglesz, falun ez van...

Katinka még jó hogy volt nálatok kocsi, meg fel volt rendesen öltöztetve Nati.
Matyin idén még csak egyszer volt overáll, amikor felpróbáltuk a szobában :oops:

Betti ez a cukorterhelés azért durva, szerencsére itt nem kell azonnal löttyöt inni, elég a zsemle, tej v joghurt reggelire és ha nem jó az eredmény akkor kellett volna Fehérváron löttyöt inni.

Ma úgy pucoltam a krumplit, hogy Matyi meg az autóját akarta mindenáron a kukába dobni. Utána meg állt a kuka felett és kicsit belehajolva magyarázott a szemétnek :shock: Döbbenetes miket művel, kapkodom a fejem utána rendesen :lol:
Ja reggel kapott pohárba limonádét, először kezet mosott benne aztán az ölébe öntötte, végül felemelte és a maradékot a feje tetejére löttyintette. Persze ezt egy pillanat alatt, már csak nevetni tudtam rajta :oops: :lol:

KépKép
winchi
 
 


na most nincsen energiám visszaolvasni, de összerázom magam és majd pótolom később.
Zsófi fejreállt tegnap a fotelból. parkettára, jól beverte a fejét. 1óra múlva szédelgett, elesett egyfolytában. bevittük és bent voltunk kórházban, most jöttünk haza.
szerencsére nincsen baj, egy púppal megúsztuk.
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?