Új privát üzeneted érkezett!

Ronci, megy a drukk

Kép
csipike09

Jó reggelt!

Mégegyszer nagyon boldog név és születésnapot az ünnepelteknek. Legyen nagyon szép napotok!

Nóri! Én simán bejelenteném, hogy nemcsak 3. gyereket akarok, de még 4. is! :lol: Szerencsére rólam lepereg amit anyós néha összehord. :P Van olyan, hogy dühöngök egy pár percig, de utána rájövök, hogy be kell venni a leszarom tablettát és kész :lol:

Kép

Ronci szorítok...

Szép napot mindenkinek.

bellerreni
Eger

Sziasztok!
Boldog nevnapot a Katalinoknak!!!!!!!!!!!!!!
Zsizell- Neked is nagyon boldog szulinapot!!!!!!!!!!!!!!!!
Nori- szerintem egyaltalan nincs miert azokon a dolgokom tornod a fejed, amit aposektol kaptal a fejedhez, mert nem igazak. De valoban barmit csinalhatnal, valaki ugy is talalna benne kivetnivalot! Engem evek ota csoszoget anyos- anyam, hogy mikor akarok mar gyereket- hat vegul is igy 30 evesen mar eleg aggastyan vagyok... Meg itt fekszem az elsovel az agyban, es mar csoszogetnek, hogy miert nem akarok masodikat, vagy mikor akarom a masodikat.
Tegnap annak ellenere, hogy 24-bol 23 orat agyban toltottem, eleg sokat kemenyedtem, amitol megint elegge le volt konyulva a bili fule, de ennel tobbet tenyleg nem tudom, mit tehetnek. A hetvegen olyan lelkiismeretfurdalasom volt, hogy az en izgagasagom miatt lesz koraszulott meg beteg a baba, csak ezen jart az agyam, most meg a tehetetlenseg borit ki, hogy hiaba tartok be minden jatekszabalyt, ez sem eleg. Iszonyu erzes, hogy en, aki mindig mindent megtervezek, kiszamolok, ezt egyaltalan nem tudom sem iranyitani, sem befolyasolni. Bocsi, hogy megint nyafogok, de eleg ""sotet " van ebben a szobaban...
geri79

Hú, de sokat írtatok! Tegnap korán ágybarogytam, mert szarul voltam. És paráztam, mert mintha fájt volna a pocakom, mintha keményedett volna. Be is kaptam egy szem Pipolphen-t is a magnézium mellé. Lara kérdésedre válaszolva, nem igen szokott keményedni a pocakom, mert amint elkezd húzódni, sprintelek az ágyba. Szóval, hogy ez magnéziummal vagy anélkül hogyan működne nem tudom. A biztonság kedvéért szedem (meg mert a doki azt mondta :D .)
Na, a lényeg, hogy lehet csak a gyerekektől nyaltam be a bélhurutot, sorban mindegyiknak fáj, görcsöl a hasa. Nekem is hányinger és no étvágy. Ebédre megint tepsiben sült krumpli lesz. Nekem.

Bea Pocakod szemből is nőtt, csak felfelé. Oldalról is nőtt, mindenfelé :D . Meg jobban homorítasz is, ami természetes a növekvő súly miatt.

Nóri Ügyesen, okosan szervezed az életedet. Önálló, talpraesett csaj vagy. Akkor se halnátok éhen, ha (ne adja az Ég), Laci nem vinne annyit haza. És azért látom szegény anyósodnak sem maradtál adósa. Csak így tovább! Mi tudjuk, hogy ez mekkora teljesítmény a mai világban. Fel a fejjel! De azért fáj ha az embert a családja marja. Nekünk a gyerekruhák zöme még mindig örökölt darab. Így aztán hihetetlenül boldogok, amikor kapnak valami újat. (Félreértés ne essék: nem rongyokban járnak :D ). Pocaklakónak ha nem feltétlenül kell, nem veszek ruhát. A hazamenőset se. Eddig mindig volt az öröklöttben olyan szép darab, ami elég kicsi és elég szép volt ahhoz, hogy gyakorlatilag új legyen :D . Ha jön anyósom, feldúljuk a legkisebb ruhás dobozokat. Ő profin vasal.
pammut

Geri Ne add fel. Ismerem az érzést. Nyáron, mikor már 4. hete feküdtem egész nap vigyázzban és mégis ismét elöntött a vér, akkor kerültem hasonló lekiállaapotba. Tehát: szépen feküdj csak tovább, minél többet vagy ágyban, annál jobb! Sok kismama keményedik, görcsöl, és mégis szépen kihordja a végéig. Tudom rossz ott feküdni egyedül és agyalni. Olvass! Valami enyhén unalmas dolgot. Vagy ha lehet csinálj valami szellemi munkát! Akkor gyorsabban telik a nap.
Na, én is megyek ágyamba, mert letelt az ülésre engedélyezett idő. Plusz nagyon rugdos a manó és (most először) a méhszájamat macérálja.
pammut

Helló Lányok!

Nemsoká megyek a házidokihoz szuriért - bár még mindig aggódom kicsit... Nyugtassatok meg, hogy a vakcina veszélytelenebb, mint a vírus! :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

zsizell: boldogságos szülinapot még egyszer!!!!! :lol:
Katalinoknak pedig nagyon boldog névnapot! 8) 8)

Hát csajok, nekem olyan izgága ma babó, hogy reggel ébredéskor köszönésképp 3szor körbefordult bennem :shock: :shock: :shock: aminek az lett az eredménye, hogy felrugta a gyomrom, azota küzdök a hányingerrel... :roll: nektek is ilyen izgága baboca? vagy csak az enyém ennyire sajtkukac???

Edit

Kép
ézsóné

Izgágaság:
Éjjel fél háromig tévéztem (egyrészt nem voltam álmos, másrészt jó volt a műsor), és ahogy hevertem az ágyon félig felpolcolva, a falnak dőlve, azt figyeltem, hogy Lili az éjszaka közepén milyen bulit tart... Azért tudjátok, van rajtam jópár kiló plusz, ezért nem gondoltam, hogy rajtam is látszhat ennyire! De látszik! És nagyon vicces! :D

Na, indulok a dokihoz...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Pammut- koszi a biztatast, jol esik, csak sokszor egyszerubb keseregni, mint osszeszedni magam.
Babamozgas- en nyugtatot is szedek a gorcsoldoval, es igy is egsz nap bulizik ifjabbik, neha mar azt hisze, azert gorcsolok ennyit, mert o egyfolytaban ingerli a mehet. Tesomnak 3 gyereke van, de tegnap o is itt szornyulkodott, hogy mit muvel kivolrol es messzirol lathatoan Abel.
geri79

Csajok! Vikivel sms-eztem:

Viki: Azt mondta a doki, hogy talán hétvégére hazaenged. Görcsöm nincs, az uh-n kicsit kevés volt a magzatvíz. Ma talán lesz netem, majd írok.

bellerreni
Eger

csajok, ti mindig meg tudjátok különböztetni mikor melyik alkatrészét dugja ki a gyerek? :oops: :oops: mert nekem fogalmam sincs mikor simizem a buksiját, mikor a fejét :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Edit! Engem legtöbbször befelé rúgdos. Vagyis én úgy érzem, meg kifelé nem is látszik annyira, mint amennyire befelé érzem. Én soha nem tudom milye van hol... Elképzelni sem tudom :lol: Hiába mondja a doki, hogy lent van a feje... :oops:

bellerreni
Eger

Nekem pontosan latszik, milyet dugja ki, a multkor annyira kidugta pedaul az egyik labacskajat, hogy meg tudtam volna rajta szamolni a labujjakat is, ha nem azzal lettem volna elfoglalva, hogy visszasimizzem a helyere, mert azert az ilyen heves mozdulatai mar elegge fajnak. Feje lent van, hat jobb oldalt. fenek kb koldok magassagaban, lab bal oldalt. De vannak napok, amikor annyira nyuzsog, hogy at tud fordulni a masik oldalra, aztan rajon, hogy ugy megsem jo, es vissz az egesz.
geri79

Es a mellkasat is annyira a hasfalhoz szoritja, hogy Joco a fulevel hallja a szivdobogast, ugyhogy annak a helyet is pontosan be tudjuk merni.
geri79

De jó nektek csajok! Nálunk semmi ilyesmi nincs. Lehet azért mert még kisebb, mint a ti babátok? Vagy miért? Néha amikor írjátok az ilyen dolgokat el vagyok keseredve, hogy nekem miért nem? :cry:

bellerreni
Eger

Reni: nyugi, élesedik majd neked is a helyzet, és akkor visszasírod a mostani nyugalmas időszakodat, amikor még aranyosnak nevezhető ahogy mocorog.... :shock: :shock: :shock: most már fáj elég rendesen, amikor akciózik bébibogyó! A könyvem szerint két kilo körüli most, de lehet nagyobb, fene tudja.

Edit

Kép
ézsóné

Reni- e Te babad majdnem egy honappal fiatalabb, mint a mienk. Akkor meg en is orultem minden mocorgasnak, mert olyan edi volt- habar eddig is ugyanilyen eleven volt. De mostmar egyre inkabb fajdalmas egy- egy mozdulat, a multkor siman osszecsuklottam, akkorat rugott belem...
geri79

Remélem Edit igazad lesz. Nekem most tart 1 kiló körül...

Velem közel egyidős kismamik. Zuzmoo, Kismaki és többiek. Ti sem érzitek még annyira amennyire Editék írják? Nyugtassatok meg pls. :oops:

bellerreni
Eger

Zsizellnek boldog szülinapot, a Katalinoknak pedig boldog névnapot!

Viki, akkor reméljük "alakulsz".

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Reni, nyugi, még nem érezheted annyira mint ők. Még nekem sem dugdossa ki semmijét. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Reni: ne aggódj. Én is hasonlóan "irigykedek" mikor írják a többiek, hogy mekkora mocorgás van odabent. Én örülök, ha napjában néhányszor "bejelentkezik" és rúg egyet-kettőt :) Kiváncsi vagyok, hogy ilyen "lusti" lesz-e ha kibújt, vagy majd állandóan a szekrény tetejéről kell leszedni és most csak rákészül a későbbi zsiványkodásra... :lol:

Viki: csak így tovább! Hátha tényleg hazaengednek és minden rendben lesz! ;)
zuzmooo

Csuppancs, Zuzmoo! Köszike megnyugtattatok :lol:

Képzeljétek. Átnéztem a novemberi topic-ba és hétfőn megérkezett az utolsó baba is :lol: De jó már nekik. Irigykedem :lol: De jó lesz majd ott tartani... :roll:

bellerreni
Eger

sziasztok megjöttem kicsit én is.

Nóri: szomorú volt olvasni amiket írtál, de csak azt tudom mondani, hogy

"Nem érdemes hülyékkel vitatkozni, mert lehúznak a szintjükre és ott könnyedén legyőznek a tapasztalatukkal"

Amikor megszületett az első gyerek akkor anyukám is azt mondta, hogy "Na ezt letudtad" (mint valami kipipálandó projektet..) aztán amikor terhes lettem a második gyerekkel, akkor sajnálkozott, hogy mennyire el lesz hanyagolva a nagylányom, és majd nem fogunk tudni megélni stb. Mégis mivel mindent eltettem, kiságy, babakocsi,fürdető, ruhácskák szinte semmit nem kellett venni. Én egykeként nőttem fel és borzasztóan utáltam. Hiába voltak barátaim, hiányzott a testvér. Akkor megfogadtam magamnak, hogy minimum 2 gyerekem lesz. Most hogy jön a 3 gyerek, már mindenki örül, hogy mennyi minden megvan. Anyukámat le se lehet lőni, állandóan vásárolgat még babacuccot és imádja a már meglévő két unokáját is. Mi tanári fizetésből élünk mindketten, ráadásul a férjem lakásán törleszteni kell a hitelt, mert különben anyósék házát viszik el. Már régóta hirdetjük, mert üresen áll, eladni nem lehet, nincs kereslet. Csak viszi a pénzt. Abban a lakásban élünk, amit anyukám vett nekem és össze teszem a kezem, hogy ezt tuti nem húzzák ki alólunk. Gyakorlatilag alig bírunk megélni, de egy percig nem gondolnám, hogy a gyerekek csak a gond, meg a nyűg. Hiszem, hogy minden rendeződni fog.
Te meg engedd ki a füleden ami bemegy. Minek stresszelnél te miatta? Nem éri meg. Légy büszke arra amit elértél.

Más: egész éjszaka alig aludtam úgy fájt a hasam. Nem tudom nektek volt-e ilyen, nekem már nem először. Annyira fájt, hogy csak nagyon óvatosan mertem egyik oldalamról a másikra fordulni, de volt olyan, hogy meg se próbáltam inkább.

Olvastátok, hogy 6 napja már az az ápolónő is lélegeztető gépen van aki a szegedi kismamát ápolta? Azért elég bizarr..

Bea: jó a pocak ez a lényeg :) más a formája, de szerintem is a tartásodtól van, hogy próbálod kompenzálni a súlyát azzal, hogy jobban homorítasz.

Geri: én filmeket és sorozatokat szedtem le a netről azokat szoktam nézni és persze sokat olvasok. Elhiszem, hogy unod, én is így érzek, de muszáj feküdni és ezt te is tudod. Kicsi még az a babó, érni kell és punktum :)
Kakti: ti honnan szedtétek a 2012-t? mehet privibe is

Boldogságos Katalinokat és Boldog Születésnapot Zsizell
stephie

Na, sziasztok!
Megjöttem...
És eldurrant az agyam! :evil:
A házidokim most közölte, hogy ha a nőgyogyim javasolja az oltást, akkor adja is be ő, mert ő (házidokker) nem vállalja a felelősséget! Ugyanis az a rohadt szemét Omnivest (a gyártó) beleírta a vakcina leírásába, hogy bármilyen szövődmény előfordulása esetén az oltást beadó orvost terheli a felelősség!
Na, most erre mit lépjek? A vakcinát megkaptam, itt csücsül a hűtőben, és arra vár, hogy valaki beadja! Csak az bosszant, hogy ezután is nekem kell rohangálnom, és hogy ha a nőgyogyi be is adná, az legközelebb jövő hét pénteken lesz, vagyis 10 nap múlva. Ha két hét, amig a védettség kialakul, az nekem összesen három hét! És hipp-hopp itt a karácsony! Hogy menjek így emberek közé bevásárolni??? Totál nem tudom, mit tegyek!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Stephie:
sógoroméknál néztük, de nem tudom, honnan szerezte meg... sorry

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti: 1: ÁNTSZ, 2: oltópont 3: megfenyegetni az orvos, hogy jelented az Országos Tisztifőorvosi Intézménynek, hogy nem hajlandó
stephie

Nem fenyegetőzöm...
Megértem az ő álláspontját is. Az orvosi szakma jelenlegi írott szabályai szerint (állítólag) várandós anyáknak egyedül a veszettség elleni oltás ajánlott, mert annak (veszettségnek) ebben az állapotban 100% a halálozási aránya. Szóval megértem az ő gondolkodását is. És sehol senki nem vállalja névvel és pecséttel, hogy semmi baja nem lesz 5-10-15 év múlva a manónak...
De nem tudom, mit tegyek... Anyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti: oltopont!

Edit

Kép
ézsóné

Igen, Edit! Köszi!
Csak abban sem vagyok biztos, hogy beadassam-e... :? :? :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, csak itt sunnyogva a nem oltott kispadról, lehet így se-úgyse lenne baj, ne idegeskedj annyit nem ér. Mondjuk a dokit se értem, ha ragaszkodsz hozzá miért nem.
Az enyim se javasolja, de szerintem azt nem teheti meg, hogy nem adná be ha kérném, mondjuk ő mondta is, hogy természetesen végzi a kötelességét, ha ilyenre kérem. Én még futnék egy kört a házidokinál :oops: vagy a kis hülye agyam jelnek venné, hogy nem kell ez nekem :oops: :oops: :oops: Beleszólni nem akarok, mindenki maga dönt, azt, hogy jól-rosszul, azt senki nem fogja megmondani. :roll:

KépKép

KépKép
beneildi

kakti: személy szerint én nem adatnám be. pont. de mindenki maga dönt, mások az álláspontok!

Edit

Kép
ézsóné

Kakti! Nem akarlak rábeszélni, de amióta beadattam (8 nappal ezelőtt) sokkal nyugodtabban nézem a híradó egyre hisztérikusabb influenza tudósításait. És azt hiszem ez minden oltott kismama véleménye. Ráadásul a mi magzataink viszonylag "nagyok", most gondolj bele egy első trimeszteres helyzetébe... És még valami: a babát így tudod a legbiztonságosabb módon megvédeni. Születés után nem oltható, szopival nem védett...

Nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem Vikit csak a hétvégére fogják hazaengedni, szigorú ágynyugalom mellett.

Edit 2 napja én pocaklakóm is nagyon virgonc, de napja válogatja.

Reni Én sose tudtam a babáimnál, hogy melyik alkatrészüket dugták ki :oops: . Hogy az most a sarka vagy a könyöke? Tegnap volt először, hogy eléggé mozgott ahhoz, hogy gyerekeim körém gyűljenek és lessék ahogy a pocakom mozog :D .
pammut

Kakti: soha senki nem fogja azt mondani neked, hogy oltass és teljes felelősséget vállal a gyereked egész életére. Ilyen sajnos nincs. Neked kell döntened. De ha az oltás után is csak rágni fogod magad, hogy vajon jól tetted-e.... :?
zuzmooo

Kakti, ez olyan szitu, hogy senki nem tud igazán okosat mondani, max a saját álláspontját elmondani! Dönteni pedig nem dönthet helyetted senki. Az oltás bizonyára védettséget ad, de ugye nem tudjuk a hatásait se rövid, hosszú távon. Hát, nem egyszerű a döntés, mert ugye már nem csak magadról van szó :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Kati!

Nekem a gyerekorvos adta be. Ami azért is humánusabb, mint a házidoki, mert sokkal vékonyabb tűvel szúr. Olyan, mint az inzulinos tű.
Ha felmerült újra a téma, elmondom, hogy a szegedi kismama be volt oltva. Tudom, hogy nem ez van a médiában, de a nőgyógyászom ismeri az orvosát. Ő mondta, hogy oltásreakció miatt került kórházba. Befulladt és belázasodott. Nem elkapta az influt! :roll:
A házidokim sem ajánlotta. Apácska elhozta az oltóanyagomat az üzemorvosától. Itt állt 1,5hetet a hűtőben, hogy lecsillapodjak. Közben megkaptam a homeos oltáskivezetőt postán.
Hétfőn meg jött a gyerekorvos és beadattam. Magamnak is. Picit fáj a karom. Ez a 3. nap, remélem már nem lesz gond.

Védőnő nem olt be? Ha jövő hét péntekig nem olt be senki, akkor ha aznap beolt a nőgyógyid, talin odaadom a homeos bogyókat! Azt aznap kell megenni!
Vendég

H1N1 megelőzés:

Hátha valakihez még nem ért el a kör-email...

1. Gyakori kézmosás (ezt a tanácsot azért gyakorta hallani)

2. "El a kezekkel a szádtól" módszer.
Próbáld meg megállni, hogy nem nyúlsz az arcodhoz és főleg a szádhoz a
kezeddel,
csakis alapos kézmosás után. (Bizonyított, hogy sok, légúti betegséget okozó
vírus nem közvetlen cseppfertőzéssel terjed emberről emberre, hanem úgy,
hogy a vírussal fertőződött tárgyakat megfogod és utána a kezedről a vírust
szépen lenyalod.
A szájvédő maszk azért is hasznos, mert ezt is megakadályozza.)

3. Gargarizálj naponta kétszer meleg sós vízzel (vagy Hydrogen-peroxidos
vízzel, ha nem bízol a sóban.)
A H1N1 vírusnak ugyanis a fertőzést követően 2-3 napra van szüksége ahhoz,
hogy a száj és/vagy orrüregben
elszaporodjon és kialakítsa a tüneteket. Egy egyszerű gargarizálással
nagyban csökkenthető a vírusok szaporodása, illetve mennyisége. Ne becsüld
le ezt az egyszerű, olcsó és hatásos megelőző módszert.

4. Hasonlóan az előzőekhez, az orrüregeidet is tisztítsd ki legalább naponta
egyszer meleg sós vízzel.
Van, aki óvatosan vizet szippant fel az orrába és úgy öblíti ki azt, ami
nagyon jó tisztító módszer, de erre nem mindenki képes. Arra viszont igen,
hogy egy meleg sós vízbe mártott fültisztítópálcával naponta végigtörölje
belülről az orrát. Nagyon jó módszer a vírusok számának lecsökkentésére.

5. Erősítsd az immunrendszeredet magas C-vitamin tartalmú zöldségek és
gyümölcsök fogyasztásával! Ha a C-vitamin szükségletedet tablettákkal
fedezed, figyelj arra, hogy azok cinket is tartalmazzanak, mivel a cink
elősegíti a C-vitamin felszívódását.

6. Igyál olyan sok meleg folyadékot (tea, gyenge kávé, kakaó stb.) amennyit
csak lehet!
A meleg folyadékok fogyasztása hasonló hatású, mint a gargarizálás, csak az
ellenkező irányban. Lemossák a szaporodó vírusokat
a torokból a gyomorba, ahol azok nem tudnak tovább szaporodni és
ártalmatlanná válnak.
Vendég

Hát valóban nem könnyű...
Az a helyzet, hogy a gyógyszerek hosszútávú hatásait kismamákra egy gyógyszercég sem vizsgálja, mert olyan mennyiségű pénzbe kerül, hogy az kivitelezhetetlen. Ugyanis minimum 18 éves koráig kellene követni minden tesztben résztvevő anyuka magzatának/gyermekének egészségügyi állapotát. Ez meg horribilis összegeket emésztene fel.
Azon gondolkodtam, hogy még mindig soxor érzem azt, hogy a sima influenza szövődményeibe is sokan (talán többen is) meghalnak, csak az nem olyan szenzációs hír... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti! Meg kell, hogy mondjam én is nyugodtabb vagyok sokkal, de sokkal mióta be vagyok oltva.

bellerreni
Eger

Reni: én sem tudom, hogy merre van a babó a hasamban, meg hogy miét dugja éppen ki. Nekünk még sokkal kisebbek a porontyok, szóvak szerintem a nagyobb akrobata mutatványok majd ezután jönnek.

H1N1: én sem oltattam be magam. :roll: Ez mindenkinek a saját döntése, én sem akarok befolyásolni senkit.

Nóri: neked kitartás!!! Küldök sok-sok ++++++ energiát. Az idősebb korosztály már nem úgy látja a dolgokat, meg néha nem veszik észre kit mivel bántanak meg. Te meg a férjed tudod, hogy mi a jó nektek, ne foglalkozz senkivel.
:wink:

Rakta fel pocakos képeke a gmailre a kicsi pocakomról. :)
Vendég

lányok a fejemet fogjátok venni..... :oops: :oops:

véletlenül az utolsó táblázatot eltüntettem :oops:

Próbáltam volna beírni az adatokat és kivettem a táblázat elől a pipát és erre eltünt.... Valaki plííííz, hogyan csináljam vissza????
stephie

Lányok, az influenza hiszti akkor is csillapodik bennetek, ha nem néztek híradót :oops: :wink:
Én igyekszem nem pánikolni, amit lehet megteszünk, de nem oltatunk. Ennyi. EZ volt a mai uccsó influs bejegyzésem, mert senkinek nem tesz jót, akár pro, akár kontra ezen rugózni :wink:

Vikit szerintem is csak kevés időre és feküdni engedik haza, de akkor is szorítok Neki, mert marha rossz kórházban feküdni :cry: Szóval Viki kitartás :D

KépKép

KépKép
beneildi

Nem tudja valaki, hogy meddig normalis a vernyomas? Nekem kicsit magasnak tunt, de a szuleszno azt mondta tokeletes.

Hetvegen megvettuk a kisagyat, nagy volt az orom. Erre masnap kaptunk egyet Tamas kollegajatol... (amire nem szamitottam hiszen alig ismerunk itt valakit). :shock:
Na sebaj mar lebeszeltem a bolttal, hogy levasarolom az arat, mert hat ugyis kell csomo minden. Meg kaptunk egy Graco Silver babakocsit is. Az jo? Marmint a babakocsi. Kicsit analfabela vagyok ebben...

Kép

Kép
editmk

Anita!

Nem mentetted le magadnak mielőtt szerkeszteni kezdted?

Nekem van egy pár nappal ezelőtti verzió a gépemen. :roll:
Vendég

Csajok! Bal oldalon elkezdett fájni a derekam. Az nem olyan jó ugye? Anyukám szerint lehet, hogy csak elfedüdtem vagy a vesém rendetlenkedik, de már mindentől be vagyok sz@rva...

bellerreni
Eger

nem, mert csak megnyitottam utána nem mentettem rá, hanem kivettem előle a pipát :oops: erre eltünt
stephie

Elküldtem az enyémet! De akkor nézzétek át, hogy benne van-e minden!
Vendég

akkor küldjem el magamnak a korábbit és úgy csináljam inkább?
stephie

Ha rákattintasz máskor, akkor megkérdezi, hogy megnyissa-e, vagy mentse a gépedre. Mentsd el, módosítsd. Azt is mentsd. Majd tedd fel mellékletként az eredeti piszkozat üzenethez és vedd ki a pipát a régi elől!
Vendég

na akkor most megpróbálom

Amikor néztem még mások is beírogattak már a 27 heti plusz kilókhoz
stephie

Nóri nézd már meg, elvileg a piszkozatokban fent van a módosított
stephie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?