sziasztok megjöttem kicsit én is.
Nóri: szomorú volt olvasni amiket írtál, de csak azt tudom mondani, hogy
"Nem érdemes hülyékkel vitatkozni, mert lehúznak a szintjükre és ott könnyedén legyőznek a tapasztalatukkal"
Amikor megszületett az első gyerek akkor anyukám is azt mondta, hogy "Na ezt letudtad" (mint valami kipipálandó projektet..) aztán amikor terhes lettem a második gyerekkel, akkor sajnálkozott, hogy mennyire el lesz hanyagolva a nagylányom, és majd nem fogunk tudni megélni stb. Mégis mivel mindent eltettem, kiságy, babakocsi,fürdető, ruhácskák szinte semmit nem kellett venni. Én egykeként nőttem fel és borzasztóan utáltam. Hiába voltak barátaim, hiányzott a testvér. Akkor megfogadtam magamnak, hogy minimum 2 gyerekem lesz. Most hogy jön a 3 gyerek, már mindenki örül, hogy mennyi minden megvan. Anyukámat le se lehet lőni, állandóan vásárolgat még babacuccot és imádja a már meglévő két unokáját is. Mi tanári fizetésből élünk mindketten, ráadásul a férjem lakásán törleszteni kell a hitelt, mert különben anyósék házát viszik el. Már régóta hirdetjük, mert üresen áll, eladni nem lehet, nincs kereslet. Csak viszi a pénzt. Abban a lakásban élünk, amit anyukám vett nekem és össze teszem a kezem, hogy ezt tuti nem húzzák ki alólunk. Gyakorlatilag alig bírunk megélni, de egy percig nem gondolnám, hogy a gyerekek csak a gond, meg a nyűg. Hiszem, hogy minden rendeződni fog.
Te meg engedd ki a füleden ami bemegy. Minek stresszelnél te miatta? Nem éri meg. Légy büszke arra amit elértél.
Más: egész éjszaka alig aludtam úgy fájt a hasam. Nem tudom nektek volt-e ilyen, nekem már nem először. Annyira fájt, hogy csak nagyon óvatosan mertem egyik oldalamról a másikra fordulni, de volt olyan, hogy meg se próbáltam inkább.
Olvastátok, hogy 6 napja már az az ápolónő is lélegeztető gépen van aki a szegedi kismamát ápolta? Azért elég bizarr..
Bea: jó a pocak ez a lényeg
más a formája, de szerintem is a tartásodtól van, hogy próbálod kompenzálni a súlyát azzal, hogy jobban homorítasz.
Geri: én filmeket és sorozatokat szedtem le a netről azokat szoktam nézni és persze sokat olvasok. Elhiszem, hogy unod, én is így érzek, de muszáj feküdni és ezt te is tudod. Kicsi még az a babó, érni kell és punktum
Kakti: ti honnan szedtétek a 2012-t? mehet privibe is
Boldogságos Katalinokat és Boldog Születésnapot Zsizell