Új privát üzeneted érkezett!

bölcs vagy meba,de ha csak folyton pofára esik az ember akkor könnyü azt mondani amit ide leirtál... :(
inci26

Szia Inci!
Nekem is fáj az alhasam majdnem minden nap. Nem vészes, csak néha nyilaldozik. Ma pl. kimozdultam a lakásból, leszaladtam a gyógyszertárba és a boltba, na ez nem tetszett neki! Ezek a fájások normálisak ilyenkor?
zsuzsinka

BOOOCSI NEM KÖNNYÜ AKART LENNI..
inci26

HÁT NEM TUDOM ZSUZSI...TE MIKOR TESZTELSZ,?
inci26

Én hétfőre gondoltam, de Mabe-nak már a 9.napon kimuatta a bébit... így elgondolkoztam, hogy esetleg pár nap múlva..
Nem tudom. Izgulok. Most úgy gondolom, jobb a remény, mint a biztos nem jó hír!
zsuzsinka

Inci!
Te hová jársz/jártál kezelésre?
zsuzsinka

[quote="inci26"]b írta:inci26ölcs vagy meba,de ha csak folyton pofára esik az ember akkor könnyü azt mondani amit ide leirtál... :(

Sok minden fejben dől el!
És hinni kell a sikerben!
Vendég

Lombikos 10 parancsolatot most az 5-ik lombiknál teljesen magamévá tettem: tényleg nem izgultam a peték mérete és száma miatt a doki megdicsért én meg örültem és nem agyaltam, nagyon jó volt így végig csinálni, a leszíváskor se nagyon beszélgettem a másik 6 lánnyal mert egyszerűen nem "érdekelt" más eredménye, a 2 embriónak is örültem mert úgyis csak kettőt kértem volna vissza... szóval szerintem is érdemes megszívlelni a tanácsokat!

teszt: nekem ET+7-en még tuti a hcg szurit mutatta, de az ET+8-on már a baba volt szerintem!

KépKép
házitücsi

ÉN ZSUZSKA PÉCSEN KEZDTEM.ÉS SZERINTEM OTT S VÉGZEK,ZSUZSI NEKED MIKOR VOLT A BEÜLTETÉS,?
inci26

Sziasztok!

Így az 5. lombik várakozásos napjaiban úgy érzem, hogy a lombikosok 10 parancsolatát igenis érdemes megszívlelni!

Kár, hogy eddig nem voltam fórumozó :cry:

Inci
Én 2 lombikot csináltam végig Pécsen, nem jött be az a légkör, a doktor. :cry:
lombikbaba

Inci!
November 16-án volt a beültetésem!
zsuzsinka

Hajrá Alexa!
Inci: nekem a 8ik napon kezdödött pecsételés és valószínüsítették hogy kevés progit kaptam és megemelték.
a 2ik lombikomnál meg rendes havi vérzésem volt amire azt hitték hogy méhenkívüli azért és kiderült hogy nem kivüli és belefért a vérzés mert a ciklus legvégén volt a megtapadás.
MINDENFÉLEKÉPP BESZÉLJ ORVOSSAL . jA ÉS HIDD EL IGAZ A 10 PARANCSOLAT.

Mindenkinek jó éjt :wink: és szép álmokat!
kukori 2

[quote="zsuzsinka"]I írta:zsuzsinkanci!
November 16-án volt a beültetésem!

Nekem is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lombikbaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2009.12.01 07:20-kor.
lombikbaba

Sziasztok :)
Hú, milyen sokan lettetek hirtelen!Ebből is látszik, ez egy nagyon optimista és sikeres topic!!!!!
Lehet, majd egy év múlva én is csatlakozom, ha addig nem jön a tesó 8)

Kriszről nincs semmi hír? :?

Mindenkinek hatalmas drukkok mennek!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++
Vendég

Lombikbaba!
Már neked is kimutatta??
GRATULA!!!!!!!!!!!!!
Szerintem holnap reggel én is megcsinálom!
Jaj, de izgulok!
zsuzsinka

Szép napot mindekinek :)

Üdvözöllek benneteket Kukori2, Zsuzsinka, Lombikbaba és INCI26:!:

Zsuzsinka drukk a mai teszthez, hogy neked is megjelenjen a 2. csík, mint most többünknek :wink:

Lombikbaba szép kis zebrás csíkot produkáltál a 9. napon :P
Sajnálom, hogy nemjött be Pécs, most melyik intézetben lombikoztok?

Szerintem is igaza van abban Mabenak, hogy sok minden a fejben dől el, mert az már fél siker és hinni kell benne és ez most nemcsak a lombik próbálkozásokra vonatkoznak, hanem az élet minden dolgára.

[b]VKrisz gondolatban veled vagyunk mindannyian, hajrá Krisz és Alexa :!: :!: :!: :!: :!: :!: [/b]

Puszedli örülök, hogy jól vagy már, a varrat, pedig bizti felszívódik majd, ha a dokid azt mondja. Amúgy még én sem hallottam ilyenről :lol:

CSomee neked óriási gratula a tesztek erősödéséhez, látom követed a példámat :) Hétfő hamar eljön meglátod.

Bébike
én is gratula neked a dobogó szívecskéhez Kép
Mikor kell menned legközelebb?

Nyulasz kérdezted mennyit kaptam vissza: 2 db 8 sejteset és 2 db 6 sejteset kaptam vissza a pocimba :wink: :wink:

Tücsök de jó hogy írtál, terhességi tünetek neked nincsenek?

Remélem nem hagytam ki senkit és mindenkinek reagáltam :wink:
Ha valakit kihagytam bocsika érte, de annyit írtatok az 1 na alatt, hogy nehéz volt lekövetnem :roll: Menstségemre szolgáljon, hogy friss kismami vagyok és tombolnak bennem a hormonok :!: :!:

Mindenkinek köszönöm a gratulációját a szép hcg-hez
Én annyira boldog vagyok, hogy már idáig eljutottunk ahol most vagyunk, főleg, hogy ilyen szép hcg :!:
2 babócára hajtunk

Csak az uhu lesz még soká, de már csak 14 nap van hátra :wink: :roll:
Viszont máris van egy kis problémám, egy-két napja el kezdett zsibbadni és szurkálni bokától lefelé a lábam és a kezem, ha ülök, vagy fekszem, meg fája néha a gerincem teljesen a nyakamig :lol:
Meg néha olyan nehéz láb érzésem van :o :o
Bizti a sok fekvéstől és üléstől már fáj a gerincem és az nyomja az idegeket ami okozza a zsibbadást.
Szóval parázok egy csöppet, ma valszeg felhívom a dokit, hogy mi lehet ez.
Gondolkozom már abban is, hogy elmenjek ideggyógyászhoz.

Volt már valakinek ilyen problémája :?: :?: :?:

Kicsikéimre nagyon vigyázok és beszélgetek velük, hogy fejlődjenek teljes békében és egészségben :o

Puszi mindenkinek

Kép
brizo

szép reggelt lányok,amint olvasom vagyunk egy páran akiknek 16án volt a beültetés :D zsuzsika mizu? tesztikeg. :D
inci26

lombikbaba te mit érzel mit éreztél? :D
inci26

krsizről még semmi
Vendég

Kata :? még semmi?ilyenkor már szoktak pedig jelentkezni :shock:
Vendég

sziasztok!

Üdv az újaknak,sok-sok szép tesztet kívánok mindenkinek!

Vkrisz,hajrááááá :D

Kis-csillag,nekem a csaszis varrás felszívódó volt!Kívül is! :wink:

Brizo,költői kérdés volt,a hány bébit is kaptál vissza :lol:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!
Üdv az újaknak, gyorsan pozitív tesztet kívánok mindenkinek!

Zebrásoknak gratulálok!

Nyulasz, asszem Brizo 4 embriót kapott vissza.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Jó reggelt!

Brizo: gratulálok a gyönyörű HCG-hez!!! :-D (ez előtt a lombik előtt voltál agykontroll tanfolyamon, ugye? :wink:
Nekem nem voltak ilyen tüneteim, de lehet szerintem is a sok fekvéstől.

Csomee: drukkok mennek továbbra is, örülök a csíkos tesztnek!! :-)

Bébike: jól vagy? Növeszted a pocakod? :lol:

Üdv az újaknak és gratulálok a pozitív tesztekhez! :-D csak így tovább csajok!!!
Tavaly is év vége felé volt babaeső :-D

Puszi: most akkor nem tudtad meg, milyen a varratszedés :-D mondjuk nem igazán fájt volna :-)

Varrat: nekem nem felszívódó volt kívül, de a gátsebet felszívódóval varrják itt az tuti, gondolom az is külső varrat :-)

Tücsi: hogy vagy?

Bri: jó, hogy benéztél, gondoltam Rád, mi lehet veled, olyan régen írtál.

Vkrisznek mennek a drukkok!!! :-D

Egerecske: jó Téged is látni, mi újság? Döntöttetek kistesó ügyben? Lombikoztok tovább?

Nyulasz: Bogyókkal mizujs? Jól vagytok?

Mi megvagyunk, az éjszakák egyre jobbak, tegnap este negyed 8-tól hajnali fél 4-ig aludt Bendi egyfolytában :-D én is jó korán lefeküdtem, így 7 óra megvolt egyben 8)

Szép napot!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok Lányok!

Nem mertem még ma tesztelni, majd holnap!
Felhívtam a dokimat a csalánkiütések miatt, de ő is azt mondta, hogy szerinte nem az utrotól van, mert akkor már régen észre kellett volna vennem. Igazából szombaton vettem észre, de az nem jelenti azt, hogy addig nem volt ott. :-)
Mindegy, gond nem lesz belőle.
Napközben is lehet tesztelni, vagy inkább a reggeli elsőnél kellene?
zsuzsinka

SZIA ZSUZSI ÉN DÉLUTÁN TESZTELTEM A BEÜLTETÉS UTÁN EGY HÉTTEL ÉS HALVÁNY VOLTAM,DE MA D.U VAGY HOLNAP REGGEL CSINÁLOK MÉG EGYET..
inci26

Inci!
Akkor délután beszállok a tesztelésbe én is!
Csak úgy félek!
Melyiket használjam, a lilyt, amit a kaáliban adtak, vagy amit tegnap vettem? :-)
zsuzsinka

Sziasztok!
Brizo, terhességi tünetem csak kettő van: a cicim érzékenysége és iszonyatos gyomorsav túltengés, ez utóbbi tegnap estére annyira kikészített, hogy ülve próbáltam aludni, de nem számít, túl élem!;-)

Szezso, most már jól vagyok: a múlt pénteken erős vérzésre ébredtem, ráadásul a párom bent volt Pesten vizsgázni, szörnyű volt, asszem nem kell részletezni! Mára már csak barnásozás van és a lényeg, hogy a babánk tankönyvnek megfelelően növekszik, és amikor hétfőn megnéztük UH-val már mozgatta a kis kezét és lábát! Apa is teljesen elalélt tőle!:-)))

Puszi mindenkinek!

KépKép
házitücsi

Inci, Zsuzsinka, Lombikbaba, hú, de izgalmas!!!! :wink:

Tücsi :) elhiszem,hogy megijedtél!És nem mondták,hogy mi volt?Lehet,hogy eldurrant egy cisztaféleség?
Most már a 12.hét itt lesz, aztán meg is nyugodhatsz egy picit :wink: :)
Tudom én is végig paráztam a terhességemet. :D

Nem baj,hogy néha belekotyogok?De anno mi is határán voltunk a lombikprogramnak 8)
Vendég

Tücsök örülök, hogy a babátok rendben van, vigyázz magadra.
Gyomorsavra szerintem próbáld meg a nilacidot, vagy a salvus vizet, esetleg a tapasztalt kismamik tudnak jobb ötletet

Szezso igen most voltam szeptemberben agykontrollon, tényleg sokat segít a pozitív hozzáállásban.

Nyulasz kérdezted mennyit kaptam vissza: 2 db 8 sejteset és 2 db 6 sejteset kaptam vissza a pocimba Wink Wink

Hajrá tesztelők !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reggel beszéltem a dokival végtagzsibbadás ügyében, 4-re megyünk hozzá.
1 óra körül indulunk, mert 2-3 óra hossza az út Pestig, úgyhogy most lépek is mert sok a tenni való még 1-ig.
Lehet, majd csak holnap jelentkezem a hírekkel, mert este soká érünk haza.

Kép
brizo

zsuzsi én kazetás gabrielt használok,köszi lányok hogy velünk vagytok :D Brizo remélem nem lessz semmi komoly baj..d.u 3fele megcsinálom a tesztet.. :)
inci26

Lányok!
Ha ma megcsinálom a tesztet (9.nap) és nem mutat két csíkot, akkor az már tutira azt jelenti, hogy nem vagyok terhes?
Én csak egy bébit kértem vissza...
zsuzsinka

zsuzsi irtam már 7 nap csináltam tesztet halványra sikeredett...ha nem mutat semmit az még nem jelet semmit szerintem.
inci26

:-) ez jó hír!
De neked többet ültettek vissza, ugye?
zsuzsinka

Sziasztok Lányok!

Üdvözlet az újaknak, látom nagyon egyszerre haladtok :D
Csak egy kis info teszt ügyben. Én ET+11 napra, reggel teszteltem 25-ös érzékenységű teszttel és középhalvány pozitív lett. A HCG-m ugyanaznap 344, szóval ne parázzatok. Attól is függ, hogy kinek mikor tapadt a baba és hogy milyen a teszt erőssége.

Zsuzsinka! No pánik. Lesz az még pozitív! :D

Csomee! Gratulálok Neked is! Csudajó! :lol: :lol:

Brizo! Szedsz elég magnéziumot? Azért jó hogy elmentek a dokihoz, nehogy valami gond legyen!

Tücsi! Ettől én is bepánikoltam volna. Örülök, hogy minden oké!
Vendég

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
inci26

igen zsuzsi,én 2 babát kaptam vissza,11én volt a leszivás és 16án kaptam vissza.egy 8sejtesset és egy olyant ami 5nap alatt annyira nöt meg hogy nem lehetett számlálni az osztodását.hát a tegnapi picike vér ma már eltünt.remélem nem is lessz 9honapig :wink:
inci26

Csajok!
Teszteltem..
A második csík annyira-annyira halovány, hogy azon gondolkozom, lehet, csak odaképzelem..
Várok még pár napot, úgyis csak egy bébire számíthatok, hátha akkora erősödik.
Nem tudom mit jelent ez a nagyon halvány csíkoska.
Szerintetek???
zsuzsinka

Helló!

Inci: :D

Zsuzsika: bíztatóóóóóóó!!!! Kép???

Alle: eltemetett a meló?

Szezso: na ja! :D

Vkrisz: :?:

Tücsi: repül az idő,... vagy csak nekem tűnik így? :lol:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Ja, és Katáknak, Katiknak:

Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

:) ne feledd zsuzsika mi egy napon kaptuk vissza a babát,nekem is olyan halvány volt...de ma csinálok még egyett... :wink:
inci26

:D ja szia puszedli :)
inci26

:arrow:
inci26

inci26

inci26

Brizo,tudom,már írtam fentebb is,hogy "költői kérdés" volt :lol: Szép magas hcg,lehet akár egy baba,mint Kisbutánál,neki volt ilyen magas,de lehet 4 baba is,mert mint írtam nekem hárommal fele ennyi volt a hcg :wink:

Szezsó,köszi jól vagyunk,nehézkes a kaja ügy,mert tejcsi már nem elég egész napra a kettőnek,a cumisüvegből meg alig-alig esznek,az is nagy küzdelem árán,így még mindig több mint egy óra az etetés.Mi viszont már bő három hete este 8-9től reggel 5-7-ig alszunk(kopp-kopp-kopp),csak háromszor volt azóta,hogy valamelyik éjszaka felébredt.Nagyon rendes gyerekeim vannak :D De Bendegúz is ügyes,lesz ez még sokkal jobb is!

Inci,ez mi? :arrow:

Katáknak én is sok boldogságot kívánok!!!

Na,drukkok mennek tovább! :wink:
Vendég

Mabe,jó a hátizsákod :lol:
Vendég

inci26

nyulasz,csak ugy.. zsuzska teszteltem én is..halvány mint az elözö volt.. :)
inci26

Hali!hosszú gyötrelmes órák után mindent feledve abban a csodálatos élményben volt részünk, h megszületett Alexa 11.35-kor,3,29 kilóval, 52 cm-rel!:-)Vkrisz!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?