Szép napot mindekinek
Üdvözöllek benneteket Kukori2, Zsuzsinka, Lombikbaba és INCI26:!:
Zsuzsinka drukk a mai teszthez, hogy neked is megjelenjen a 2. csík, mint most többünknek
Lombikbaba szép kis zebrás csíkot produkáltál a 9. napon
Sajnálom, hogy nemjött be Pécs, most melyik intézetben lombikoztok?
Szerintem is igaza van abban Mabenak, hogy sok minden a fejben dől el, mert az már fél siker és hinni kell benne és ez most nemcsak a lombik próbálkozásokra vonatkoznak, hanem az élet minden dolgára.
[b]VKrisz gondolatban veled vagyunk mindannyian, hajrá Krisz és Alexa
[/b]
Puszedli örülök, hogy jól vagy már, a varrat, pedig bizti felszívódik majd, ha a dokid azt mondja. Amúgy még én sem hallottam ilyenről
CSomee neked óriási gratula a tesztek erősödéséhez, látom követed a példámat
Hétfő hamar eljön meglátod.
Bébike én is gratula neked a dobogó szívecskéhez
Mikor kell menned legközelebb?
Nyulasz kérdezted mennyit kaptam vissza: 2 db 8 sejteset és 2 db 6 sejteset kaptam vissza a pocimba
Tücsök de jó hogy írtál, terhességi tünetek neked nincsenek?
Remélem nem hagytam ki senkit és mindenkinek reagáltam
Ha valakit kihagytam bocsika érte, de annyit írtatok az 1 na alatt, hogy nehéz volt lekövetnem
Menstségemre szolgáljon, hogy friss kismami vagyok és tombolnak bennem a hormonok
Mindenkinek köszönöm a gratulációját a szép hcg-hez
Én annyira boldog vagyok, hogy már idáig eljutottunk ahol most vagyunk, főleg, hogy ilyen szép hcg
2 babócára hajtunk
Csak az uhu lesz még soká, de már csak 14 nap van hátra
Viszont máris van egy kis problémám, egy-két napja el kezdett zsibbadni és szurkálni bokától lefelé a lábam és a kezem, ha ülök, vagy fekszem, meg fája néha a gerincem teljesen a nyakamig
Meg néha olyan nehéz láb érzésem van
Bizti a sok fekvéstől és üléstől már fáj a gerincem és az nyomja az idegeket ami okozza a zsibbadást.
Szóval parázok egy csöppet, ma valszeg felhívom a dokit, hogy mi lehet ez.
Gondolkozom már abban is, hogy elmenjek ideggyógyászhoz.
Volt már valakinek ilyen problémája
Kicsikéimre nagyon vigyázok és beszélgetek velük, hogy fejlődjenek teljes békében és egészségben
Puszi mindenkinek