Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Akit érdekel autóra való fényképes háromszög matrica, annak szeretném a figyelmébe ajánlani egy nagyon jó barátunkat, aki most elkezdett ezzel foglalkozni, a háromszög eső és időjárás álló, bármilyen kép megfelelő hozzá, és a rajta levő szöveg is bármi lehet, mintának beteszem ide a sajátunkat.

Kép

Két matricát gyárt le (mivel a legtöbb családnak biztos van még egy olyan autó a családon belül, amire fel tudják tenni) ennek a kettőnek az ára 1800 Ft., az elkészült háromszöget nyomtatás előtt mailben meg lehet nézni, és ha megfelel, akkor megy a nyomdába, aztán a készet postázzák.

Mail cím: dvst2001@gmail.com

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Most csak gyorsan Irdabnak...

Ne félj, nekem csak vizeletvizsgálat, és Uh volt, ennyi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok
Holnap jövök és írok,de most csak a képeket feldobom :)
Kép
Kép

Teszem majd még közös képet Marcussal(Beusmimi) is :D
Szép estét mindenkinek
Noki

Kép
noki&potyi

Noki,
tök jó képek! :D

Adri,
arra készülj fel, hogy van olyan hely, ahol katéterrel vesznek vizeletmintát (én három helyen jártam urulógián többször is, ebből kettő helyen katétereztek). Nem kellemes, de kibírható, utána rossz egy-két napig a pisilés. És van, ahol nem uh-t, hanem röntgent csinálnak. Jobbulást! (Amúgy ha vesehomok, akkor ők sem tudnak mit tenni, fájdalomcsillapítót szedhetsz, és a sok ivástól kiürül, ha fertőzés, akkor kapsz antibigyót. Feltétlenül mondd meg, hogy szoptatsz, és hogy olyan gyógyszert adjanak, amit lehet szopi mellett is. Vannak ilyenek, csak némely doki lusta utánanézni...)
Zorababa nagyon édes! :)

Bikmakk,
még neked akartam írni a múltkor, hogy nagyon drukkolok, hogy minden oké legyen a kórházban, és hogy Danival jól átvészeljétek ezt az időszakot!

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Linácska, Zsizsa köszi szépen a válaszokat.
A változatosság kedvéért ma meg is jött :? Kész vagyok. Kiváncsi leszek megint egy órát fogok mensizni mint a múltkor. :roll: Legalább is ha ott vérzek.....
De ha nem akkor így nem tudnak katéterezni. :lol:
Zsizsa sajna tudom milyen a katéterezés mert szülésnél is volt részem az "élmény" erejét átélni. Nah és amilyen fejlet itt a rendelőben a technológia azt hiszem inkább arra számíthatok mint egy uh gépre. De azért elmegyek.

A vendégséget tegnap szinte végig fetrengtem :roll: , de a gyerekem tök jól bírta! Folyamatosan mosolygott a 1.5 éves Mirusra (szomszédék gyereke). És volt tiramisu amiből szétzabáltam magam :oops: .
Éjjel megint 3 óránként felkelt enni :roll:

Noki Réka nagyon Édes, jó h előkerültél. Zorának is volt ugyan ilyen polója csak már kinötte :cry: .

Bikmakk igen és kihagytalak én is pedig nagyon sokat gondolok rád :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Hogy bírtad az egésszet, és a fiacskád?
És anyukád is ott lehetett segíteni ahogy egyszer írtad?
Mihamarabbi felépülést kívánok neked :!:

Nah megmosom a hajam, meg kiszedem a szemöldökömet, mert így nem megyek át a baba expóra.
Remélem sikerel járok ma és megkapom amiért átmegyünk.

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok,
előkerültem én is, gondolta a fene, hogy ennyire behavazódik az ember lánya! :wink: Még egy kis netezésre sem maradt energiám, bár mondjuk a laptop is gyakran volt napközben a páromnál. Remélem, jól vagytok, és minden baba növöget napról napra új meglepetéseket szerezve a szüleinek.
Mi jól vagyunk, és azok táborát szaporítjuk, akiknél a szopi/alvás beborulónak látszik időszakosan (?). Az én kincsem eddig 5-6x szopizott, éjjel pedig egyszer keltett 2-3 között, most viszont! 7-8 a napi átlag, napközben keveset, nyafi viszont van, éjjel 25-30 percet is! :shock: Hát remélem, hogy ez is része a tanmesének, de mit mondjak, elég fárasztó része. Olyan zombinak érzem magam, amikor harmadszor kelt fel, és olyan kőszívű gondolataim támadnak, hogy még én is szégyenlem magam (tápszerre térünk, etesse az apja is, elegem van stb.) No, de aztán 10 másodperc múlva meglátom a csukott szemmel nyüsziző babát, és elszállnak ezek a gondolatok. Egy sóhajjal bukik a mellemre, és én is egy sóhajjal mosolyodom el: most ez van.
Akinek már nagyobb a babája, átélt ilyesmit? Meddig tarthat, mitől lehet? A védőnő szerint napközben túl izgalmas számára a világ, azért eszik nyugtalanabbul, és próbáljam kicsit húzni az etetések közötti időt. Hát én tegnap meg is próbáltam délben: olyan sírógörcsöt kellett aztán lecsillapítanom, hogy még negyedórával később evett, mert előbb ki akarta sírni magát a karomban az angyalkám. Mondjuk délután ezek után példásan evett....
Máskülönben 3 hós oltás megvolt, kicsit megzavarta, de amúgy minden rendben ment. H1N1-et beadattuk a szopi miatt (ha megbetegszem, 38 fok feletti láznál nem lehet szoptatni, az pedig mástól is megvédi Ákoskát.)
Tücsök mostanában szívesen nézelődik hason, és naponta egyszer meztelenkedik, akkor játszunk is és jól bekenem doki-féle testápolóval, mert valami fura szárazság/ekcéma-szerű kis elváltozás volt a bőrén, noha csak gyógyszertári cuccokat használunk és az öblítőnk is bababarát.
Továbbra is játszunk együtt, nagyon szépen fog már és jól koncentrál, viszont vannak napjai, mikor az önálló játék khm... Egyszerűen csak akkor van el, ha a közelében vagyok, néha még akkor is nyafog. Ilyenkor nem tudom, hogy játékot cseréljek, letegyem, amit csinálok, vagy hagyjam kicsit "unatkozni". Megfigyeltem, hogy azt sem szereti, ha túl gyorsan változnak körülötte a dolgok, viszont nagyon finnyás, hogy mi tetszik neki és mi nem. Minden napra van egy új játékelem, de ez néha bejön, néha nem (egyszerű dolgok: Laktoherbes doboz - ezt nagyon szerette, 2-3 csipesz a csüngő játékra, sterilizált műanyag karácsonyi sütikiszúrók stb.). Ja, és a másik dilemma: kivigyem magammal mindig a nappaliba, ami egybenyitott a konyhával, vagy hagyjam a szobácskájában. Jobbnak érzem, ha velem van, de nem tud úgy elmélyülni, mert ugye én zörgök az edényekkel stb. Ha viszont bent van, nekem van bűntudatom, hogy nem lát. Jaj, néha annyit tökölök ilyesmin, pedig biztosan nem kellene.
Remélem, ti jobban, derűsebben és könnyedebben álltok ehhez a kérdéshez. Majd még jövök új fotóval, addig is szép napot mindenkinek!!!!!!
Kép
goldplast

Irdab: ha ennyire nem vagy jól és fáj ha ülsz is, miért nem maradsz otthon és pihensz???? Lehet, hogy az is segítene egy kicsit, nem?

Evés: a hivatalos álláspont szerint testsúlykg-monként esznek 150g-ot. Marci most kb 5,3 kg, ami nagyjából, napi 800 g-ot eszik. Mi méregetünk, de nem parázunk rajta, hogy több vagy kevesebb, úgyis tudja hogy mennyit kell ennie, hogy neki jó legyen.
A 800 g kb úgy oszlik meg, hogy hajnalban eszik 200-250-et, délelőtt kétszer 100-150-et, délután még kétszer 80-100-at, este pedig kb 100-120-at.

Bea

Kép

Kép
dbea

Irdab, a sok ivás mindenképp kell, plusz áfonyakapszula, ahogy a többiek is mondták, de ha ennyire rosszul vagy, menj el az ügyeletre, ott sztem tudnak gyorstesztet csinálni a pisiből, és felírják az antibiotikumot, ha kell. Már az első szemtől jobban leszel, ha tényleg az a baj. Nekem nagyon sokszor volt egy időben felfázásom, minden részvétem, tudom mennyire fáj.

Goldplast, szerintem egy ilyen pici babának nem kell minden nap új játék.:) Az állandóságot jobban szeretik.

Lányok, nektek milyenek a hétvégéitek? Én nagyon nehezen viselem, hogy a férjem csak netezni és tvzni szeret, ha bárhova ki szeretnék mozdulni, órák, mire rá tudom venni, és nincs sok kedve az egészhez akkor sem. (Nem ruhavásárlásra gondolok, hanem kirándulásra, sétálásra:))

Kép
Kép
Kép
oui

Sziasztok!

Adri,nagyon édes Zora!:) sikerült megvenni a karácsonyi ajándékát?

Noki,jó,hogy jelentkezel!!Réka is egy kis tündélrke!:) Csinos mind2 szerkóban!:)

Goldplast,szerintem sem kell mindennap új játékot mutatni Ákosnak!:) Egy kis ideig hagy barátkozzon a megszokottakkal. :)

Dbea,miért méritek Marcit?

Oui,néha én is jobban szeretem a hétköznapokat,mert akkor tudom,hogy mindent nekem kell megcsinálni,ésúgy osztom be az időm ahogy akarom,ha meg apa itthon van akkor mindennek hipp-hopp tip-topnak kell lenni.Neki szerencsére nem kell könyörögni hogy elmenjünk vhova családostul,inkább azért kell,hogy kettesben legyünk.De hogy ez mikor fog eljönni azt nem tudom :roll: Na mindegy...

Kép
Kép
tundi24

Tündi: hogy tudjuk mennyit eszik :lol: Engem megnyugtat, ha látom, hogy mennyit evett.

Goldplast: szerintem vidd ki nyugodtan magadhoz Ákost, előtt-utóbb úgyis hozzá kell szoknia a hétköznapi hangokhoz, mint az edénycsörömpölés. Két-három nap alatt hozzászokik, aztán észre sem veszi már.

A mi hétvégéink szerencsére nem ilyenek. Szombaton és vasárnap is megyünk sétálni és kirándulni, mikor hová, az időtől függ. Az én férjem kimondottam várja a hétvégéket, hogy velünk (és velem :wink:)) lehessen :lol:

Kép

Kép
dbea

Sziasztok lányok!

Az éjszakai alvás nálunk is változott, kb. egy hete megint 2x kel Emmus, hajnali 1-2 között, majd 5 körül újra. Eddig 8-tól akár 3-4 óráig is aludt. Jó lenne, ha visszaállna arra a rendszerre! Így most megint 6x eszik az eddigi 5 alkalom helyett.

Hétvégék: azt én sem szeretem, ha csak itthon punnyadunk, de kéthetente fel szoktunk menni Anyósomékhoz és ott jól eltelik az idő, ilyenkor nagy babatalik vannak, összejön a három unokatesó :). A hétvége valamelyik napján pedig kimenőt kérek és kapok, ilyenkor a közelünkben lévő bevásárlóközpontba megyek le, ez olyan 2 órás kikapcsolódást jelent. Egyébként az én férjem is szeret itthon lenni, aludni meg tévézni, még sétálni sem szokott velünk kijönni...

Adri, sikerült hintát venned? Hogy vagy?

Kép
angelita

Sziasztok
Most ugrok neki harmadjára ennek az üzenetnek.
Eelromlott a gépünk,és most egy ici-pici laptopról kell írnom :(
Az a baj,hogy ennek nem csak a képernyője kicsi,de még a gombok is.
Írta egy kisregényt és nem tudom ,hogy mit nyomtam meg,de ki is törtölte az egész üzenetemet :cry:

A lényeget azért leírom.
Velünk minden a legnagyobb rendben van,semmi nem történt az elmúlt egy hónapban ,amíg nem jelentkeztünk.
Növögetünk,eszünk,iszunk és nagyokat mosolygunk, dumálunk :D
6100gramm és 63cm-re nöttünk :)
Tejem nem sok van,így tápszert kap a kisasszony+ anyatejet amit az egyik kedves ismerősünktől szoktunk hozni(bevizsgált)
Hála Égenk, Rékám nem válogatós,így amit adunk neki azt megeszi ,megissza :) Kivéve a vizet ;)

2napja nem sokat alszunk,mert a légzésfigyelő folyamatosan bejelez :(
Ott állok a kiságy mellett és hallom ,hogy a gyerek vesz levegőt......és mégis bejelez?!
3hónapig semmi baja nem volt,és most meg :(
Elemet cseréltünk és az érzékenységén is állítottunk.....és mégis.
Lehet felhívom a szervízet,hátha ellátnak valami okos tanáccsal!
BabyControllunk van.

Most mennem kell ,mert mindjárt lemerül ez a hiper szuper gép :twisted:
Majd még jövök ,mert mára végre nem sok dolgom van :D ritka pillanatok egyike ;)

Szép napot mindenkinek!
Üdv
Noki+Réka

Kép
noki&potyi

Noki, jó, hogy jöttél! Szép méretekkel rendelkezik Réka babád, szép nagylány :)!
Nem cseréltél esetleg lepedőt, nem lehet, hogy a matrac nem lett jól visszahelyezve az érzékelőlapokra? Bár gondolom, erre Ti is rájöttetek volna.
Gyere gyakrabban :)!!

Kép
angelita

Sziasztok!

Oui:sajna az énb férjem is ilyen.Bár kb 1 hónapja volt egy beszélgetése a nagynénjével és javult ahelyzet.
Igaz most megint 12 órázik igy amikor 2 napot lehúz egymás után szoktam hagyni pihenni.
Nála az a bocsánatos,hogy főz ill. süt isteni fino kajákat.
Szombaton is inkább megcsinálta az ebédet én meg letudtam menni Márkkal a játszira.
Ha fáradt is ül a gép előtt azt mondja ez neki pihenés.Na ha én fáradt vagyok tuti nem a gép előtt ülök.

Szombaton csak Atival megyek.Márk anyuméknál lesz apa pedig itthon majd jön elénk és ha minden rednebn lesz megyünk moziba :D
Vendég

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
dbea

Összehasonlításképpen: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
dbea

És kérek még képet: Mimi, Bener, Bimbam, Cscsi, Flake, Noki és Goldplast :!: :!: :!:

Kép

Kép
dbea

Sziasztok !

Mi is túlvagyunk a 3 hós oltáson, hála égnek nem viselte meg Kristófot...sőt amikor kapta a szurit még mosolygott is ! :lol:

Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat a tejjel/tápszerrel kapcsolatban ! Azt hiszem, hogy én nem szeretném már 1 ées kora után szoptatni, de persze ez még változhat !

Karácsonyi ajándék : mi egy kis járművet adunk Kristófnak, amit már akkor is tud majd használni, ha űl ! Van rajta csomó villogó dolog, duda, meg mindenféle játék ! :D

Jobbulást a betegeknek !!!

Szuper lett a tabló ! :D

:?: HOgy fogjuk megismerni egymást a talin ? Mindenki kitűzi majd a nevét magára ?

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok
Átaludtuk az éjszakát úgy,hogy nem sípolt be a légzésfigyelő.
A szervízbe azt mondták,hogy állítsuk az érzékenységét a harmadik fokozatra........eddig is azon volt :roll:
Hiába mondtam nekik?! Szerintem hülyének néztek :)
Na mindegy, a Párom érzékenyebbre állította,de ez sem jó így ,mert ha elmegy előttünk egy hangosabb autó vagy felettünk egy repülő,akkor azt is érzékeli :shock:
Viszont este azért ezek a járművek ritkábban fordulnak elő ,így azért jobb mint semmi......és nem kell újat vennünk.

A laptopunk viszont teljesen elszállt :cry:
Azt sajnálom a legjobban,hogy voltak rajta olyan képek és adtok amik pótolhatatlanok :cry:
Pedig mindig kiírtam lemezre,de mostanság vagy nem volt rá időm vagy ha volt akkor épp nem járt a fejembe,hogy ki kéne írni a gépről a fontos dolgokat.
Na ez az amire nem számítottam ,hogy elszáll a gép :shock:

Rilla, milyen jó kérdés volt,hogy hogyan ismerjük fel egymást :D
Ez a kitűzős dolog nem is rossz gondolat.

Tegnap beadattuk magunknak az oltásokat,de nem is fájt úgy,mint ahogy a dokinéni is mondta :D

Mennem kell ,mert felébredt a Hercegnőm :) Itt fekszik most mellettem és a kezemet majd megeszi :)

Szép napot mindenkinek.
Üdv
Noki+Réka

Kép
noki&potyi

Azt akartam már napok óta mondani, hogy a babatalira viszünk műanyag poharakat és tányérokat, mert itthon nekünk rengeteg van.

Rólunk: Marci ma 13 hetes, holnap lesz három hónapos. 5400 g a súlya, hosszra saját mérésünk szerint 64 centi. Az étvágya jó, és nagyon szeret beszélgetni bármivel, éjjel rendszerint a légzésfigyelőt szúrja ki magának :lol:
Vettünk mi is wallies falmatricát, tegnap fel is ragasztottam, íme a végeredmény:
Kép
Kép
Függönyünk még mindig nincs :oops: :oops:

Bea

Kép

Kép
dbea

Adri :lol: Mi volt a dokinál, mesélj!! Jobban vagy már??? Voltatok az expon?
jót röhögtem azon, hgoy idén nálatok mindenki törülközőt kap. nekem a pokróc-vásárlás fordult meg a fejemben, amikor az Ikeában szétnéztünk....
Figyelj! A bolond csajjal nem lehet valamit csinálni???? azért az nem normális, hogy üvölt, az meg végképp nem, hgoy egy kisbabával van otthon???!! :shock:

Lina, Tünde :lol: :lol: Csörgős henger????,az milyen????? HOgy keressem a boltban???? tényleg, Tünde, nincs valami fejlesztő játékos ajándék ötleted?????

Zsizsa :lol: ökörepe szappan :shock: :shock: :roll: :roll: hol lehet olyat venni?? dm??

Goldplast :lol: Szerintem is túl van pörögve a bébi a sok új játéktól. nálunk az válik be, amikor nyögdécselni kezd, hgoy áthelyezem: ha hason volt, hátra vagy fordítva. Ha meg mindkettő volt: irányváltás vagy helységváltás! Ha ezekből is elege van, akkor dögönyözés, tornázás: most pl. nagyon élvezi, ha hengergtem, forgatom a nagyágyon, meg imádja, ha járkálunk a lakásban és minden sziremszaromot megmutatok neki és mesélek róla, mi micsoda... aztán újra egy picit egyedül hagyom, nem szoktam megzavarni, ha valamivel elmélyülten elvan.

Oui :lol: Nálunk hála Istennek api jön velünk általában. Ha nem akar, akkor mondom neki, hogy mi viszont megyünk az erdőbe egy kicsit sétizni, és akkor mindig erőt vesz magán. Végül általában Ő élvezi a legjobban -mert persze a kutyit is visszük.

Kajálás: Nem lehet, hogy mivel mindenkinek sűrűbben éhes a picúr, minőségi ugrás van 3 hós korban?????
Nálunk is gyakran van evés, főleg du-ként (olyan 2.5 óránként). De nem parázom rajta. Ha éhes max. gyakrabban rakom mellre, valamennyi mindig akad benne, ettől még nem hiszem, hogy át kellene térni a tápszerezésre! :roll:

Alvás: éjjel maradt a 7-8 óra zsinórban, remélem nálunk nem változik, mert így is hulla vagyok sokszor. :roll:

Hétvégén: Békéscsabán voltunk (3 óra kocsival oda és vissza is), képzeljétek, odafelé kiolvasztott tejcit adtam Neki cumisüvegből, és némi tétovázás után 3 perc alatt eltűnt a torkában az egész, aztán jól aludt is, hazafelé meg végigaludta a 3 órát!!!! Úgyhogy olyan büszke voltam Rá!!!!!

most már egy órája alszik.....

kérdés: ti szoktátok hagyni hogy az ujjacskáját szopizza, amikor elalszik??? mert én igyekszem cumira cserélni, de néha kifordítja a szájából, és csak a szopi jó... :roll: :roll:

Beácska :lol: Kössszi a tablókat!!! én a múltkor direkt megnéztem az újszülöttest is!!!Elképesztően sokat nőttek a drágáink...

tali .... :cry: :cry: mi nem tudunk menni..........

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Bea :lol: :lol: szuper a szoba, nagyon feldobják a képek!!! Interneten rendelted??? mingyá utána is nézek...
nálunk általam festett akvarellek vannak bekeretezve a falra akasztva, majd lefotózom. Illetve a dédipapa fest (94 éves!!!), és tőle van egy kép a falon.
mostanában api modelleket gyárt ( II.Vh-s reülők), azokat akarja a plafonról lelógatni majd.....
függöny: mi az ikeában vettünk hiperolcsón karnist és anyagot is, a tesóm beszabta, férjecském felfúrta! és szerintem nagyot dob a szobán. Én egyébként is textilmániás vagyok......

madaran

Madaran: én hagyom, hogy Marci szopizza az ujját, nekünk nincs is cumink egyáltalán. Elalváskor bekapja a nagyujját, cumizik rajta míg el nem alszik, aztán "kiesik" a szájából :lol: Szerintem emiatt nem kell aggódni.

A héten karácsonyi süti főpróbát tartok :lol: A férjem legnagyobb örömére :lol: Megpróbálok diós kosárkát sütni, aztán ha jó lesz, akkor az lesz a karácsonyi süti, meg mellé még valami linzer. A sógornőmmel még sütünk közösen mézes krémest, meg ő még csinál zserbót :lol: :lol: Sütiben nem lesz hiány :D

Vasárnap már advent első vasárnapja lesz, elő lehet venni az adventi koszorúkat. Vettem karácsonyi asztalterítőt, meg ajtódíszt is, végre lesz időm ráhangolódni az ünnepekre :lol: :lol: (Eddig a sok munkától sosem volt rendesen időm foglalkozni vele :evil: ) Vennem kell majd karácsonyfa díszeket is :lol:

Kép

Kép
dbea

Angelita: Emmusnak nagyon-nagyon boldog első névnapot kívánok!!! :lol: :lol: :lol:

Madaran, nálunk sem kapott még Betti cumit, így ő is a nagyujját szopizza. Általában elalvás előtt, vagy ha kezd éhes lenni, de néha csak úgy kedvtelésből is. Nem szoktunk rászólni, vagy kivenni a szájából a kezét - hagyjuk, csinálja csak, ami jól esik neki!

Dbea, nagyon köszi a tablókat, olyan jól megcsináltad mindkettőt!!! 8)
Tényleg jól néznek ki ezek a falmatricák! (Bár pont az első képen Marcus tüntetőleg nem néz rájuk! :( ) Még én sem hallottam róluk. Simán le lehet utána szedni anélkül, hogy károsodna akár a tapéta, akár a festés?

Kép

Kép
hmbori

Angelita:Emmanak boldog névnapot kivánok!!!
Vendég

Sziasztok,
voltunk ma (is) Ringatón - ez nagyon klassz kis mondókázós, éneklős együttlét, Ákoska annyira ellazul, hogy mindig elalszik a végére, olyan jót mosolygunk rajta anyukák, hogy csak na. Persze elsősorban most még nekem szól a dolog, mert klasszul felelevenítem a régi dalocskákat és höcögtetőket. Bár... Mostanában Tücsök nagyokat mosolyog a Zsip-zsupon és a Cini-cinin is.
A tanácsokat pedig megfogadtam, köszönöm: bár nem láttam, hogy annyira idegesítené a kisfiút a gyakori tárgyváltoztatás, nekem elég fárasztó :lol: , szóval azóta lassult az iram. Sétálgatni, fordítgatni én is szoktam, sőt! Van egy kis rituálénk késő délután vagy a fürdés előtt: a nudi! Ilyenkor néha én is leveszem a pólóm, őt pedig levetkőztetem. Eleinte úgy volt, hogy bekenegetem a testápolójával, mert száraz a bőre, de mostanra játszunk, dögönyözöm, simizem, masszírozgatom, hasra fordítom az ölemben stb. Nagyon helyesen tud kuncogni, ettől mindig elolvadok. Küldök is egy komoly férfias képet róla, ha befér, ezt ajánlom a mostani babatablóra! :lol: Ha nagyon lekicsinyítettem, szóljatok!
Dbea: Nagyon klasszak a matricák, én is azt kérdezem: eltávolításuk/cseréjük sima ügy? Tapétára vagy falra ment?
Ééés! Ki mit vesz karácsonyra továbbra is!!!???????? Én játszószőnyeget szerettem volna a mászáshoz (pl. erdei terepmintásat), de több ismerős is szemembe kacagott, hogy a gyerekük mindenütt volt, rámolt, rendezkedett, terepezett, csak a méregdrága szőnyegen nem.......
Hát itt a Tücsök!
Kép
goldplast

Sziasztok lányok!

Emmuska nevében köszönöm szépen a névnapi jókívánságokat :)!

Ujjszopás nálunk is van, cumi nincs. Még pár hetes korában próbáltuk cumival megnyugtatni, ha nyűgös volt és nem tudtuk, mi baja, de kiköpte. Egyszerre akár 3 ujját is a szájába dugja és van, hogy néha öklendezik tőle... Ma történt, hogy a testére nyomtam fürdetőkrémet, hogy majd azzal megmosom a kezét, utána elfordultam, hogy a fürdővízbe is tegyek krémet, s ezalatt az idő alatt belenyomta a kezét a krémbe, majd tette is be a szájába. Persze rögtön kitöröltem, amennyire tudtam, mindenesetre ez jó figyelmeztető jel volt, hogy most már tényleg semmi veszélyeset nem szabad a keze ügyében hagyni.

Bea, a falimatricák tényleg jók, nekem is tetszenek, nagyon feldobják a szobát :)! Nagy előnyük, hogy nem kell a feltevésükhöz fúrni, kalapálni. Nekünk habszivacsfigurák (azt hiszem, ez az anyag neve...) vannak fent a falon, majd lefotózom őket.

Kép
angelita

Noki
Nekünk is volt olyan időszak, amikor mindig beriasztott a légzésfigyelő, de mi nem állítottunk rajta semmit és lekopogom már jó pár hete nem riasztott .....de majdnem tönkrementek benne az idegeink ! :shock: :roll: :lol:

Dbea
Tetszik a falidekorációd, igazi fiús szoba lett ! :D
Szopi : nálunk minden van, cumi is és ujjszopi is ! :lol:
Karácsony : de jó neked, hogy már a díszítéssel tudsz foglalkozni, én még csak a nagytakarításnál tartok, de nagyon lassan haladok vele, mert Kristóf nem annyira díjazza !
Linzer..hmmm...leírod nekem a receptjét ???? :D

Tényleg, van valakinek valami jó receptje karácsonyra ?

Madaran
Kristóf is sűrűbben eszik napok óta, na meg nyügösebb is ! Jaaaa, és az éjszakát sem alussza át (amire eddig olyan büszkék voltunk), hanem 4 óránként felkel enni ! :(
Ügyes volt Zsigi a nagy úton ! :D Nem félsz tőle, hogy áttér a cumisüvegre a cici helyett ?

Na megyek Barátok köztet nézni ... :oops: :oops:
Jó éjt mindenkinek !

Kép
Kép
rilla_

Madaran,
nem tudom, nem olvastam figyelmesen, hogy milyen csörgős hengerre gondolsz, de ha arra, amire én, akkor bébihengernek hívják, és én azt hiszem síma egyszerű játékboltban vettem. Mármint azt hiszem Bambiniben, de nem vagyok benne biztos. Itt nálunk van egy nagyon szupi bababolt, bútor, játék, babakocsi, ruha, szóval minden, ott tuti lenne.

Dbea,
én is poharakat akartam vinni, de akkor majd valami mást kitalálok :lol:

Még pénteken fogok egy utolsót egyeztetni a Babapihenős csajszival, hogy mikor, hogy kapunk kulcsot, mi hol van... Majd én odamegyen fél 10-10 között, és ezt a részét rendezem.

A héten lehet, hogy kevesebbet fogok írni, Lili nem megy oviba, kicsit köhög, úgyhogy inkább tutira gyógyuljon meg szombatig, na és ha itthon vagyok két gyerekkel, akkor nem túl sok időm van ideülni.

Ujjszopi: Levi még nem talál be a szájába, vagyis csak az öklével néha. Még a tárgyakért sem nyúl, és úgy nagyjából semmit nem csinál. Fekszik, és keze-lába jár, ennyi. Ma beszéltem egy gyógytornásszal, azt javasolta, hogy piros színű csörgő cuccokkal próbáljuk ösztönözni a kezének a használatára. Nekem ez olyan fura, Lili nagyon hamar csinált mindent. Ok, nagy baba, tudom :lol:

Tündi,
ezzel a tejmentes kajázással csak az a baj, hogy ugye a cukromra is kellene vigyázni, és arra a vizes zsemle a legkevésbé megfelelő étel. A graham kenyeremben meg tejsavópor van. Viszont ma olyan boldogság töltött el: a szentséges puncstortám tejmentes. Már annyira hiányzott az édesség, és ma a cukrászdában rákérdeztem, és nincs benne semmi. Komolyan boldoggá tett. Na meg kerestem a Gesztenye Marci nevű csokit, azt ehette anno Lili is, de sehol sem találtam. Az se biztos, hogy létezik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kata
sok boldog névnapot!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kata:boldog névnapot kivánok!!!!
Vendég

Kata, Isten éltessen!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: édesanyám és egyik nővérem is Katalin!! :lol: :lol: Zsigi egy amarilist fog adni a nagyinak, tegnap kiválaszottuk!
Imádom ezeket az együtt ajándékozásokat. Kerianyujának, meg keriapujának azt tervezem Karácsonyra, hogy a kis kezecskéjét, lábacskáját (színes festékkel) rányomom akvarell-papírra, és azt bekeretezem.... már vettem tök jó színes kereteket az Obiban.

Angelita :lol: Velünk pont ma reggel történt ugyanez a krémmel!!!

Goldplast :lol: Nagyon édes kis érdeklődő tekintetű Tücsköd van!!

Rilla :lol: a cumisüvegből szopi csak a hétvégén egyszer történt, se előtte, se azóta, úgyhogy nincs is gond a szopival.
Én a Jóban -rosszban-t szoktam nézni, de már lassan kihalnak az eredeti szereplők, elég gagyi....

tegnap néztétek a meccset??????? Katasztrófa volt!

Egyébként: Hiába írogatom, hogy mikor eszik, ill. jelölni szoktam, hogy érzésem szerint sokat vagy keveset (nem mérek, ugyi), de semmi rendszert nem veszek észre abban, hogy mikor farkaséhes és csutkára leszív, és mikor csak úgy ímmel-ámmal iszogat... :? Szegény melleim meg vannak zavarodva...

Lina :lol: csörgőhenger.... Sajna, itt Tbányán ---hiába 80.000-es város--- nincs egy jó bababolt..... Igaz, Adri?????

Tényleg, Adri :lol: :lol: mi a helyzet, jobban vagy?, Mit mondtak??

madaran

Mi csak a jövő héten kapjuk a 3 hós oltást, mert úgy jön ki a 4 hét. Lehet, hogy inkább kihívom a dokinőt, minthogy bemenjünk a sok influs közé!!

KÉrdés: Ti adtok a védőnőnek valamit karira?? Csak azért gondoltam valami ajándékcsomag félére, mert pénzt nem akarunk adni és tök lelkiismeretes a nőci. Így meg tutin elfogadná, ha kávé-tea-csokit raknék össze.... Mit gondoltok, nem túlzás?? Szoktak ilyet?

Tali: irigy-irigy :cry: :? :roll: :cry: :evil: :(

madaran

Sziasztok lányok!

Anna, mi nem készülünk meglepivel a védőnőnek, mert kb. 1,5 hónapja felénk se nézett, még csak nem is telefonált. Nem haragszom rá emiatt, csak furcsállom, mert az elején nagyon lelkes volt és szorgalmasan látogatott minket. Gondolom, hogy mivel a doktornéni jár hozzánk rendszeresen. ők meg egymással értekeznek, így ő is képben van rólunk. Viszont ha Te úgy érzed, hogy megérdemelné és szívesen megajándékoznád, akkor tedd úgy -biztos, hogy örülne neki :)!

Ma szép napos idő van, délután majd kimegyünk Emmussal sétálni egy nagyot :).

Kép
angelita

Kata, Boldog Névnapot :)!!!

Kép
angelita

Linácska, arra gondolsz (Gesztenye Marci), ami a hűtőpultban van és meggyes változatban is kapható? Szerintem is fini, de tényleg kevés helyen kapható! Én legutóbb Intersparban vettem.

Kép
angelita

Sziasztok!

Előszőr is szeretnék nagyon sok boldog névnapot kívánni minden Katalin nevű fórumozónak!
Sógornőmnek (férjem nővérérnek) és anyósomnak is ma van a névnapja, csak anyósomnak kell ajándékot vennünk mert a sógornőm kitalálta hogy ne legyen ajándékozás a családban vagyis csak a gyerekek kapnak ajándékot névnapkor születésnapkor meg karácsonykor.

Tegnap mentünk Hajnussal vissza kontrollra a szemészetre, szerencsére nem kellett kimosni a másik könnycsatornáját de még kell csepegtetni a szemcseppet napi 6x.

Akartam kérdezni a talival kapcsolatban hogy van e olyan helyiség ott ahol nyugodtan meg lehet szopiztatni a babákat?
Meg szó volt arról hogy lehet vinni sütit meg üdítőket mi zserbót viszünk. Szeretitek?

Karácsonyi ajándék: mi kis zongorát veszünk Hajnusnak amit fel lehet szerelni a kiságy rácsjára amit a lábával tud zenéltetni.
Kép első zongorám

Megnéztem a hengert is amiről többen írtatok de azt csak 1 éves vagyis 12 hónapos kórtól ajánlják, vagyis a dobozán ez van ha erre gondoltatok.
Kép henger
Vendég

A bébihengert tényleg 1 éves kortól írja, de szerintem mikor már mászni tud, akkor is jó neki, nem?

Van egy bébizongora, azt 3 éves kortól írja... a barátnőméknek volt ilyen, na azt a gyerekek pl egy-másfél éves korukban szerették a legjobban nyomogatni (műanyagból van, és ha elesik a gyerek, beleveri a fejét, gondolom ezért írtak rá 3 évet...). Ilyen picuroknak persze még ez nem jó, csak azért írom ezt le, hogy nem kell készpénznek venni, amit korhatárnak a játékra írnak.
[/url]http://www.jatekshop.eu/?id=termekek&hely=1&art_id=4847&nyelv=hun[url][/url]

Kép
Kép
Kép
oui

Madaran:én a teszen vettem ilyen bébihengert vadi úőjat azon például 3 hós kor van ráirva.Szeiűrintem 1 évesen nem feltétlenül ezzel fognak már játszani.

Védőnő:mi nem szoktunk neki semmit venni.
Mi csak akkor találkozunk vele ha megyünk az egészséges rendelésre.
Amióta Ati itthon van kb 1 szer jött ki hozzánk,mig Márknál 2 hós koráig szinte minden héten.
Mondjuk ha vmi gonom van felhivom és segit.
Vendég

Sziasztok!

Kata,nagyon sok boldog névnapot! :)

Piroska,Lucának is ez volt az első karácsonyi ajándéka részben.De sokkal később kezdte el használni,ami nem baj. :) Egyébként szereti nyomkodni!:)
Kép

Babyhengerről majd csinálok képet,mert csak olyat találtam amin apa fújja fel,de majd Zsombival lefotózom ha tesóm visszahozza a gépet.
egyébként mi már használjuk Zsombival,és egyet értek Oui-val,hogy nem kell mindig figyelembe venni azt az életkort ami rá van írva a dobozra.

anna,mi nem veszünk karácsonyra semmit a védő nőnek,kapott a 6hét utáan egy szép nagy ajándék csomagot! :)
Zsófiék hazajönnek karácsonyra?

Kép
Kép
tundi24

Lányok nem tudom hogy vagytok vele, de rajtam most kezd látszódni a fáradtság (hogy a picur éjszaka kel, nem is egyszer). És TÉNYLEG látszódik karikák személyében a szemem alatt.

Kép
Kép
Kép
oui

Sziasztok Kedves Kismamik!

Újra zavarnálak Benneteket egy hsz erejéig. :)
Hoztam Nektek sok-sok újdonságot.
Amit figyelmetekbe szeretnék ajánlani, az továbbra is a saját készítésű Gremese Mei Tai nevű szuper kis hordozóeszköz, valamint a hideg időben segítséget nyújtó hordozótakaró.
Mindezeket megtaláljátok itt, a honlapomon:
www.mei-tai.hu
A mei tai-ok kérhetők szettben is, ha valamelyik mintából nem találsz a kedvedre való fazont, azt jelezd kérlek.
A Babanetes kedvezmény továbbra is él, keressetek priviben!!!!!!
Érdemes időnként ellátogatni az oldalra, mert hamarosan jön a Gremese Erszény, ágynemű garnitúrák, a kismama bandázsok, derékmelegítők, ovis szettek, és még ki tudja, mit találunk ki. :)
További kellemes estét! :)

Üdvözlettel:
Gremese

Kép
Kép
Kép
gremese

Kata boldog nevnapot! :)

baratodildi

Katalinoknak
Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánunk
Réka+Noki

Kép
noki&potyi

Angelita,
igen, arra a Gesztenye Marcira gondoltam, de eddig nem találtam. Viszon a szentséges puncstortám tejmentes, úgyhogy tegnap is, ma is ettem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok Lányok!

Újra itt vagyok!Bocsika, hogy így eltűntem, de olvasó üzemmódban megmaradtam! :D

Dbea:Máris küldöm a képet a kicsi Leánykámról!Nagyon jó lett a tabló!!Köszönjük! :D
Egyre tündériebbek a gyerkőcök!Hihetetlenül sokat változtak!:)

Katáknak NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! :lol:

Rólunk:Mi jól vagyunk!Mostanában nagy harci feladatunk, hogy Dorcsika hozzászokjon az egyedül elléthez!!Szerintetek egy ekkora gyerkőcnek már el kell lennie a játszószőnyegen?!Valakinek van valami ötlete, hogy hogy tudnám hozzászoktatni?!?
Szépen eszünk!!!Néha már azon csodálkozom, hogy hogy fér abba a pici pociba ennyi kaja! :lol:
És képzeljétek!!!Ugye én másfél hónapig csak szoptattam, utána egy kicsit megcsappant a tejcim mennyiség, és elkezdtünk tápit is mellé kajolni!!Miután a három hónapot betöltöttük megint megszaporodott a tejcim!!! :lol:
Tökre örülök neki!Bár nem fedezi a teljes napi kajaszükségletét, de büszke vagyok magamra, hogy egy bizonyos százalékát vissza tudtam hozni!!És ugye nem utolsósorban, hogy mégis anyatejcit is kap, ami ám a legjobb immunerősítő!!!

Karácsony:
Mi valószínűleg játékot veszünk a kis hordozójára!!Dorcsi nagyon sokat van hordozóba, és rendkivül élvezi ha valamit lelógatok a hordozó füléről!!!A bababoltba láttam is ügyes kis készségfejlesztő játékokat rá!!

V.piroska:Nagyon jó ez a kis zongorás megoldás!Nagyon tetszik?Kíváncsi vagyok Hajnus mit fog hozzászólni!!!Biztos élvezni fogja! :lol:

Kép
bener

Kép
bener

Halihó! :)

Újra itt, és most a laptopomról szóval vannak ékezeteim végre! :)

Kata: NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Visszatértünk. :) Jó volt minden kint! Kedvesek, aranyosak befogadóak voltak. Dana (ejtsd: déjna), David nagyobbik lánya egyszer segített fürdetni Zarát. Locsolgatta a pocakját, aztán megkértem, hogy segítsen öltöztetni, úgyhogy ő adta rá a zoknit. :)

Goldplast: Már mindenki annyira hiányolt!

Teszek fel képeket amin mind a négyen együtt vagyunk. :)

Kicsit elmaradtam az olvasással úgyhogy most nem tudok mindenre reagálni sajnos.

Karácsonyra mi még nem tudom pontosan, hogy mit veszünk neki. Bár kint volt egy pihenőszék amiben elég sokat volt és tetszett is neki, úgyhogy lehet, hogy azt kap majd. No meg sok minden mást a család többi tagjától.

Üdv,

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

No és akkor a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

orew: örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Nagyon jók a képek! A kislánynak nagyon tutti a haja! irigy-irigy érte!
Zara milyen aranyos a képeken! Nemcsoda, ha levet mindenkit a lábáról! :lol:

bener: Dorcsi is jól megnőtt éás nagyon szépe baba! Írj magatokról bővebben ha van időd!

linácska: szupi, hogy a kedvenc tortádat eheted! Biztos nem könnyű ennyire odafigyelni, hogy mit eszel! Gratula, nagyon kitartó vagy! :wink:

oui: én is így vagyok! Mostanra érzem úgy, hogy nagyon ki vagyok! Alig alszom, és nagyon fáradt a képem is! Meg úgye sajna mostanában nagyon ránk jár a rúd!

Rólunk: volt két nagyon rossz napunk és éjszakánk! Még mindig nyűglődünk a fogzással, de ez a két nap nagyon rossz volt! Már második nap Nurofent adtam, mert amikor nagyon belehasított az innyébe, úgy sikított, hogy az már nekem fájt! A másik két manóm nem szenvedtt összességében ennyit! Na de persze nem inden baba egyforma! Dominika rendesen feladja a leckét! De amikor nem fáj az innye viszont jó baba! Sokat el van egyedül is a kis saját területén!
Tegnap voltunk a 3 hós szurin! Ép csak egy pici nyafi volt, de utána már jót vigyorgott! A dokinéni teljesen lehidalt tőle, mert amikor felhúzta ülésbe, nemcsak a fejét tartotta hanem az egész testét, rendesen ült! Mondta neki apa, hogy a hordozóba is állandóan felül! Be is kell csatolnom, ha beteszem, mert nagy huligán lett! Simán kiugrana!
nekem sikerült kicsit megfáznom, remélem gyorsan elmúlik!

elnézést, akinek nem reagáltam, majd igyekszem pótolni!

kovisziszka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?