Sziasztok!
Én délután leírtam mindent,reagáltam mindenre,de crtl+c-vel nem sikerült kivágni...valahogy kitörölni sikerült!
Nagyon pipa voltam,és nem is volt kedvem újraírni!
Csilla!
Remélem bogi nem lesz lázas!Mirának is folyik az orra,meg Márknak is! Gyógyulást Áminnak is!!!
A hozzászólások mennyisége alapján mindenki szót fogadott Jolinak,és nem ír,míg vissza nem jön!
Apropó mikor jön vissza?
És szomorúan tapsztaltam,hogy Adri még mindig nem jeletkezett!!És Réka is "csak" köszönteni jött,pedig felfedhetné már a titkot!!
Szintus!
Gondolod,hogy mindez a gyomordolog egy szenyó miatt volt???Mindenesetre örülök,hogy jobban vagy!! Fruzsinak meg gratul a sok dumához!
Sly!
Ti "rápanacsoltok" Rolira,hogy tegye zsebre a kezét,amikor fotózzátok,vagy magától ennyire laza???
Halálos a pasi!
Jázmin meg már nagyon nagy lány.igazi hölgy! Gratula a pályázat elnyeréséhez! Sok sikert a kivitelezéshez!!
A rádiókhoz visszakanyarodva picit.Régebben én is szerettem a Bumerángot,és nem is a műsorral volt bajom,hanem Bocsival.Szerintem akkora egy flegma nagyképű ember!
Én is Balázsra szavazok!!!
Bár neki is voltak ballépései még a zenetévés korából (lásd Youtube
),régen volt,de elég kiábrándító!Az új rádió (Class Fm) szerintem tök jó,végre változatos zenék vannak,nem mindig ugyanaz unásig!A műsorvezetők nagyrésze maradt a Danubiusról,meg hamarosan jönnek végre Balázsék is!Már alig várom!Szintus nálatok van RTL KLUB? A széfet szoktad nézni???szerintem szupi műsor!
Tegnap búcús volt nálunk. Mira végigaludta a felhajtást,Márk meg mindent kipróbált.A dodzsem volt a legutolsó,amit nagyon élvezett,egészen az utolsó percig,amikoris valahogy (pedig végig szorítottam) belefejelt a kormányba. Elkezdett sírni,én meg néztem az orrát,és bár levettem a lábam a pedálról,a lendülettel még nekimentünk a pálya szélének,amikor is úgy megfejelte a kormányt megint,hogy sokáig vérzett az orra!
Nagyon sírt!!!A lelkisimeretemet csak tovább fokozta az a látvány,ami pár perc múlva fogadott!!A szája úgy feldagadt!
Kb.,mint Madár a szombati meccs után!
Én ilyet még nem láttam! A fogát meg sem mertem nézni! szerencsére estére lelohadt,mára meg még szebb lett,és nem lett semmi komoly!