Hehe, nem, nem unjuk még az Állatkertet
Szerintem azt nem lehet megunni! Amúgy mi egy kerületben vagyunk az Állatkerttel, már sétálni is jó csak elmenni a Városligetbe, ha pedig már ott vagyunk, egy lépés, hogy bemenjünk és ott van pelenkázó helyiség, 3D mozi, csomó állat és tó és jó levegő... szeretjük
Ráadásul ingyen van!
Zsuzsu, menü, hát tegnap ez volt:
reggel cici, utána kb. 220 ml babatej (most Nestlé vaníliás)
tízórai pont kimaradt, mert kivételesen 8-kor kelt és ebéd jött a nagy alvása után, az tökfőzelék volt csirkehússal, utána egy csokis babapuding - tehát ez volt az ebéd
közben volt nasi, csokis süti (vendégségben voltunk
)
uzsi mandarinos túró nádcukorral kb. 220 gramm
vacsi cici
De leírom a péntekit is, mert a tegnapi kissé felborult, szóval
reggeli cici, utána kis vajas-szilvalekváros zsemle és kb. 220 ml babatej
tízórai rizses tejpép kb. 180 gramm
ebéd rakott karfiol
uzsi bundás kenyér
vacsi cici
Vikcy, nagyon édesek a képek Fanniról, megértem, hogy nem tudtál választani, mindegyik cuki!
Betegeskedést sajnálom, jobbulást!
Lottinak kb. 1,5 hétig kellett szívni az orrát és érdekes, hogy semmi más baja nem volt, még hőemelkedése se, evett is rendesen, mégis jött a trutyi
De már oké! Kapja a cebion cseppet azért továbbra is.
Veronika, mi már rég beadattuk Lottinak a meningococcust! Nem volt láza utána. Bár egyik oltás után se volt semmi baja (kopp-kopp).
Jövő héten adatjuk be neki a bárányhimlő ellenit, remélem akkor se lesz!
Gratula a házhoz, sok sikert az eladáshoz!!!
Éjszaka a baba nélkül, hát mi pont most szervezkedünk, hogy Szilveszterkor átvisszük Lottit anyuékhoz és akkor nálunk lesz egy kisebb összejövetel, csak két húg és a párjuk vagy talán még egy-két ismerős, ez nem biztos, de én már szeretnék egy kicsit úgymond kirúgni a hámból
Aztán meglátjuk, hogy összejön-e, úgy gondoltam, átvinnénk Lottikát kb. 7-kor, füriben segítenénk, aztán kapna pici cicit, utána mennénk és anyu adna neki még babatejet, utazóágyat átvisszük és aztán max. bekerül anyu és apu közé a nagyágyba (mint itthon)
Amúgy Lotti is nagyon anyás, de most már néha-néha kell(ene) ilyen kicsit felnőttesebb elfoglaltság nekem is
Szöszke, jó utat, majd mesélj, hogy milyen volt!!!!!!!!!
Móni, egy-két hétig hagyd el a babatejet akkor és utána próbálkozz, addig próbáld a teát vagy a sima vizet, gyümileveket, amik nem cukrosak, bár nekünk pl. a Kubu nagyon bejött, persze vízzel higítva, kb. 2/3 rész víz, 1/3 rész Kubu, Lotti vedelte
Mi van a vonalzóddal? Mert én kettőt látok
Tegnap voltunk a barátainknál, Lotti most már teljesen "egyenrangú" Benivel (fél év van közöttük), tök jól elvoltak, futottak egymás elöl, Beni ölelgette Lottit végig, bár néha ütött is és szegény Lotti csak nézett, nem tudta hová tenni a dolgot.
Ma anyósékhoz megyünk, ennyi van velünk, teszek fel képeket mindjárt, már tervezem egy ideje, hogy egy párat felrakok, csak mire oda jutok, manó felébred, de most szerintem húzza a lóbőrt egy órát még