Új privát üzeneted érkezett!

tercsi: Laurának 180ml tápszert csinalok este, de nem issza meg mind. Irigyellek, hogy ilyen jól aszik Nóra...Én visszasírom mikor Laura újszülott volt. Este szopizás után leraktam és magától elaludt hajnali 4-ig legalább. Most meg...már csak velem hajlandó aludni, ahogy berakom a kiságyba pár perc múlva már áll és sír. De az ágyunkba nem kel fel, csak hajnalba, aztán alszik kb. 6ig, de sokat mocorog, és alig férek el, nem tudok jót aludni:( És rogton szopizni akar, állandóan szopna ha hagynám. Bezzeg mikor rábízom anyura, akkor alszik reggel 7-ig, és cici nélkül :twisted:

Kép
Kép
Kép
eszterbabe
Szombathely
 
 
 
 


Megjártuk az Állatkertet, ma is :lol: Már negyed 10-kor kint voltunk, de csak most értünk haza. Szegény Lotti a trolin bealudt, aztán itthon ágyba csempésztem, azóta nyomja :lol: Szuper idő volt, szerintem az utolsó ilyen az évben :roll:

Tercsi, bejelöltelek! Tök jók az esküvős képeitek!!! :lol:
Nekünk az a játszó nagyon messze van sajna :roll:
Nem semmi, hogy milyen sokat megeszik Nóri, de persze ehhez a súlyhoz kell is, nem?
Bár mostanság Lotti is elég beles lett, már 10 kiló és kb. 230 ml babatejet megiszik egy húzásra (majdnem) :lol:

Nálunk az ivással sincs baj, ha nem víz, megissza :lol:
Vizet továbbra is csak ímmel-ámmal, kb. 50 ml-t, de ha gyümiital van, akkor abból napi fél litert is megiszik.

Eszterbabe, nagyon cukik a képek, csini vagy miniben (is)! :lol:
Honnan kell fogynod?? :shock:

Képzeljétek, ma volt húg a 18. heti UH-on, kiderült, hogy kislányuk lesz!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: :lol:
Nagyon lányt szerettek volna, már a neve is megvan régóta, Csenge lesz a baba :lol:
Jól járnak, ruhát nem kell venniük, kb. 8-10 hatalmas zacskó ruha van már anyuéknál, amit Lotti kinőtt :lol:

Bocsi, nem tudom, mi volt az előző oldalon, de mennem is kell, mert szétdobáltam mindent, amikor hazaértünk :roll:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Íme :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 

 
 

Sziasztok!

En is vagyok, olvasgatok :oops:

Lkata!
Olyan edi Norbi a hisztizos kepen :)
Orulok, h vegul megsincs olyan nagy baj es nagy drukk a tesoprojekthez! :wink: En ugy gondolom, h nagyon jo a kis korkulonbseg. persze most nekunk nehezebb lesz, de nekik egesz eletre szoloan sokkal jobb :wink: Nalunk is olyan eza harmaska, h legbelul nagyon orvendek, h most jott, akkor is, ha egyelore minden fut es alig talalom meg magam. Es meg csak ezutan kezdodik a neheze :lol: Ami pedig a regeneralodast, lefogyast, sajat eletet, munkat jelenti, ugy erzem, h majd akkor tudom belevetni magam, ha mar nem szeretnek tobb babat! De akkor igazibol :wink:

Tercsi!
Neked is nagyon orulok, Norika egy igazi fejlett kis csaj, egyaltalan nem kover. Miki is ilyen, en ugy mondanam, h szolid. :wink: Bar reg volt merve, nem tudom hany kilo? :roll: Ezert nem is kuldtem adatot, Ildi. 80-86-os ruhakat hord, 5 foga volt kint, most jon a kov. 2.
Szoval drukk, jol dontottel! :wink:

Veronika!
A multkor irtad a jatszohazas zurt. :? Csak hasonlitaskeppen leirom milyen itt egy jatszohaz. Alltalaban megadott idopont kozott mukodik, mondjuk de 10-12 kozott. Odamesz, felirod a neved egy lapra, beteszel egy fontot v 50 pennyt egy dobozkaba. De ha ugy van kedved egy ora mulva teszed be, senki sem ellenorzi, ha meg nincs nalad apro, hozod a kov alkalommal. Gyerekek jatszanak, minden korosztalynak (babak, tipegok, 3-4-5 evesek) kulon sarok, nagyobbaknak foglalkozas is, alkotnak, majd hazavihetik, kozben te kavezol v teazol, sutemenyt v kekszet majszolsz es csevegsz a tobbi anyukaval. A gyerek ha megehezik ehet kekszet, ihat gyumolcslevet v tejet, ez mind benne van az egy fontban! Van, ahol gyumolcs van. Tobb helyen van, h a foglalozas vegen kozos enekles, meseolvasas van. Csak az osszehasonlitas kedveert :?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Ne nezzetek a voalzomat! :oops:

Szoszke!
Nagyon-nagyon edes Gergo! :) Nektek milyen a szemetek?

Ildi!
Most latom Lottikat, nagyon jo kepek :)

ivas:
hat, eppen orulni kezdtem, h Miki elkezdett inni, babatejet meg higitott gyumilevet, erre ugy nez ki, h nagyon nem birja a tejet, mert nagyon budiket kakil+ higat :? Most mit csinaljak?

Voltam Uh-n, minden rendben volt, baba most 13+4, nemet meg saccolni sem tudtak. de nem baj, mert mar kiotoltem, h majd otthon decemberben megyek uh-ra, megtudom a nemet, nem mondom el a ferjemnek (messze lesz) es majd Karacsonyra az ajandeka valami azzal kapcsolatos lesz :)

Eva!
Butasag most tovabb aggodni, a legjobb belatasod szerint dontottel, most megerdemelned, h kicsit felszusszanj es ne foglalkozz az oltasmizeriaval. :wink: En is beoltattam magam a tegnap, itt csak a terheseket es a kronikus betegeket oltjak egyelore. A mi eletvitelunk mellett egyszeruen nem engedhettem meg magamnak, h honapokig szorongjak. Igy is teszem a gyerekek miatt. :? Pedig az elejen biztos voltam, h nem fogom beoltatni magam es a gyerekeket sem.

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Sziasztok!

Már egy pár napja azon gondolkodom, hogy be kellene jelentkeznem, és le kellene írnom, hogy miért tűntem el, csak nem olyan egyszerű elkezdeni....
Előző vasárnap anyukám itthagyott minket. Szerdán volt a temetése...
Most nagyon nem egyszerű az élet, nekünk nagyon szoros volt a kapcsolatunk, össze voltunk nőve, és most nem nagyon találom a helyem. Tudtam, hogy egyszer be fog következni, de arra nem számítottam, hogy ennyire korán, ennyire hirtelen. A szeptembert még végigdolgozta, október végén egyik reggelre rosszul lett, iszonyú fájdalmai voltak... három hétig volt még velünk, az utolsó héten már nem beszélt, az utolsó pár napban már járni sem tudott.
Most próbálom összetartani a családot, átvettem azokat a dolgokat, amiket eddig anya csinált, én főzök apának, és a tesómnak, ha itthon van, én intézem apa és a nagymamám ügyeit, közben tanítok heti 19-20 órában. Közben szeretnék jó anya lenni, de azt érzem, hogy kevés vagyok, hogy Borinak nem arra van szüksége, hogy a hátamon legyen, amíg én megfőzöm az ebédet, hanem arra, hogy sokkal több minőségi időt tölthessünk együtt. Egyébként neki sem volt egyszerű az előző pár hét, ő is érezte, hogy valami nincs rendben, és ez meglátszott a hangulatán. Volt, hogy együtt sírtunk, pedig annyira szerettem volna, hogy ne vegye észre, hogy baj van. Enni még mindig nem eszik rendesen, szerencsére tejem azért maradt valamennyi, bár kevesebb, mint előtte volt.
Megpróbálok majd visszacsatlakozni, de nem ígérhetem, hogy olyan aktív tag leszek, mint amilyen korábban voltam, mert semmire nincs időm. Valahogy nekem most kevés a 24 órás nap, de gondolom majd idővel megszokom a plussz feladatokat, és már fel se fog tűnni, hogy mennyi dolgom van.

marek
 
 


Sziasztok!!!!!

MArek:fogadd öszinte részvétemet.Még ha nem is ismerjük egymást.Nagyon rossz volt olvasni a soraidat.Sajnálom amin keresztül mész. :cry: :cry: :cry:

Most inkább nem irok mást.



vikcy6
Pákozd
 
 


Marek, nagyon-nagyon sajnálom, ami anyukáddal történt!
Fogadd őszinte részvétemet és ha bármiben segíthetünk, kérlek szólj, ha úgy érzed, oszd meg velünk, ha fáj, ha nehéz, ha szomorú, akkor is, hátha egy icipicit könnyebb lesz a csomag, amit cipelsz!

...

:cry:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Drága Marek!
Nagyon sajnálom!!!

Kép

Kép
tercsimama
 
 


Marek!

Sajnos én gondoltam, hogy emiatt nem jöttél, de reménykedtem, hogy más okod van. Nagyon sajnálom Anyukádat! :cry: :cry:
És csodállak, hogy ilyen erős vagy!! Szerintem nyugodtan sírj Bori előtt, az se jó, ha magadban tartod a fájdalmadat.
Gyere minél többet közénk, hátha segít egy kicsit, ha kiírod magadból a fájdalmadat!

Ez az angyalka vigyázzon Anyukádra!

Kép

Kép

Kép
éva75
 
 


Móni

Örülök, hogy jól vagytok!! Már nem aggódom az oltás miatt, most már csak azt várom, hogy leteljen a két hét, amíg kialakul bennünk védettség, aztán már végleg megnyugszom.

Jó lehet nálatok a játszóház!!!

Kép

Kép
éva75
 
 


Ildi

Nagyon édes Lottika a képeken!!!

Na megyek , mert Áron bömböl.

Beindult a Lora babája, sírni kezdett és Áron ettől megijedt és most ő is bömböl a játék babával együtt. :lol:

Kép

Kép
éva75
 
 


Marek!
Nagyon sajnálom, amin keresztül mentek! Fogadd őszinte részvétemet!
Abból a pár sorból amit írtál is látszik, hogy Borinak fantasztikus anyukája van, ne legyen bűntudatod, hogy most kevesebb minőségi időt tudtok együtt tölteni.
Jó lenne, ha tudnál jönni ide is, persze csak ahogy az időd engedi: hátha kicsit kikapcsol, feltölt energiával!

Kép

Kép
borkaby
 
 


Marek!Fogad őszinte részvétem!!!!Nagyon sajnálom az anyukádat.Hihetetlen milyen erős vagy és szerintem is nyugodtan sírjál Bori elött mert úgy is érzi,hogy valami nincs rendben.Gyere amikor csak tudsz és kitartás, anyukád fentről vigyázz rád és segít,hogy ilyen erős legyél/maradj!!!Bori pedig nagyon büszke lehet mert fantasztikus anyukája van!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Móni!Örülök,hogy jöttél.Képet raghatnál már a fiúkról meg persze a pocidról is :wink: Úgye mi is megtudjuk majd a babanemét és nevét?És,hogy viseled?Émelygés van még?Vonit raghatnál ám háromaskának is :lol:

Ildi!Gratulálok az unokahúgihoz!!!Nagyon szép neve lesz nekem is tetszett anno.


Képzeljétek ma Zsófi kapott egy nagy matricát mert elmondott egy verset.Olyan büszke vagyok rá :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Marek,
elkezdtek potyogni a könnyeim mikor olvastam...

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Marek!

Sajnos en is gondoltam, hogy ez van, ezert nem is "zaklattalak". Fogadd oszinte reszvetemet. :( Minket apukam egy eve hagyott itt, amikor Miki ket hetes volt, tudom milyen nehez ez a gyerek elotti viselkedes, ez a folytatni a munkat, mintha mi sem tortent volna...Sok erot, es gyere, ha szukseget erzed.

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Szia Marek!

Én is sejtettem hogy baj van veletek hogy nem jelentkezel :roll: :cry:
Fogadd őszinte részvétem, nagyon sajnálom! mindíg annak nehéz aki ittmarad, a gyászolóknak!
Anyukád már megkönnyebbült, "ott ahol ő van már nem fáj" :(
Olyan erős vagy és nagyszerű anya, testvér, és gyermek...ebben biztos vagyok!
Kívánom hogy az idő hamar begyógyítsa a sebeket!
Puszi, vigyázzatok magatokra!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Bangham...örülök hogy jól vagytok, és növekedik a pocaklakó is. :D
Ha Miki nem bírja a tejet, akkor térj vissza a 3-mas tápszerre szerintem.
Norbi is érzékeny a tejre, ezért csak minimálisat adok neki, ő is tápszert és Junior gyerekitalt iszik(ha iszik) :roll:
most épp éhségsztrájk van minálunk! :?
Ja, és köszi a dicsit! :oops: :D

Ildi...nagyon helyes nagylányod van! :lol: Nem unjátok még az állatkertet? :wink:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Marek!

Kép

Kép
Kép
Kép
bkriszta
 
 


Marek

kimondhatatlanul sajnálom :cry: :cry:
Vendég
 


Marek, Őszinte részvétem...
munkaterápia...csak ez segít átvészelni...én is, Emmaléna is átmentünk ezen...az idő semmit sem gyógyít...te fogod másképp látni majd...

Kép
szöszke
 
 


Bangham, miért ne nézzük a vonalzódat? Elmondtátok már a bébit a családnak?
Ha nem bírja a babatejet (ami porított tehéntejből van), hagyd el, és helyette gyümölcslevekkel kínáld. Az semmilyen emésztési nehézséget nem okoz. :wink: Esetleg kamilla teát is adhatsz neki, az meg nyugtató hatású is. :D

Ildi, Lotti ahogy a falevéllel masírozik!!! Megzabálom... :D:D

Sz.veronika, kádból? Élelmes és takarékos megoldás! :D:D

Tercsi, a ciszta tényleg fel tud szívódni. Drukkolok a babához!

Lkata, és nem csak az akaratát gyakorolja Norbi? Nálunk is van ilyen lesodorgatósdi néha...különben lehet, hogy egyszerűen nem éhes. Vannak korszakok, amikor lelkesebben esznek. vagy pl. unja azokat, amik eddig voltak. Esetleg új ételeket kipróbálni? ezeket persze magamnak is írom, nálunk is aktuális, hogy az addig imádott dolgok egyszer csak nem kellenek. Azt olvastam, hogy a gyerekek ösztönösen választanak ételt (ha van rá módjuk), hogy mindenféle vitaminhoz hozzájussanak. Lehet, hogy telítődött valamivel...nem tudom... :roll:

Útlevél: csütörtökön bepróbálkoztam, hátha kész már. :) És kész volt, úgyhogy Kata84 igazad volt! 3 nap elég volt nekik. :D
Tegnap a férjem munkahelye lefoglalta a szállást, ma még beszerzünk egy-két dolgot, és holnap utazunk Münchenbe autóval. Rettenetesen izgulok...hogy fogjuk-e bírni... :?

Kép
szöszke
 
 


Éva 75, végülis kiderült, hogy Lorenának h1n1-e volt?

Kép
szöszke
 
 


Szöszke,
drukkolok az autóúthoz! Hány óra hossza lesz kb.?

Jövő csütörtökön kapjuk az agyhártyagyulladás elleni oltást. Ilyet kapott már valaki? Volt láz utána?
Mert pont elutaznánk hétvégére...

Ja és képzeljétek tegnap aláírtuk az új házunkra a szerződést! :)
Most le is vittük a miénk árát 2 millióval, hátha hamarabb elmegy... nagyon izgi fél év előtt állunk :)

Ja és egy témafelvetés... ti hagytátok már a gyerkőcöt éjszakára másnál? Azt hittem 1 évesen már alhat egyszer-egyszer anyunál (aki ugye heti 3 nap vele van, tehát jól ismeri, sokat van vele), de most mégse érzem úgy, hogy odaadnám... :roll:

Biztos közbejátszik, hogy 6 hete nagyon anyás és most ugye együtt is alszunk... nem tudom...

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok!!!!

Nem nagyon irtam mert Fanni elég beteges volt.

Két hétig nátha és köhögés.Most kipöttyösödött a dokinö azt mondta hogy rózsahimlö :shock: .Ma meg már ötször kakilt az utóbbi már hasmenés szerü volt.Ugyhogy kicsit már kivagyok a sok gyógyszerezéstöl.Na jó nem sok de már kétfajta antibiotikum kúrát végig csináltunk.Most nyomatom a normafloret meg a calcimuscot bele.

Szveronika: nekem a legjobb barátnöm kislánya nagyon anyás.Néha még az apukájával sincs el a kislány.Elhatározta hogy akkor is megprobálja és elvitte a testvéréhaz a kislányt.Ahol annyira jól érezte magát és ott is aludt éjszakára és csak másnap délután mentek érte.Nem is hiányolta az anyukáját nem is kereste.Pedig ha valaki anyás akkor ö az az tuti.
Szerintem probáld meg lehet jót is tesz neki kicsit és nem fog annyira anyás lenni. :D

Ildi:de jó nektek hogy ennyit mentek az állatkertbe.Irigykedek kicsit. :oops: Aranyos a kép Lottiról.

Szöszke:nagyon érdekes hogy mindegyik szeme más szinü.Én még nem láttam ilyet.De gyönyörü kisfiú nagyon.Ha igy marad bolonditja majd a csajokat de ha megváltozik akkor is. :D jó utat nektek.

bangham:örülök hogy minden rendben van a babával.


kata:
mikor készül el a házatok?iwiwen néztem szép nagy ház lesz.mi is épitkezünk majd pár év múlva ha el tudjuk adni jól a házunkat.Csak annyira drágák a telkek hogy ezzel lesznek gondjaink.



vikcy6
Pákozd
 
 


Sziasztok!

Akit érdekel autóra való fényképes háromszög matrica, annak szeretném a figyelmébe ajánlani egy nagyon jó barátunkat, aki most elkezdett ezzel foglalkozni, a háromszög eső és időjárás álló, bármilyen kép megfelelő hozzá, és a rajta levő szöveg is bármi lehet, mintának beteszem ide a sajátunkat.

Kép

Két matricát gyárt le (mivel a legtöbb családnak biztos van még egy olyan autó a családon belül, amire fel tudják tenni) ennek a kettőnek az ára 1800 Ft., az elkészült háromszöget nyomtatás előtt mailben meg lehet nézni, és ha megfelel, akkor megy a nyomdába, aztán a készet postázzák.

Mail cím: dvst2001@gmail.com

Szilvi


<
sziszka78
Tolna
 
 


Kép
Kép Kép
Kép



vikcy6
Pákozd
 
 


Bocsi ha sok lettem de imádom nem tudok betelni töle. :lol: :lol: :lol:



vikcy6
Pákozd
 
 


Szöszke!Örülök,hogy nektek is meg lett hamar az útlevél!! :wink: :wink:

Vikcy!Jobbulást Fanninak!!!Oh rózsahímlő fogd fel úgy,hogy már túl is lesz egy ilyen betegségen én még pl az nem voltam és szeretném elkapni na meg a gyerekek is mert lányoknál az külön veszélyes!Vakargatja?Hát ha minden jól megy akkor január közepén szeretnénk költözni.Igazából most úgy belendültek,hogy lehet már dec végén kész lesz de mi megvárnánk a januárt kicsit száradni is kéne mielött belakjuk.Már nagyon várom :) Egyébként nem olyan nagy mert 131nm+38nm garázs amik mostanában itt épülnek Kecskeméten ez kutyaól ha nem egérlyuk :lol: Most is kertes házba laktok?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!!

Tündériek a babák, hihetetlen, hogy már milyen sokan totyognak. Most születtek, aztán mégis már szaladhatunk utánnuk. :lol:

Marek!
Sok erőt Neked, szuper anya-feleség-testvér.......vagy!!!!!!

hiszti nálunk főleg abból adódik, h Konsti nem játszhat Ábel játékaival. (papírpuzzle-megrágja, fadominó-nyalogatja, kisdarabos játékok kóstolgatása). Egy olyan puzzle, aminek fogantyúja van azzal játszhat és nagyon szerti, de kevesli, mindig az kéne, ami a tesónak....Emiatt van sírás, hanyattdobálás. Olyankor szépen elmondom a tényeket és berakom a járókába.... Ja, a járókát körbe úgy megrágcsálta, h szálas lett.... :evil: :shock:

karácsonyi ajándék: nekünk eddig nem volt fa építőkockánk. Most a Metróban 100db, szines építőkocka papírvödörben 3000 FT. megvettük, ezt kapják a fiúk, közösen.
Konstinak műanyagmotort nézek, Ábelnek évközben vettünk gyurmaszettet, kirakót, zenélős kütyüket, könyveket így van mit a fa alá tenni.
Úgy tervezem Ábelt bevonom idén már a fa díszítésbe.

oltás: hosszas vívódás után úgy döntöttem, magamat beoltatom mindkét vakcinával. Nem hiányzik, h beteg legyek. Mielőbb konzultálok a háziorvosommal.

Rólunk:
Ábel: voltam szülőin, az egész csoportot nagyon dícséri az óvónő. Nagyon hamar összeszoktak, segítik egymást, nincs veszekedés, verekedés.
Ábel beszéde is alakul. Az egyik kisfiú anyukája mesélte nekem, h a fia mondta otthon, h "szeretem Ábelt, tudod anya Ő keveset beszél, de megértjük mit akar..." :) Az óvónő is érti és egyre inkább próbál kommunikálni szavakkal.
Megbeszéltük a mikulásbulit, az egyik anyuka vállalta, h összeállítja a csomagokat. Kapnak szinesceruzát, kindertojást, mandarint, diót, mogyorót és egy tejcsoki mikulást bele. Ez így elfogadható, megúsztuk a bevonómasszás borzalmakat.

Konsti szalad, nagyon sokat magyaráz, de igazi szava 5-10db van.
Ami gond az az étkezés. Kenyérféle megy, joghurt igen, levesek, frissgyümölcs és a tej-tápszer.........ennyi...... tanácstalan vagyok, készülök a gyerekorvossal beszélni, de még megvárom a védőnőt, a hónap végére ígérte a látogatását.

Ha leirnátok a napi babamenűt azt nagyon megköszönném!!!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


sziasztok

borkaby: csak nekem éri meg átmenni vásárolni, mert án forintban kapom a gyedemet és beváltani nem éri meg.

éva75: drukkolok, hogy meinden rendbe legyen

tercsimama: jó étvágyú gyereked van :wink:

marek: öszinte részvétem, sok eröt és kitartást kivánok neked

vikcy: lányodnak jobbulást

egyenlöre ennyi, most mennem kell, mert megyünk ki sétálni.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Hehe, nem, nem unjuk még az Állatkertet :lol: Szerintem azt nem lehet megunni! Amúgy mi egy kerületben vagyunk az Állatkerttel, már sétálni is jó csak elmenni a Városligetbe, ha pedig már ott vagyunk, egy lépés, hogy bemenjünk és ott van pelenkázó helyiség, 3D mozi, csomó állat és tó és jó levegő... szeretjük 8) Ráadásul ingyen van! :wink:

Zsuzsu, menü, hát tegnap ez volt:

reggel cici, utána kb. 220 ml babatej (most Nestlé vaníliás)
tízórai pont kimaradt, mert kivételesen 8-kor kelt és ebéd jött a nagy alvása után, az tökfőzelék volt csirkehússal, utána egy csokis babapuding - tehát ez volt az ebéd
közben volt nasi, csokis süti (vendégségben voltunk :lol: )
uzsi mandarinos túró nádcukorral kb. 220 gramm
vacsi cici

De leírom a péntekit is, mert a tegnapi kissé felborult, szóval
reggeli cici, utána kis vajas-szilvalekváros zsemle és kb. 220 ml babatej
tízórai rizses tejpép kb. 180 gramm
ebéd rakott karfiol
uzsi bundás kenyér
vacsi cici :lol:

Vikcy, nagyon édesek a képek Fanniról, megértem, hogy nem tudtál választani, mindegyik cuki! :lol:
Betegeskedést sajnálom, jobbulást!

Lottinak kb. 1,5 hétig kellett szívni az orrát és érdekes, hogy semmi más baja nem volt, még hőemelkedése se, evett is rendesen, mégis jött a trutyi :roll: De már oké! Kapja a cebion cseppet azért továbbra is.

Veronika, mi már rég beadattuk Lottinak a meningococcust! Nem volt láza utána. Bár egyik oltás után se volt semmi baja (kopp-kopp).
Jövő héten adatjuk be neki a bárányhimlő ellenit, remélem akkor se lesz!
Gratula a házhoz, sok sikert az eladáshoz!!!

Éjszaka a baba nélkül, hát mi pont most szervezkedünk, hogy Szilveszterkor átvisszük Lottit anyuékhoz és akkor nálunk lesz egy kisebb összejövetel, csak két húg és a párjuk vagy talán még egy-két ismerős, ez nem biztos, de én már szeretnék egy kicsit úgymond kirúgni a hámból :lol: Aztán meglátjuk, hogy összejön-e, úgy gondoltam, átvinnénk Lottikát kb. 7-kor, füriben segítenénk, aztán kapna pici cicit, utána mennénk és anyu adna neki még babatejet, utazóágyat átvisszük és aztán max. bekerül anyu és apu közé a nagyágyba (mint itthon) :roll:
Amúgy Lotti is nagyon anyás, de most már néha-néha kell(ene) ilyen kicsit felnőttesebb elfoglaltság nekem is :? :oops:

Szöszke, jó utat, majd mesélj, hogy milyen volt!!!!!!!!!

Móni, egy-két hétig hagyd el a babatejet akkor és utána próbálkozz, addig próbáld a teát vagy a sima vizet, gyümileveket, amik nem cukrosak, bár nekünk pl. a Kubu nagyon bejött, persze vízzel higítva, kb. 2/3 rész víz, 1/3 rész Kubu, Lotti vedelte :lol:
Mi van a vonalzóddal? Mert én kettőt látok :lol:

Tegnap voltunk a barátainknál, Lotti most már teljesen "egyenrangú" Benivel (fél év van közöttük), tök jól elvoltak, futottak egymás elöl, Beni ölelgette Lottit végig, bár néha ütött is és szegény Lotti csak nézett, nem tudta hová tenni a dolgot.
Ma anyósékhoz megyünk, ennyi van velünk, teszek fel képeket mindjárt, már tervezem egy ideje, hogy egy párat felrakok, csak mire oda jutok, manó felébred, de most szerintem húzza a lóbőrt egy órát még :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Kép a kocsiban aludt el, itthon csomagoltuk ki :lol:
Kép már a lábai előtt hevernek a pasik :wink:
Kép kipróbált minden játékot :lol:
Kép kissé korán kezdik :lol:

Kép és a végére egy hunci :wink:

Jó hétvégét a továbbiakban!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Norbi még éhségsztrájkol, úgyhogy le se írom hogy miket eszik...mert szinte semmit :roll: :(
Ildi...Irigylem Lottika jó étvágyát. :wink: Egy hete még Norbi is megivott 220-250ml tápszert vagy babatejet.
Most örülök ha 100ml-t megiszik. :? Most épp én is Nestlé (vaniliás)juniort vettem neki :D
Nagyon jók a képek, Lotti igazi kiscsaj már, jó lenne személyesen is találkozni, már biztos szaladgálnának együtt! :lol:

Vicky...rózsahímlő? :shock: Hát azt hol szedte össze?
Nem baj túl lesztek ezen is. A normaflore biztos segíteni fog.
Jobbulást :wink:
El is hiszem hogy nem tudsz betelni vele, nagyon szép Fannika :D

Szöszke...akaratát az gyakorolja, az biztos. :roll: :lol: Nagyon feszegeti a határokat :? kicsit már aggódom hogy rossz
gyerek lesz. :(
A kajálás rémálom lett, semmi nem tetszik neki amit rakok elé :roll: pedig változatosan etetem, és próbálgatom az új dolgokat is.

Apropó hiszti:
Eddig mindíg hallgatott a szép szóra, most úgy csinál mintha meg se hallaná. :( Mit tegyek?
Tegnap már ráütöttem a kezére :oops: szégyenlem magam, bántott is a lelkiismeret de egyszerűen nem fogadott szót. :roll:
Hiába vezetem el onnan, adok neki más játékot, mindíg az kell ami tiltott. És pillanatok alatt úgy tud bömbölni mint akinek "Világfájdalma van" :roll:
Ti hogy próbáljátok fegyelmezni ha a jó szóból nem ért?

Eltünt a 2 Bettink is! :shock: :(
Bettyna, Bettike...hol vagytok???

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Kata,
nálunk ugyanez, kaja most rosszul megy, és nem akar érteni a szép szóból.

Nálunk most a tv kikapcsolagatás a menő. Ilyenkor én is rácsapok a kezére, de csak annyira, hogy ne fájjon, csak jelzés értékkel. Határozottan elveszem a kezét, aztán felemelem és elviszem máshová és adok neki más játékot. Persze sokszor visszamegy megpróbálkozni a tv-vel, de ugyanezt végigcsinálom minden alkalommal. Nálunk is van hiszti is ebből...

Tegnap meg nem figyeltem egy fél percre és letépett egy jó nagy darabot a tapétából. Egy ici-pici helyen meg lehetett fogni a szélét, ahol a telefonzsinór kiállt belőle és ott... úgyhogy ma hívhattunk embert, hogy megcsinálja, mert persze holnap meg jönnek nézni a lakást...

Nagyon kis rontó-bontó lett mostanság...

Ildi,
jók a képek! Hogyhogy ingyenes az állatkert?

Zsuzsu,
kaja nálunk:
reggeli: 100 ml tápszer (korábban 160ml körül volt...)
tízórai: 4-5 kanál gyümölcs (eddig 190 ml volt...)
ebéd: 10 kanál főzelék (eddig 190 ml volt...)
uzsi: 100 ml tápszer (korábban 160ml)
vacsi: 190 ml tejpép vagy tejbegríz vagy ilyen tejtermékes valami
lefekvéskor: ha vacsit nem evett rendesen, akkor 200 ml tápszer, ha evett akkor csak 100 ml tápszer
Víz: napi 100 ml körül

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok!

Ildi!
nagyon jók a képek lottikáról :D

LKata!
Nekünk is volt már ilyen "keveset-evős" időszak, tudom milyen rossz :(
Én is arra gyanakodnék, amit Szöszke írt, ha nem fáj a torka vagy a pocija vagy a foga. Minket mindig az új ízek mentettek ki egy-egy ilyen időszakból. Pl. volt, hogy a főzelékek helyett a leveseket kenyérrel elfogadta vagy volt egy olyan (sajna nem túl egészséges) 2 hetünk, hogy csak az édességek mentek...
Remélem hamar megoldódik! Ne stresszelj rajta, biztos, hogy tudja Norbika, hogy mennyi ennivalóra van szüksége. (Én írom,aki minden ilyen időszakban 3 félét főzött a stresszeléstől...) Lehet az is, hogy mostanában sokat hízott és most egy kicsit visszavesz belőle ;)
Gondolom kakilni kakil rendesen és pisi is van, akkor pedig nagy baj nem lehet :D

Zsuzsu!

Babamenü:
Nálunk most éppen jó evős szakasz van, ami nálunk így néz ki:
reggeli cici
tízórai gyümölcsmix simán vagy valamilyen gabonapehellyel vagy joghurttal vagy tejpéppel vagy kölesgolyókkal (kb. 2 dl)
ebéd: ma kevés zöldséges-resztelt májat evett sok rizzsel, jó szaftosan
uzsi: gyümölcs, ma egy alma+egy körte
vacsi: ma krumplifőzelék
elalvás előtt: cici és tápszer

Kata, azt próbáltad, ha ennyire aggódsz, hogy csinálsz valamilyen finom gyümölcslevest és - ha más nem - folyadékként összeturmixolva adod neki? Hátha úgy elfogadná, tápláló és fincsi is.

Veronika!

Drukk a házhoz!
Durva lehetett ez a tapéta letépés... Szüleim mesélték, hogy én rendszeresen bontottam iskolás koromig az ágyam mellett a tapétát, úgyhogy minden nyáron tapétáztak a szobámban...
mi 12 hósan adattuk be a menjugate-t és semmi nem volt tőle, még hőemelkedés, álmosság sem. Mintha nem is kapott volna szurit.

hiszti: szerintem is azt próbálgatják, hogy meddig mehetnek el. Nálunk sajnos a konnektor ilyen, de már kezd alábbhagyni a lelkesedés, remélem örökre.

Timi!

Mindig séta előtt jössz :lol:
és mi is pont olyankor szoktunk sétálni indulni, mint ti, mert addigra sikerül megfőznöm az ebédet és utána ált. ebédig lent is vagyunk.

Vicky!
Jobbulást Fannikának!
Rózsahimlő?! pedig az ellen oltanak 15 hós korban... Remélem hamar átvészelitek.

Rólunk:
A férjem hazahozta a rota vírust, legalábbis valószínűleg azt, mert az egyik alkalmazottjának a kisfia az óviban összeszedte és végigment az ő családjukon, majd a férjemnek lett hasmenése és hányingere, most pedig én vagyok rosszul. Nagy szerencse, hogy Tomit beoltattuk anno, most nagyon áldom az eszem, pedig rengeteget filóztunk rajta. Most azon aggódom egy picit, hogy hasson az oltás, mert a neten sok helyen azt írják, hogy nem hat. A háziorvosunk azt mondta, hogy a rota ezt az időt szereti, ilyenkor ősszel-télen terjed :shock: .

Kép

Kép
borkaby
 
 


Jelentem, megérkeztünk. :shock:
Ez nem volt könnyű, de szerencsére Gergő szuperül viselkedett. :D Egy kicsit nyöszörgött csak a vége felé. Délután 3-kor indultunk, és egy 3/4 órás pihenővel egy 5 perces pihenővel és egy müncheni eltévedéssel 22:30-ra értünk ide. Én vezettem végig, jó volt az út, nem volt túl nagy köd.
A Hotel is jó, Gergőke kapott szép babaágyat a szobában, és már el is aludt...persze jól kifáradt, de úton is aludt 2,5 órát.

Ildi, csodaszép Lottika!

Lkata, ne stresszelj! Norbi szép, fejlett, lehet, hogy csak unja az evést. :D Az éhség nagy úr. A gyerekek nem tudnak még éhezni, úgyhogy biztosan fog kérni, ha enni akar.

A mi egyik menünk,pl: víz, tea igény szerint, általában 5-7 dl egy nap
hajnal 5-6 körül cici (20 perc)
8-9 körül 1 vajas zsemle, 1 banán
12-13 körül krumpli nudli teljes kiőrlésű búzalisztből
16-17 körül 1-2 darabka sütőtök
19-20 körül 2 gyümölcs (alma, körte, banán), kenyérféle
21 körül szoptatás 5-10 perc

Sz.veronika, mi is beadattuk az agyhártyagyulladás ellenit, és nem volt semmilyen baja tőle Gergőnek. Viszont a helye most több napig látszódott, mint a régebbi oltásoknál. A himlő ellenivel együtt kapta, az is tovább látszódott.

Vicky, igen, reméljük, hogy így marad a szeme. állítólag 100 ezer emberből 1-nek ilyen. :D

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!

Köszi lányok! Már nem stresszelek ezen a kaja dolgon. Tegnap mondjuk jobban evett.
Igaz, a gyümit csak turmixolva fogadta el, de evett :wink:
Ebédet is evvet, a husilevesből répát, krumplit, bimbóskelt+leves :D
Uzsi már nem ment olyan jól, de este ivott még egy kis tápszert.
Ma reggel is majszolgatta a vajas kalácsot, úgyhogy alakulgat a dolog.

Veronika...háát, Pálmi nagyon keveset eszik, de a lányok amúgy sem esznek olyan sokat :wink:
Pálmi kis törékeny lányka, neki talán elég ez az adag.
Jaj, a tapéta tépést sajnálom, pont most hogy megnézik a lakást :roll:
Norbi is leamortizált már egy két dolgot a lakásban :?
Ilyenek ezek a gyerekek.

Szöszke...Gegő azért szépen eszik, ügyes fiú :D Megeszik 1 zsemlét??? :shock: :D Aztii!
Örülök hogy jól sikerült a kiruccanás! :D

Látom a folyadékigénye mindenkinek más-és más.

Húúú, tegnap nagyon beütötte Norbika az arccsontját :( , úgráltak az ágyon apja játszott vele, már pont szólni akartam
hogy ebből baj lesz :? ...
háát neki esett az ágy támlájának arcal :cry: úgy sírt, vérzett a szeme sarka, megrepedt kicsit és mokesza lett! :roll: :cry: :cry:
annyira aggódtam, egész éjjel lestem hogy minden oké-e?
:oops: Jobban kell vigyáznunk. :(

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Íme pár kép a rosszcsontról:
CSIPESZLOPÁS :?
Kép
TELEFONTÖLTŐ LOPÁS :?
Kép
Duzzogós-pelenkázós
Kép
Mokeszos :(
Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Na a mokesz pont nem látszik jól, mert világos a kép....de hidjétek el elég ronda :roll: :(
Borzalmasan megijedtem. :(

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Borkaby....sajnálom a rota vírust :( Szegények!De bízzunk benne hogy Tomika védett. :wink:
Norbinak én annó nem vettem meg a rota ellenit, nagyon drága és akkor a védőnő nem is nagyon reklámozta...így csak remélni tudom hogy mi megússzuk az ilyesmit! :roll: :(
Jobbulást neked, sok-sok folyadékot igyál és pótold a sót is. :wink: Fertőtleníts és reméljük nem kapja el a kicsi.

Ja ha már itt tartunk:mit szóltok ehhez a mutálódott H1N1-hez??? :evil: :(
Pont ettől tartottam, de állították a professzorok hogy akkor is véd a vakcina...na kíváncsi leszek :roll: :evil:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Lkata, szegény Nobika... :? Gondolom, hogy megijedt.

Mutálódás: várható volt, a vírusok már csak ilyenek... :shock:

Mi: elkísértük a férjemet a munkába, aztán visszajöttünk, sétáltunk egy jó nagyot, bevásároltunk. Nem akarok senkit sokkolni, de itt sok dolog olcsóbb... :? Pl. bio banán 1,99 Euro/ kg (533 Ft) , nagyon jó minőségű üveges babakaják már 0,69 Eurótól (185 Ft) vannak. Nagyon jó előrecsomagolt felvágottak 1 Euro körül...stb...
Szóval ha még azt is hozzá képzelem, hogy legalább 5-ször jobban keresnek, mint nálunk, Magyarországon, akkor meg egészen elkeserítő a képlet...
Napsütéses az idő, de egy kis szél is van. Gergő elég jól elvan.
Szerencsére épp elaludt.

Kép
szöszke
 
 


Hello mindenki,
csak bejelentkezem, megvagyunk minden ok.

Voltam UH-n, abbahagytam a gyógyszert, megvolt a piros hét, és mától szabad a pálya a baba útjában :lol: Szorítsatok!

Tegnap Nóri kétszer ütötte be a fejét, egyszer a szekrény élének esett...minden alkalommal közeli infarktust kapok de az élet megy tovább, szívósak ezek a törpék...jó lenne ha ennél nagyobb baleseteink sosem lennének! Szép estét mindenkinek.

Kép

Kép
tercsimama
 
 


marek: Őszinte részvétem! :cry: Remélem hamar rendbejonnek a dolgok!Kitartás!

veronika: Én már rengetegszer hagytam anyura, tőle nem kéri a cicit, sőt ahogy hallottam, jobban is viselkedik:) Bevallom őszintén, már tavaly szilveszterkor ráhagytam anyura :oops: Lefektettem, aztán hajnalba hazamentem, még aludt, fel se kelt addig, úgyhogy nem volt gond vele, pedig még csak 2 hónapos volt akkor:) Mostmár ha anyura hagyjuk, akkor dél korul jovunk érte. Kb. 1 hónapba 1-2x,d e volt hogy egyszer se, nagyon változo. Semmi gond nincs. Most pénteken elszeretnénk menni vacsizni, úgyhogy le lesz passzolva:)
TV kapcsolgatás nálunk is megy. Idegesít, de kozbe jokat rohogok, ahogy kozel áll a TVhez feláll a nagy haja:D

lovaszkata: Én már nagyon kivagyok a hisztitől, meg hogy nem tudok neki elmagyarázni semmit, illetve érti hogy pl. ne rángassa a virágot, de elhúzom onnan 20x 21xre is odamegy :evil: Ma pl. csak megfogta virágtartót, ránéztem, abba a pillanatba elkezdte rángatni. Mintha csak arra várt volna, hogy lássam, hogy megfogja rángatni:D Ma már bűntudatom volt kicsit, mert csúnyán viselkedtem vele, rákiabáltam, meg hagytam sírni. Kicsit ideges vagyok az anyagiak miatt is de inkább amiatt, mert úgy érzem gondok vannak a kapcsolatunkkal(mmint a párommal). De néha vannak ilyen hullámvolgyek, de csak az én részemről, saját magamat idegesítem, bebeszélek magamnak dolgokat, és ilyenkor persze a Laurán toltom le. Utálom magam miatta. Már az is eszembe jutott, hogy azért ilyen hisztis a Laura, mert érzi rajtam ha rossz kedvem van.
Aranyos Norbika a pelenkázón, legalább ő nyugton van:D

zsuzsu:
Menünk: 5-6 órakor szopi
7-8 vajas kenyér, sajttal vagy sonkával
10 korül gyümolcs
12-13 ebéd, ez általában bébiétel, vagy ha olyat eszünk mi amit már ő is megtud rágni, vagy pürésíteni lehet akkor abból kap
16 korül tejpép vagy gyümolcs, néha főtt étel
19-20 tápszer+szopi
De emellett napkozbe 2x szopizik, elalváshoz, meg néha du. kap nassolni egy túrórudit, tejszeletet, vagy kekszet. Kb 700ml teát, citromos vizet iszik meg egy nap.

nusildi: Olyan édes Lottika a csücsorítős képen, annyira jópofa:D:D

szoszke: Én mindig kiakadok ezen. Ugye itt lakunk a határ mellett, és bosszantó h 5km-el odébb mennyire jobban élnek.

Páromnak ajánlottak egy munkát Ausztriába, holnap jon az osztrák pasas, elmondja a részleteket. Jaj, ugy orulnék ha osszejonne!

Tornáztam ma Rubint Rékára, már most olyan izomlázam van... azt hiszem holnap lábra se fogok tudni állni.

Laurának tegnap nagyon felrepedt a szája:( Futott az ágy felé, megbotlott és lefejelte az ágy szélét, kivül és belül is felrpedt neki, nagyon sírt és nagyon vérzett a seb.Előszor azt hittem ossze kell varrni... Ma már jobb, csak nagyon be van dagadva, remélem nyoma nem marad:(

Kép
Kép
Kép
eszterbabe
Szombathely
 
 
 
 


Menü:

9 körül sajtos pogácsa belseje :lol:
11 körül egy adag tápszer HA3-as Humana 300 ml
13 körül gyümölcs (alma, banán, körte)
14-1530 körülig alvás
16 gyümölcsös tejpép 300 ml
18 gyümölcs, kalács
19 körül egy kis főtt kaja vagy nasi
2130 körül fekvés 300 ml jó éjt tejpéppel

Szép kis adag :D

Kép

Kép
tercsimama
 
 


Ildi!
Karácsonyi ajándék ötlet: http://naptarkiraly.hu/

Tercsi!
Mennek a drukkok! :D

Kép

Kép
borkaby
 
 


Sziasztok!

Tercsi...ez nagyszerű! :D Akkor jó lett ezek szerint a Uh eredmény?
Nekem hétvégén kell megjönnie, de mivel volt egy éles játék, pont hó közepén ezért nem 100% hogy meg is jön :wink:

Húúú, jó adagokat benyom Nórika! :shock: :D

Most Norbi is visszaállt a kajálással, :D újra jól eszik, de tápszer nem nagyon megy, főleg reggel :roll:
6-7 között 80-100ml Junior tejital
fél8-8 körül rágcsál egy kis pirítóst vagy kalácsot, amég én eszek.
fél11-kor gyömölcs 2,5 dl
13.30 ebéd főzelék vagy vmilyen tészta (husival, néha sajttal) 3 dl
17 órakor 1joghurt vagy puding, babakeksz vagy 1krémtúró
19 óra rágcsál egy kis kiflicsücsköt vagy vajaskenyeret
20 órakor Mildibé jó éjszakát tápszer vagy Babylove 3-mas tápszer 230-260ml

Babe....na akkor nálatok is megy műsor :? kitartás :wink: azt mondják 2 éves kortól mégrosszabbak mert kezdődik
a dac-korszak :roll:
Én is néha lelkizek ezen hogy túl erősen húzom el Norbit a tiltott dolgoktól vagy túl sokat szólok rá...de most kell rendre nevelni.
Az ő javát szolgálja :wink:
Remélem a pároddal megoldódik a konfliktus.
Szerintem csak bebeszéled ám a dolgokat, erre én is hajlamos vagyok :oops: :?
Mindíg attól rettegek ha keveset vagyunk együtt (minden értelemben) hogy nehogy elhidegüljünk :roll:
Persze ez butaság mert tudom hogy szeret és ha langyosabb is a kapcsolat az csak azért van mert fáradt , vagy én vagyok fáradt.
Sokszor ő is csak arra vágyik hogy ledüljön a kanapéra és bambuljon ki a fejéből, szereti ha ölembehajthatja a
fejét és maszírozom, vagy csak simizem a buciját :D :oops: és néha csak ennyi a nagy erotika :wink: 8) :lol:
Ja, és remélem gyorsan , heg nélkül meggyógyul a kis szájacskája Lau babának :wink:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!!!!

Elmultak a pöttyök.Na meg a nátha és a köhögés is.Remélem egy jó darabig elkerül minket. :?
A rózsahimlö nem vészes.Legalábbis ha csak ennyi ami nálunk volt akkor nem gáz.Olyan pöttyök mint a melegkiütésnél ami lenni szokott csak az egész testén.

Tercsimama:hajrá babaprojekt. :D :D

Eszterbabe:nálunk is van ilyen a párommal.Néha én is kiborulok meg úgy érzem már nem szeret nem jó neki semmi.De rájövök hogy én vagyok lelkisebb ilyenkor na meg a gyerek mellett valjuk be nem jut annyi idö a romantikázásra.Sajnos. :oops: Fanni sem érti meg ha rászólok ö is mindig a virágot tépi a földet turja meg persze csinytalankodik.

LKata:lehet te is bebabásod ujból?aranyos Norbika a képeken.Sajnálom hogy beütötte a szemét.Fanninak a homlokán van egy nagy folt.Ami volt kék most zöldes sárgás szegénynek.
Kivizsgálták a párodat???

Ildi:aranyos a hunci kép na meg a többi is.
:lol:

Nálunk a babamenü:

7:30-8:00 körül tápszer mikor mennyi 100ml mindig van hogy 200ml
majd egy kis kenyér sajtkrémmel vagy vajjal párizsival vagy gépsonkával mikor mit eszünk néha eszik mellé paradicsomot
12:00ebéd vagy üveges vagy amit mi eszünk ma pl:zöldség leves daragaluskával,zöldséges rizs csirkecombbal
16:00uzsira banán vagy krémturó túró rudi nasizni pogácsa ilyesmik
7:30-8:00tápszer 200ml
inni sokat iszik néha egy litert is megiszik :shock:



vikcy6
Pákozd
 
 


LKata: Az Én párom amúgy sem az a romantikus alkat, nem az a bókolós meg bujos fajta:D És én is ugy érzem, hogy keveset vagyunk együtt...Amit bebeszélek magamnak, az az, hogy van vkije, pedig soha nem csalt meg, és semmi jele nincs tulajdonképpen. Viszonylag sokat van el a barátaival, volt már olyan, hogy éjjel utánnamentem(a Laura nem volt egyedül:D), mert akkor is épp megvoltam bolondulva, hogy biztos vkivel van, de aztán mit csinalt? Épp pingpongozott a haverjával. Hát majdnem elsüllyedtem...Terhesség előtt teljesen megbíztam benne, azóta vagyok ilyen féltékeny:S
Laurának már egész szép a szája, sztem nem fog heg maradni :)

tercsi: Szép napi adagja van Nórának:D Jó kis husibaba mint Laura:D

Sajnos ma alig birtam lábra állni, ettől féltem, amikor mentem akkor is remegett mindkét lábam. Ilyen izomlázam még nem volt. Rubint Réka nem kíméletes:D De délután erőt vettem magamon és elmentem futni, nehéz volt, de utanna sokkal jobb lett, rá kellett dolgozni. Orülok, hogy elkezdtem naponta sportolni, de nem tudok változtatni a kajálásomon:( Most este megettem fél kalácsot :oops: Ti nem szoktatok unalmatokba enni?

Kép
Kép
Kép
eszterbabe
Szombathely
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?